-
γιατι? αν γινω 8μηνος φευγω ενα μηνα νωριτερα, δηλαδη ιουνιο και οχι ιουλιο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι? αν γινω 8μηνος φευγω ενα μηνα νωριτερα, δηλαδη ιουνιο και οχι ιουλιοΔεν το εμαθες;Καταργηθηκαν ολα αυτα!
-
-
Κιούση δε δε βλέπω καλά.
-
εγω απο την αλλη βλεπω μια χαρα
τι σε κανει να το λες αυτο φιλε συμφορουμιτη ?
-
Eκτός απο τυχον ταραχές που ισως προκύψουν (ευχομαι οχι) μετα ή κατα τις εκλογές και που δεν ξέρεις ποτε και τι παρατάσεις στην θητεία θα υπάρξουν,ενα απο τα πιο αναγκαία πράγματα που θα γίνουν πιστεύω είναι το αυτό. Εγω σου εύχομαι οτιδήποτε άλλο.
Αλλαγές όπως αυτή της μείωσης που ανεφερες δεν νομιζω οτι θα εγκριθούν τωρα.Αν σου το ανακοινώσει το προσωπικό σου ότι έγινε τότε οκ.Απο λόγια μην ακούς τίποτα. Άποψή μου. -
εγω αναφερομουν σε 8μηνο λογω αναπηριας γονεα (ανω του 67%) , λογος για τον οποιο πηρα και μεταθεση στην Αθηνα (εστω και αργα, διοτι δικαιουμουν κατ'εξαιρεση τοποθετηση)
απλα το συγκεκριμενο ζητημα δεν εχει οριστικοποιηθει ακομα
οποτε δεν αναφερομαι σε γενικη κατασταση, αλλα σε κατι που αφορα εμενα προσωπικατωρα αν φαμε και κανα μηνα παραπανω , τι να πω.. ( !#@!$@!@!@ )
-
Μάλιστα....Άλλο μετάθεση όμως άλλο μείωση στη θητεία με έγκριση τώρα. Μετα τις εκλογές και αν. Εισαι άτυχος στο timing βρε Κιούση. Απολύεσαι Ιουλιο αν είδα καλά και ειναι πολύ στενό το περιθώριο να σου εγκρινουν τη μείωση που δικαιούσαι. Μακάρι να πέσω έξω.
-
απλα απο οτι ενημερωθηκα η διαδικασια προχωραει (εστειλαν χαρτι για να περασει ο γονεας απο επιτροπη με λιγα λογια)
κι εμενα με προβληματιζει ο χρονος (δυστυχως το συγκεκριμενο θεμα δε μπορουσαμε να το ρυθμισουμε νωριτερα) , διοτι σε ενα αλλο παιδι που ηταν επισης 8μηνος (της Γ1) η εγκριση για το 8μηνο του ηρθε λιγο πριν τα γκρουπακιαδεν το δενω και κομπω για να μη χαρω τσαμπα και μου αναψουν τα λαμπακια οπως εγινε και με τη μεταθεση μου, αλλα πιστευω οτι υπαρχει χρονος μεχρι τον ιουνιο
αυτο δε νομιζω οτι εχει να κανει με τις εκλογες , ειναι μια κατ'εξαιρεση περιπτωση και αυτες απο οσο ξερω αν τις κυνηγησεις (γιατι σε πολλες περιπτωσεις τα χαρτια σου δεν τα στελνουν καν ) γινονται
ολοι μας αλλωστε γνωριζουμε 8μηνους ή 6μηνους (αφηνω εξω τους αλλοδαπους 3μηνους) για χ , ψ λογους.. αυτες οι διαδικασιες κινουνται νομιζω ανεξαρτητως των υπολοιπων καταστασεων
-
Τέλος πάντων δεν θέλω να σε ανχώσω. Οι εκλογές απλά θα κρατησουν περισσότερο τα χαρτιά σου σε αναμονη έγκρισης .Τιποτα παραπάνω . Αν υπέγραφα εγω θα είχες απολυθεί ήδη!
-
Υποχρεωτικά υπό τα όπλα ώς 65 ετών
Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την Παλλαϊκή Αμυναhttp://www.tovima.gr/politics/article/?aid=84100
Απο την παλλαική Αμυνα (που δεν εφαρμόστηκε ποτέ), στην παλλαική μαλακία της 9μηνης θητείας. Ο,τι να ΄ναι πραγματικά, αυτός ο λαός. Τίποτα δεν είναι τυχαίο..!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Υποχρεωτικά υπό τα όπλα ώς 65 ετών
Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την Παλλαϊκή Αμυναhttp://www.tovima.gr/politics/article/?aid=84100
Απο την παλλαική Αμυνα (που δεν εφαρμόστηκε ποτέ), στην παλλαική μαλακία της 9μηνης θητείας. Ο,τι να ΄ναι πραγματικά, αυτός ο λαός. Τίποτα δεν είναι τυχαίο..!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/12/1996,
Για να μην τρεχουν μερικοι
-
Αυτό που ζω σήμερα στο στρατό έχει απίστευτο γέλιο
Κάποια στιγμή θα το διηγηθω -
Κάποια στιγμή θα το διηγηθωμια φορα τσικνοπεμπτη ενας στρατιωτης σε μας ειχε μπει απο διανυκτερευση το πρωι με περουκα -ραστα μαλλια κ εμφανιστηκε ετσι και στην πυλη και στον αυδμ...
-
Κάποια στιγμή θα το διηγηθωΟ στρατός είναι το τελευταίο σχολείο.Τι έκανες στο σχολείο?'Μάθαινα πράγματα και περνούσα καλά!'Υπάρχουν πολλές στιγμές που σμπορούν να σε κάνουν να περάσεις καλά!
-
Εγώ πάντως ξέρω πως κατα το τραγούδι την άλλη Κυριακή κάποιος παίρνει το χαρτί και θα έχουμε γιορτή (όχι εγώ βέβαια )
Απολύεται κύριοι
-
... 300 χρονια αυτο το τραγούδι, έχει απολύσει γενιές και γενιές!
-
υπαρχει κανεις παλιος που να γνωριζει μεχρι το 80 πως ηταν η διαβαθμιση στο 2 γραφειο αναλογα τα πολιτικα φρονηματα?
ο φακελος σου σε ακολουθουσε στον στρατο απο την ασφαλεια ειχαν τους ιδιους κωδικους?
ειχε υπηρετησει κανεις 218 χιο?
τωρα υπαρχουν φακελοι?
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
υπαρχει κανεις παλιος που να γνωριζει μεχρι το 80 πως ηταν η διαβαθμιση στο 2 γραφειο αναλογα τα πολιτικα φρονηματα?ο φακελος σου σε ακολουθουσε στον στρατο απο την ασφαλεια ειχαν τους ιδιους κωδικους?
ειχε υπηρετησει κανεις 218 χιο?
τωρα υπαρχουν φακελοι?
Στην ΣΝ πάντως δεν είδα τέτοιους 'φακέλους'
-
Μέχρι το 80 είπε και υπήρχαν μια χαρά..
(Εκτός αν ο πατέρας μου με δουλεύει τόσα χρόνια χρόνια όταν μου είπε ότι κάποια στιγμή είδε το δικό του )
Περί Θητείας [#3]