-
έτσι ακριβώς alex! Respect!
-
Ακόμα ένα rant-o-thread...
Ντάξει, καλά είναι να ξεσπάμε, αλλά αυτό το κάνουμε ήδη στις 183 σελίδες των Απίθανων των Ελληνικών δρόμων. Φτάνει πια.
Τίποτα πιο παραγωγικό;...
-
Καλό είναι να μην κατηγοριοποιούμε τους οδηγούς αν είναι καλοί ή κακοί ανάλογα με το αμάξι που οδηγούν.
Υπάρχουν οι περιπτώσεις όπως αναφέρθηκαν στην αρχή αυτού του θέματος, αλλά δεν μπορούμε όλους να τους βάζουμε στο ίδιο καζάνι.
-
Κώστα συμφωνώ αλλά δυστυχώς είναι πολλά τα φαινόμενα νεοπλουτισμού στις μέρες μας.. Και δυστυχώς, πολλοί νεόπλουτοι που έχουν πάρει ένα jeep νομίζουν ότι μαμάνε και δέρνουνε και ότι ο δρόμος τους ανήκει.. Σίγουρα υπάρχουν και οι νορμάλ οδηγοί αυτών των αμαξιών αλλά δεν υπάρχουν μόνοι αυτοί.. Και τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν πίσω από το τιμόνι βρίσκονται τα παιδιά των ιδιοκτητών.
-
Δε νομιζω οτι εχει να κανει με τον νεοπλουτιμο αλλα με το τι κρυβουν μεσα στο 3εροκεφαλο τους. Κ εδω κα8οριστικο ρολο παιζει η παιδεια κ η ανατροφη που εχουν παρει απο το σπιτι τους. Ο,τι συμβαινει στο δρομο συμβαινει κ στην κα8ημερινη ζωη. Οσο ενοχλητικο ειναι να μπαινει ο αλλος μπροστα μου στο φαναρι, το ιδιο ειναι κ να μπει μπροστα μου σε ενα ταμειο. Κ αυτο ειναι κατι που δε μπορει να διορ8ω8ει τωρα, οποτε ελπιζουμε στις επομενες γενιες. Κ νομιζω στη δικη μου ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα. Τουλαχιστον εμεις μεγαλωνουμε με SUV, Merc κ BMW, οποτε (οτ)αν παρουμε τα δικα μας δε 8α νομιζουμε οτι ειμαστε οι αρχοντες στο δρομο. Δεν 3ερω, ελπιζω..
-
Το χειρότερο από όλα είναι να δείχνει κανείς υπεροψία κατά την οδήγηση. Και οι περισσότεροι κάτοχοι τέτοιων κυρίως οχημάτων αυτό κάνουν. Τρεις φορές και τις τρεις οχήματα Mercedes από αριστερή πήγαν να κάνουν σφήνα στη μεσαία και πέρασαν ξυστά από το μπροστινό φτερό μου. Μια φορά στη παραλιακή και 2 φορές στην Κηφισίας. Οι μλκες πρώτα πρώτα είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να υπολογίσουν το μέγεθος της βάρκας του και θέλουν και σφήνες! Το αυτοκίνητο δεν κάνει τον οδηγό...Ότι αυτοκίνητο και αν οδηγεί κανείς αν είναι γκαγκα στο μυαλό και κουλάδι στο τιμόνι τις ίδιες μλκιες θα κάνει...
Πάντως δεν ξέρω αν έχετε προσέξει. Οι Mercedes είναι από τα πιο επικίνδυνα κινούμενα οχήματα, κάτι που οφείλεται προφανώς στους οδηγούς τους. Παρατηρήστε σε τι ποσοστό είναι πιθανό μια Mercedes να κάνει πατάτα στο δρόμο...
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Ο κατηγορούμενος πάλι δεν παρευρέθη οπότε αναγκαστικά πρέπει να ξαναπάμε και την επόμενη φορά ελπίζοντας ότι τότε είτε ο κατηγορούμενος θα φανεί επιτέλους (και θα αποσύρουμε την μήνυση αμέσως) είτε θα προλάβει να εκδικαστεί επιτέλους η υπόθεση....Γιατί θα την αποσύρετε; Είχατε άδικο;
Edit: Επί του θέματος, προέκταση του εγώ τους θεωρούν κάποιοι και τα ίμπιζα σύστεμ πόρσε πρώτης γενεάς.
-
Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο αλλά με τον άνθρωπο. Την ίδια συμπεριφορά ('κάνε στην πάντα ρε') έχω αντιμετωπίσει και από πολυτελή αυτοκίνητα και από χρέπια, και από νορμάλ αυτοκίνητα και από τούμπανα. Το κακό είναι ότι ορισμένοι κάφροι έπιασαν λεφτά στα χέρια τους κι αγόρασαν ακριβότερα αυτοκίνητα, αντί να τα ξοδέψουν σε ψυχολόγους.
-
manosk συμφωνούμε...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ο κατηγορούμενος πάλι δεν παρευρέθη οπότε αναγκαστικά πρέπει να ξαναπάμε και την επόμενη φορά ελπίζοντας ότι τότε είτε ο κατηγορούμενος θα φανεί επιτέλους (και θα αποσύρουμε την μήνυση αμέσως) είτε θα προλάβει να εκδικαστεί επιτέλους η υπόθεση....
Γιατί θα την αποσύρετε; Είχατε άδικο;
Edit: Επί του θέματος, προέκταση του εγώ τους θεωρούν κάποιοι και τα ίμπιζα σύστεμ πόρσε πρώτης γενεάς.
Γιατί μετά από 5 χρόνια δεν θυμάμαι ούτε φυσιογνωμικά τον άνθρωπο ούτε φυσικά το περιστατικό!
Χρειάστηκε να διαβάσω την δικογραφεία για να θυμηθώ τι είχε γίνει....
Και εκτός αυτού, ακόμα και αν καταδικαζόταν (έστω και ερήμην του αφού δεν ήρθε) θα ασκούσε έφεση και θα τραβιόμασταν μερικά χρόνια ακόμα...
Αυτή είναι η Ελληνική δικαιοσύνη... Είναι τόσο χρονοβόρα κάποια πράγματα που δεν μπαίνεις καν στον κόπο να τα κάνεις...
Περί ανάγωγων "οδηγών"