-
δεν επαιζε μια γυρα με διπλες υπογραφες? ή εβγαζαν κι αλλους μαζι ?
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
περίπολο με τα πόδια!και 2 φορές γύρα το στρατόπεδο έκτασης 2 χιλιομέτρων τουλάχιστον(περιμετρικα)!Σιγά την απόσταση. Σε μικρό στρατοπεδάκι ήσουν.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν επαιζε μια γυρα με διπλες υπογραφες? ή εβγαζαν κι αλλους μαζι ?δεν έπαιζε γιατί έβγαιναν στην γύρα ο ΑΥΔΜ,οι δεκανείς αλλαγής κτλ κτλ.και όσο προχωρούσε ο καιρός γινόταν όλο και πιο συχνά!Στην αρχή μόνο μπορούσες να το κάνεις αλλά και πάλι με πολύ επιφύλαξη!καλά ήταν πάντως..
-
ναι το χω δει το εργακι, να τους βγαζουν επιτηδες ολους μαζι για χαλαστρα
το χειροτερο παντως ειναι να φυλας με κανα ψαρακα (ειτε στελεχος ειτε στρατιωτη) που να αρχιζει να κανει ολη τη προβλεπε διαδρομη ξανα και ξανα και να τσεκαρει ενα ενα πορτες και λουκετα
επισης εχει γελιο οταν βλεπεις τζιπακι που κανει περιπολο (και ειναι υποχρεωμενοι να ειναι σε διαρκη κινηση ), να πηγαινουν με 5 χλμ/ω γιατι αλλιως θα πρεπει να κανουν τους 10πλασιους κυκλους
τους βλεπεις , πρεπει να τους κανεις αναγνωριση και απο πανω και λες αντε να περασουν να τελειωνουμε, αλλα δεν περνανε γιατι κανουν τα 500 μετρα σε 8 λεπτα
-
Στη Γλυφάδα που μπορείς να φας φασολάδα Κιούση?
-
εγω τρωω σπιτι μου εννοεις αν εχουμε στρατοπεδο εδω γυρω?
μονο αεροποριας απο οτι ξερω (καπου εδω κοντα στο βουνο, ελληνικο, βαρκιζα και εθνικη μετεωρολογικη υπηρεσια ναι ηξερα και ατομο που ηταν εκει ), το πιο κοντινο ξηρας ειναι η ευελπιδων (αν δε κανω λαθος)
εκει ειναι καλα οσο ειναι οι ευελπιδες (οι απλοι στρατιωτες κανουν μονο πρωινη σκοπια), οταν φευγουν πεφτει εμπλοκη και καποιες αλλες μοναδες που ειναι προς κεντρο , γουδι ή προς πειραια μερια και το 401 ειναι σχετικα κοντα
εγω προσωπικα κανω καποια σεβαστα χλμ.. αλλα τι να κανουμε παραπονο δεν εχω, ειμαστε καλα
-
Με έμπλεξες με στρατόπεδα για μια φασολάδα βρε παιδί. Εντάξει άστο.
-
ε μα σε αυτο το θεμα τι ηθελες να σου πω? εσυ μαλλον τα ξερεις καλυτερα
αν ενοεις για ταβερνα, δεν εχω ιδεα , αμα ειναι να πληρωσω θα φαω κατι κρεατικο και λιπαρο οχι φασολαδα
-
το τελευταιο καιρο εχω παρει μια φοβερη αποσπαση.. στο ποστο μου , αλλα δε ξερω.. θεωρειται οτι βρεθηκα και σε 5η μοναδα στη θητεια μου ?
εχω μπερδευτει ως προς το ποιος ειναι ο διοικητης μου -
1 ΚΣ Ξεχρεωσα σημερα και η αδεια συνεχιζεται κανονικα
-
Καλός πολίτης Θωμάκο!!!
Κιούση Δκτης σου είναι ο Δκτης της Μονάδος στην οποία είσαι οργανικά τοποθετημένος.
-
Να'σαι καλα Αλεξανδρε , αν και θα προτιμουσα να μην συνεβαινε τιποτα και ας γινομουν και ΕΠΟΠ...., αλλα τι να κανεις ολα στο παιχνιδι ειναι.
Παντως εσκασα με τα μουσια μεσα και την παραλαγγη Απολελε και Τρελελε , σα ναυαγος ημουν .
Παντως ολα τα στελεχη ηρθαν να με χαιρετισουν και οι νεοι απλα κοιταζαν -
ελα μωρη τρελα επιτελους ξεμπερδεψες
αντε και στα δικα μου , 60 ΚΣ (ελπιζω) καμια 20αρια ακομα υπηρεσιες (ελπιζω)
@Αλεξανδρος
τι ισχυει το ξερω πολυ καλα, ελα ομως που με θελουν ολοι -
ελα μωρη τρελα επιτελους ξεμπερδεψεςαντε και στα δικα μου , 60 ΚΣ (ελπιζω) καμια 20αρια ακομα υπηρεσιες (ελπιζω)
@Αλεξανδρος
τι ισχυει το ξερω πολυ καλα, ελα ομως που με θελουν ολοιΕλα με το καλο! Με πολυ τρεξιμο μεχρι προχθες τελικα το χαρτι εφτασε στην μοναδα......, οποτε Απολελε και τρελελε . Ο καιρος περναει γρηγορα μην σκας . -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
...., οποτε Απολελε και τρελελε . Ο καιρος περναει γρηγορα μην σκας .Θωμάκο καλός πολίτης πλέον. Και έτσι δυνατα ... και εκει έξω!
Και στείλε και κανένα μηνυμα 'αισιοδοξίας' προς Ρόδο! Θα περάσει γρήγορα ο καιρός! -
επισης εχει γελιο οταν βλεπεις τζιπακι που κανει περιπολο (και ειναι υποχρεωμενοι να ειναι σε διαρκη κινηση ), να πηγαινουν με 5 χλμ/ω γιατι αλλιως θα πρεπει να κανουν τους 10πλασιους κυκλουςCruise control: ρελαντί, ίσως και 'κοντά' και πάει μόνο του το τζιπάκι...
-
0 ΚΣ Και δεν ειμαι καλαααααααα, παλαβωνω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
0 ΚΣ Και δεν ειμαι καλαααααααα, παλαβωνωAντε και καλος πολιτης Θωμα Σου ευχομαι ο,τι καλυτερο απο εδω και περα...
-
Να'σαι καλα Νικο, ευχαριστω .
-
Διακοπές τέλος..!!!
Καλός πολίτης Θωμά..!!
Περί Θητείας [#3]