-
Περιμενω ... το ωραιότερο supermini!
Καποτε η Renault ας φτιάξει μια 'οικογενειακή' ταυτότητα και στα πίσω φωτα! Αλλα αντι αλλων ειναι σε όλα τα μοντέλα της!
-
Αν κρίνω από το κενό κάτω από το φανάρι της επίσημης photo, το έχουμε δει και στο R-Space, τότε μάλλον προς τα 'κει πάει το πράγμα. God Bless Laurens van den Acker!

-
Σιγά μη του στήσουμε και άγαλμα
Είχαμε καλυτερο κύριοι και τον διώξαμε -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σιγά μη του στήσουμε και άγαλμα
Είχαμε καλυτερο κύριοι και τον διώξαμεΑν εννοείς τον Thierry Metroz, τι να τον κάνεις, μάλλον η έμπνευση του ήρθε αφού πήγε στην Citroen.
Εγώ δηλώνω Van Den Ackerικος... Γενικά πολύ σωστές κινήσεις από τ '10 και μετά.
-
Μπα άλλον λέω
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μπα άλλον λέωΠοιον;
Δεν πιστεύω τον Le Quément! Πόσα χρόνια πια!
-
Ο χρήστης itstolis έγραψε:
Αν εννοείς τον Thierry Metroz, τι να τον κάνεις, μάλλον η έμπνευση του ήρθε αφού πήγε στην Citroen.Mπαααα! Και εκει μαλλον δεν τον πληρώνουν καλά με αυτα που έχει κανει ως τωρα!!!
Για σχεδιαστη του Golf θα τον προοριζα!
-
Στους 4 τροχούς στο γνωστό άρθρο του Στρατισίνο αναφέρεται μόνο στο επερχόμενο Clio IV.
Γράφει ότι το είδανε στο εργοστάσιο σε 5θυρο και estate.
Γράφει ότι αργότερα θα παρουσιαστεί και 3θυρο.Το οδηγήσανε και σε πίστα δοκιμών.
Γενικά δείχνει πολύ ενθουσιασμένος από το Clio IV. Μιλάει για τέλεια θέση οδήγησης, πολύ προχωρημένο σύστημα πλοήγησης, ολοκαίνουριο σύστημα διεύθυνσης, πολύ καλό πάτημα.4 Ιουλίου θα μπορούν να δώσουν περισσότερα στοιχεία.
Συνολική πανευρωπαική δοκιμή το Σεπτέμβριο.
-
Θα κώψει κ@λους δηλαδή ε?
Εχώ πάντως πιστεύω πως θα αλλαξουν γνώμη μόλις πατήσει στην Ελλάδα -
Θα κοβει κωλους αλλα θα υπολειπεται οριακα των σημειων αναφορας της κατηγοριας..
-
Έρχεσαι στα λόγια μου
-
oταν άξιζε, μια χαρά πρώτο έβγαινε στα συγκριτικά.. για χρόνια ολόκληρα
μετά που αποφάσισαν να το κάνουν 'γερμανικό', με τιμόνι λαγουδέρας, σασμάν μια απο τα ίδια, καλό ταμπλό μόνο στις ακριβές εκδόσεις κ στις άλλες τσίγκο, ενώ οι 'άλλοι' κάναν άλματα, αλλάξαν τα πράγματα
για δείτε κ το οn line Library των 4 τροχών -
Διαφωνώ σε όλα τα σημεία.
Η μόνη περίοδος που ευνοήθηκε το Clio στα συγκριτικά ήταν όταν πέσανε πακετάκια από τη MAVA για να μπορούν να πωλούνται τα χιλιάδες πινακιδωμένα, δηλαδή 2003-04-05.
To Clio III άψογο ήταν και αυτό. Ακόμη και τώρα που αλλάζει είναι σταθερά στη 1η 5άδα πωλήσεων στην Ευρώπη. Απλά οι εν Ελλάδι συνθήκες αντιπροσώπευσης δεν του επέτρεψαν να ανέβει περισσότερο. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Θα κοβει κωλους αλλα θα υπολειπεται οριακα των σημειων αναφορας της κατηγοριας..Μαλακα πλαστικα?
-
Το μπέντσμαρκ δεν μπορεί να ξεπεραστεί έτσι εύκολα.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
oταν άξιζε, μια χαρά πρώτο έβγαινε στα συγκριτικά.. για χρόνια ολόκληρα
μετά που αποφάσισαν να το κάνουν 'γερμανικό', με τιμόνι λαγουδέρας, σασμάν μια απο τα ίδια, καλό ταμπλό μόνο στις ακριβές εκδόσεις κ στις άλλες τσίγκο, ενώ οι 'άλλοι' κάναν άλματα, αλλάξαν τα πράγματα
για δείτε κ το οn line Library των 4 τροχώντο εχεις οδηγησει και τα γραφεις αυτα για το τιμονι και το σασμαν πχ..?
οταν βγηκε το clio III το 2005, ποιος ακριβως ειχε κανει αλματα, εκτος απο την peugeot ισως, λιγο καιρο μετα με το 207, που ομως δεν ηταν καλυτερο του clio στις ανωτερες εκδοσεις.. αλλα και παλι μιλαμε μονο για ενα ανταγωνιστικο μοντελο.. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
... με τιμόνι λαγουδέρας, σασμάν μια απο τα ίδια ...
το εχεις οδηγησει και τα γραφεις αυτα για το τιμονι και το σασμαν πχ..?
Αυτα ήταν χαρακτηριστικά του Megane I. Παραξενη τοποθέτηση τιμονιού και τιναγμα του λεβιέ στην επιταχυνση. Προσωπικά το πρώτο δεν το καταλαβα ποτε ως προβλημα, το δευτερο δεν με ενοχλησε ποτε αφού δεν δημιουργούσε θεμα ουτε σε κουμπωμα, ουτε σε αισθηση! Εδειχνε σαν να ειναι 'ζωντανό' το κιβώτιο!
-
Ειναι ο λεγομενος και 'συμμετοχικος' λεβιες, must για 'σπορ' κατασκευες..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
το εχεις οδηγησει και τα γραφεις αυτα για το τιμονι και το σασμαν πχ..?
ναι. πραγματικά απαράδεκτο τιμόνι. κ σε τουινγκο του 2002 που έχω οδηγήσει κ σε κλιο ΙΙΙ.
στο σασμάν εμένα αυτό που με είχε ενοχλήσει είναι ότι είχε πολύ κοντες σχέσεις με απουσία έκτης, ακόμα κ το tce, οπότε δεν έκανες ήσυχο κ οικονομικό ταξίδιοταν βγηκε το clio III το 2005, ποιος ακριβως ειχε κανει αλματα, εκτος απο την peugeot ισως, λιγο καιρο μετα με το 207, που ομως δεν ηταν καλυτερο του clio στις ανωτερες εκδοσεις.. αλλα και παλι μιλαμε μονο για ενα ανταγωνιστικο μοντελο..
το 207 είχε τον thp που ήταν πολύ ανώτερος από τον 1600αρι ατμοσφαιρικό του κλιο.
ο ειδικός τύπος από την πρώτη γενιά κλιο έλεγε πως είναι από τα καλύτερα μικρά κ ήταν η επιλογή των δοκιμαστών σε πολλά συγκριτικά, οπότε εγώ δεν βλέπω αρνητική προκατάλειψη. -
Αν και δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η συζήτηση για το III αφού οδεύει στο τέλος του,
Ως προς το τιμόνι, έπειτα και από 4 χρόνια συμβίωσης, είναι ελαφρύ ως πρώτη αίσθηση, αλλά σε πληροφόρηση είναι άψογο, σε αντίθεση με άλλα που έχουν βαριά αίσθηση αλλά όχι ανάλογη πληροφόρηση πχ corsa,yaris κ.α. που έχω οδηγήσει. Στο clio πχ όταν μπαίνεις σε στροφή βαραίνει ανάλογα κάτι που δεν συμβαίνει στα προαναφερόμενα. Επίσης μετά την 1η εξοικείωση με την ελαφρυά αίσθηση βλέπεις ότι το πλαίσιο τραβάει και πας ανάλογα. Στα θετικά του ελαφρυού τιμονιού ότι κάνει το παρκάρισμα σε πόλη παιχνιδάκι.Στο σασμάν εμένα μου αρέσουν οι κοντές του σχέσεις στο TCE. Και το κούμπωμά του είναι πολύ καλό, ειδικά για γαλλικό. Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να έχει και μια 6η. Αλλά εν έτει 2007 σπάνια συναντούσες 6τάχυτο στα σουπερμινι. Σίγουρα θα κέρδιζε κι άλλο σε οικονομία ένα ούτως ή άλλως πολύ οικονομικό αυτοκίνητο. Το νέο πάντως IV στον 1.2 TCE 115 κατά 99% εξατάχυτο θα έχει. Δεν ξέρω τι θα παίζει με το 0.9 TCE 90 hp.
Το III πάντως επειδή δεν έπαιζε διαφημιστικό πακέτο δεν σχολιάστηκε όπως θα του άξιζε. Αρνητική προκατάλειψη δεν υπήρχε, αλλά δεν υπήρχε και ώθηση. Δεν ήταν λίγες οι φορές που παρουσιάζανε εξωπραγματικές καταναλώσεις συγκεκριμένα έντυπα για το 1.2 TCE αβαντάροντας άλλα μοντέλα. 1η φορά στο τελευταίο Autobild έγραφε για ξεκάθαρο νικητή του 1.5 dci 105 έναντι του Polo 1.6 TDi. Τόσα χρόνια υπολειπόταν και ξαφνικά απογειώθηκε;
Renault Clio IV