-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
GB, πρόκειται περί bro love ή man crush;Εγώ να φτιάξετε ξεχωριστό τόπικ
http://www.autoblog.gr/2012/02/20/lapo- ... ollection/Και εδώ κάποια πράγματα για αυτόν
http://www.capital.gr/weekend_articles.asp?id=1016719 -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Aν ήταν το κεφάλι στον όμιλο vag θα τον συμπαθούσες εξίσου ή θα τον χαρακτήριζες τραβελόφιλο κοκαϊνάκια?
Δεν υπήρχε περίπτωση να είχε ανατραφεί έτσι αν ήταν κληρονόμος του ομίλου του καθωσπρεπισμού.
Είναι Agnelli αυτός.Το τι κάνει στο κρεβάτι του δεν μας απασχολεί όπως και το αν σνιφάρει κόκα ή καπνίζει χόρτο.
Εκτός αν ζηλεύουμε...Τα λεφτα του, τις ανεσεις του, και ενα κρεβατι γεματο με super models γκομεναρες, οποτε θελω, και κοκες (για τις γκομενες, αν θελουν... ) θα τα ηθελα, η αληθεια να λεγεται...
Την σπασμωδικη, ανασφαλη προσωπικοτητα, -στερημενη απο οικογενειακη θαλπωρη-, και με εκκεντρικη διαθεση, του μεγαλοκληρονομου, δεν μπορω να πω πως την ζηλευω...
Υπαρχουν αλλες προσωπικοτητες, πραγματικα επιτυχημενες, ταυτοχρονα ομως τοσο απλοι σαν ανθρωποι, χωρις τις ιδιαιτεροτητες-κομπλεξ αρκετων πλουσιων, που ξερουν να πρωταγωνιστουν ως jet setters, xωρις να προκαλουν. Μερικοι απο αυτους ενιοτε κυκλοφορουν και αναμεσα μας, και η μεγαλυτερη επιτυχια, ειναι οτι δυσκολα τους πιανει το ματι σου...Αυτους ναι, τους ζηλευω, (οχι και παθολογικα βεβαια... ) με την καλη εννοια, και θα ηθελα να ειμαι στην θεση τους...Aρα ως μελλοντικος jet setter, για εμενα το Panda, αυτοματως αποκλειεται απο την λιστα μου...
-
Θα υπάρχει στη νέα γενιά εργοστασιακή εγκατάσταση υγραερίου?
Η προηγούμενη πάντως τα πήγε πολύ καλά στον τομέα των επιδόσεων κατανάλωσης.Από άρθρο σχετικά με την υγραεριοκίνηση
Πάντως σύμφωνα με δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί σε όλη την Ευρώπη η κίνηση οχημάτων με φυσικό αέριο είναι η πιο οικονομική και καθαρή από όλα τα υπόλοιπα καύσιμα και μάλιστα το Fiat Panda με μόλις 30 ευρώ κατάφερε να διανύσει 720 χλμ. τη στιγμή που τα υπόλοιπα 241 αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων υβριδικά αλλά και πετρελαιοκίνητα δεν ξεπέρασαν το όριο των 500 χλμ. στο τεστ που πραγματοποιήθησε η ADAC!
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112852242 -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
... οποτε θελω, και κοκες (για τις γκομενες, αν θελουν... ) θα τα ηθελα, η αληθεια να λεγεται...
\
'ολα στην ζωή έχουν μια εξήγηση τλκ...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Θα υπάρχει στη νέα γενιά εργοστασιακή εγκατάσταση υγραερίου?
Η προηγούμενη πάντως τα πήγε πολύ καλά στον τομέα των επιδόσεων κατανάλωσης.ο 1,2 FIRE με υγραέριο-βενζίνη
και ο 0,9 SGE με μεθάνιο-βενζίνη -
Aν ήταν το κεφάλι στον όμιλο vag θα τον συμπαθούσες εξίσου ή θα τον χαρακτήριζες τραβελόφιλο κοκαϊνάκια?
Δεν υπήρχε περίπτωση να είχε ανατραφεί έτσι αν ήταν κληρονόμος του ομίλου του καθωσπρεπισμού.
Είναι Agnelli αυτός.Το τι κάνει στο κρεβάτι του δεν μας απασχολεί όπως και το αν σνιφάρει κόκα ή καπνίζει χόρτο.
Εκτός αν ζηλεύουμε...Τα λεφτα του, τις ανεσεις του, και ενα κρεβατι γεματο με super models γκομεναρες, οποτε θελω, και κοκες (για τις γκομενες, αν θελουν... ) θα τα ηθελα, η αληθεια να λεγεται...
Την σπασμωδικη, ανασφαλη προσωπικοτητα, -στερημενη απο οικογενειακη θαλπωρη-, και με εκκεντρικη διαθεση, του μεγαλοκληρονομου, δεν μπορω να πω πως την ζηλευω...
Υπαρχουν αλλες προσωπικοτητες, πραγματικα επιτυχημενες, ταυτοχρονα ομως τοσο απλοι σαν ανθρωποι, χωρις τις ιδιαιτεροτητες-κομπλεξ αρκετων πλουσιων, που ξερουν να πρωταγωνιστουν ως jet setters, xωρις να προκαλουν. Μερικοι απο αυτους ενιοτε κυκλοφορουν και αναμεσα μας, και η μεγαλυτερη επιτυχια, ειναι οτι δυσκολα τους πιανει το ματι σου...Αυτους ναι, τους ζηλευω, (οχι και παθολογικα βεβαια... ) με την καλη εννοια, και θα ηθελα να ειμαι στην θεση τους...Aρα ως μελλοντικος jet setter, για εμενα το Panda, αυτοματως αποκλειεται απο την λιστα μου...
οτι έχει ανασφαλή προσωπικότητα και στερημένη οικογενειακή θαλπωρη που το βασίζεις?? ψυχολόγος του είσαι?? ή απλά προσπαθείς να χρυσώσεις το χάπι?
-
Θα το διάβασε σε κάποιο τεύχος των 4Τ. Έρχεται και link από το library.
-
Το μαμησαμε το θεμα ε;
-
@Sakisalfa
Λοιπον αφου εβαλες φωτο, οτι υπαρχει αναδιπλομενο πισω καθισμα (λες και εγω ειπα οτι ΔΕΝ μπορει να υπαρχει σε καποιο εκθεσιακο... ) ε, με αποστομωσες, δεν εχω να πω κατι αλλο
.Άλλο πρόσωπο ο sakisalfa και άλλο ο sakaflias
-
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
@Sakisalfa
Λοιπον αφου εβαλες φωτο, οτι υπαρχει αναδιπλομενο πισω καθισμα (λες και εγω ειπα οτι ΔΕΝ μπορει να υπαρχει σε καποιο εκθεσιακο... ) ε, με αποστομωσες, δεν εχω να πω κατι αλλο
.Άλλο πρόσωπο ο sakisalfa και άλλο ο sakaflias
Sorry, απλα βλεποντας το με μια γρηγορη ματια, μπερδευτηκα...
-
Οδηγώντας το , ο κάτοχός του παθαίνει ενα απ!
-
Γι αυτο ανεβηκε εκει πανω;
-
Ψαχνει να δει που ειναι το up! για να το παρει και να φυγει...
-
:lol: Ψαχνει να δει που ειναι το up! για να το παρει και να φυγει...θα μπορούσε , αλλά δεν σου έρχεται αυτη τη στιγμή τι είναι πίσω από το τοιχίο
-
:lol: Ψαχνει να δει που ειναι το up! για να το παρει και να φυγει...Ψάχνω να το βρώ γιατί δεν το βλέπω καθόλου μπρος στο Panda
-
Ωραίες πινακίδες έχει
-
Ένα αρκούδι ροβολάει την πλαγιά από την Παναγία Πελεκητή προς τον κεντρικό δρόμο.
και στη συνέχεια μέχρι το φράγμα της Λίμνης Πλαστήρα
-
Υπαρχουν καποιες πληροφοριες για την τοποθετηση αυτοματο-ποιημενου κιβωτιου (dualogic)
στο νεο Panda?
Aν ναι, εχει κανεις καποια οδηγικη επαφη με το εν λογω κιβωτιο? (μπαινει ηδη πχ στο 500) Εντυπωσεις? -
To είδα σήμερα στο δρόμο σε ένα πολύ όμορφο γαλάζιο.
Καρτουνίστικο αμαξάκι, από αυτά που σου φτιάχνουν τη μέρα. -
Γιατι δεν το βγαζουν σε multijet με αυτοματο κιβωτιο dualogic??θα ηταν εξαιρετικο πακετο.Ξερει κανεις αν σκοπευουν να το βγαλουν αργοτερα?
Fiat Panda Mk III (Model 169, 2003-2012)