-
απαντησα στο αλλο τοπικ ριξε μια ματια
-
καλημερα
σκ κινηθηκα εγνατια και το ξεκαπνισα λιγο , τα 200 (στο κοντερ) με 4500 στροφες τα πιανει χαρακτηριστικα ανετα , δεν παρατηρησα κανενα αεροδυναμικο θορυβο , παρουσιαζεται ελαφρια κλιση στο αμαξωμα στις στροφες αλλα τιποτα ανησυχητικο. Βεβαια ειχα το νου μου στις καμερες , παρεπιπτοντως ξερει κανεις αν ειναι ενεργες??? (για εγνατια μιλαω) -
δε γνωριζει κανεις για τις καμερες στην εγνατια? αναφερομαι σ αυτες του ελεγχου ταχυτητας , που αμα σε πιασουν αναβει και το πουλακι???????? ε αυτες!!!!!!!!
-
και το θείκό ανεπανάληπτο σχόλιο της μητερας μου οταν ήταν μέσα στο οαμάξι , ''ω εχει και παντζουρι'' (ηλιοροφη) ακριβουτσικο κουφωμα!!!!!
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
και το θείκό ανεπανάληπτο σχόλιο της μητερας μου οταν ήταν μέσα στο οαμάξι , ''ω εχει και παντζουρι'' (ηλιοροφη) ακριβουτσικο κουφωμα!!!!!Πάλι καλά να λες. Όταν πριν χρόνια είχα μεταφέρει συνάδελφο (Ανθυπασπιστής στα Τεθωρακισμένα) που δεν είχε την παραμικρή σχέση με αυτοκίνητα (ούτε καν οδηγούσε πολιτικό αυτοκίνητο μου φαίνεται), όταν είδε την ηλιοροφή είπε: 'Έχει και θυρίδα εξόδου όπως στα άρματα αυτό!'
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
δε γνωριζει κανεις για τις καμερες στην εγνατια? αναφερομαι σ αυτες του ελεγχου ταχυτητας , που αμα σε πιασουν αναβει και το πουλακι???????? ε αυτες!!!!!!!!Από Θεσσαλονίκη και μετά, με κατεύθυνση προς Κήπους Έβρου, έχω δει μόνο μια μεταξύ Δυτικής και Ανατολικης εξόδου Κομοτηνής. Αντίστοιχα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, έχει μια λίγο μετά την έξοδο για Σάπες..
-
αγαπητε focus η ερωτηση μου δεν αφορα στο που υπαρχουν οι καμερες αλλα αν ειναι ενεργες...... κι αν ναι σε ποιες ταχυτητες , εχω περασει μπροστα απο 1-2 με πανω απο 150.... δεν ειδα να αναβει ''φλασακι'' ουτε μου ρθε ποτε κληση.....
-
Μας κοροϊδευεουν...Αμα ειναι ετσι μια που εχει στο Αιγιο σε περιμετρικο δρομο που εχω περασει με 170+ (το οριο εκει ειναι 60 ) και δεν εχουν ερθει ποτε σπιτι κλησεις...Παντος οι περισσοτερες ειναι ανενεργες απο οτι εχω παρει χαμπαρι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
και το θείκό ανεπανάληπτο σχόλιο της μητερας μου οταν ήταν μέσα στο οαμάξι , ''ω εχει και παντζουρι'' (ηλιοροφη) ακριβουτσικο κουφωμα!!!!!
Πάλι καλά να λες. Όταν πριν χρόνια είχα μεταφέρει συνάδελφο (Ανθυπασπιστής στα Τεθωρακισμένα) που δεν είχε την παραμικρή σχέση με αυτοκίνητα (ούτε καν οδηγούσε πολιτικό αυτοκίνητο μου φαίνεται), όταν είδε την ηλιοροφή είπε: 'Έχει και θυρίδα εξόδου όπως στα άρματα αυτό!'
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
αγαπητε focus η ερωτηση μου δεν αφορα στο που υπαρχουν οι καμερες αλλα αν ειναι ενεργες...... κι αν ναι σε ποιες ταχυτητες , εχω περασει μπροστα απο 1-2 με πανω απο 150.... δεν ειδα να αναβει ''φλασακι'' ουτε μου ρθε ποτε κληση.....Δε νομιζω... Οσες φορες εχω περασει, δεν εχω δει να αναβει κατι....
Στη Ροδοπη παντως, εχω πληροφορια εκ των εσω οτι γραφουν μονο οσους πανε πανω απο 150
-
κι εγω το ιδιο πιστευω!!! μια ερωτηση , εκανα συνδεση με bluetooth κινητου με αυτοκινητο. Εκανα δοκιμη ολα καλα. Οταν ομως ενεργοποιησα τη συσκευη GPS του κινητου, οι φωνητικες εντολες δεν ακουγονταν απο τα ηχεια του αυτοκινητου. Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο? χρειαζεται καποιο συγκεκριμενο λειτουργικο το κινητο? στις ρυθμισεις δε βρηκα τιποτα (νοκια 500)
-
Μονο στο iphone γινοταν να παρεσεις με bluetooth τον ηχο του κινητου σε υπολογιστη πχ.Ισως με ενα aux in να λυνεται ομως αυτο!
-
με το aux in γινεται αλλα θα ακους μονο το gps και τιποτε αλλο. ειδα σημερα το site connectivity ford , σε πολυ λιγα κινητα δινει 5/5 συμβαατοτητα με το bluetooth , navigator συμβατοτητα δινει μονο στη σειρα Ν νοκια...
ψαχνοντας ειδα οτι υπαρχει δυνατοτητα update του υχοσυστηματος για να συνεργαζεται με τα τελευταια μοντελα , εχω κατεβασει το αρχειο και θα το δοκιμασω αυριο
προσοχη σ ολους τους ford αυτο ισχυει για ολα τα μοντελα εκτος του ΚΑ..... -
Και σε οσους εχουν θυρα usb.... Οι υπολοιποι μεσω της κλασσικης θυρας obd...
-
τι ειναι η θυρα obd?
την αναβαθμιση θα την κανω γιατι μου εκανε κατι περιεργα το usb , οποτε ευκαιρια ειναι.
το σκ ειχα αφησει το αμαξι στον ηλιο και το μεσημερι που πηγα να το παρω , μου κινησε την περιεργεια να δω ποσο ζεστο ηταν το τζαμι της ηλιοροφης. Ανοιξα λοιπον το πανι και διαπιστωσα οτι ηταν απλα λιγο ζεστο , αρα οντως αθερμικο.(εξω ειχε 35 βαθμους) -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
τι ειναι η θυρα obd?
την αναβαθμιση θα την κανω γιατι μου εκανε κατι περιεργα το usb , οποτε ευκαιρια ειναι.Ειναι μια θυρα που ειναι στη μορφη που εχουν οι υποδοχες scart πισω απο τις τηλεορασεις.. Στο Fiesta μου, ειναι πανω απο τη θηκη που αριστερα του τιμονιου. Εκει, καθε φορα που πας, συνδεουν το διαγνωστικο, για να διαπιστωσουν τυχον βλαβες και για να κανουν update σε διαφορα συστηματα του αυτοκινητου!
-
Δεν έχει την μορφη scart (φυσικά).
-
την αναβαθμιση την εκανα συμφωνα με τις οδηγιες , ακομη δεν μπηκα ομως στο αυτοκινητο για να δοκιμασω το ηχοσυστημα να δω διαφορες...
ελπιζω να εχει μονο ευχαριστες εκπληξεις -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
κι εγω το ιδιο πιστευω!!! μια ερωτηση , εκανα συνδεση με bluetooth κινητου με αυτοκινητο. Εκανα δοκιμη ολα καλα. Οταν ομως ενεργοποιησα τη συσκευη GPS του κινητου, οι φωνητικες εντολες δεν ακουγονταν απο τα ηχεια του αυτοκινητου. Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο? χρειαζεται καποιο συγκεκριμενο λειτουργικο το κινητο? στις ρυθμισεις δε βρηκα τιποτα (νοκια 500).....
Μονο στο iphone γινοταν να παρεσεις με bluetooth τον ηχο του κινητου σε υπολογιστη πχ.Ισως με ενα aux in να λυνεται ομως αυτο!
Πολύ μικρή σχέση έχει σχέση η συσκευή τηλεφώνου (τα κινητά με bluetooth των τελευταίων ετών υποστηρίζουν όλα A2DP εκτός από profile κλήσης).
Για να μπορέσεις να ακούσεις τις οδηγίες του GPS στα ηχεία διακόπτοντας το ραδιόφωνο που μπορεί να ακούς, είναι απαράβατος κανόνας για το bluetooth του αυτοκινήτου, να υποστηρίζει προφίλ μουσικής. Δηλαδή να μπορείς να παίξεις μουσική από το κινητό και να την ακους από τα ηχεία του αυτοκινήτου μέσω του 'ζευγαρωμένου' bluetooth. A2DP profile λέγεται όπως προανέφερα ή Bluetooth stereo.
Δυστυχώς τα φθηνά εργοστασιακά bluetooth των κατασκευαστών αυτοκινήτων δεν υποστηρίζουν αυτό το προφίλ σύνδεσης.
Εσύ όμως νομίζεις ότι έχεις ψωνίσει τεφαρίκι επειδή το βάζει η opel ή η ford.
Μπορεί κανείς να το τσεκάρει πάντως βλέποντας από το κινητό του τα υποστηριζόμενα προφιλ του συνδεδεμένου bluetooth αυτοκινήτου.Τα Parrot mk9100/9200 είναι bluetooth που υποστηρίζουν αυτό το προφίλ και παίζουν και μουσική από το κινητό σου αν θες.
Αν πάντως έχει κανείς κινητό android, μπορεί κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή BT mono, να περάσει το μουσικό προφίλ A2DP μέσα από το προφίλ τηλ. κλήσης και να κάνει τη δουλειά μέσω πατέντας. Απλά θα χρειάζεται κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς GPS να τρέχεις την εφαρμογή όταν ξεκινάς το ταξίδι σου. Στη συνέχεια ακούς τις μουσικές σου και σε διακόπτει το gps όταν χρειάζεται.
-
εισαι ο ανθρωπος μου , θα σου στειλω π.μ.
ευχαριστω
Ford C-Max II