-
Για backup ολου του σκληρού σε windows server 2003 προτείνετε acronis ή και κάτι άλλο?
Έχει το λειτουργικο κάποιο σχετικό εργαλείο ?
-
Καινούρια παιχνίδια. -
-
Γιατί 2400 ρε famas και όχι το 'σωστό' για να ανεβασεις?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
-
Κιούση, αν δεις κι η μητρική με το Ζ68 υποστηρίζει τα ενσωματωμένα γραφικά του i5. Δεν πρόκειται να βάλω κάρτα γραφικών, οπότε δεν πάω και για επιδόσεις.
-
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Κιούση, αν δεις κι η μητρική με το Ζ68 υποστηρίζει τα ενσωματωμένα γραφικά του i5. Δεν πρόκειται να βάλω κάρτα γραφικών, οπότε δεν πάω και για επιδόσεις.εννοεί το 2500Κ που δεν έχει να κάνει με τα γραφικά, απλώς o/c τον επεξεργαστή
-
Κατάλαβα ΠΟΛΥ καλά τι εννοεί. Απλά λέω ότι από τη στιγμή που προτίμησα σύστημα με onboard graphic=οικονομικό και κρύο δεν θα έδινα λεφτά για επεξεργαστή με δυνατότηtες o/c= καλή αερόψυκτρα+φουρφούρια.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Κατάλαβα ΠΟΛΥ καλά τι εννοεί. Απλά λέω ότι από τη στιγμή που προτίμησα σύστημα με onboard graphic=οικονομικό και κρύο δεν θα έδινα λεφτά για επεξεργαστή με δυνατότηtες o/c= καλή αερόψυκτρα+φουρφούρια.+1000
-
Έχω αγοράσει ένα πληκτρολόγιο Zagg Keys Solo για τo iPad. Το πρόβλημα είναι ότι σε λέξεις που έχουν τονισμενο φωνήεν μετά το γράμμα σίγμα, βάζει και σίγμα τελικό αρκεί να μην είναι πρώτο γράμμα. Για παράδειγμα 'αςσήμαντο, παςσάς, καςσέλα' κλπ.
Είναι πρόβλημα με το software γιατί είναι η δεύτερη μονάδα που αλλάζω και το παρουσιάζει και αυτή. Δικαιούμαι να το επιστρέψω στο κατάστημα και να απαιτήσω τα χρήματα μου πίσω, ή θα μου πουν ότι δεν ευθύνονται αυτοί και είναι ο τρόπος που λειτουργεί η συσκευή;
-
Θεωρητικά δικαιούσαι, το θέμα είναι από που το αγόρασες γιατί μπορεί να σου κάνουν ναζάκια...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ανοιγεις το πισι και δειχνει να τροφοδοτειτε αλλα καθε 1 sec κανει επανεκκινηση, σαν στιγμιαια διακοπη. Μαλλον παμε για τροφοδοτικο;Sent from my Neo V using Tapatalk.
Για να μη σας αφήσω με την απορία (όχι ότι καιγόσασταν να μάθετε κιόλας ), η Asus P5B με τα 4 dimm των συνολικά 3 GB DDR2, έδωσε τη θέση της σε μια Asrock G41M - S3 με ένα dimm των 4 GB DDR3. Είχε βραχυκύκλωμα στο κύκλωμα που τροφοδοτεί με ρεύμα τον Core 2 Duo.
Την προηγούμενη βδομάδα βλάβη στο αυτοκίνητο, αυτήν στο PC, ελπίζω την επόμενη να μη μου καεί το βίντεο.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Καινούρια παιχνίδια.Πολύ ωραία και γρήγορα τα παιχνίδια σου Βασίλη!
Το ερώτημα μου όμως είναι τι να το κάνεις ένα τόσο δυνατό σύστημα αν δεν παίζει παιχνίδια ή δεν κάνεις επεξεργασία εικόνας/ήχου/video κλπ;
-
Ανοιγεις το πισι και δειχνει να τροφοδοτειτε αλλα καθε 1 sec κανει επανεκκινηση, σαν στιγμιαια διακοπη. Μαλλον παμε για τροφοδοτικο;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Για να μη σας αφήσω με την απορία (όχι ότι καιγόσασταν να μάθετε κιόλας ), η Asus P5B με τα 4 dimm των συνολικά 3 GB DDR2, έδωσε τη θέση της σε μια **Asrock **G41M - S3 με ένα dimm των 4 GB DDR3. Είχε βραχυκύκλωμα στο κύκλωμα που τροφοδοτεί με ρεύμα τον Core 2 Duo.
Την προηγούμενη βδομάδα βλάβη στο αυτοκίνητο, αυτήν στο PC, ελπίζω την επόμενη να μη μου καεί το βίντεο.
-
Είδαμε και τα χαϊρια της πανάκριβης Asus Γιάννη. Στα 5 χρόνια το είπε το ποίημα. Μεταξύ μας για μια οικονομική Asus πήγαινα πάλι, αλλά δεν είχε διαθέσιμη το κατάστημα άμεσα. Έτσι πήρα αυτήν καθώς δεν είχα σκοπό να ξηλωθώ για PC 5ετίας. Κάτι μου λέει ότι δεν θα βγάλει κανένα πρόβλημα και όσο πάει.
-
Είδαμε και τα χαϊρια της πανάκριβης Asus Γιάννη. Στα 5 χρόνια το είπε το ποίημα. Μεταξύ μας για Asus πήγαινα πάλι, αλλά δεν είχε διαθέσιμη το κατάστημα άμεσα. Έτσι πήρα αυτήν καθώς δεν είχα σκοπό να ξηλωθώ για PC 5ετίας. Κάτι μου λέει ότι δεν θα βγάλει κανένα πρόβλημα και όσο πάει.Απο σκονες κλπ πως ηταν το 'παλιο'μηχανημα;
-
Είδαμε και τα χαϊρια της πανάκριβης Asus Γιάννη. Στα 5 χρόνια το είπε το ποίημα. Μεταξύ μας για Asus πήγαινα πάλι, αλλά δεν είχε διαθέσιμη το κατάστημα άμεσα. Έτσι πήρα αυτήν καθώς δεν είχα σκοπό να ξηλωθώ για PC 5ετίας. Κάτι μου λέει ότι δεν θα βγάλει κανένα πρόβλημα και όσο πάει.οταν τα ελεγα θυμασε τι ελεγες?
οπως και να εχει παραχωρησεις σε mb Cpu και τροφοδοτικο ΔΕΝ κανουμε
-
Τίποτα τραγικό Βασίλη. Το καθαρίζω που και που έτσι κι αλλιώς.
Α και κάτι τελευταίο... δούλεψε με το παλιό λειτουργικό (XP Pro) χωρίς κανένα πρόβλημα! Θα του περάσω 7άρια 64bit όμως.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Είδαμε και τα χαϊρια της πανάκριβης Asus Γιάννη. Στα 5 χρόνια το είπε το ποίημα. Μεταξύ μας για Asus πήγαινα πάλι, αλλά δεν είχε διαθέσιμη το κατάστημα άμεσα. Έτσι πήρα αυτήν καθώς δεν είχα σκοπό να ξηλωθώ για PC 5ετίας. Κάτι μου λέει ότι δεν θα βγάλει κανένα πρόβλημα και όσο πάει.
οταν τα ελεγα θυμασε τι ελεγες?
Ντάξει, έτυχε...
-
Τίποτα τραγικό Βασίλη. Το καθαρίζω που και που έτσι κι αλλιώς.Αερας υπο πιεση ή σκουπα;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]