-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Καλά, εγώ νόμιζα ότι εδώ είναι το φόρουμ που μιλάμε για φαγητά...
όχι, βγες απ' αυτό το φόρουμ. αυτό με τα φαγητά είναι πέντε πόρτες πιο πάνω
Είσαι σίγουρος;;;;
Που ακριβώς είναι πάντως το φόρουμ του φαγητού;;;
Καλύβια ή Σόγαμπρος;;;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και όπως είπε και η διάσημη αοιδός 'Ουδείς άσφαλτος'!!!θα σας σοκάρω, αλλά η λαίδη ξέρει τι λέει
όποιος έχει το λεξικό του μπαμπινιώτη ας τσεκάρει το συγκεκριμένο λήμμα. αλλά τι τα θες, νίκο μου, 'ουδείς προφήτης στον τόπο του' -
Όπως ήξερε τι έλεγε και όταν μιλούσε για Αραβίδες...
Τελικά η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και όπως είπε και η διάσημη αοιδός 'Ουδείς άσφαλτος'!!!
θα σας σοκάρω, αλλά η λαίδη ξέρει τι λέει
όποιος έχει το λεξικό του μπαμπινιώτη ας τσεκάρει το συγκεκριμένο λήμμα. αλλά τι τα θες, νίκο μου, 'ουδείς προφήτης στον τόπο του'Το ξέρω (στερητικό άλφα και σφάλμα)...αλλά είμαι σίγουρος ότι εκείνη δεν το ξέρει!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γιαααα ψάξτε λίγο στο thread 'Gilly Diet' στα 'Τεχνικά Θέματα'... Έχει πολύ ψωμί εκεί...Συμφωνώ! Είναι μακράν το πιο αστείο thread!!
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Περί υπεροψίας το ανάγνωσμα, by n_olympiosΕίχε έμπνευση!!
-
Εμένα πάλι μου άρεσε αυτό :
Ο χρήστης sado έγραψε:
Χαχα τι μου θύμισες!!
Πέρυσι ήμουν με το Lada στην παραλιακή ξημερώματα και με σταματάει μπλόκο και όταν μου ζήτησε άδεια δίπλωμα κτλ o μπάτσος, του έδωσα κατα λάθος την άδεια καπετάνιου του πατέρα μου!!
Μου λέει ο μπάτσος: Τι είναι αυτό;; Αυτό είναι καπετάνιου! Τι είσαι βαρκάρης;;
Και του απαντάω: Έχεις μπει να δεις πως πλέει στις στροφές;;; -
Δεν ειναι αναγκη να τα πιστευουμε και ολα...
-
Eγώ είπα απλά ότι μου άρεσε...
Και λίγα για τον φίλο μου τον Sado ε!!!!!(Που θα πάει δεν θα τη βρω εκείνη τη ριμάδα τη φωτό στην Καρτλαντ???)
-
Καλα ντε.Δεν τον πειραξα
Ομως που και που κρυβει την αληθεια ο sado...
Ετσι, επειδη θυμηθηκα καποιο αλλο... καλο που ειχε πει καποτε. -
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 107#247107
Χωρίς συζήτηση!!!
-
-
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Και λίγα για τον φίλο μου τον Sado ε!!!!!(Που θα πάει δεν θα τη βρω εκείνη τη ριμάδα τη φωτό στην Καρτλαντ???)
Εσύ είσαι βρε Εύα κουκλάρα μου;; Που έχεις χαθεί;;
Στείλε μου το email σου να σου στείλω μια άλλη που έχω και είμαστε μαζί απο trackday!A! και όσο για την 'περίπτωση' μην ασχολείσαι, πάντα θα υπάρχει 'ένας' σε κάθε forum όπως μου είπαν και τα άλλα παιδιά!
χχχχχχ
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ζastava, by Krusensternδεν το είπα γι' αστείο όμως, στενάχωρη υπόθεση ο πόλεμος, όπως και να το δεις
-
Ο Σπυρος ξαναχτυπα!
Πολύ βίαιες μας ήρθαν οι θυληκές υπάρξεις στο forum.
Μου γαίνεται πως πρέπει να κάνουν καμία βόλτα να απελευθερώσουν λίγη ανδρεναλίνη.
Κ να την αντικαταστησουν με τεστοστερονη! Σημερα ακουγα στο ραδιοφωνο οτι σε μια ερευνα αποδειχτηκε πως σε αυτη την ορμονη οφειλεται το γεγονος οτι οι αντρες παρκαρουν καλυτερα απο της γυναικες. Δυστυχως δεν ακουσα την εκπομπη απο την αρχη για δω πως κατεληξαν σε αυτο το συμπερασμα. Βεβαια μετα θα βαρυνει κ το χερι τους, θα χρησιμοποιουν περισσοτερο κ τα ξυραφακια μας.. Ασε, δεν λεει τελικα! Καλυτερα να θελουν ενα γηπεδο για να παρκαρουν!
...κι αν τους πεις 'Γλυκειά μου δεν παρκάρισες καλά πάλι', θα σου λένε: 'Στ'@@ μου!'
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εσύ είσαι βρε Εύα κουκλάρα μου;; Που έχεις χαθεί;;
Στείλε μου το email σου να σου στείλω μια άλλη που έχω και είμαστε μαζί απο trackday!A! και όσο για την 'περίπτωση' μην ασχολείσαι, πάντα θα υπάρχει 'ένας' σε κάθε forum όπως μου είπαν και τα άλλα παιδιά!
χχχχχχ
'περιπτωση' ειναι καποιος αλλος...
'Παντου υπαρχει ενας Μυθος' λεει η διαφημιση
Μια μικρη παραφραση...
'Παντου υπαρχει ενας παραμυθας'...
Συνεχισε ετσι...ΡS. Ηταν και αλλος ενας ο ' The Dude' αλλα δυστυχως την εκανε...
Μας εμεινε μονο ενας. -
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 421#258421
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?p=258421#258421
Αμα έχει όρεξη ο nass δεν παίζεται!!!
4TForum-Funniest Quotes!!