-
Όποιος γνωρίζει (κατά προτίμηση χρησιμοποιεί) αξιόπιστο-καλό βενζινάδικο στην Λαμία ή Καρδίτσα παρακαλείται να το αναφέρει άμεσα! Θα ταξιδέψω Αθήνα - Μουζάκι και δεν επιθυμώ να την (ξανα*) πατήσω!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
*[Ο wankel έβηχε και 'ρετάριζε' για 1.500 χλμ !]
-
Όποιος γνωρίζει (κατά προτίμηση χρησιμοποιεί) αξιόπιστο-καλό βενζινάδικο στην Λαμία ή Καρδίτσα παρακαλείται να το αναφέρει άμεσα! Θα ταξιδέψω Αθήνα - Μουζάκι και δεν επιθυμώ να την (ξανα*) πατήσω!
-
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Όποιος γνωρίζει (κατά προτίμηση χρησιμοποιεί) αξιόπιστο-καλό βενζινάδικο στην Λαμία ή Καρδίτσα παρακαλείται να το αναφέρει άμεσα! Θα ταξιδέψω Αθήνα - Μουζάκι και δεν επιθυμώ να την (ξανα*) πατήσω!Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Όποτε χρειαζόμουν γέμισμα ανεβαίνοντας από Αθήνα (και πριν φθάσω Λαμία) φουλάριζα στα βενζινάδικα στην ΕΟ που είναι λίγο πριν τη Λαμία (BP και Shell αν θυμάμαι καλά) . Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα (δεν είχα και Wankel βέβαια).
-
Προσωπικά εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια το Βερόπουλο δίπλα από την Έκθεση Λαμίας αλλά (τώρα τελευταία) και αυτόν μεταξύ Καρδίτσας - Τρικάλων. Νομίζω, όμως, ότι δεν έχουν 100άρα. Τέτοια δεν πίνει ο Βάνκελ;
-
@Kωνσταντίνος-Ευχαριστώ,
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Προσωπικά εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια το Βερόπουλο δίπλα από την Έκθεση Λαμίας αλλά (τώρα τελευταία) και αυτόν μεταξύ Καρδίτσας - Τρικάλων. Νομίζω, όμως, ότι δεν έχουν 100άρα. Τέτοια δεν πίνει ο Βάνκελ;Όντως 100ρα θέλω, αλλά όχι για τον wankel, το rx8 το έχω αποχωριστεί δυστυχώς. Ο wankel ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με 95ρα για 99.900 χλμ που είχα το αυτοκίνητο, σπανίως του έβαζα 100ρα.
-
Εγώ βάζω τακτικά στο πρώην Jetoil, νυν revoil που βρίσκεται στο τέλος της περιφερειακής της καρδίτσας, λίγο πριν στρίψουμε για Τρίκαλα. Βέβαια βάζω πετρέλαιο συνήθως, αλλά και όποιες φορές έβαλα βενζίνη, κανένα πρόβλημα. εχει πολλή κίνηση και αυτόματο πωλητή όλο το 24ωρο
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά έβαλα στην BP (που είναι μαζί με τα goody's) πριν την είσοδο της Καρδίτσας, καθώς και στην BP στον δρόμο 'Καρδίτσας-Μουζακίου'( ).
-
Shell μπασιακος όπως μπαίνεις από Λαμία με κατεύθυνση Καρδίτσα στον παράδρομο στο δεξί σου χέρι..
τον έχω χιλιο τσεκάρει με πετρέλαιο και βενζίνη και σουπερ τιμές..
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
Shell μπασιακος όπως μπαίνεις από Λαμία με κατεύθυνση Καρδίτσα στον παράδρομο στο δεξί σου χέρι..τον έχω χιλιο τσεκάρει με πετρέλαιο και βενζίνη και σουπερ τιμές..
Αυτό είναι εταιρικό της Shell, κάτι το οποίο αποτελεί μια κάποια εγγύηση.
-
Για το συγκεκριμένο Shell δηλώνω κι εγω απροβλημάτιστος...
Λίγο μετά τη Shell που είπαν τα παιδιά,υπάρχει το Α.Π. του Χαντζητσοπάνη.
Τιμές πάτος,ενω όσες φορές έχω βάλει εκεί ήμουν επίσης απροβλημάτιστος.
Λαμία / Καρδίτσα --> Δοκιμασμένο βενζινάδικο