-
πως θα αισθανοσουν αν σε εβαζαν στην ιδια λιστα,ολα τα μελη με τα οποια βρισκεσαι σε αντιπαλοτητα?
τα υπολοιπα μελη που δεν ασχολουνται,πιστευεις οτι(οταν δουν οτι δεν εχεις με αλλους να ασχοληθεις οποτε ασχολεισαι μαζι τους)θα σε βαλουν κ αυτοι στην ιδια λιστα?παντα εφοσον κρατησεις τον ιδιο τροπο κινησης στην κοινοτητα..
θα ηθελα να μου απαντησεις ειλικρινα.. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εγω στην θεση σου θα σταματαγα να γραφω.Οχι επειδη θα ειχα δικιο ή αδικο,απλα το υφος της κουβεντας που κανετε ολοι ,ειναι αθλιο .Ο ενας ειρωνευεται,ο αλλος βριζει,αφηνει υπονοουμενα και ολα αυτα για μια μαρκα αυτοκινητου η οποια δεν πουλαει ουτε στην χωρα που παραγεται.Ελεος ρε παιδια,ο κοσμος εξω πειναει,καντε μια κουβεντα για τα αρνητικα -θετικα,τους λογους που καποιος θα πρεπει να το αγορασει το συγκεκριμενο αυτοκινητο,για τις ζημιες αν εχει βγαλει,για την τιμη εκκινησης,τα τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα πολιτισμενα.Μην εκτωνονεστε εδω μεσα για ασημαντα θεματα.
Αν εχει βγαλει καποια ζημια να την αναφερετε ,σκοπος ειναι να προστατευσουμε τον υποψηφιο αγοραστη και οχι να του ριξουμε σταχτη στα ματια στον βωμο της φανατιλας για την μαρκα που υποστηριζουμε.Ειναι ευκολο να το λες οταν εισαι 'απ' εξω απο το χορο'. Αν σου την στηνουν ομως στην γωνια και σε περιμενουν για να ειρωνευτουν, οσο και να αδιαφορεις, καποια στιγμη σε πνιγει το δικιο, και πρεπει να υπερασπιστεις την παρουσια σου και τα λεγομενα σου. Τα απειρα flame bait επισης δεν τα ξεκιναω εγω. Δεν θα καθομαι ομως να καταπινω οποιαδηποτε αστηριχτη, προσβλητικη ή εμφανεστατα λανθασμενη τοποθετηση.
Αυτα που λες παρακατω, τα εχω πει και εγω, δεν εισαι ο πρωτος (και καλα κανεις και τα ξαναλες βεβαια)
απλα καποιοι ερεθιζονται με τον προκαλουν καταστασεις, και να κανουν μπαχαλο ενα Forum, επειδη
δεν μπορουν να αποδεχτουν καποια γεγονοτα...Όχι άλλο κάρβουνο...! Πας να βγεις και από πάνω...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για το Scirocco γιατί μετρούσες μόνον από την πρώτη μέρα στην Ελλάδα;
Για ξαναδιάβασε λίγο τι έγραφες παλιότερα...Δεν το θυμαμαι ειλικρινα. Εχεις βρει κατι, που εχω αναφερθει ετσι σε παρομοιο παραδειγμα περι παραγωγης, και οχι λασαρισματος στην αγορα?
Αν ειναι ετσι γραψε λαθος...Εχουν περασει και καποια φεγγαρια απο τοτε, συνεχως μαθαινουμε, εξελισσομαστε, θελω να πιστευω προς το καλυτερο...
Αν το βρεις παντως αυτο που λες, στειλτο με π.μ , ή γραψτο στο αντιστοιχο τοπικο... -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
πως θα αισθανοσουν αν σε εβαζαν στην ιδια λιστα,ολα τα μελη με τα οποια βρισκεσαι σε αντιπαλοτητα?
τα υπολοιπα μελη που δεν ασχολουνται,πιστευεις οτι(οταν δουν οτι δεν εχεις με αλλους να ασχοληθεις οποτε ασχολεισαι μαζι τους)θα σε βαλουν κ αυτοι στην ιδια λιστα?παντα εφοσον κρατησεις τον ιδιο τροπο κινησης στην κοινοτητα..
θα ηθελα να μου απαντησεις ειλικρινα..Δεν υπαρχει λογος να ανοιξουμε συζητηση και για το ποιος θα βαλει ποιον σε ignore list.Η δυνατοτητα υπαρχει οποιος θελει την χρησιμοποιει.
-
ρε γρηγορη,ελεος δλδ..στην προηγουμενη σελιδα στο παρεθεσε..οταν θελεις να αποφυγεις κατι,κανεις πραγματικα τον.. με επιτυχια..
μπιλλ σορρυ.. -
καποια στιγμη σε πνιγει το δικιο.Ποιος ήρθε????
Όπως είχες δίκιο για τα σουστόφυλλα, τη ντίζα της Si, το αναδιπλώμενο κάθισμα, τα 17' 0-100 και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο γιατί έχω χάσει το λογαρισμό πλέον? Ντάξει αν μιλάμε για τέτοιο δίκιο τότε μαζί σου. Σε πνίγει. Όντως.
-
Για να βοηθήσω (ξανά): viewtopic.php?p=2499862#p2499862
-
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εγω στην θεση σου θα σταματαγα να γραφω.Οχι επειδη θα ειχα δικιο ή αδικο,απλα το υφος της κουβεντας που κανετε ολοι ,ειναι αθλιο .Ο ενας ειρωνευεται,ο αλλος βριζει,αφηνει υπονοουμενα και ολα αυτα για μια μαρκα αυτοκινητου η οποια δεν πουλαει ουτε στην χωρα που παραγεται.Ελεος ρε παιδια,ο κοσμος εξω πειναει,καντε μια κουβεντα για τα αρνητικα -θετικα,τους λογους που καποιος θα πρεπει να το αγορασει το συγκεκριμενο αυτοκινητο,για τις ζημιες αν εχει βγαλει,για την τιμη εκκινησης,τα τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα πολιτισμενα.Μην εκτωνονεστε εδω μεσα για ασημαντα θεματα.
Αν εχει βγαλει καποια ζημια να την αναφερετε ,σκοπος ειναι να προστατευσουμε τον υποψηφιο αγοραστη και οχι να του ριξουμε σταχτη στα ματια στον βωμο της φανατιλας για την μαρκα που υποστηριζουμε.Ειναι ευκολο να το λες οταν εισαι 'απ' εξω απο το χορο'. Αν σου την στηνουν ομως στην γωνια και σε περιμενουν για να ειρωνευτουν, οσο και να αδιαφορεις, καποια στιγμη σε πνιγει το δικιο, και πρεπει να υπερασπιστεις την παρουσια σου και τα λεγομενα σου. Τα απειρα flame bait επισης δεν τα ξεκιναω εγω. Δεν θα καθομαι ομως να καταπινω οποιαδηποτε αστηριχτη, προσβλητικη ή εμφανεστατα λανθασμενη τοποθετηση.
Αυτα που λες παρακατω, τα εχω πει και εγω, δεν εισαι ο πρωτος (και καλα κανεις και τα ξαναλες βεβαια)
απλα καποιοι ερεθιζονται με τον προκαλουν καταστασεις, και να κανουν μπαχαλο ενα Forum, επειδη
δεν μπορουν να αποδεχτουν καποια γεγονοτα...Όχι άλλο κάρβουνο...! Πας να βγεις και από πάνω...
ευτυχώς που βρίσκεται πού και πού καποιος οσιομάρτυρας και διαβάζει τα σεντονάκια και κανει και κανένα κουοτακι για μας σκρολίστες για να δουμε τι λέγεται
-
δεν μπορουν να αποδεχτουν καποια γεγονοτα...Eπειδή μάλλον κλασσικά αγνόησες τι έγραψε έταιρος mod θα το ξαναβάλω
Κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι η συμπεριφορά σου είναι αυστηρά εντός των κανονισμών του Forum. Δεν βρίζεις, σωστά. Αλλά κατά τα λοιπά μια χαρά και προσβάλλεις και ειρωνεύεσαι (εκτός και αν το 'γύρνα στην παιχνιδομηχανή σου' είναι αστείο...) και off-topic βγαίνεις και σε προσωπικές διενέξεις εμπλέκεσαι και flame baits δημοσιεύεις και και και... Δεν το καταλαβαίνεις ? Δεν εκπλήσσομαι... και πότε καταλαβαίνεις ότι έχεις άδικο ? Και μην ανησυχείς για τη δικαιοσύνη, εξαιτίας σου τις τελευταίες 1-2 μέρες έχουν πέσει περισσότερα warn απ΄όσα έχεις δεχτεί εσύ. Οπότε ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ [Mod]
Τελευταία προειδοποίηση.[Mod] -
Τι απο τα παραπάνω δεν έγινε κατανοητό ή μήπως νομίζεις πως τα γράφω μόνο για τον ΓΚ; [Mod]
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Thvarveris απλά μαθηματικά είναι αυτό που περιγράφει ο blinkys. Απλά λέει πως αν φτάσεις στο μη περαιτέρω με τις αντιπροσωπείες (απαραδεκτο και κατακριτέο) από το να πουλήσεις το αμάξι σου και να χάσεις με το καλημέρα το 20-30% της αξίας που πλήρωσες, καλύτερα να πληρώσεις ένα ποσό για την επισκευή του που θα είναι κατά πολύ χαμηλότερο και θα σου μείνει και το αμάξι.
Τέτοιους περιμένουν τα μαγαζιά να είσαι σίγουρος, το κακό είναι ότι χαλάνε και την πιάτσα και την πληρώνουν και οι υπόλοιποι.
Μου φαίνεται το λιγότερο παράξενο που θεωρείται φυσιολογικό να πληρώσετε κάτι που δικαιούστε δωρεάν...Σωστά έχεις δίκιο. Με συγχωρείς που δεν προτρέπω κανέναν να φάει λεφτά σε δικαστήρια και δικηγόρους. Εκτός κι αν θεωρείς λύση την κουτοπονηριά του να χαλάσεις περισότερο το αυτοκίνητο όπως είπε ο Κίκιζας. Κάτι που μιας κι είσαι του χώρου θα έπρεπε να τον 'κράξεις' πρώτος απ όλους γιατί φαντάζομαι ξέρεις πως ο μάστορας μπορεί να σε ξεγελάσει πολύ πιο εύκολα απ ότι εσύ τον μάστορα.
Μπορείς και να τους δείρεις. Εγώ πάντως άλλη λύση δεν βλέπω.
Είναι και ηθικά πιο σωστό να βγεις ζημιωμένος οικονομικά και να μην έχεις και το αυτοκίνητο που για διάφορους λόγους διάλεξες να αγοράσεις. Ακόμα και να κερδίσεις την δίκη τελικά, θα έχεις πληρώσει σίγουρα περισσότερα από το 90 % των πιθανών βλαβών και όσο καιρό κρατάει η δικαστική διαμάχη θα έχεις ένα αυτοκίνητο με πρόβλημα.
Προσωπικά όταν για κάποιο λόγο καταλάβω πως κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του την κάνω μ ελαφρά κι ας χάσω κάποια οφέλη 2-3-4 ετών. Μακροπρόθεσμα θα βγω κερδισμένος. Και όπως και οι περισσότεροι το αυτοκίνητο το κρατάω περισσότερα χρόνια απ όσα έχω εγγύηση. Εσύ ο ίδιος έγραψες πως υπάρχει πρόβλημα με την κατάρτιση των μηχανικών στις αντιπροσωπείες. Άντε και τους πίεσες/κυνήγησες και δέχτηκαν να επισκευάσουν πχ ένα κιβώτιο. Είναι προτιμότερο να εμπιστευτώ κάποιον με ελλειπή κατάρτιση ή να πληρώσω και να διαλέξω εγώ ποιος θα βάλει χέρι στο αυτοκίνητό μου ; -
Κάνεις πλάκα έτσι; [Mod]
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
... Εκτός κι αν θεωρείς λύση την κουτοπονηριά του να χαλάσεις περισότερο το αυτοκίνητο όπως είπε ο Κίκιζας. Κάτι που μιας κι είσαι του χώρου θα έπρεπε να τον 'κράξεις' πρώτος απ όλους γιατί φαντάζομαι ξέρεις πως ο μάστορας μπορεί να σε ξεγελάσει πολύ πιο εύκολα απ ότι εσύ τον μάστορα.
...και κουτοπονηρια και αλητεια και οπως θελεις πες το. Οταν χρυσοπληρωνεις αυτο που σου λενε κιολας οτι εχει εγγυηση
καλης λειτουργιας δυο ετων σε μηχανικα μερη, και με το καλημερα που εμφανιστει προβλημα, χωρις εσυ να εχεις κανεις κατι
που να ειναι εκτος σωστης χρησης (μπορουν οι σωστοι μηχανικοι να το δουν αυτο...) σου λενε ενα σωρο π@π@ρομ@λ@κιες
και προσπαθουν σαν τα κακομαθημενα παιδακια να αποφυγουν ευθυνη ΓΡΑΠΤΗ στο συμβολαιο, κανεις και εσυ τα αναλογα, αφου στο Κ@ΛΟΚΡΑΤΟΣ που ζουμε ΟΥΤΕ το δικιο σου μπορεις να βρεις αναιμακτα στα δικαστηρια, και εαν/οταν το βρεις σου εχουν σπασει τα @ρχ@δια ΤΟΣΟ πολυ, που δεν σε ενδιαφερει ουτε να ξαναδεις καινουργιο αμαξι...
Δεν ζουμε στην Αμερικη, Ιαπωνια/Κινα, ουτε στη δυτικη Γερμανια αγαπητε, που οταν διαπιστωθει μ@λ@κια τρεχουν και δεν φτανουν να καλυψουν το ονομα τους με οποιοδηποτε κοστος, ουτε σε καμμια σοβαρη χωρα/πολη/προαστειο παραγωγης αυτοκινητων.
Σε ενα τριτοκοσμικο μπ@ρδ@λο ζουμε που ο καθενας κοιτα πως θα κλεψει κρυφα και ευγενικα τον αλλο σε αυτες τις
'διαδικασιες'.
Εχω τρανο παραδειγμα με τετοιου ειδους αλητεια, προς απαντηση της αλητειας μηχανικων και υπευθυνου του εξουσιοδοτημενου συνεργειου, που το φυσαγαν σε και δεν κρυωνε. Το αμαξι πανω σε γερανο, με κολημμενη την 3η σχεση, επιστολη στην Γερμανια με ονοματα μηχανικων, και να σου σε μια εβδομαδα ηρθε κιβωτιο παραγγελια απο το εξωτερικο και φορεθηκε χωρις περαιτερω δευτερη κουβεντα...Μπορείς και να τους δείρεις. Εγώ πάντως άλλη λύση δεν βλέπω.
Είναι και ηθικά πιο σωστό να βγεις ζημιωμένος οικονομικά και να μην έχεις και το αυτοκίνητο που για διάφορους λόγους διάλεξες να αγοράσεις. Ακόμα και να κερδίσεις την δίκη τελικά, θα έχεις πληρώσει σίγουρα περισσότερα από το 90 % των πιθανών βλαβών και όσο καιρό κρατάει η δικαστική διαμάχη θα έχεις ένα αυτοκίνητο με πρόβλημα.
Προσωπικά όταν για κάποιο λόγο καταλάβω πως κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του την κάνω μ ελαφρά κι ας χάσω κάποια οφέλη 2-3-4 ετών. Μακροπρόθεσμα θα βγω κερδισμένος. Και όπως και οι περισσότεροι το αυτοκίνητο το κρατάω περισσότερα χρόνια απ όσα έχω εγγύηση. Εσύ ο ίδιος έγραψες πως υπάρχει πρόβλημα με την κατάρτιση των μηχανικών στις αντιπροσωπείες. Άντε και τους πίεσες/κυνήγησες και δέχτηκαν να επισκευάσουν πχ ένα κιβώτιο. Είναι προτιμότερο να εμπιστευτώ κάποιον με ελλειπή κατάρτιση ή να πληρώσω και να διαλέξω εγώ ποιος θα βάλει χέρι στο αυτοκίνητό μου ;Αυτα που λες εχουν γινει, τα εχουν δοκιμασει πολλοι, εχω και προσωπικα παραδειγματα. Καποια εχουν καλο τελος, αλλα με ανουσια, παραπανισια ταλαιπωρια και λεφτα.
Σε αυτη την περιπτωση βασικα χαλας την πιατσα και διευκολυνεις εξουσιοδοτημενα. Επιπλεον κανεις και κακο δικο σου, βαζωντας περαιτερω το χερι στην τσεπη, ενω εχεις ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ αυτη την κ@λοεγγυηση αγοραζοντας το καινουργιο αυτοκινητο σου.
Για αυτο υπαρχουν πλεον δεκαδες εξουσιοδοτημενα, αλλα και Forum οπως αυτο.
Σου εκαναν μ@λ@κια σε γραφουν, και δεν αναγνωριζουν προφανεστατη ζημια/προβλημα που δεν οφειλεται σε δικη σου χρηση? ΔΩΣΙΜΟ στεγνο και με ονοματα και ολα, να μην παταει κανεις, και καμμια επιστολη στην μητρικη δεν βλαπτει. Να δεις μετα κωλοτουμπες και πως ξαφνικα τα προβληματα λυνονται.
Αν δεν λυνονται και ετσι, υπαρχει η δυναμη των ΠΟΛΛΩΝ παθοντων κατι που επισης μπορει να γινει ευκολα-γρηγορα παλι απο forum. -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Thvarveris απλά μαθηματικά είναι αυτό που περιγράφει ο blinkys. Απλά λέει πως αν φτάσεις στο μη περαιτέρω με τις αντιπροσωπείες (απαραδεκτο και κατακριτέο) από το να πουλήσεις το αμάξι σου και να χάσεις με το καλημέρα το 20-30% της αξίας που πλήρωσες, καλύτερα να πληρώσεις ένα ποσό για την επισκευή του που θα είναι κατά πολύ χαμηλότερο και θα σου μείνει και το αμάξι.
Τέτοιους περιμένουν τα μαγαζιά να είσαι σίγουρος, το κακό είναι ότι χαλάνε και την πιάτσα και την πληρώνουν και οι υπόλοιποι.
Μου φαίνεται το λιγότερο παράξενο που θεωρείται φυσιολογικό να πληρώσετε κάτι που δικαιούστε δωρεάν...Σωστά έχεις δίκιο. Με συγχωρείς που δεν προτρέπω κανέναν να φάει λεφτά σε δικαστήρια και δικηγόρους. Εκτός κι αν θεωρείς λύση την κουτοπονηριά του να χαλάσεις περισότερο το αυτοκίνητο όπως είπε ο Κίκιζας. Κάτι που μιας κι είσαι του χώρου θα έπρεπε να τον 'κράξεις' πρώτος απ όλους γιατί φαντάζομαι ξέρεις πως ο μάστορας μπορεί να σε ξεγελάσει πολύ πιο εύκολα απ ότι εσύ τον μάστορα.
Μπορείς και να τους δείρεις. Εγώ πάντως άλλη λύση δεν βλέπω.
Προσωπικά όταν για κάποιο λόγο καταλάβω πως κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του την κάνω μ ελαφρά κι ας χάσω κάποια οφέλη 2-3-4 ετών. Μακροπρόθεσμα θα βγω κερδισμένος. Και όπως και οι περισσότεροι το αυτοκίνητο το κρατάω περισσότερα χρόνια απ όσα έχω εγγύηση. Εσύ ο ίδιος έγραψες πως υπάρχει πρόβλημα με την κατάρτιση των μηχανικών στις αντιπροσωπείες. Άντε και τους πίεσες/κυνήγησες και δέχτηκαν να επισκευάσουν πχ ένα κιβώτιο. Είναι προτιμότερο να εμπιστευτώ κάποιον με ελλειπή κατάρτιση ή να πληρώσω και να διαλέξω εγώ ποιος θα βάλει χέρι στο αυτοκίνητό μου ;Και αν αυτός που θα διαλέξεις και θα πληρώσεις σου πει ότι θέλει αντικατάσταση το κιβώτιο (αφού φυσικά σου τα έχει πάρει για τα δικά του εργατικά) τι θα κάνεις; Θα πληρώσεις ένα κιβώτιο (3000-4000) από την τσέπη σου για να είσαι υπεράνω;
Και κάτι ακόμα. Γιατί δεν διαλέγεις τον καλό μάστορα αυτόν που γουστάρεις και που ξέρεις ότι είναι καλός να εξυπηρετηθείς στα πλαίσια της εγγύησης; -
Διάβασες τι έγραψαν παραπάνω οι Mods ή μόνο με τα γραπτά του Γρηγόρη ασχολείσαι ? Είσαι απαράδεκτος [Mod]
-
Οχι άλλο κάρβουνο!!! [Mod]
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Ηρθε ο 666.... ...με diesel
Αυτή η σειρά 1 του βίντεο μου αρέσει
Κι εμενα....λιγο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ηρθε ο 666.... ...με diesel
Αυτή η σειρά 1 του βίντεο μου αρέσει
Κι εμενα....λιγο...
Κάνετε πλάκα τώρα?
Χάλια μαύρα είναι ρε σεις.
-
...και κουτοπονηρια και αλητεια και οπως θελεις πες το. Οταν χρυσοπληρωνεις αυτο που σου λενε κιολας οτι εχει εγγυηση
καλης λειτουργιας δυο ετων σε μηχανικα μερη, και με το καλημερα που εμφανιστει προβλημα, χωρις εσυ να εχεις κανεις κατι
που να ειναι εκτος σωστης χρησης (μπορουν οι σωστοι μηχανικοι να το δουν αυτο...) σου λενε ενα σωρο π@π@ρομ@λ@κιες
και προσπαθουν σαν τα κακομαθημενα παιδακια να αποφυγουν ευθυνη ΓΡΑΠΤΗ στο συμβολαιο, κανεις και εσυ τα αναλογα, αφου στο Κ@ΛΟΚΡΑΤΟΣ που ζουμε ΟΥΤΕ το δικιο σου μπορεις να βρεις αναιμακτα στα δικαστηρια, και εαν/οταν το βρεις σου εχουν σπασει τα @ρχ@δια ΤΟΣΟ πολυ, που δεν σε ενδιαφερει ουτε να ξαναδεις καινουργιο αμαξι...Mάλλον δεν διάβασες του λόγους που έγραψε ο thvarveris γιατί δεν δέχονται να σου κάνουν εγγύηση. Αν δεν εμπιστεύεται ο άλλος τον μάστορα που έχει να δουλεύει στο μαγαζί του να ψάξει να βρει τι φταίει για μικρή ζημιά, θα τον εμπιστευτεί για την μεγαλύτερη ; Αν τα μεταφορικά δεν τον συμφέρουν για πχ ένα γρανάζι στο σασμάν, θα τον συμφέρουν για ολόκληρο το σασμάν ; Εγώ όταν έχω αυτοκίνητο θέλω να το κυκλοφορώ και όχι να το έχω παρκαρισμένο ψάχνοντας το τι φταίει. Αν κάποιος δεν μπορεί να βρει τι έχει δεν ασχολούμαι μαζί του κι ας είναι τζάμπα. Και επειδή πέρασε στα ψιλά αυτό που προτείνω είναι η έσχατη λύση. Αν δηλαδή όλοι μα όλοι οι αντιπρόσωποι είναι σκάρτοι. Μεταξύ μας τώρα. Σοβαρά σε ολόκληρη Αττική δεν υπάρχει έστω ένας σωστός αντιπρόσωπος ;
Αυτα που λες εχουν γινει, τα εχουν δοκιμασει πολλοι, εχω και προσωπικα παραδειγματα. Καποια εχουν καλο τελος, αλλα με ανουσια, παραπανισια ταλαιπωρια και λεφτα.
Σε αυτη την περιπτωση βασικα χαλας την πιατσα και διευκολυνεις εξουσιοδοτημενα. Επιπλεον κανεις και κακο δικο σου, βαζωντας περαιτερω το χερι στην τσεπη, ενω εχεις ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ αυτη την κ@λοεγγυηση αγοραζοντας το καινουργιο αυτοκινητο σου.Αφού έχεις προσωπικά παραδείγματα όπως λες, ξεκίνα εσύ και δώσε όσους ξέρεις. Πηγαίνοντας στο εξουσιοδοτημένο βάζεις το χέρι στην τσέπη. Ο δικηγόρος που προσλαμβάνεις για να διεκδικήσεις αυτό που έχεις προπληρώσει είναι τζάμπα ; Ή είναι πιο φθηνός ;
Γιατί να διευκολύνω τον αντιπρόσωπο και να μην διευκολύνω τον εξουσιοδοτημένο ; Χρωστάω χάρη στον αντιπρόσωπο ; Θα στηρίξω αυτόν που κάνει σωστά τη δουλειά του. Αν κάποιος δω πως δεν είναι καλός την κοπανάω κι ας είναι τζάμπα. So simple. Αυτό το τζάμπα θα το πληρώσω πολλαπλάσια αργότερα.
Alfa Romeo Giulietta