-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ναι μεν η Ραικου ζητησε τη συλληψη του αλλα παιζει να εχει και βουλευτικη ασυλια, χαχα
'Η Εισαγγελία διευκρινίζει, επίσης, ότι ο Ηλ.Κασιδιάρης δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή, καθώς η Βουλή έχει διαλυθεί ενόψει εκλογών.'
Η Ξεφτίλα μας.
Το Σύνταγμα γράφει ότι ο βουλευτής δεν διώκεται για όσα κάνει ή πει 'κατά την άσκηση των καθηκόντων του'. Και οι πολιτικοί μας το επέκτειναν αυτό σε 'για ό,τι κάνει ενώ είναι βουλευτής'. Ε, να πουλάει και ναρκωτικά τότε ο καθένας τους και να μη μπορεί να διωχθεί αν δεν πουν το ΟΚ οι συνάδελφοι. -
ρε παντελονια φορατε? οπως καμαρωνετε που εχετε βυσμα και το χρησιμοποιησατε ετσι να βγειτε και να το παραδεχτειτε...οποιος δεν το κανει ειναι χειροτερος απο τσαμπα μαγκας...
-
Πάντως δεν είχα βύσμα. Ούτε ισχυρίστηκα ποτέ ότι ήμουν ο one and only, απλώς είχα ορισμένα Χ προσόντα και Χ ικανότητες. Ούτε σήμερα έχω βύσμα και καμαρώνω γι' αυτό. Κι ας το πλέρωσα με διάφορους τρόπους (και γι' αυτό καμαρώνω τρομάρα μου).
Και φυσικά η θέση μου ΔΕΝ είναι ασφαλής, γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι τα βύσματα θα προτιμηθούν εις βάρος μου αν φτάσει η κατάσταση στο αμήν (όπως ήδη έγινε άλλωστε, αλλά στ' @@ μου).
Αρκετά όμως μ' εμένα. -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ρε παντελονια φορατε? οπως καμαρωνετε που εχετε βυσμα και το χρησιμοποιησατε ετσι να βγειτε και να το παραδεχτειτε...οποιος δεν το κανει ειναι χειροτερος απο τσαμπα μαγκας...Eπαναλαμβανω ότι είπα προ σχεδόν 10ετίας. Το 2001 όταν ήμουν στο στρατό ΟΛΟΙ όσοι εργάζονταν σαν κι εμένα σε ερευνητικά προγράμματα έγιναν με το νόμο Ρέππα, υπάλληλοι ΙΔΑΧ (ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου). Χαμπαρι δεν πήρα, τελείωσα τον στρατό και απλά έκανα μία αίτηση και μετατράπηκε η συμβαση μου. Όλοι έγιναν είτε βίσματα είτε μη βύσματα, πάντως εγω τα δούλευα τα προγράμματα και πως άλλωστε να έκανα αφου ήταν η χρηματοδότηση του δικού μου διδακτορικού και όχι κανένα βολεψοπρόγραμμα που δουλεύουν 3 και φαίνονται 113. Αν η διαδικασία ήταν νόμιμη ή συνταγματική, έχει κριθεί αυτό επανειλλημένα. Οποιου του ξίνιζε μπορούσε να πει όχι, εγω εψαχνα δουλειά και βρήκα δουλειά. Αυτό. Το πως μεταφράζει ο καθένας είναι συνάρτηση της νοητικής του ικανότητας.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Άσχετο, αλλά το σήμα της ΧΑ δεν θυμίζει το φιδάκι στα παλιά Νόκια?
Με προβλημάτισες τώρα!
-
%20%20%3A*&input_commentdate_4=%CE%A0%CF%81%CE%B9%CE%BD%201%20%CF%8E%CF%81%CE%B1%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85&input_commentlikes_4=49&input_commentyoulike_4=false&input_commenterpic_4=13390671569890&input_commenter_5=%CE%9B%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B1%20%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7&input_comment_5=1%2F3%20%CE%B2%CF%81%CE%AE%CE%BA%CE%B1%CE%BD%20%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF!%20%CE%A0%CF%86%CF%86%CF%86%CF%86!%20%0AHelloooo...%20%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%20%CF%83%CE%BF%CF%85%20%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B1!&input_commentdate_5=%CE%A0%CF%81%CE%B9%CE%BD%201%20%CF%8E%CF%81%CE%B1%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85&input_commentlikes_5=58&input_commentyoulike_5=false&input_commenterpic_5=13390672405348&input_commenter_6=George%20Papadakis%20good%20morning!&input_comment_6=%CE%BF%CF%87%CE%B9!%20%CE%BF%CF%87%CE%B9!%20%CE%BF%CF%87%CE%B9!%20%CE%BF%CF%87%CE%B9!%20%CE%BF%CF%87%CE%B9!%20%CE%BF%CF%87%CE%B9!%20%CE%BF%CF%87%CE%B9!%20%CE%BF%CF%87%CE%B9!%20%CE%BF%CF%87%CE%B9!%20%CE%BF%CF%87%CE%B9!%20%CE%BF%CF%87%CE%B9!%20%CE%BF%CF%87%CE%B9!%20%CE%BF%CF%87%CE%B9!&input_commentdate_6=%CE%A0%CF%81%CE%B9%CE%BD%201%20%CF%8E%CF%81%CE%B1%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85&input_commentlikes_6=1108&input_commentyoulike_6=false&input_commenterpic_6=13390674477682&input_commenter_7=%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%82%20%CE%A0%CE%B1%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82&input_comment_7=%CE%A4%CE%B9%20%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%20%CF%81%CE%B5%20%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%3B&input_commentdate_7=%CE%A0%CF%81%CE%B9%CE%BD%201%20%CF%8E%CF%81%CE%B1%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85&input_commentlikes_7=2&input_commentyoulike_7=false&input_commenterpic_7=13390676255983&input_commenter_8=Rena%20Dourou&input_comment_8=To%20thes%20to%20mpougeloma%20pali%20esy...&input_commentdate_8=%CE%A0%CF%81%CE%B9%CE%BD%201%20%CF%8E%CF%81%CE%B1%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85&input_commentlikes_8=5&input_commentyoulike_8=false&input_commenterpic_8=13390678341567&input_commenter_9=Aleka%20Papariga&input_comment_9=%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%86%CF%89%CE%BD%CF%8E!&input_commentdate_9=%CE%A0%CF%81%CE%B9%CE%BD%201%20%CF%8E%CF%81%CE%B1%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85&input_commentlikes_9=1&input_commentyoulike_9=false&input_commenterpic_9=13390679288602&input_commenter_10=George%20Papandreou&input_comment_10=hahahahahaha!%20klaiw!%20%0A%20(i%20am%20crying)%20hahahahahaha&input_commentdate_10=%CE%A0%CF%81%CE%B9%CE%BD%201%20%CF%8E%CF%81%CE%B1%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85&input_commentlikes_10=1&input_commentyoulike_10=false&input_commenterpic_10=1339068034297&0.5562494222540408)
-
http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1520085
Κροτάλισμα, δραχμής ή ελικοπτέρου...
- Κροτάλισμα, ΑΚ-47, δραχμής ή ελικοπτέρου...
«Χθες στο Σκάι, 69χρονη γυναίκα θύμα ληστείας στην Παιανία, είπε: Μόλις έφυγαν οι ληστές, πήρα το 100. Μου είπαν να πάρω το Τμήμα. Αυτοί δεν απαντούσαν πήρα την «Χρυσή Αυγή». Μου είπαν αμέσως: «Που μένετε; Ερχόμαστε!». 100 άτομα άρχισαν να ψάχνουν τους ληστές. Μου είπαν πως το αυτοκίνητο τουλάχιστον θα το βρουν, σίγουρα. Το μεσημέρι, με ξαναπήραν και μου είπαν ότι δεν έχουν φάει, καν, γιατί ψάχνουν το αμάξι, αλλά να μην ανησυχώ, θα μου το βρουν»...
Πηγή:www.capital.gr
Δείγμα ότι για την καθημερινότητα των πολιτών η ΧΑ την ύπαρξη της την έχει κερδίσει εδώ και πολύ καιρό. Τώρα οι μπουνιές του Κασιδιάρη με Λιάνα,Δούρου αμφιβάλω τι συνέπειες θα έχουν για αυτούς. Καθόλου περίεργο αν στο τέλος μέχρι και ήρωες βγούν απο αυτή την ιστορία.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το να λες καποιον εγκληματια(χωρις να ειναι ξερουμε δεν ξερουμε) δεν προσπαθεις να καθοδηγησεις την μαζα ετσι η οχι?Μα αυτό σου λέω, απ΄όσο άκουσα δεν τον είπε 'εγκληματία', τον είπε 'υπόδικο' και ρώτησε αν αναβλήθηκε η δίκη του. Δε βλέπω κάτι το μεμπτό σε αυτό.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ναι μεν η Ραικου ζητησε τη συλληψη του αλλα παιζει να εχει και βουλευτικη ασυλια, χαχα
'Η Εισαγγελία διευκρινίζει, επίσης, ότι ο Ηλ.Κασιδιάρης δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή, καθώς η Βουλή έχει διαλυθεί ενόψει εκλογών.'
και στο τελος περνας στην προσωπικη ζωη του κατι που δεν αφορα κανεναν νομιζω.
Ρε cabala, νιώθεις καθόλου; Προσωπική ζωή είναι αν του αρέσουν ή όχι οι μπάμιες. Όχι το ότι είναι κατηγορούμενος για επίθεση.
Και λίγες μάζεψαν
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί...
Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:
«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».
Bruce Banner;
το ξαναλεω ηταν θεμα ΑΣΧΕΤΟ με το οτιδηποτε ελεγαν εκει μεσα και ηταν καθαρα προσωπικο μιας που ουτε τρομοκρατης ηταν ουτε εκανε κατι που να ειχε την ταμπελα δημοσιος κινδυνος και ουτε υπαρχει αποφαση περι αυτου
μην τα ξαναλεμε αλλιως αμα ειναι να βγαινω και εγω αμα σου τυχει καμια δικη και να σε πικαρω σε ασχετη στιγμη απλα γιατι δεν εχω κατι να σου πω
τι ωραια πραγματα δεν θα ηταν καθολου προσωπικη επιθεση απο εμενα προς εσενα θα ηταν μαλλον δημοσιο statement -
Ο χρήστης nass έγραψε:
το να λες καποιον εγκληματια(χωρις να ειναι ξερουμε δεν ξερουμε) δεν προσπαθεις να καθοδηγησεις την μαζα ετσι η οχι?
Μα αυτό σου λέω, απ΄όσο άκουσα δεν τον είπε 'εγκληματία', τον είπε 'υπόδικο' και ρώτησε αν αναβλήθηκε η δίκη του. Δε βλέπω κάτι το μεμπτό σε αυτό.
Μα δεν είπε 'είσαι ένοχος' είπε (αν άκουσα καλά) 'πήρες αναβολή' ?
Συμφωνούμε πάντως ότι ΔΕΝ είναι 'προσωπικό' όπως λες ?
Συμφωνούμε ότι αν αύριο με πιάσουν να δέρνω μετανάστες και με παραπέμψουν σε δίκη (λέμε τώρα... ) και βάλω υποψηφιότητα για βουλευτής, το εκλογικό σώμα δικαιούται να γνωρίζει ότι είμαι υπόδικος (ασχέτως απόφασης) ή πρέπει να περιμένουμε 10 χρόνια να τελεσιδικήσει η υπόθεση ?
Τώρα μιλάς σοβαρά ρε nass...??? Μιλάμε για τα τις Alfa και τα Audi και κει που επιχειρηματολογούμε ο καθένας υπερ του δικού του οχήματος και μάρκας (Οπως, κι εγω κι εσυ), μου πετάς ξαφινικά και στο άσχετο ενα 'Προφυλακτήρα αλλαξες μετά απο κείνο το κρασπεδάκι που μάζεψες με την Αλφα σου....??? '. Αυτό θα είναι μέρος της επιχειρηματολογίας σου υπερ της Audi, ή προσπάθεια να με θίξεις επι προσωπικου....??? (και οπου βγει κιόλας...!)
Σαφως ** κι ενδιαφέρει το εκλογικό σώμα το θέμα, αλλα στη συγκεκριμμένη κουβέντα δεν είχε να προσφέρει τίποτα, παρα μόνο να αποτελέσει ΠΡΟΚΛΗΣΗ.... (και μάλιστα με τσαμπουκά..! Εκει που μιλάει με υφος στον Παπαδάκη '...... δεν υπάρχει μόνο οικονομική κρίση κ.Παπαδάκη....', διακοπτει το λογο της, στρεφει το κεφάλι προς τον Κασιδιάρη και του λέει στη ουσία, '.....υπόδικε ολά καλά με τη δικη...? Πώς πάει....?? αντε και τον πούλο....' )
-
ΛΩΛ απιστευτα γαματη και χαοτικη πραξη γυφτιας απο τον ψυχακια με τα τικ.
-
εγώ πάλι νομίζω οτι ήταν σχεδόν προσχεδιασμένο το σκηνικό.
βάζει τη Λιάνα να κάτσει δίπλα στο ψυχάκια.
και οι δύο έχουν κίνητρα να 'πολεμήσουν μέχρι εσχάτων' για τα ποσοστά των κομμάτων τους.
ε, ήταν θέμα χρόνου και αφορμής να καταλήξει όπως κατέληξε.
και το σημαντικό είναι αυτό που αναφέρθηκε, μάλλον θα βγουν αμφότεροι κερδισμένοι εκλογικά. -
Εμένα πάντως, και η Κανέλλη και ο Κασιδιάρης, ψυχάκηδες μου φαίνονται.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Γιατί το έκανες quote, μη χαθεί ? [Mod]για να μην αφηνω αναπαντητα ερωτηματα...για να ανατρεξω σε αυτο οποτε χρειαστει.-
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και το σημαντικό είναι αυτό που αναφέρθηκε, μάλλον θα βγουν αμφότεροι κερδισμένοι εκλογικά.
Επειδή δεν έπραξαν τα δέοντα οι ψευτοδημοκρατικοί υποστηρικτές σας τόσα χρόνια,είναι απολύ απλό.
Αντί λοιπόν η πολιτική σαπίλα να αναλώνεται και πάλι (μα πόσο θρασύτητα τελικά?) με την ανάλυση πολιτικών θεωριών του αντιπάλου, να βάλει το μυαλό της να δουλέψει για το τι πραγματικά φταεί,λέμε τώρα και καμιά μαλακία γιατί για να το πράξεις αυτό απαιτεί κατ ελάχιστον πνευματική συνείδηση κάτι που οι αληταράδες σας δεν έχουν.
Τα αίτια λοιπόν ψάχτε τα στα του οίκου του πολιτικού κόμματος που ανήκει ο καθένας σας. -
Κατα καποιο περιεργο τροπο το ολο σκηνικο το πρωι ξερετε τι μου θυμισε?..................
-
'Με τα.... πουσταριά θα ασχολουμαστε τώρα....???'
Της παίχτηκε και πουστιά απο τον σταθμό, που δεν της ειπαν οτι είναι στον αέρα...!
-
@@ προσχεδιασμενο. O ψυχακιας δεν εχει την ψυχραιμια να προσχεδιασει κατι . Απλα οταν του τη λενε φρικαρει, ειδικα αν δεν του'χει δωσει το ριταλιν του ο Αρχηγος οπως φαινεται να συμβαινει εδω και μερικες μερες. Ακομα και ο Πλευρης χθες ουσιαστικα εδειξε οτι ο τυπος εχει ψυχολογικα προβληματα. Τετοια ατομα ειναι ειτε για ψυχιατρικη, ειτε πρωτη γραμμη στις ειδικες δυναμεις. Αλλιως καταληγουν σχεδον μοιραια στη φυλακη
-
Απόστολος Γκλέτσος: Αν ήμουν στο στούντιο δεν θα έβγαινε ζωντανός ο Κασιδιάρης! ......................
**Ωπα ρε **και εσυ
-
Αλλος μαλάκας κι αυτός...!!!!!!!!!!!!!!!! Απο τη μιά ζητουσε να πέσουν οι τονοι γιατί καλλιεργειται εμφυλιακό κλίμα, απο την άλλη εκανε αυτή τη δήλωση κι ετρεχε να τη μαζέψει μετά....!
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες