-
Μπράβο , χαίρομαι για σένα και το χάνι-μπάνι σου
Είσαι τυχερή.Πρόσεχε το τώρα , φτειάξε καμιά ασφάλεια - συναγερμό κλπ.
-
Μπραβιο tsa
Πολύ χαίρομαι
Πολλές και καλές βόλτες με το χανι μπανι. -
Ο χρήστης tsa έγραψε:
Ευχαριστω!!! Το βρηκανε στη Γλυφαδα, παρατημενο σε καποιο στενο.Τωρα περισσοτερες λεπτομερειες δε γνωριζω και δε νομιζω να μαθω και ποτε, να σας πω την αληθεια. Παντως ηταν αθικτο!! Εκτος απο το κασετοφωνο (που εννοειτε οτι θα ελειπε!!).Eγώ πάντως άμα έχανα το δικό μου Τσεντάκι δεν ξέρω τι θα έκανα....
Ευτυχώς που το βρήκες βρε κορίτσι μου! -
Μπράβο σου που το ξαναβρήκες..
Είσαι πολύ τυχερή..
Ευχομαι πολλά χαρούμενα χιλιόμετρα κ όπως είπε κ κάποιος πιο πάνω κάνε άμα μπορείς κ μια ασφάλεια κλοπής σε καμιά ασφαλιστική που να είναι έγκυρη. -
Άντε, και κάτι ευχάριστο!
-
ΜΠΡΑΒΟ!!!
Τώρα πραγματικά χάρηκα!!!
Δεν αντέχω τη σκέψη μια μέρα να χάσω το αυτοκίνητό μου (το Ίμπιζα κυρίως, που θέλω να το κρατήσω διά βίου...) έτσι ύπουλα... Κι ας είναι ασφαλισμένο.
Αυτά ήταν ωραία νέα!!! -
Ο χρήστης tsa έγραψε:
Παιδιαααα!! Γεια σας! Βρηκα το αυτοκινητο!Απιστευτο κι ομως αληθινο!Σε αψογη κατασταση και τοσο συντομα! Μα τον τουτατι, πρωτη φορα ειμαι τοσο τοσο τυχερη!! Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση, να στε καλα! Θα τα ξαναπουμε!!
Στην φτωχη μου αγκαλιηηη, γυρνα παλι γυρναααα, παλι γυρναα!Oraia. Min 3exaseis na baleis asfaleia klopis twra.
-
Σας ευχαριστώ όλους και πάλι! Και να μην τύχει σε κανέναν μας τίποτα τέτοιο πάλι! Να στε καλά!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ!πολλά καλά χιλιόμετρα το χάνι μπάνι,
όλοι ευχόμαστε να κάνει,
κι όποιος π.......ης το ξανακουμπήσει,
τρένο να περάσει και να τονε λιανίσει(ε ρε πώς μου 'σκασε αυτό πάλι???)
ή ...νιγηριανός να τον... φιλήσει! (στην πλάτη)
-
Ο χρήστης tsa έγραψε:
Μα τον τουτατι, !Τελικά αυτός ο Τουτάτης κάνει καλή δουλειά. Θα ανακυρηχθεί επίσημος αγιος του φόρουμ, προστάτης και εκπληρωτής επιθυμιών.
ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΤΟ ΧΑΝΙ ΜΠΑΝΙ