-
Εγώ αναρωτιέμαι πού είναι ο φίλος μου ο trader!
2 σελίδες στο Porsche φόρουμ που συζητάμε αν 3 τετραγωνικές παλάμες τραγόδερμα ραμμένο που χρεώνεται όσο δύο μηνιάτικα είναι αμαρτία το ότι ο βλαχοέλληνας το βάφτισε μαϊμού χωρίς να είναι.Μη με ρωτήσεις μόνο trader γιατί τη δικη μου την κλείδωσα για να την αφήσω στα παιδιά μου (που δε με βλέπω να κάνω).
-
D-Jet μου όντως ξεφτιλίστηκε το τόπικ. Ο Μπιλλ αν θέλει ας σβήσει.
Έγραψες πριν ότι ο μερακλής, που πηρε την Πόρσε και την συντηρεί απ' τό υστέρημά του για να τη χαίρεται και όχι να τη δείχνει σε ελεεινούς και ελεεινές, θα τη δώσει δύσκολα.
Αλλά, όταν η οικονομική κατάσταση σκουραίνει πολύ, και είναι όντως τα έξοδα απ' το υστέρημά του, και όχι από περίσσευμα, ίσως να μην έχει άλλη επιλογή.
Είναι και ο λαϊκισμός - φασισμός (παντού στον κόσμο, αλλά πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, και όχι λόγω τη κρίσης). Κατ' αυτόν, Πόρσε=πλούσιος και δη λαμόγιο, ξεσκίστε τον. Αποκλείεται να την έχεις πάρει με πολύ ιδρώτα, και βέβαια σου αμφισβητείται το δικαίωμα τι να κάνεις τον ιδρώτα σου. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα εν Ελλάδι αναρχόπαιδα με μαμά κοσμηματοπώλη, ή μπαμπά Συριζαίο μεγαλοδικηγόρο, που θα στο σπάσουν ή κάψουν, αν το βρουν.
Αναφέρομαι και στον υδραυλικό του Μάικ που άλλο ποσό θα ζητούσε αν έβλεπε Πόρσε στο γκαράζ, στον εργοστασιάρχη φίλο του Δία που θα έπρεπε να δώσει μισθούς που θα του έκλειναν την επιχείρηση, και στη σπιτονοικοκυρά μου στο Βέλγιο που μου έκανε αύξηση ενοικίου εν μέσω κρίσης και μείωσης μισθών, τη στιγμή που πολλοί συνάδελφοι (όχι μόνον Έλληνες) επιτυγχάνουν μειώσεις. Αλλά ξέρει τι παρκάρω στη θέση 29 του γκαράζ...
Οψέποτε γυρίσω Ελλάδα, δεν βλέπω τη διατήρηση αυτού του αυτοκινήτου ως κάτι βιώσιμο. Θα το κρατήσω για κανα-χρόνο (ελπίζω), να κάνω τις διαδρομές που πάντα ήθελα (και Σέρρες οπωσδήποτε) και θα το δώσω έξω.
Βλέπεις, η μερακλήδικη χρήση κοστίζει πάαρα πολύ (λάστιχα-φρένα-λάδια, μικτή και έξτρα ασφάλιση πίστας κλπ).
Η χρήση 'άραγμα πρώτη μούρη σε κέντρον διασκεδάσεως' είναι απείρως οικονομικότερη - αλλά δεν με αφορούσε ποτέ. -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2494690/
Αυτή η αγγελία αν δεν είναι τρολιά του D-jet νομίζω ότι είναι ενδεικτική της κατάστασης.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Οψέποτε γυρίσω Ελλάδα, δεν βλέπω τη διατήρηση αυτού του αυτοκινήτου ως κάτι βιώσιμο. Θα το κρατήσω για κανα-χρόνο (ελπίζω), να κάνω τις διαδρομές που πάντα ήθελα (και Σέρρες οπωσδήποτε) και θα το δώσω έξω
Εγώ ελπίζω να μη χρειαστεί να τη δώσεις... αλλά ακόμα και αν δε σου βγούν τα κουκιά, θα τη δώσεις ανταλλαγή και μέχρι τότε θα έχουμε σίγουρα πάρει ένα τρέιλερ... ( )
-
Έχω προσπαθήσει να οδηγήσω αυτόν το Χάρο στον εξομοιωτή του Καβαλλίνο, και απέτυχα παταγωδώς
Μάλλον θα χρειασθώ κάτι πιο εύκολα ελέγξιμο και ντριφταρίσιμο από ημίκουλους σαν την αφεντιά μου
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Είναι και ο λαϊκισμός - φασισμός (παντού στον κόσμο, αλλά πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, και όχι λόγω τη κρίσης). Κατ' αυτόν, Πόρσε=πλούσιος και δη λαμόγιο, ξεσκίστε τον. Αποκλείεται να την έχεις πάρει με πολύ ιδρώτα, και βέβαια σου αμφισβητείται το δικαίωμα τι να κάνεις τον ιδρώτα σου. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα εν Ελλάδι αναρχόπαιδα με μαμά κοσμηματοπώλη, ή μπαμπά Συριζαίο μεγαλοδικηγόρο, που θα στο σπάσουν ή κάψουν, αν το βρουν.
Αυτο ακριβως, ημασταν που ημασταν ενας κοινωνικο-οικονομικος αχταρμας, εχοντας σβησει στην κυριολεξια καθε οριο, καθε επιπεδο κοινωνικης ταξης, πλεον με την αγρια κομπινα που παιχτηκε στην χωρα μας, μαζι και με την 'καλη, ανεμελη ζωη', με δανεικα, και αγυριστα(?) για πολλους που ουσιαστικα δεν μπορουσαν, οτιδηποτε μυριζει 'κεφαλαιο' μπαινει στην ιδια κατηγορια με αυτη της μιζας, ρεμουλας, μαυρου χρηματος κτλ, ασχετως εαν ο ενας πχ ειναι dealer κοκας, σωματεμπορας,
'συμβουλος Βουλευτη', και ο αλλος, ενας αξιος και καθ'ολα νομιμος επιχειρηματιας πχ που στηριζει την πραγματικη οικονομια και απασχολει και αρκετο προσωπικο... -
[quote='Coyot']D-Jet μου όντως ξεφτιλίστηκε το τόπικ. Ο Μπιλλ αν θέλει ας σβήσει.
Θεωρώ ότι καλύφθηκα. Περίμενα ένα λίγο καλύτερο επίπεδο, από ανθρώπους που καταλαβαίνουν πέντε πράγματα και όχι τους κλασικούς καραγκιόζηδες που λένε ότι να'ναι. Άρα καταλήγουμε ότι όποιος οδηγεί Porsche είναι επιδειξίας, όποιος οδηγεί Mini Cooper S ψιλοαδερφή, όποιος οδηγεί GT-R φτωχομπινές που δεν μπορεί να πάρει 911 Turbo και όποιος οδηγεί σκαραβαίο είναι κάγκουρας (σε παίρνει κι εσένα η μπάλα). Αυτά δεν πιστεύει ο πολύς κόσμος; Αυτά δεν αναπαράγονται κι εδώ; Άρα έχετε απόλυτο δίκιο! Ποιος είμαι εγώ να διαφωνήσω;
Ή μήπως να σχολιάσω για τον χρυσαυγίτη που θέλει να καθαρίσει την Ελλάδα από τους ξένους, αλλά με τα μυαλά που κουβαλάει μπορεί να βγάλει μόνο ξένη γκόμενα (αν όντως της μιλάει στα αγγλικά) ή έστω τόσο χαζή γκόμενα που του λέει πως αν δεν της πάρει Louis Vuitton δεν του κάθεται. Να χαρώ την ιδεολόγια σου ρε φίλε που μου 'χεις βάλει και τη σβάστικα. Δεν θεωρώ ότι ένα καλό αυτοκίνητο είναι μέσο για να πηδήξει κάποιος, παρά μόνο ο εντελώς βλαξ. Και απ' ότι διάβασα, εδώ πέρα υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι. ΒΑΡΕΘΗΚΑ -
Ρε παιδιά ειρήνη.
Και όσοι έχετε πορσικό ποστάρετε και καμμιά φώτο...
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
D-Jet μου όντως ξεφτιλίστηκε το τόπικ. Ο Μπιλλ αν θέλει ας σβήσει.
Θεωρώ ότι καλύφθηκα. Περίμενα ένα λίγο καλύτερο επίπεδο, από ανθρώπους που καταλαβαίνουν πέντε πράγματα και όχι τους κλασικούς καραγκιόζηδες που λένε ότι να'ναι. Άρα καταλήγουμε ότι όποιος οδηγεί Porsche είναι επιδειξίας, όποιος οδηγεί Mini Cooper S ψιλοαδερφή, όποιος οδηγεί GT-R φτωχομπινές που δεν μπορεί να πάρει 911 Turbo και όποιος οδηγεί σκαραβαίο είναι κάγκουρας (σε παίρνει κι εσένα η μπάλα). Αυτά δεν πιστεύει ο πολύς κόσμος; Αυτά δεν αναπαράγονται κι εδώ; Άρα έχετε απόλυτο δίκιο! Ποιος είμαι εγώ να διαφωνήσω;
Ή μήπως να σχολιάσω για τον χρυσαυγίτη που θέλει να καθαρίσει την Ελλάδα από τους ξένους, αλλά με τα μυαλά που κουβαλάει μπορεί να βγάλει μόνο ξένη γκόμενα (αν όντως της μιλάει στα αγγλικά) ή έστω τόσο χαζή γκόμενα που του λέει πως αν δεν της πάρει Louis Vuitton δεν του κάθεται. Να χαρώ την ιδεολόγια σου ρε φίλε που μου 'χεις βάλει και τη σβάστικα. Δεν θεωρώ ότι ένα καλό αυτοκίνητο είναι μέσο για να πηδήξει κάποιος, παρά μόνο ο εντελώς βλαξ. Και απ' ότι διάβασα, εδώ πέρα υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι. ΒΑΡΕΘΗΚΑ-Kαταρχας δεν ειναι ναζιστικο συμβολο. Το ξεκαθαρισαμε αυτο. Κοσμει και τα εδρανα της Βουλης.
-Το χαβαλε με τις τουριστριες δεν καταλαβαινω που κολλαει με τους λαθρομεταναστες.Μηπως να απαγορεψουμε και τον τουρισμο. Δεν το προτεινω.Ψηφιζω το εν λογω κομμα απο αντιδραση γιατι αμα πει καποιος οτι το ψηφιζει τον κοιτανε σαν εγκληματια και αμα βαλεις ελληνικη σημαια στο μπαλκονι σε λενε φασιστα. Ποιος ειναι ο ρατσιστης σε αυτη τη περιπτωση??
-Η συγκεγκριμενη οχι μονο μιλουσε Αγγλικα απταιστα αλλα εχει και προϋπηρεσια στην J P Morgan (στα δανεια αυτοκινητου)
μιλαγαμε 2-3 φορεσ την εβδομαδα κανα 6μηνο πριν.
-Το οτι περιγραφω εμπειριες δε σημαινει οτι τισ προκαλω και ολας ή οτι τις απολαμβανω.Απλα συμβαινουν
-Και τα Focus και τα Εβο με εχουν παρει στο κατοπι στην εθνικη
-Και στην Ιπποκρατους παρκαρα σε υπογειο γκαραζ αλλα το δικο μου το βαλανε σε μια απο τις τρεις θεσεις 'βιτρινα' μαζι με ενα Χ5
-Και σε μαγαζι φιλου που το παρκαρα απ εξω ηρθε πελατισσα και του κολλαγε: 'μπα μπα πηραμε και Πορσε?ΜΜ...' δε μιλησα
-Κι οταν ρωτησα περιβοητο εξατμισα για PSE hack μου ειπε 400€. Το εκανα με 80€.
Και αλλα πολλα που βαριεμαι να γραψω.
Δε θα παρω Εβο. Θα παρω LP 640. Θα τη λιωσω το καλοκαιρι και μετα θα τη καψω και με τα λεφτα της ασφαλειας θα αποπληρωσω τη δοση οπως εκανε και καποιος παλιοτερα. ΡΕ ΟΥΣΤ -
Σύνελθε ρε Coyot και βγάλε τα αριστερά γυαλιά σου...Αρχαιοελληνικό μαίανδρο βλέπεις και λες σβάστικα ;;;ΕΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Σύνελθε ρε Coyot και βγάλε τα αριστερά γυαλιά σου...Αρχαιοελληνικό μαίανδρο βλέπεις και λες σβάστικα ;;;ΕΛΕΟΣΤο πέτυχες, τρελό κουμούνι o Coyot, μας έχει πρήξει για το πόσα προσέφερε στη χώρα o Βελουχιώτης και η παρέα του! Ένας Παπαδόπουλος χρειάζεται να ξεβρωμίσουμε τη χώρα από κάτι τέτοιους!
Το βάρεσα με το Defy μου
-
Αφήστε τις παπαρολογίες (ΠΑΠΑΡΑ,το χωριάτικο ψωμί μέσα σε ζεστό γάλα ) και μιλήστε για κανένα Πορσικό.
Είχα ρωτήσει ποιο πάνω εάν αξίζει να αποκτήσει κανείς μια τούρμπο 07-08 αντί για μια PDK 08-09 στα ίδια σχεδόν χρήματα.
Δεν θα του προσφέρει η τούρμπο περισσότερες συγκινήσεις?
Δεν θα είναι περισσότερο ερωτεύσιμος -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Σύνελθε ρε Coyot και βγάλε τα αριστερά γυαλιά σου...Αρχαιοελληνικό μαίανδρο βλέπεις και λες σβάστικα ;;;ΕΛΕΟΣπάει το βάρεσε το εγκεφαλικό ο coyot
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Με παρεξήγησες (νομίζω...Εμένα η μπάλα με έχει πάρει εδώ και χρόνια γι'αυτό είμαι και γερογκρινιάρης).
Μια απλή περιγραφή της άποψης για τον κόσμο των ανθρώπων που έχεις δίπλα σου στο δρόμο ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι και αυτή αναφέρεις πιο πάνω...
Δε σου αρέσει (δικαιολογημένα, γιατι αυτή ακριβώς είναι που επισκιάζει/περιορίζει τη δυνατότητα που έχεις να απολαύσεις αυτό για το οποίο κόπιασες πολύ για να το αποκτήσεις) αλλά είναι πραγματικότητα, πως να το κάνουμε. -
Ο χρήστης Bill Z4 έγραψε:
Αφήστε τις παπαρολογίες (ΠΑΠΑΡΑ,το χωριάτικο ψωμί μέσα σε ζεστό γάλα ) και μιλήστε για κανένα Πορσικό.
Είχα ρωτήσει ποιο πάνω εάν αξίζει να αποκτήσει κανείς μια τούρμπο 07-08 αντί για μια PDK 08-09 στα ίδια σχεδόν χρήματα.
Δεν θα είναι περισσότερο ερωτεύσιμοςΠροσωπικα και μια 996 Τουρμπο θα με ευχαριστουμε περισσοτερο. Ακομα περισσοτερο μια 997.
-
Υπάρχει προφανώς μία σύγχυση για το ποιος έγραψε τι, και αυτή δημιουργήθηκε μάλλον απ' το γεγονός ότι ο αγαπητός trader έκανε κάποιο τεχνικό λάθος στην 'παράθεση' (quote), στο ποστ του 8 θέσεις πριν, οπότε τα δικά του γραφόμενα εμφανίζονται ως δικά μου
Για τα άβαταρ, έχω πει την άποψή μου κάμποσες σελίδες πριν (σελίς 365), αλλά και σε άλλο τόπικ (είμαι γενικώς κατά των ολοκληρωτικών / εγκληματικών καθεστώτων και οργανώσεων, καθώς και των οποιωνδήποτε συμβόλων αυτά χρησιμοποιούν). Και η σβάστικα και ο μαίανδρος και το σφυρί και το δρεπάνι και το γαρύφαλο, όπως και το γκρίζο λυκάκι, τίποτα κακό δεν είχαν, μέχρι να υιοθετηθούν από ημίτρελους κακούργους.Για το τόπικ αυτό, η άποψή μου ταυτίζεται (έμπρακτα) με του D-jet και του trader και άλλων, ήτοι να μιλήσουμε για Πορσικά, ως εργαλεία οδήγησης.
Φωτογραφίες δεν ξέρω να ανεβάζω, δυστυχώς. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Οψέποτε γυρίσω Ελλάδα, δεν βλέπω τη διατήρηση αυτού του αυτοκινήτου ως κάτι βιώσιμο. Θα το κρατήσω για κανα-χρόνο (ελπίζω), να κάνω τις διαδρομές που πάντα ήθελα (και Σέρρες οπωσδήποτε) και θα το δώσω έξω
Εγώ ελπίζω να μη χρειαστεί να τη δώσεις... αλλά ακόμα και αν δε σου βγούν τα κουκιά, θα τη δώσεις ανταλλαγή και μέχρι τότε θα έχουμε σίγουρα πάρει ένα τρέιλερ... ( )
θα σου λειψει...κρατησε τη κι ασ τγ βολταρεις μια φορα το μηνα
-
Και επειδή το τοπικό ξώκειλε από την αναφορά στις louis vuitton και μετά λάβετε και τούτα προς γνώση και συμμόρφωση...
http://www.autoblog.gr/2012/02/28/overk ... -interior/
-
ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Bill Z4 έγραψε:
Δεν θα είναι περισσότερο ερωτεύσιμοςΣαφώς και την τούρμπο με tiptronic παρά το PDK που δυσανασχετεί μέσα στην κίνηση.
Porsche Forum