-
Για αλλη μια φορα,ο Heidfeld υποσκελιζει τον Pizzonia...
Δηλαδη τι αλλο πρεπει να κανει ο Γερμανος,ωστε να παρει την 2η θεση στην FW27...;;; -
Τον kimi δεν βλέπω πουθενά...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τον kimi δεν βλέπω πουθενά...Ο Kimi δοκιμαζε χθες,ενω θα ξαναβρεθει στο μονοθεσιο την Κυριακη.
Υ.Γ Βλεπω στην υπογραφη σου,οτι εχεις βαλει εναν στιχο απο το καταπληκτικο τραγουδι του Michael Gray,το Weekend...
Δεν σου κρυβω πως ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι...!!! -
Εκτός από αγαπημένο σου τραγούδι είναι και ένας στίχος που περιέχει τεράστιες αλήθειες.. Ειδικά για τους μαθητές..
Πάντως θέλω να δω μάχη Kimi-Montoya και τον ακατανόμαστο να χάνει το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εκτός από αγαπημένο σου τραγούδι είναι και ένας στίχος που περιέχει τεράστιες αλήθειες.. Ειδικά για τους μαθητές..Δε'θα λεγα πως ειναι μονο για τους μαθητες...
Γενικοτερα για ολους οσους εργαζονται,αυτο το τραγουδι πρεπει να ειναι ο ''εθνικος τους υμνος''...!!! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάντως θέλω να δω μάχη Kimi-Montoya και τον ακατανόμαστο να χάνει το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα..Σιγά την μάχη. Φαίνεται έτσι όπώς το έχεις γράψει... Ο Montoya να χάνεται στο βάθος πρώτος και ο Raikkonen να ακολουθεί.
Fire_Bro
-
Εγω απορω FireBro γιατι εχεις ακομη το Montoya με την Williams στη φωτο.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εγω απορω FireBro γιατι εχεις ακομη το Montoya με την Williams στη φωτο.- Fire_Bro και όχι FireBro. Είχε γίνει λακαμια στην εγγραφή.
- H φωτογραφία σχετίζεται με αυτό που γράφω από κάτω.
- Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τον έχω με την Williams.
Fire_Bro
-
Βλέπω άρχισαν οι εμφύλιοι πόλεμοι στη McLaren.
Καλό ή κακό; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Βλέπω άρχισαν οι εμφύλιοι πόλεμοι στη McLaren.
Καλό ή κακό;Αναλογα,οπως το παρει κανεις...
-
Δεν τίθεται θέμα εμφυλίου, ο Kimi είναι καλύτερος.
Πέρα από πλάκα, αν ο Montoya συγκρατήσει τα νεύρα του και δεν βγαίνει έξω μαζί με τον Kimi όπως είχε κάνει με τον Ralf, τότε προβλέπω περίπατο της ΜcLaren στο κατασκευαστών (με την προυπόθεση βέβαια ότι η McLaren θα φτιάξει κινητήρα που να μην σπάει μετά τους 3 πρώτους γύρους...)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πέρα από πλάκα, αν ο Montoya συγκρατήσει τα νεύρα του και δεν βγαίνει έξω μαζί με τον Kimi όπως είχε κάνει με τον RalfΜπλα μπλα μπλα... επιλεκτικής μνήμης...
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Εγω απορω FireBro γιατι εχεις ακομη το Montoya με την Williams στη φωτο.
- Fire_Bro και όχι FireBro. Είχε γίνει λακαμια στην εγγραφή.
- H φωτογραφία σχετίζεται με αυτό που γράφω από κάτω.
- Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τον έχω με την Williams.
Fire_Bro
Συγνώμη ήμουν απρόσεχτος τώρα κατάλαβα.Έτσι κανένα πρόβλημα.
-
Μέχρι να το καταλάβεις το άλλαξα
Fire_Bro
-
Πώς μπορώ να εμφανίσω φώτο?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Πώς μπορώ να εμφανίσω φώτο?και ενδιαμεσα την διευθυνση URL της εικονας,την οποια θα την βρεις κανοντας δεξι κλικ στην εικονα και υστερα θα πας στις ιδιοτητες.
-
Γράφεις εκεί που βάζεις την υπογραφή σου,
και στη θέση που είναι τώρα οι τελίτσες βάζεις το url της φωτογραφίας.
Fire_Bro
-
Ok.Θα δοκιμάσω.
-
To URL ποιό είναι?
Το C:/Documents and Files/........... μπλα μπλα? -
όχι, το σημείο που είναι 'ανεβασμένη' η φωτογραφία στον internet..
Χειμερινές δοκιμές 2005