-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Στην Αθηνα σιγουρα καποιοι θα βγαλουν test drive, για επαρχια δεν το συζηταω καν..
μετα να μην αναρωτιουνται γιατι θα παρουν το τριτο ομως. ηδη εδω που μενω και ειμασταν 3 υποψηφιοι αγοραστες οι δυο ξενερωσαμε με τις 'πιθανες' ημερομηνιες και πηγαμε αλλου και ο 3ος ελπιζει μετα το ποστ του φιλου με το fl στην αθηνα , να το δει συντομα και εδω. αλλιως σε 20 μερες που θα παραλαβουμε εμεις θα σκασει απο το κακο του και θα μας ακολουθησει. κριμα γιατι ειναι καλο αυτοκινητο και ομορφο .
-
Εδω στα Χανια παντως λιγοι προσφερουν test drive πλεον και μιας και μιλαμε για μικρομεσαιο μπορεις να οδηγησεις μονο golf/astra/leon ενω δεν ξερω τι γινεται με τη nissan.
-
τι test drive? εδω λεμε αμαν για να δουμε το αυτοκινητο απο κοντα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο Golf o 1,2Tsi βγαζει καπου 85 άλογα αν δεν κανω λαθος. Πολυ ... λίγος. Απλώς να 'κατεβαζει' την τιμή αγοράς του ως κραχτης!
Εχοντας οδηγήσει παντως και την Οctavia5 1,2 Tsi (με παραπανω αλογα αυτη) ... το downsizing μαλλον πρέπει να του θεσουν και καποια όρια. Οριακά ειμαστε σε εποχές των 70ies με την τεραστια και βαριά Ford Cortina σε έκδοση 1,2 ...στο γκολφ μπαινει κ με 105 ίππους.
οι επιδόσεις της οκταβιας 1,2 είναι πολύ καλες. πιο καλές από τα ατμοσφαιρικά 1600αρια -
@james9: ένα βήμα είναι για εμάς τους Λαμιώτες η Αθήνα. Ετσι κι αλλιώς ήδη γίνεται σε μεγάλο βαθμό να κατεβαίνουν Αθήνα για αγορά και με τη κατάσταση που έχουν η πλεοψηφία των Λαμιώτικων αντιπροσωπειών θα ψάχνουν πελάτες με το δίκανο.
Πάντως Αθήνα πρέπει να έχουν όλες οι εκθέσεις facelift αυτή τη βδομάδα.
-
ενα βημα ειναι φιλε μου αλλα δεν εχουμε ολοι τη δυνατοτητα για ενα μικρο εστω ταξιδι , με τα οποια εξοδα αυτο περιλαμβανει συν το χρονο που θα χασεις. απο την αρχη ειχα πει στον εαυτο μου οτι δεν θα μπλεξω με αλλη πολη. 1/1000 να συμβει κατι (προβλημα στο οχημα π.χ. εξαρχης και εισαι καταδικασμενος να τρεχεις αθηνα συνεχεια.
-
Η αγορά του αυτοκινήτου απο αλλη πόλη δεν σε εμποδίζει να έχεις το aftersales απο αντιπροσωπία της πολης σου!
Μην σου πω ... ότι καλύτερα. Ο τοπικος θα θελει να κερδίσει πελάτη! -
δε μιλαω για aftersales. μιλαω για περιπτωσεις που ολοι εχουμε διαβασει εδω μεσα που το αμαξι εχει προβλημα εξαρχης και πρεπει να το λυσεις με το αντιπροσωπο απο οπου το αγορασες. 1/1000 θα μου πεις αλλα....εκτος αυτου οταν αγοραζεις απο την πολη σου μπορεις να πας και 4 και 5 και 10 φορες απο εκει για να διευκρινισεις πραγματα ή να ξαναδεις κατι στο αμαξι που σε ενδιαφερει κλπ κλπ. ενω αν πας αθηνα θα πας 1 φορα αντε 2 και πρεπει να τα ξεκαθαρισεις ολα μονομιας . Not for me ειμαι πολυ ψειρας , ηδη στη σιτροεν εχω παει 6 φορες , χαρτια , test drive , υπογραφες , ανταλλαγη του δικου μου κλπ . αυτα ηταν αδυνατο να γινουν αθηνα με λιγοτερες απο 4 επισκεψεις.
-
Παιδιά το Megane 1.5 diesel 2012 facelift έρχεται στη χώρα μας,με όλες τις αλλαγές αισθητικής φύσεως,αλλά με τον προηγούμενο dsi(με εκπομπές 104 co2 και με 24 κιλά ροπής αντί για 90 co2 και 26 κιλά ροπής του καινούργιου).
Άρα είναι facelift 2012 μόνο στην εμφάνιση και όχι στον κινητήρα όπως σε όλη την Ευρώπη.. -
Καλό αυτό. Άμα δεις τις επιδόσεις του energy dci 1.5 θα απογοητευτείς, τουλάχιστον σε επιτάχυνση από στάση και λιγότερο σε ρεπρίζ. Έρχεται στην energy μόνο, όπως μου είπαν;
-
Νομίζω μόνο με την έκδοση χωρίς τέλη θα έρθει, δηλαδή με τον νέο DCi.
Ετσι κι αλλιώς ο προηγούμενος DCi κανονικά συνεχίζει να διατίθεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
-
Χωρίς τον 1.4 Τ διαβάζω ε?
ΆΚΥΡΟ πανυγηρικό
Έχουν μια τάση να κανιβαλίζουν τα μοντέλα τους
Τι να το κάνω το 1.2 τη στιγμή που απ' όσο μετράνε πάει όσο το 1.6
Πάλι κενό δημιουργείται στη γκάμα χωρίς λογο -
Μάλλον μόνο με παραγγελία θα έρχεται αλλά και να μην τον φέρουν δεν πειράζει... έχει κι αλλού πορτοκαλιές. Δεν βάλαμε και στεφάνι με την Ρενό
-
Θα έρχεται με παραγγελία και στον κατάλογο θα υπάρχουν εκδόσεις όπως έχουν ανακοινωθεί στο Scenic απλά -μάλλον- δεν θα υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα, που σημαίνει 1 δίμηνο αναμονή. Εν μέσω κρίσης αναμενόμενες κινήσεις από όλες τις κεντρικές αντιπροσωπεύσεις για να την παλέψουν.
-
Αυτό σίγουρο. Χθες ο πωλητής της ΚΙΑ είπε στον φίλο μου ότι για παραγγελίες τετράμηνο και βλέπουμε χεχε
-
χτες ειδα εξω απο τη λαμια δυο νταλικες φορτωμενες με περιπου 15 ΚΙΑ ολοκαινουρια. που να πηγαιναν αραγε?
-
Και τι σχεση εχει με το θεμα;
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Αυτό σίγουρο. Χθες ο πωλητής της ΚΙΑ είπε στον φίλο μου ότι για παραγγελίες τετράμηνο και βλέπουμε χεχεΕπόμενο ποστ απο αυτο , αρα εχει σχεση.
-
Εισαι full offtopic
-
Renault Megane III