-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Επ αυτου να πω οτι η Α160 παει γαμιωντας αλλα ο λεβιες του αυτοματου λογω της παρατεταμενης χρησης στο χειροκινητο εμφανιζει σημαδια ΧΑΛΑΡΩΣΗΣΝοίκιασες και Merc?
Το σαλέ ήταν καλό; Η πισίνα ζεστή; Το τζακούζι αναζωογονοτικό; Ο μπάτλερ φορούσε γάντια; -
Glastra ειχα νοικιασει, αλλα με αναβαθμισαν
-
Μέτρησες αποστάσεις, κατέγραψες λακούβες + πέτρες, πήρες τηλέφωνα από φαγάδικα; (πρωί πρωί Χριστιανέ μου στο ΜΣΝ από το Παρανέστι...)
Καμια φώτο να δούμε ε;
-
Προσεχώς - ευελπιστώ - ανταπόκριση από νησιωτική Ελλάδα...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Επ αυτου να πω οτι η Α160 παει γαμιωντας αλλα ο λεβιες του αυτοματου λογω της παρατεταμενης χρησης στο χειροκινητο εμφανιζει σημαδια ΧΑΛΑΡΩΣΗΣΜου φαίνεται έχουν ξεζουμιστεί τα ball joints στη βάση του λεβιέ.
-
Λακουβες εχει τοσες που ειπα να αφησω ενα καρτερ για αναμνηση, στα 5 χλμ απ την εισοδο για το φρακτο
Πολυ χαλια οι δρομοι, ελπιζω να καταφερω να γυρισω σαλονικη αυριο.(μιλαμε για τρελη γκαντεμια, παλι καλα που δε ξεμειναμε εκει πανω )
-
Χθες καταγράφτηκε και πατήθηκε μετά από καιρό ξανά το 'Β. Γρεβενά / ακουμπάμε Βόιο Κοζάνης Τουρ' συνεχιζόμενο από το πολυαναμενόμενο (ύστερα από απαίτηση εκατοντάδων φορουμάδων, δηλαδή του rx8drifter) πέρασμα της Σαμαρίνας.
Μεγάλη περιπέτεια και απίστευτα τοπία στα πρωινά Γρεβενά, άπειρο πράσινο σε κάθε μορφή. Από αγρούς, φυλλοβόλλα, αειθαλή και 'πετροπράσινα' (θα σας εξηγήσω φωτογραφικά τι αποκαλώ έτσι). Χωριουδάκια να χάνεσαι (χάθηκα ακόμα κ εγώ, καταγράφοντας). Εδώ η διαδρομή: http://g.co/maps/qvcvq . Όλα τα νεοστρωμμένα κομμάτια ήταν οδηγική απόλαυση, απλά λίγο προσοχή θέλει στο κομμάτι από Αετιά ως τη Σαμαρίνα. Το κρύο κ τα χιόνια έκαναν δραστικά τη δουλειά τους στην άσφαλτο, αλλά το θέαμα της Βασιλίτσας απέναντι, και μετά του Σμόλικα εναλλάξ με το Γράμμο, αφού περάσεις τη διασταύρωση στον αυχένα για Ζούζουλη, είναι πανέμορφο.
Μετά το Πάσχα έχει δουλειά εδώ...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
26 εκκλησάκια σε απόσταση 5 χιλιομέτρων ή αλλιώς 5,2 θάνατοι/χιλιόμετρο.Παρόμοια εικόνα και στις στροφές του Ευταξία, μετά τα ναυπηγεία της Ελευσίνας προς Νέα Πέραμο. Μια δικιά μου ιδανική διαδρομή. Ειδικά όταν δεν έχει κίνηση και το ανοίγεις...να ψιλοσουρουπώνει και να έχεις πιάτο τη θάλασσα, φοβερή αίσθηση. Αλλά θέλει προσοχή.
-
Ολεε
-
Ο χρήστης k_kb312 έγραψε:
Παρόμοια εικόνα και στις στροφές του Ευταξία, μετά τα ναυπηγεία της Ελευσίνας προς Νέα Πέραμο. Μια δικιά μου ιδανική διαδρομή. Ειδικά όταν δεν έχει κίνηση και το ανοίγεις...να ψιλοσουρουπώνει και να έχεις πιάτο τη θάλασσα, φοβερή αίσθηση. Αλλά θέλει προσοχή.Αγαπημένη (κοντινή) διαδρομή την περίοδο 2005-2007 , από τα ναυπηγεία έως τους Αγίους Θεόδωρους.
Αρκεί να μην έπεφτες σε κίνηση. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αγαπημένη (κοντινή) διαδρομή την περίοδο 2005-2007 , από τα ναυπηγεία έως τους Αγίους Θεόδωρους.
Αρκεί να μην έπεφτες σε κίνηση.Έτσι και βρεις κίνηση (και κυρίως φορτηγά που παρακάμπτουν τα διόδια) παίζει να φας και μισάωρο μέχρι τα Μέγαρα. Ε μετά προς Κινέττα είναι 10 λεπτά.
-
Απο Ιωάννινα ποιά είναι η πιό σύντομη και ευχάριστη διαδρομή για Κατερίνη? Ξεκινώ σε μισή ωρα !
-
Η σύντομη είναι η Εγνατία - Εθνική οδός. Με 20 χμ παραπάνω είσαι εδώ http://g.co/maps/6r4jg .
Εγώ θα έκανα αυτό http://g.co/maps/e65vt π.χ. αλλά χρονικά ξεφεύγει κάπως.
-
To Γρεβενά-Δεσκάτη-Κρανιά-Ελασσόνα (με έμφαση στο υποθέτω έρημο Δεσκάτη-Κρανιά) αξίζει;
-
αν είναι σε καλή κατάσταση ο δρόμος ναι, αλλά αμφιβάλω...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Η σύντομη είναι η Εγνατία - Εθνική οδός. Με 20 χμ παραπάνω είσαι εδώ http://g.co/maps/6r4jg .Εγώ θα έκανα αυτό http://g.co/maps/e65vt π.χ. αλλά χρονικά ξεφεύγει κάπως.
Πολύ ωραία η διαδρομή που προτείνεις
Στην πράξη όμως μου θυμίζει περισσότερο την περίπτωση του δρόμου της αρετής και της κακίας. Ο δρόμος της αρετής σου αφήνει ένα χαμόγελο στο τέλος, αλλά είναι αρκετά πιο δύσκολος. Για τον λόγο αυτό και οι περισσότεροι επιλέγουμε τον εύκολο 'δρόμο της κακίας'. Φτάνεις γρηγορότερα και πιθανότατα ασφαλέστερα στον προορισμό σου, δεν σου αφήνει όμως τίποτα. Το σκέφτομαι κάθε φορά που οδηγώ στην Εγνατία και περνάω το κομμάτι της Ηπείρου. Το τι απίστευτα μέρη προσπερνάμε και χάνουμε για να φτάσουμε γρηγορότερα στον προορισμό μας. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
To Γρεβενά-Δεσκάτη-Κρανιά-Ελασσόνα (με έμφαση στο υποθέτω έρημο Δεσκάτη-Κρανιά) αξίζει;Αξιιιζει- αξιιιζει ελαχιστη κινηση με ωραιες καμπες. Φερε τωρα το ποσρικο κατω!
-
Και το Δεσκάτη Κρανιά είναι μια χαρα δρόμος χωρίς πολλές πολλές λακούβες αλλά αναπηδήσεις. Τον είχαν στρώσει 'πρόσφατα ' και λόγω περιορισμένης κίνησης κρατάει μια χαρά. Παρομοίως μάλλον και το Κρανιά Ελασσόνα.
-
Ευχαριστώ παίδες!
Στέλιο, μακάρι να μπορέσω να ερθω σύντομα για μόνιμα, και μακάρι να μπορέσω να κρατήσω κανα χρόνο και το θηρίον επί ελληνικού εδάφους...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Επ αυτου να πω οτι η Α160 παει γαμιωντας αλλα ο λεβιες του αυτοματου λογω της παρατεταμενης χρησης στο χειροκινητο εμφανιζει σημαδια ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ
Μου φαίνεται έχουν ξεζουμιστεί τα ball joints στη βάση του λεβιέ.
Δεν πολυμπαινω εκτος F1 τελευταιως και μολις το ειδα.
Μονο σε εμενα φανηκε ξεκαρδιστικο;;;
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ