-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Πέρα από τις πίκες και τις πρόγκες,το τί ομάδα υποστηρίζουμε κλπ.,πιστεύω πως όλο το 'παιχνίδι' είναι θέμα ψυχολογίας κατά 99%.....Τομέας φυσικά που ο ΟΣΦΠ,από τη Euroleage και μετά, έχει το πάνω χέρι!.......Πιο μπάμ παράδειγμα,IMO και στα τρία παιχνίδια Μπατιστ και Μαριτς..........στο τρίτο παιχνίδι προστέθηκε και ο Περπέρογλου....που δε το περίμενα..........asimov,λίγα για το Μπακατσιά γιατί έχει βάλει ένα τρίποντο!!!
Στο ιστορικό 73-38!
Στα μάτια μου την έχω την φάση! -
Στο +23 το άβαταρ του skous είχε δακρύσει.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Στο +23 το άβαταρ του skous είχε δακρύσει.πραγματικά έχω μιλήσει με πάνω απο 10 γάβρους σήμερα... Δεν υπήρχε κανένας που να μην το σκέφτηκε όταν ήταν εκεί η διαφορά.
Καταλαβαίνετε τι πράγμα λέω. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Καταλαβαίνετε τι πράγμα λέω.Επανάληψη ,μήτηρ πάσης μαθήσεως
-
http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... OQpKY6sYJ4
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Στο +23 το άβαταρ του skous είχε δακρύσει.Μπα, δεν το έβλεπα, ήμουν στον δρόμο...
-
Silver Alert
-
Τα τσίμπησα τα εισιτηριάκια μου. Ελπίζω η παρουσία μου να μην επηρεάσει το αποτέλεσμα!
-
Προβλέπω νίκη αύριο (εύκολη ή δύσκολη), και πάμε στο εξοχικό Ταλιμπάν μπάς και είμαστε κοντά, περάσουμε μπροστά πρός το τέλος και πάθουν ψυχολογικό οι γάβροι και τους στραβώσουν όλα...
Wishful thinking?
-
Σήμερα πέφτει η αυλαία σας.
-
σήμερα στις 19:00 είναι ο αγώνας, έτσι?
-
Yeap
-
Αν ξεκινησει ο Ολυμπιακος με κανα 10-0 σερυ,θα ειναι εφικτο να τελειωσει ο αγωνας ή θα εχουμε τα γνωστα ευτραπελα;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν ξεκινησει ο Ολυμπιακος με κανα 10-0 σερυ,θα ειναι εφικτο να τελειωσει ο αγωνας ή θα εχουμε τα γνωστα ευτραπελα;Στο ΟΑΚΑ παίζουμε, όχι στο ΣΕΦ
-
Μας τάπωσες όλους τώρα! -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Αν ξεκινησει ο Ολυμπιακος με κανα 10-0 σερυ,θα ειναι εφικτο να τελειωσει ο αγωνας ή θα εχουμε τα γνωστα ευτραπελα;
Στο ΟΑΚΑ παίζουμε, όχι στο ΣΕΦ
Μα γι αυτό το λέει...επειδή τουλάχιστον στο σεφ έχει 2 σειρές δίχτυ που καλύπτει όλο το γήπεδο εκτός από τους επίσημους, ενώ στο οακα έχει ένα μόνο δίχτυ που καλύπτει από τη μια μπασκετα έως λίγο μετά τη γραμματεία...κι η φυσούνα εκεί που ειναι, επίσης ακαλυπτη, σε αντίθεση με το σεφ. Για να δούμε..θα χουμε και φέτος πυροβολισμούς στο οακα?
Sent from my MT11i using Tapatalk
-
Ρε τση πούστηδες πουλάνε ελπίδα τη μέρα του τελικού!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/293560-fimes-gia-symfonia-zots-me-panathinaiko?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebookΡε τση πούστηδες πουλάνε ελπίδα τη μέρα του τελικού!
Λες να μην ισχυει;
-
Ο Ζοτς συνηθίζει να κάνει τις συζητήσεις μετα το τέλος της κάθε αγωνιστικής περιόδου. Επίσης το παιδί της σφαλιάρας έχει ξακαθαρίσει πολλές φορές ότι δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την παράδοση της οικογένειας στην ομάδα. Το timing είναι ύποπτο πάντως.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/293560-fimes-gia-symfonia-zots-me-panathinaiko?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebookΡε τση πούστηδες πουλάνε ελπίδα τη μέρα του τελικού!
δεν το βλέπω να γίνεται...ειδικά μετά την λυπητερή που θα φάμε το βράδυ...
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2011-12)