-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να επισκευάζεται φτερωτή/βεντιλατέρ (Audi A3) που στάματησε να δουλεύει; Το καινούργιο ανταλλακτικό είναι στα 233 με ΦΠΑ Μτχ αξίζει τον κόπο;
Μετά από 1000+ παραθέσεις σου, πρέπει να έχεις μάθει ποια είναι τα ανεπαρκή στοιχεία!.
Η παράθεση σου είναι ανεπαρκής. Χρονολογία μοντέλο κυβισμός?. Έχει AC?. Το φανάρι του είναι μονό η διπλό?. Το φλας που το έχει εμπρός?. Έχει μονό βεντιλατέρ η διπλό?.
Πάντως σκέτο το βεντιλατέρ έχει σε ευρωπαϊκό 133,52 γιούρια, ανώτατη λιανική μετά φόρου.
Υπάρχει και σχιστομάτικο, εάν θέλεις το Α3 να το κανείς χιουνταϊ!. Δεν το συνιστώ. Έπειτα μισά χρήματα……
Α. -
Καλησπερα!
Θελω να κανω στο focus μου εναν καθαρισμο μπεκ.Εχει 95.000χλμ και ρουφαει βενζινη σα τρελο λογικα αυτο θα φταιει μιας και δεν εχουν καθαριστει ποτε.Ξερετε ποσα λεφτα χρειαζονται?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα!Θελω να κανω στο focus μου εναν καθαρισμο μπεκ.Εχει 95.000χλμ και ρουφαει βενζινη σα τρελο λογικα αυτο θα φταιει μιας και δεν εχουν καθαριστει ποτε.Ξερετε ποσα λεφτα χρειαζονται?
Mηπως φταιει το ποδι σου;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλησπερα!
Θελω να κανω στο focus μου εναν καθαρισμο μπεκ.Εχει 95.000χλμ και ρουφαει βενζινη σα τρελο λογικα αυτο θα φταιει μιας και δεν εχουν καθαριστει ποτε.Ξερετε ποσα λεφτα χρειαζονται?
Το ποδι μου ειναι παναλαφρο μιας και τωρα δε το ανοιγω αν δε βγω σε ανοιχτο δρομο.Μιλαμε για καταναλωση γυρω στα 12λ/100χλμ και δε το ανεβαζω πανω απο τις 2.500rpm!Με 50χλμ να πηγαινω κατευθειαν βαζω πεμπτη σε κατηφορο!
-
Καλησπερα!
Το ποδι μου ειναι παναλαφρο μιας και τωρα δε το ανοιγω αν δε βγω σε ανοιχτο δρομο.Μιλαμε για καταναλωση γυρω στα 12λ/100χλμ και δε το ανεβαζω πανω απο τις 2.500rpm!Με 50χλμ να πηγαινω κατευθειαν βαζω πεμπτη σε κατηφορο!
Στο εχει ευλογισει ο Ποπολαρος; Σιφτυ
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Καλησπερα!
12 /100 είναι υπερβολή….
Όπως και με ροπές 3800 έως 4200, πηγαίνοντας στης 2500 καις βενζίνα έξτρα πράγμα!.
Καθαρισμό θα βρεις από 40ε έως και 100.
Εάν έχει το μηχάνημα περίπου 40. Εάν πρέπει να τα πάει και να τα αφήσει, και μετά να ξαναπάει να τα πάρει 100.
Μα πότε έχεις κάνει σέρβις?. Έλεγξες βαλβίδες?.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μετά από 1000+ παραθέσεις σου...
Ευχαριστώ δεν χρειάστηκε τελικά. Επισκευάστηκε με ένα 70αρι. Για τα υπόλοιπα απλά έχεις δίκιο!
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλησπερα!
12 /100 είναι υπερβολή….
Όπως και με ροπές 3800 έως 4200, πηγαίνοντας στης 2500 καις βενζίνα έξτρα πράγμα!.
Εάν έχει το μηχάνημα περίπου 40. Εάν πρέπει να τα πάει και να τα αφήσει, και μετά να ξαναπάει να τα πάρει 100.
Α.Εμ οχι το αμαξι εχει ασερβαριστο εναν χρονο με μονο μια αλλαγη λαδιων στη μεση!Φιλτρα κλπ αλλαζονται στα 20κ ενω το αμαξι εχει 14.500χλμ.Οταν εννοεις βαλβιδες λες τις βαλβιδες της κεφαλης ετσι?Απο οτι διαβασα σε ενα μανουαλ που εχω της haynes λεει ελεγχος και ρυθμιση βαλβιδων καθε 8 χρονια η καθε 160.000χλμ.Δεν εχω φτασει τα χιλιομετρα αλλα τα χρονια τα εχει φτασει (ειναι κατασκευης του 2003 το αυτοκινητο και πρωτη αδεια 5ος του 2004).Παιζει ρολο αυτο στη λειτουργεια του αυτοκινητου?Εγω πιστευα μονο στο τικαρισμα και στο αν καιει λαδι το αμαξι.Αλλα λογικα αν δε κλεινει καποια βαλβιδα σωστα θα ριχνει παραπανω καυσιμο ακομα και οταν ειναι κλειστη.
Μπορεις να μου πεις μια τιμη που παιζει στο εμποριο?Το αμαξι δε σερβαρεται πλεον στην αντιπροσωπια αφου δεν αξιζει να πεταγονται 500€ ετσι σερβαρεται σε καλο μαστορα εκτος.Δηλαδη μιλαμε για το 8ο ετησιο σερβις σε ford focus mk1 1.6!
@ΑληθινοςΔιας Πρεπει να μου το εξορκισει μου φαινεται!
-
Γιωργάκη, Θεσσαλονίκη το εξουσιοδοτημένο ζητάει 60 € για καθαρισμό μπεκ.
-
Υποθέτω πιάνει για τεχνική απορία οπότε το βάζω εδώ.
Ψάχνω για βάσεις μηχανής για Fiat Punto Sporting ΜΚ2 μοντέλο 2000.
Βρήκα τα παρακάτω:
http://www.ecocarparts.gr/1450-basi-mix ... tails.html
http://www.ecocarparts.gr/1447-basi-mix ... tails.html
http://www.ecocarparts.gr/1438-basi-mix ... tails.htmlΤα πέτυχα;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Γιωργάκη, Θεσσαλονίκη το εξουσιοδοτημένο ζητάει 60 € για καθαρισμό μπεκ.Μαλιστα.Εγω βεβαια θα το παω σε μπεκα το αμαξι οποτε πανω κατω τα ιδια.Αλλα περιμενω να γινει το σερβις που θα ρυθμιστουν οι βαλβιδες μηπως βελτιωθει αλλα και αν βελτιωθει θα το παω για καθαρισμα!
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Ρυθμιζουν οι βαλβίδες του φοκους? Τι χρονια ειναι?Οχι δε ρυθμιζονται. Ειναι αυτορυθμιζομενες με υδραυλικα ωστηρια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρυθμιζουν οι βαλβίδες του φοκους? Τι χρονια ειναι?
Οχι δε ρυθμιζονται. Ειναι αυτορυθμιζομενες με υδραυλικα ωστηρια.
Δε παιζει αυτο που λες!Οριστε και φωτο απο το μανουαλ που ειναι για f/l μοντελα!Και μιλαμε για 1.4/1.6!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υποθέτω πιάνει για τεχνική απορία οπότε το βάζω εδώ.Ψάχνω για βάσεις μηχανής για Fiat Punto Sporting ΜΚ2 μοντέλο 2000.
Βρήκα τα παρακάτω:
http://www.ecocarparts.gr/1450-basi-mix ... tails.html
http://www.ecocarparts.gr/1447-basi-mix ... tails.htmlΤα πέτυχα;
Οπτικα τουλαχιστον, η πρωτη φωτο ειναι η κατω βαση , η δευτερη φωτο η πανω.
Πιστευω να το επιβεβαιωσεις με αρ. πλαισιου. -
Ρυθμιζουν οι βαλβίδες του φοκους? Τι χρονια ειναι?
Οχι δε ρυθμιζονται. Ειναι αυτορυθμιζομενες με υδραυλικα ωστηρια.
Δε παιζει αυτο που λες!Οριστε και φωτο απο το μανουαλ που ειναι για f/l μοντελα!Και μιλαμε για 1.4/1.6!
Δεν ειναι για το δικο μας μοτερ αυτο. Ανοιξε το επισημο βιβλιο σερβις και θα δεις.
-
Σιγουρο αυτο?Για ποιον κινητηρα αναφερεται?
-
Καλησπερα!
12 /100 είναι υπερβολή….
Α.Εμ οχι το αμαξι εχει ασερβαριστο εναν χρονο με μονο μια αλλαγη λαδιων στη μεση!Φιλτρα κλπ αλλαζονται στα 20κ ενω το αμαξι εχει 14.500χλμ.Οταν εννοεις βαλβιδες λες τις βαλβιδες της κεφαλης ετσι?Απο οτι διαβασα σε ενα μανουαλ που εχω της haynes λεει ελεγχος και ρυθμιση βαλβιδων καθε 8 χρονια η καθε 160.000χλμ.Δεν εχω φτασει τα χιλιομετρα αλλα τα χρονια τα εχει φτασει (ειναι κατασκευης του 2003 το αυτοκινητο και πρωτη αδεια 5ος του 2004).Παιζει ρολο αυτο στη λειτουργεια του αυτοκινητου?Εγω πιστευα μονο στο τικαρισμα και στο αν καιει λαδι το αμαξι.Αλλα λογικα αν δε κλεινει καποια βαλβιδα σωστα θα ριχνει παραπανω καυσιμο ακομα και οταν ειναι κλειστη.
Μπορεις να μου πεις μια τιμη που παιζει στο εμποριο?Το αμαξι δε σερβαρεται πλεον στην αντιπροσωπια αφου δεν αξιζει να πεταγονται 500€ ετσι σερβαρεται σε καλο μαστορα εκτος.Δηλαδη μιλαμε για το 8ο ετησιο σερβις σε ford focus mk1 1.6!
@ΑληθινοςΔιας Πρεπει να μου το εξορκισει μου φαινεται!
8ο σέρβις στα 14000 χιλιόμετρα είναι τρελό. Έκτος εάν εννοείς σέρβις την αλλαγή λαδιών.
Ένα στα 10000 και πολύ. Τα λάδια πολυμερίζονται, τα μπ φλ φα φκ φβ εεεεεε όχι βεβαία, ούτε τα κοιτάμε. Το αυτοκίνητο δεν παλιώνει στο παρκινγκ.
Έκτος εάν δεν κατάλαβα σωστά. Σύνολο χιλιομέτρων ποσά?.
Α. -
Το αμαξι εκανε τελευταια συντηρηση στα 80.400χλμ.Σημερα εχει 94.100χλμ που εγιναν ολα αυτα σε λιγοτερο απο χρονο.Στα 90.000χλμ αλλαχτηκαν τα λαδια με φρεσκα οπως και το φιλτρο λαδιου.Το μονο που εμεινε απανω ειναι το πανελοφιλτρο,φιλτρο καμπινας και οτι αλλη συντηρηση μιας και η ford λεει πως αυτα αλλαζουν καθε 20.000χλμ η σε εναν χρονο!
-
Πανελοφιλτρο is ?
-
Φίλτρο αέρα,προφανώς.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........