-
-
-
-
Σωστός ο δήμαρχος!!! Αλλά σε τι να μεταμφιεστεί η Μπακογιάννη?? Η αλήθεια ότι κάτι πρέπει να κάνουν με τα ταξί επειγόντως! Αυτό που με ενοχλεί εμένα που μένω Μενίδι είναι ότι μόλις το ακούνε σηκώνονται και φεύγουν με την μία!!! Ειδικά βράδυ έχεις ελάχιστες πιθανότητες να βρεις ταξί...
-
Η Ντόρα σε τί μπορεί να μεταμφιεστεί,?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η Ντόρα σε τί μπορεί να μεταμφιεστεί,?Σε Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Έχετε δει Μητσικώστα?????
Μπουχαχαχαχαχαχαχαχα
-
Εδώ τα καλά παράδοξα. Πως το ίδιο γέλιο στην κόρη διαφημίζεται ως εκπληκτικό, ζεστό κλπ και στον πατέρα σαν το γέλιο του δράκουλα!!!!
Πάντως τραβηγμένο είναι να αναγκάζεται ο δήμαρχος να υποκαθιστά τα όργανα της τάξης (καλά τώρα κάτι είπα). -
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Η Ντόρα σε τί μπορεί να μεταμφιεστεί,?
Σε Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Μα δε θα μπορέσει να δράσει έτσι!!! Ποιος θα τη βάλει μέσα??
-
Εγω θεωρω οτι ειναι ηδη μεταμφιεσμενη.Σαν μαγισσα δε μοιαζει?
Εχει δικιο ο Θεμος (Ολα 2005) που τη λεει μαγισσα... -
Όχι και μάγισσα βρε παιδιά!!!
Μια χαρά μυτούλα έχει και δεν διαθέτει ούτε μια κρεατοελιά.Πάντως είναι μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη και θα της ήταν πολύ δύσκολο να κάνει κάτι παρόμοια με τον δαιμόνιο συνάδελφό της.
-
Το θέμα είναι πως ακόμα και αν καταφέρει η Ντόρα να μεταμφιεστεί κλπ και διαπιστώσει ιδίοις όμασι (το σκότωσα?:P) ατασταλίες στα ταξί το μέτρο που θα λάβει μετά θα είναι να τοποθετήσει κάμερες για την υπερβολική ταχύτητα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το θέμα είναι πως ακόμα και αν καταφέρει η Ντόρα να μεταμφιεστεί κλπ και διαπιστώσει ιδίοις όμασι (το σκότωσα?:P) ατασταλίες στα ταξί το μέτρο που θα λάβει μετά θα είναι να τοποθετήσει κάμερες για την υπερβολική ταχύτητα.Μπααα η Ντορα δε καταλαβαινει τιποτα. Αν ανακαλυψει κατι δε χρειαζεται να παρει το δρομο της δικαιοσυνης. Ειναι που ειναι 2 μετρα, ειναι νταρντανα, απλα θα ριξει στο ταριφα ενα απο εκεινα τα δολοφονικα της βλεματα, κληρονομια απο τον... ασε δεν το λεω γιατι θα οδηγησω σε λιγο, και ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το θέμα είναι πως ακόμα και αν καταφέρει η Ντόρα να μεταμφιεστεί κλπ και διαπιστώσει ιδίοις όμασι (το σκότωσα?:P) ατασταλίες στα ταξί το μέτρο που θα λάβει μετά θα είναι να τοποθετήσει κάμερες για την υπερβολική ταχύτητα.
Μπααα η Ντορα δε καταλαβαινει τιποτα. Αν ανακαλυψει κατι δε χρειαζεται να παρει το δρομο της δικαιοσυνης. Ειναι που ειναι 2 μετρα, ειναι νταρντανα, απλα θα ριξει στο ταριφα ενα απο εκεινα τα δολοφονικα της βλεματα, κληρονομια απο τον... ασε δεν το λεω γιατι θα οδηγησω σε λιγο, και ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ!!!
Δεν χρειάζεται βία, απλώς θα πει: θα σας ευχηθεί ο πατέρας μου
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μπααα η Ντορα δε καταλαβαινει τιποτα. Αν ανακαλυψει κατι δε χρειαζεται να παρει το δρομο της δικαιοσυνης. Ειναι που ειναι 2 μετρα, ειναι νταρντανα, απλα θα ριξει στο ταριφα ενα απο εκεινα τα δολοφονικα της βλεματα, κληρονομια απο τον... ασε δεν το λεω γιατι θα οδηγησω σε λιγο, και ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ!!!
Δεν χρειάζεται βία, απλώς θα πει: θα σας ευχηθεί ο πατέρας μου
Άργησες, αλλά τα κατάφερες...
-
Καλα καταλαβαίνεις τι γράφεις Ikar ακούς εκεί 'θα σας ευχηθεί ο πατέρας μου' μ' ανατρίχιασες βρε άνθρωπε του Θεού.
Είπαμε να μη κλέβουν οι ταρίφες αλλά όχι και έτσι, κι εγώ δε τους πάω αλλα εσύ το παράκανες.
κα.Μπακογιάννη...μια καλή ιδέα!