-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
εχω δεί αυτοκίνητα με μπλέ λαμπάκια σε διάφορα σημεία, έχω δεί αυτοκίνητα με λάμπες από κάτω.... Σήμερα το απόγευμα στον Κηφισό είδα OPEL VECTRA με βουλγαρικές πινακίδες να έχει μπλέ λαμπάκια.... στην εξάτμιση
:Κρίμα που είχα την ψηφιακή μαζί μου
κριμα!Θα ριχναμε πολυ γελιο.
-
έχω δει κιι εγώ στην εξάτμιση, κόκκινα όμως, για να βάζει φωτιά στο δρόμο βεβαίως . . Το'χω γράψει καμιά 77αριά σελίδες πιο πίσω!
-
Ρέ παιδιά,άν καί δέν τό έχω δεί μέ τά μάτια μου,έχω ακούσει κάτι γιά...afterburner εξατμίσεως.
Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορεί τέτοιο πράμα; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρέ παιδιά,άν καί δέν τό έχω δεί μέ τά μάτια μου,έχω ακούσει κάτι γιά...afterburner εξατμίσεως.
Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορεί τέτοιο πράμα;Αλήθεια είναι. (Βασίλη ξέρεις κάτι???)
-
Θαυμάστε!!!
http://www.autoloc.com/products/flame.lasso -
Flame Thrower Κιτς.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Θαυμάστε!!!
http://www.autoloc.com/products/flame.lassoτι εχουν φτιαξει οι ανθρωποι !!!
καθε καγκουρας που θελει να σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει ενα απο δαυτα!
-
ΟΥΑΟΥ!!! Τουλάχιστον +15 ίππους!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Θαυμάστε!!!
http://www.autoloc.com/products/flame.lassoαυτό το πρόσεξες?
- NOTE: Please note this kit is for recreational use only*
ρε πώς 'διασκεδάζει' ο κόσμος...
-
Θα το πω γιατί δεν αντέχω...
Είμαι πολύ νέος οδηγός (ακριβώς 1 μήνα έχω το δίπλωμα).
Μεταξύ Γαλατσίου και Κυψέλης βρίσκεται ένας δρόμος (η Ιωάννου Δροσοπούλου) αρκετά περίεργος γιατί στην ουσία είναι ένα στενάκι αλλά επειδή εξυπηρετεί πολλά αυτοκίνητα, συχνά έχει κίνηση.
Εχθές το βράδυ, κατά τις 12, ανέβαινα μέσω του συγκεκριμένου δρόμου από Κ. Πατήσια προς Γαλάτσι. Πίσω μου ένα άλλο αυτοκίνητο. Σε κάθε κάθετο στενό εγώ επιβράδυνα, σε περίπτωση που έρχεται άλλο αυτοκίνητο, κάτι που έχω μάθει από τη σχολή οδηγών καθώς κάθε φορά περνούσαμε από το συγκεκριμένο δρόμο.
Σε κάποιο στενό συναντώ ένα κάθετα διερχόμενο αυτοκίνητο και του παραχωρώ προτεραιότητα. Συνεχίζω κανονικά την πορεία μου και μερικά στενά πιο κάτω συναντάω και άλλο αυτοκίνητο και κάνω το ίδιο.
Ε, σε αυτό το σημείο το ΖΩΟ(*) που ήταν από πίσω άρχισε τις κόρνες και τα φώτα. Γυρίζω να δω τι θέλει και μου κάνει μερικές χειρονομίες του στυλ: 'άντε προχώρα, μπλα μπλα μπλα'. Να σημειωθεί ότι στο πίσω τζάμι έχω κολλημένο το 'Ν'.
(*) Ένας τύπος γύρω στα 50, στο ένα χέρι το τιμόνι και στο άλλο το τσιγάρο (ο καθένας μπορεί να καπνίζει αλλά, όπως ισχύει και με το κινητό, ΌΧΙ στο αυτοκίνητο εν ώρα οδήγησης). Τη στάχτη εννοείται πως την πετούσε έξω, λες και δεν έχει τασάκι...
Μόλις βγήκαμε στη Γαλατσίου τον άφησα να περάσει (αφου τον στόλισα λίίίγο, οκ δεν είμαι και πολύ περίφανος γι'αυτό). Αρ. Πινακίδας ΥΚΕ-21**. Μακριά του!
Και όλα αυτά επειδή τόλμησα να παραχωρήσω προτεραιότητα!!!
-
Εδώ εμένα με κορνάρανε γιατί σταμάτησα σε STOP!!!
Και μετά φταίει ο δολοφόνος...
-
Εγω σε τετοια γαϊδουρια... κατεβαινω. Οταν δε σε σεβονται (και μαζι με σενα αυτον που εσυ σεβαστηκες για να σταματησεις), δεν πρεπει να τους λυπασαι. Θα το ξανακανουν.
-
Βέβαια όταν το ΖΩΟ είδε ότι μέσα στο αυτοκίνητο είμασταν 2 μαντράχαλοι την έκανε με ελαφρά.
Όχι ότι θα κατέβαινα κάτω (πάνω στα νεύρα μού πέρασε από το μυαλό ), αλλά τι να πεις...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω σε τετοια γαϊδουρια... κατεβαινω. Οταν δε σε σεβονται (και μαζι με σενα αυτον που εσυ σεβαστηκες για να σταματησεις), δεν πρεπει να τους λυπασαι. Θα το ξανακανουν.εναλλακτική λύση: κατεβαίνεις, ακουμπάς με άνεση στο αυτοκίνητό σου, ανάβεις τσιγάρο και τον παρακολουθείς να κόβει τις φλέβες του απ'την τσαντίλα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγω σε τετοια γαϊδουρια... κατεβαινω. Οταν δε σε σεβονται (και μαζι με σενα αυτον που εσυ σεβαστηκες για να σταματησεις), δεν πρεπει να τους λυπασαι. Θα το ξανακανουν.
εναλλακτική λύση: κατεβαίνεις, ακουμπάς με άνεση στο αυτοκίνητό σου, ανάβεις τσιγάρο και τον παρακολουθείς να κόβει τις φλέβες του απ'την τσαντίλα
Ή σβήνεις τον κινητήρα, ανάβεις αλάρμ και όταν έρθει να σου μιλήσει ωρυόμενος του λες με απάθεια 'δεν πάει φίλε, χάλασε...'.
-
εναλλακτική λύση: κατεβαίνεις, ακουμπάς με άνεση στο αυτοκίνητό σου, ανάβεις τσιγάρο και τον παρακολουθείς να κόβει τις φλέβες του απ'την τσαντίλαΚαι αν δεν καπνίζεις;
Kyan έχω Nissan. Δεν μου πάει να πω 'χάλασε'. Δεν έχω μάθει να λέω ψέμματα...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
εναλλακτική λύση: κατεβαίνεις, ακουμπάς με άνεση στο αυτοκίνητό σου, ανάβεις τσιγάρο και τον παρακολουθείς να κόβει τις φλέβες του απ'την τσαντίλα
Ή σβήνεις τον κινητήρα, ανάβεις αλάρμ και όταν έρθει να σου μιλήσει ωρυόμενος του λες με απάθεια 'δεν πάει φίλε, χάλασε...'.
kyan, εσένα θα σε πιστέψει... (αστειεύομαι προφανώς, έτσι;;; )
-
Πάντως η ανοησία είναι διεθνής...
Στο Λουγκάνο βρέθηκα σε περιοχή με όριο 30 χθες και προτεραιότητα από δεξιά, και σταμάτησα να παραχωρήσω προτεραιότητα. Δυστυχώς πέρναγε κονβόι, και εδώ αν πάς να χωθείς θα στην χώσουν...
Οπότε και περίμενα, αλλά ο αποπίσω (πατριώτης ίσως;; ) άρχισε τις κόρνες και τις ιστορίες.
Ε, δεν ήθελα και πολύ... Από τότε δεν ξανάβαλα 2α!!! -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Kyan έχω Nissan. Δεν μου πάει να πω 'χάλασε'. Δεν έχω μάθει να λέω ψέμματα...Εγώ το έχω κάνει με Nissan (Datsun) Sunny του '80.
-
Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορεί τέτοιο πράμα;Αλήθεια είναι. (Βασίλη ξέρεις κάτι???)
Μου το έλεγε ο Στέλιος και δεν το πίστευα !!! ...... μέχρι που το είδαμε ζωντανό
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!