-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
την παράξενη πόλη!Φιλαρακι εισαι offside!!!
Ερωτικη
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Δεν τον είπα και καμπούρη, βασικα να είμαι ακριβής οι περισσότεροι εδώ μέσα, για μένα, παλιές καραβάνες είστε, τη να κάνουμε, γεννημένοι εδώ, μεγαλοσατε εδώ τη να κλασουν τα 12 χρόνια που μένω εγώ Σαλονικη!Δεν το εννοώ ηλικιακά αλλά από άποψη χρόνια εμπειρία σε αυτήν την παράξενη πόλη!
Sent from my fingers to your eyes!!
ελα πλακα κανω
ετσι κι αλλιως ο coseo εχει δει κ τον Αη Δημητρη καβαλα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
την παράξενη πόλη!
Φιλαρακι εισαι offside!!!
Ερωτικη
Αυτά τα λέμε στους άλλους για πρόλογό! Αλλά μεταξύ μας μόνο ερωτική δεν είναι, από που να ξεκινήσω τον πύργο του αίματος νυν λευκό, τα ζουπερ κάστρα διπλά από την περιφερειακή του θανάτου! Την φουλ υγρασία, τη μπόχα του Θερμαϊκού τρεις κ λίγο!
Σταματάω εδώ γιατί θα γράφω καμία ώρα παραδείγματά!
Έχει κ μερικά καλά αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα
:lol:Ναι ρε μπλακ το κατάλαβα, απλά το διευκρινησα γιατί το έγραψα λίγο παράξενα!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
την παράξενη πόλη!
Ερωτικη
Αυτά τα λέμε στους άλλους για πρόλογό! Αλλά μεταξύ μας μόνο ερωτική δεν είναι, από που να ξεκινήσω τον πύργο του αίματος νυν λευκό, τα ζουπερ κάστρα διπλά από την περιφερειακή του θανάτου! Την φουλ υγρασία, τη μπόχα του Θερμαϊκού τρεις κ λίγο!
:lol:Ναι ρε μπλακ το κατάλαβα, απλά το διευκρινησα γιατί το έγραψα λίγο παράξενα!
Μην μιλας!Σε καταλαβα!!!
-

για τον μπιλ33 που ντυνεται τσολιας και γραφει στο τοπικο δεν υπαρχει σχολιο
-
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Δεν τον είπα και καμπούρη, βασικα να είμαι ακριβής οι περισσότεροι εδώ μέσα, για μένα, παλιές καραβάνες είστε, τη να κάνουμε, γεννημένοι εδώ, μεγαλοσατε εδώ τη να κλασουν τα 12 χρόνια που μένω εγώ Σαλονικη!Δεν το εννοώ ηλικιακά αλλά από άποψη χρόνια εμπειρία σε αυτήν την παράξενη πόλη!
Για την ακρίβεια ήταν ΚΑΙ στα εγκαίνια του Παρθενώνα.
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
ετσι κι αλλιως ο coseo εχει δει κ τον Αη Δημητρη καβαλαΜπα!!! Με τον Αγιο Παυλο βόλτα στην Εγνατία Οδό έξω απο την Καβαλα έκανα!
Κίνηση παντως ειχε. Ετυχε και η ώρα μετα, του κλεισίματος της αγοράς! Αλλα ... καλά!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
την παράξενη πόλη!
Ερωτικη
Θα συμφωνήσω. Τα καλά ακόμα τα ψάχνω. Ίσως το σχετικά περιορισμένο μέγεθος σε σχέση με μεγαλύτερες πόλεις αλλά με αυτή τη λογική να πάμε όλοι στο Ναύπλιο να κάνουμε και παρέα τον Μπιλλ. Oh wait, το Ναύπλιο είναι όντως πολύ όμορφη και ερωτική πόλη. Πάμε εκεί λοιπόν!
-
Πρεπει να κατσω καποια στιγμη και να γραψω εντυπωσεις απο τον ενα μηνα διαμονης στο Ναυπλιο.
(περασε κιολας ενας μηνας!) -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:lol:
Πρεπει να κατσω καποια στιγμη και να γραψω εντυπωσεις απο τον ενα μηνα διαμονης στο Ναυπλιο.
(περασε κιολας ενας μηνας!)είδες τι ωραία περνάει ο καιρός αμα γράφεις στο προς θεσσαλονικείς
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:lol:
(περασε κιολας ενας μηνας!)είδες τι ωραία περνάει ο καιρός αμα γράφεις στο προς θεσσαλονικείς
Ο Αποστολος Παυλος ειμαι;
-
Διαφημιση των αυτοκινητων chrysler του αντιπροσωπου Θεσσαλονικης(Μαιος 1929)
αξιο προσοχης τα 120χλμ την ωρα και οι αριθμοι των τηλεφωνων
http://img18.imageshack.us/img18/8100/image002vt.gif -
Eπισης για το γνωστο Κουνιο που ειναι τοσα χρονια στην ιδια θεση
http://img705.imageshack.us/img705/557/image002wb.gif -
Ερωτηση....
Εχει παει κανεις τελευταια στο παζαρι αυτοκινητων διπλα στο Παπαγεωργιου?
Αξιζει τον κοπο να παει κανεις ή ειναι τιγκα στους ρπ και στους εμπορους?
-
Τωρα πλέον νομίζω πως το car.gr ή αναλογες σελίδες προσφέρουν καλύτερα αποτελεσματα αναζήτησης απο το παζάρι.
-
o πεζοδρομος-χωματοδρομος Καλαμαριας θα τελειωσει ποτε????
γιανα ρωτησω κ τα πιτσι, αν και νωρις ακομα
θα παει κανεις εδω? http://www.riverparty.org/main/index.php
εχει κ μποφιλιου για καποιους λατρεις
-
Εδώ έχει ΣΩΚΡΑΤΑΡΟ ρε. Γίνεται να λείπουμε;;;;
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ! -
σεισμούλης
-
περιοχή θερμης εγινε αισθητος αρκετά έντονα....
Posts προς Θεσσαλονικείς