-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ερνάνι πέρα από το τρολάρισμα και τα κατσούλια του ίντερνετ... καταλαβαίνεις τι γράφεις;
Χαρακτηρίζεις ως φυγόπονο κάποιον που έχει πετύχει 5-10 πράγματα από μόνος του (δεν πήρε την εταιρεία του μπαμπά όπως κάτι παστίτσιοι) μόνο και μόνο επειδή δεν έβγαλε μια σχολή;Επειδή την έχω βγάλει τη συγκεκριμένη σχολή (δις) θα σου πω σιγά την ομελέτα.
Δεν είναι ιατρική για να πεις ότι σα σχολή και σαν αντικείμενο θέλει 10 δράμια κότσια παραπάνω.
Ένα business school είναι που αν εξαιρέσεις κάποια μαθήματα ναρκοπέδια που μπορεί να ταλαιπωρήσουν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ κάποιο φοιτητή 1-2 εξεταστικές παραπάνω (λόγω βίτσιου καθηγητή και μόνο), δεν έχει κάποια φοβερή δυσκολία.
Η μαγκιά και το ζητούμενο σε αυτό το αντικείμενο είναι τι κάνεις και τι πετυχαίνεις ΜΕΤΑ.
Και ο ΑΣΟΕΕ Ποτέ! το απέδειξε αυτό χωρίς να έχει το χαρτάκι στον τοίχο του.
So fucking what...Φιλικά αλλά και η εμπάθεια έχει ένα όριο.
Καθόλου δεν τρολάρω. ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΆΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.
Και όσον αφορά το τι έκανε στην επαγγελματική του καριέρα, και πάλι ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ @@ ΜΟΥ.
-
**
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 10' ΚΑΙ ΜΕΤΑ.**εδιτ 9'52'
Ernani τι χαρακτηρισμό δίνουμε εδώ;
-
-
Μια υποσημείωση: δεν θέλω χαρακτηρισμό για το πώς είναι εμφανισιακά ή για το ότι αν της μιλήσεις στο τηλέφωνο δεν μπορείς να γνωρίζεις ξεκάθαρα αν έχει πέος ή όχι. Θέλω χαρακτηρισμό για αυτά που λέει σε αντιπαράθεση με το τι έχει ειπωθεί για τον ΑΣΟΕΕ Ποτέ!
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Επιπλέον οι μεγάλες επιχειρήσεις αναπόφευκτα δεν μπορούν να φοροδιαφεύγουν και να κλέβουν ΦΠΑ γιατί απλά αν δεν κόβουν αποδείξεις θα τους κλέβουν οι υπάλληλοι τους. Το πρόβλημα είναι στους αυτοαπασχολούμενους.
Και αν τα s/m πλούτιζαν φοροδιαφεύγοντας άγρια πως γίνεται και χρεοκοπούν τόσες αλυσίδες και κλείνουν η μία μετά την άλλη! Και για το Carefour έχουμε ακούσει ότι έχει πρόβλημα και φαίνεται και στα ραφια
Τα εστιατόρια, οι ταβέρνες, τα ταχυφαχεία, τα καφενεία, .... από ποιές πολυεθνικές και καρτελ έχουν αθέμιτο ανταγωνισμό και φοροδιαφεύγουν, τα Mc Donalds? Οι διαφόρων ειδών ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι των υπηρεσιών?Αν εντοπίζεις λανθασμένα το πρόβλημα, χαϊδεύοντας αυτάκια με μιά ψευδο-αριστερή ιδεολογική επένδυση της ανομίας, αυτό δηλαδή που συνιστά το παραδοσιακό λαϊκισμό του ελληνικού πολιτικού συστήματος, σιγά μην είσαι αυτός που θα δωσεις τη λύση!
Αυτό ακριβώς λέω αδερφέ και αυτό λέει και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο ζητάς εξηγήσεις αλλά μου φαίνεται πάλι δεν καταλαβαίνεις.
Εννοείται ότι τα super market κόβουν αποδείξεις, όπως και τα mcdonalds κλπ. Απλά εφευρίσκουν άλλα τερτίπια για να πληρώνουν λιγότερο φόρο όπως όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις. Επίσης για να κρατήσουν ψηλά τις τιμές δημιουργούν καρτέλ (δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς για αυτό, έχουνε πάει πολλάκις στην επιτροπή ανταγωνισμού εξ'άλλου) οπότε ούτε τις τιμές ρίχνουν. Τώρα 'το έχουμε ακούσει' ότι έχει πρόβλημα το carefour και φαίνεται και στα ράφια άστο. Πρώτον δεν είναι επιχείρημα και δεύτερον δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει την πολιτική της κάθε πολυεθνικής που κλείνει εδώ, ανοίγει αλλού, πτωχεύει για να γλυτώσει δάνεια, μπαίνει στα άρθρα 99 κλπ. Δεν έχουν καμμία σχέση με το κλείσιμο ενός ψιλικατζίδικου ή μανάβικου που αντικειμενικά δε βγαίνει και το ξέρουμε όλοι.
Στον αντίποδα οι μικρές επιχειρήσεις για να καταφέρουν να επιζήσουν δεν κόβουν αποδείξεις. Κανείς δεν είπε ότι καλά κάνουν ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ .Είναι όμως ένα υπαρκτό πρόβλημα και προσπαθεί να δει πώς θα επιλυθεί.
Επομένως εάν είχες από πριν στο μυαλό σου να πεις τα τσιτάτα και την κασετούλα περί ανομίας, λαικισμού κλπ και ήθελες να τα βγάλεις από μέσα σου καλά έκανες και τα είπες, όμως για τη συγκεκριμένη περίπτωση του προγράμματος δεν ισχύουνε. -
απαπα...
Συγνώμη, η 'επικεφαλής του ΑΝΤΑΡΣΥΑ' πάλευε για να μπορεί κάποιος να κάθεται αμέτρητα χρόνια στα ΑΕΙ;
Ντροπή και στα όργανα του καθεστωτικού μέσου που την πήραν στο ψιλό.
-
Μανοσκυ βλέπεις πεδίο για συνεργασία ανάμεσα σε Ανταρσύα και Τζήμερο Ξανά!;
Μήπως να το γυρίζαμε σε Ανταρσύα Ξανά!;
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
......
Επειδή γνωρίζω πολύ καλά το θέμα εξ'επαγγέλματος .........................ούτε αντικειμενικές χρειάζονται ούτε τίποτα. Επαναλαμβάνω γιατί δεν το κατάλαβες ότι σήμερα οι αντικειμενικές είναι ένα μεγάλο φρένο στις αγοροπωλησίες αφού ο άλλος θέλει να πουλήσει φθηνότερα αφού είτε του έχουνε μείνει, είτε είναι ιδιώτης και έχει ανάγκη αλλά δεν μπορεί γιατί θα πληρώσει το φόρο των αντικειμενικών..............Γιατί εγώ, ως πρόσφατος αγοραστής, αλλά και παρακολουθώντας επι 1+ έτος ακόμα την αγορά, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ???
Και επειδή γνωρίζεις 'εξ΄επαγγέλματος', με εντυπωσιάζεις ! Ακόμα και παλαιές κατασκευές, προσαρμόζοντας τις αντικειμενικές τους αξίες με τον συντελεστή παλαιότητάς τους, πάλι πωλούνται τουλάχιστον 15-20% άνω της αντικειμενικής τιμής, λαμβάνοντας υπόψη και την σημαντική πτώση των τιμών (κατά 25-35%) έναντι του 2009.
Ουδείς θέλει, ακόμα και σήμερα, να πουλήσει όσο φτηνά εννοείς, αλλά ούτε και όσο φτηνά ... περιμένουν κάποιοι.
Τουλάχιστον όχι μέχρι να καταφέρουν (αυτοί οι κάποιοι???? ), να εμφανιστεί η περιβόητη δραχμή , οπότε και να τους 'εξαναγκάσουν' σε τιμές κάτω των αντικειμενικών.
Sorry για το ψιλο-Off Topic!Να μη σε εντυπωσιάζω γιατί έτσι είναι. Τέλος.
Δυστυχώς η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
Βρες κάτι άλλο. -
ειναι ολο το βιντεο απολαυση, μην απομονωνεις σημεια
-
Μανοσκυ βλέπεις πεδίο για συνεργασία ανάμεσα σε Ανταρσύα και Τζήμερο Ξανά!;Μήπως να το γυρίζαμε σε Ανταρσύα Ξανά!;
Αν και διαφωνούν σε ορισμένα θέματα, σίγουρα έχουν ένα κοινό: δεν συμμετέχουν σε reunion αποφοίτων.
Μπορεί σίγουρα ο Τζήμερος να βελτιώσει την επικοινωνιακή τους τακτική κι εκείνοι να τον βάλουν πάλι στην ΑΣΟΕΕ για να πάρει πτυχίο, αν μελλοντικά το μετανιώσει και θελήσει να φτιάξει χαρτιά για πρόσληψη στο Δημόσιο.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Να μη σε εντυπωσιάζω γιατί έτσι είναι. Τέλος.
Βρες κάτι άλλο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν και διαφωνούν σε ορισμένα θέματα, σίγουρα έχουν ένα κοινό: δεν συμμετέχουν σε reunion αποφοίτων.
Μπορεί σίγουρα ο Τζήμερος να βελτιώσει την επικοινωνιακή τους τακτική κι εκείνοι να τον βάλουν πάλι στην ΑΣΟΕΕ για να πάρει πτυχίο, αν μελλοντικά το μετανιώσει και θελήσει να φτιάξει χαρτιά για πρόσληψη στο Δημόσιο.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Βρες κάτι άλλο.Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα από κοντά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βρες κάτι άλλο.Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα από κοντά.
-
Μια υποσημείωση: δεν θέλω χαρακτηρισμό για το πώς είναι εμφανισιακά ή για το ότι αν της μιλήσεις στο τηλέφωνο δεν μπορείς να γνωρίζεις ξεκάθαρα αν έχει πέος ή όχι. Θέλω χαρακτηρισμό για αυτά που λέει σε αντιπαράθεση με το τι έχει ειπωθεί για τον ΑΣΟΕΕ Ποτέ!Όχι, δεν θα κάνω τέτοιους χαρακτηρισμούς, που εξάλλου ταιριάζουν με το δικό σου πνευματικό επίπεδο.
Αν δεν κάνω λάθος, δεν έκρυψε ότι είναι φοιτήτρια.
ΥΓ. Συνέντευξη στο MEGA.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
απαπα...Συγνώμη, η 'επικεφαλής του ΑΝΤΑΡΣΥΑ' πάλευε για να μπορεί κάποιος να κάθεται αμέτρητα χρόνια στα ΑΕΙ;
Ντροπή και στα όργανα του καθεστωτικού μέσου που την πήραν στο ψιλό.
Εσύ τι έχεις τελειώσει και κάνεις;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερνάνι πέρα από το τρολάρισμα και τα κατσούλια του ίντερνετ... καταλαβαίνεις τι γράφεις;
Χαρακτηρίζεις ως φυγόπονο κάποιον που έχει πετύχει 5-10 πράγματα από μόνος του (δεν πήρε την εταιρεία του μπαμπά όπως κάτι παστίτσιοι) μόνο και μόνο επειδή δεν έβγαλε μια σχολή;Επειδή την έχω βγάλει τη συγκεκριμένη σχολή (δις) θα σου πω σιγά την ομελέτα.
Δεν είναι ιατρική για να πεις ότι σα σχολή και σαν αντικείμενο θέλει 10 δράμια κότσια παραπάνω.
Ένα business school είναι που αν εξαιρέσεις κάποια μαθήματα ναρκοπέδια που μπορεί να ταλαιπωρήσουν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ κάποιο φοιτητή 1-2 εξεταστικές παραπάνω (λόγω βίτσιου καθηγητή και μόνο), δεν έχει κάποια φοβερή δυσκολία.
Η μαγκιά και το ζητούμενο σε αυτό το αντικείμενο είναι τι κάνεις και τι πετυχαίνεις ΜΕΤΑ.
Και ο ΑΣΟΕΕ Ποτέ! το απέδειξε αυτό χωρίς να έχει το χαρτάκι στον τοίχο του.
So fucking what...Φιλικά αλλά και η εμπάθεια έχει ένα όριο.
Καθόλου δεν τρολάρω. ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΆΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.
Και όσον αφορά το τι έκανε στην επαγγελματική του καριέρα, και πάλι ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ @@ ΜΟΥ.
-
Μανοσκυ βλέπεις πεδίο για συνεργασία ανάμεσα σε Ανταρσύα και Τζήμερο Ξανά!;Μήπως να το γυρίζαμε σε Ανταρσύα Ξανά!;
Δεν νομίζω, Τάκη. Εσείς έχετε το Φασισμός Ξανά!.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μια υποσημείωση: δεν θέλω χαρακτηρισμό για το πώς είναι εμφανισιακά ή για το ότι αν της μιλήσεις στο τηλέφωνο δεν μπορείς να γνωρίζεις ξεκάθαρα αν έχει πέος ή όχι. Θέλω χαρακτηρισμό για αυτά που λέει σε αντιπαράθεση με το τι έχει ειπωθεί για τον ΑΣΟΕΕ Ποτέ!
Όχι, δεν θα κάνω τέτοιους χαρακτηρισμούς, που εξάλλου ταιριάζουν με το δικό σου πνευματικό επίπεδο.
Αν δεν κάνω λάθος, δεν έκρυψε ότι είναι φοιτήτρια.
ΥΓ. Συνέντευξη στο MEGA.
Ερνάνι κάνε μια προσπάθεια να αφήσεις τα σάπια...
Ο Τζήμερος Ξανά! είναι κοπρίτης, φυγόπονος και δεν θυμάμαι τι άλλο του έσουρες.
Η μανδάμ (αποφεύγω άλλο χαρακτηρισμό μη σου χαλάσω το κάρμα) που είναι 7ο έτος (το 2009, άρα σήμερα θα είναι καλό 10ο) και το θεωρεί δικαίωμα της τι είναι;
Είναι κοπρίτισσα και φυγόπονη η συντρόφισσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ;
Πιπέρι...Μήπως μετά το βίντεο θες να αλλάξεις κάτι στους χαρακτηρισμούς του Τζήμερου Ξανά! ή θες να μας πεις κάτι για τη συντρόφισσα.
Ο Τζήμερος Ξανά! είναι φοιτητής στο 30ο έτος επειδή είναι δικαίωμα που κατοχύρωσε το φοιτητικό κίνημα.
Η συντρόφισσα είναι φοιτήτρια στο 10ο έτος επειδή είναι δικαίωμα που κατοχύρωσε το φοιτητικό κίνημα.Who's the daddy;
Το φόρουμ περιμένει με αγωνία τους χαρακτηρισμούς σου.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Επιπλέον οι μεγάλες επιχειρήσεις αναπόφευκτα δεν μπορούν να φοροδιαφεύγουν και να κλέβουν ΦΠΑ γιατί απλά αν δεν κόβουν αποδείξεις θα τους κλέβουν οι υπάλληλοι τους. Το πρόβλημα είναι στους αυτοαπασχολούμενους.
Και αν τα s/m πλούτιζαν φοροδιαφεύγοντας άγρια πως γίνεται και χρεοκοπούν τόσες αλυσίδες και κλείνουν η μία μετά την άλλη! Και για το Carefour έχουμε ακούσει ότι έχει πρόβλημα και φαίνεται και στα ραφια
Τα εστιατόρια, οι ταβέρνες, τα ταχυφαχεία, τα καφενεία, .... από ποιές πολυεθνικές και καρτελ έχουν αθέμιτο ανταγωνισμό και φοροδιαφεύγουν, τα Mc Donalds? Οι διαφόρων ειδών ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι των υπηρεσιών?Αν εντοπίζεις λανθασμένα το πρόβλημα, χαϊδεύοντας αυτάκια με μιά ψευδο-αριστερή ιδεολογική επένδυση της ανομίας, αυτό δηλαδή που συνιστά το παραδοσιακό λαϊκισμό του ελληνικού πολιτικού συστήματος, σιγά μην είσαι αυτός που θα δωσεις τη λύση!
Αυτό ακριβώς λέω αδερφέ και αυτό λέει και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο ζητάς εξηγήσεις αλλά μου φαίνεται πάλι δεν καταλαβαίνεις.
Εννοείται ότι τα super market κόβουν αποδείξεις, όπως και τα mcdonalds κλπ. Απλά εφευρίσκουν άλλα τερτίπια για να πληρώνουν λιγότερο φόρο όπως όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις. Επίσης για να κρατήσουν ψηλά τις τιμές δημιουργούν καρτέλ (δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς για αυτό, έχουνε πάει πολλάκις στην επιτροπή ανταγωνισμού εξ'άλλου) οπότε ούτε τις τιμές ρίχνουν. Τώρα 'το έχουμε ακούσει' ότι έχει πρόβλημα το carefour και φαίνεται και στα ράφια άστο. Πρώτον δεν είναι επιχείρημα και δεύτερον δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει την πολιτική της κάθε πολυεθνικής που κλείνει εδώ, ανοίγει αλλού, πτωχεύει για να γλυτώσει δάνεια, μπαίνει στα άρθρα 99 κλπ. Δεν έχουν καμμία σχέση με το κλείσιμο ενός ψιλικατζίδικου ή μανάβικου που αντικειμενικά δε βγαίνει και το ξέρουμε όλοι.
Στον αντίποδα οι μικρές επιχειρήσεις για να καταφέρουν να επιζήσουν δεν κόβουν αποδείξεις. Κανείς δεν είπε ότι καλά κάνουν ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ .Είναι όμως ένα υπαρκτό πρόβλημα και προσπαθεί να δει πώς θα επιλυθεί.
Επομένως εάν είχες από πριν στο μυαλό σου να πεις τα τσιτάτα και την κασετούλα περί ανομίας, λαικισμού κλπ και ήθελες να τα βγάλεις από μέσα σου καλά έκανες και τα είπες, όμως για τη συγκεκριμένη περίπτωση του προγράμματος δεν ισχύουνε.Την κασετούλα την έχεις εσύ στο μυαλό σου και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Βρήκαμε το τέχνασμα να δικαιολογήσουμε ιδεολογικά τη φοροκλεψιά και δεν θέλουμε να την απαρνηθούμε. Αυτός είναι ο λαϊκισμός της αριστεράς σαν αντιπολίτευση τόσα χρόνια που εξέθρεψε την ανομία εξίσου με αυτούς που κυβέρνησαν και το συνεχίζει το ΣΥΡΙΖΑ. Παντα υπάρχει μία δικαιολογία για την ανομία-ανικανότητα-αδιαφορία-διαφθορά των ατόμων, πάντα υπάρχει ένα φταίξιμο του συστήματος και όχι των πολιτών. Η λογική του 'ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ'.Το McDonald στο ανέφερα για να καταλάβεις το αστείο του ισχυρισμού σου ότι στην Ελλάδα μεγάλες πολυεθνικές συναγωνίζονται τις μικρες ελληνικές επιχειρήσεις, όπως τα άπειρα εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέρειες. Ο οποιοσδήποτε, εκτός από εσένα, καταλαβαίνει ότι τα McDonald κλπ είναι γελοία ποσότητα για ανταγωνισμό στο κλάδο επισίτισης.
Επίσης, από το κείμενο το δικό μου που κράτησες έχεις αφαιρέσει το σημαντικώτερο κομμάτι που έλεγε ότι τα s/m είναι ίσως η μοναδική περίπτωση που υπάρχουν μεγάλοι παίκτες στην Ελληνική αγορά, αλλά δεν έχει σημασία γιατί πιά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. Και αυτούς που ανέφερες δεν τους ανταγωνίζονται.
Έγραφα: 'Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις ότι η περίπτωση των supermarket που έχουν θέσει εκτός αγοράς τα παντοπωλεία εδώ και δεκαετίες δεν είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα για ένα κλάδο με σημαντική συνεισφορά στη παραοικονομία. Άσε που η μαναβική εξακολουθεί να είναι μια υγιής μικρή εμπορική δραστηριότητα γιατί βασίζεται στην ποιότητα των αγαθών και όχι στο χαμηλό κόστος.' (ποιότητα μαναβικής δεν έχουν τα s/m).Αυτό που σου επαναλαμβάνω είναι ότι η φοροδιαφυγή από τους διαφόρους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και τις οικογενειακές επιχειρήσεις ειδικά στο τομέα των υπηρεσιών δεν έχει πρακτικά καμιά σχέση με ανταγωνισμό απο πολυεθνικές στην Ελλάδα. Τα εστιατόρια, ταβέρνες, ουζερί, καφενεία, καφετέρειες, μπαρ, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, γιατροί, οδοντίατροι, δικηγόροι, καθαριστες, μηχανικοί, .... δεν φοροδιαφεύγουν γιατι έχουν να ανταγωνιστουν πολυεθνικές. Όταν προσεγγίζεται έτσι το πρόβλημα σε ένα πολιτικό πρόγραμμα, απλά συνεχίζεται** ο λαϊκισμός που ανέχεται την ανομία της φοροδιαφυγής.**
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες