-
Erotisi: Endiferomai na agorasw to neo VW 1400 FSi. Eiha akousei pos kaiei mono amolivdi 100 oktanion ( pragma pou mou fanike arketa periergo). Otan piga stin antiprosopoia mou eipan pos den ishiei kati tetoio. Enas filos pou molis to apoktise mou eipe pos oi prodiagrafes tou dilonoun 95 oktania kai po saytin xrismopoiei. Ti trehei, gnorizei kapoios?
Euharistw!
-
Erotisi: Endiferomai na agorasw to neo VW 1400 FSi. Eiha akousei pos kaiei mono amolivdi 100 oktanion ( pragma pou mou fanike arketa periergo). Otan piga stin antiprosopoia mou eipan pos den ishiei kati tetoio. Enas filos pou molis to apoktise mou eipe pos oi prodiagrafes tou dilonoun 95 oktania kai po saytin xrismopoiei. Ti trehei, gnorizei kapoios?
Euharistw!
-
Euharistw!
-
Το θέμα έχει θιχτεί αμέτρητες φορές. Τελικά μάλλον δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, όμως σίγουρα ο κινητήρας δεν αποδίδει όσο καλά ισχυρίζεται η εταιρεία με απλή αμόλυβδη. Ίσως χτυπάει και 'πειράκια'.
Επίσης αυτό το θέμα θα πάει στα 'Τεχνικά-Βελτιώσεις', σύμφωνα με όραμα που είδα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το θέμα έχει θιχτεί αμέτρητες φορές. Τελικά μάλλον δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, όμως σίγουρα ο κινητήρας δεν αποδίδει όσο καλά ισχυρίζεται η εταιρεία με απλή αμόλυβδη. Ίσως χτυπάει και 'πειράκια'.Επίσης αυτό το θέμα θα πάει στα 'Τεχνικά-Βελτιώσεις',** σύμφωνα με όραμα που είδα.**
-
Eyharistw gia tin pliroforia. Gnorizw pos den einai kai grigoro. Omos den itan kai argo. Apla den ehei neuro. Omos kai tis teleikes tou tis eihe kai axioprepos pigaine. Poli kali aisthisi sto dromo, poli kalo kratima (kliseis- ti einai ayto?) kai korifaia frena. Omorfo, kali kataskeyi alla kolopiasimo to xerw... Zoristika poli na apofasisw omos mou aresei... Den xerw...
-
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Eyharistw gia tin pliroforia. Gnorizw pos den einai kai grigoro. Omos den itan kai argo. Apla den ehei neuro. Omos kai tis teleikes tou tis eihe kai axioprepos pigaine. Poli kali aisthisi sto dromo, poli kalo kratima (kliseis- ti einai ayto?) kai korifaia frena. Omorfo, kali kataskeyi alla kolopiasimo to xerw... Zoristika poli na apofasisw omos mou aresei... Den xerw...Κεν γιου πλιζ ραιτ γουιθ γκρικ καρακτερς μαϊ φρεντ???
-
OK! Δίκιο έχεις!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Eyharistw gia tin pliroforia. Gnorizw pos den einai kai grigoro. Omos den itan kai argo. Apla den ehei neuro. Omos kai tis teleikes tou tis eihe kai axioprepos pigaine. Poli kali aisthisi sto dromo, poli kalo kratima (kliseis- ti einai ayto?) kai korifaia frena. Omorfo, kali kataskeyi alla kolopiasimo to xerw... Zoristika poli na apofasisw omos mou aresei... Den xerw...
Κεν γιου πλιζ ραιτ γουιθ γκρικ καρακτερς μαϊ φρεντ???
Πολύ καλό! Θα το υϊοθετήσω!
-
Ναι΄ήταν πολύ έξυπνο. Ποιο καλό από το 'Αρ γιου τολκινγκ του μι?' του Ντενίρο στον Ταξιτζή.
-
Πάντως για τον 1.6 μου είπαν στην αντιπροσωπεία μόνο super αμόλυβδη δηλαδή 98 οκτάνια και πάνω.
-
O κινητήρας αυτος θελει ένα ωραιό φουντάρισμα στον Σαρωνικό και αλλαγή με έναν 1.8Τ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
O κινητήρας αυτος θελει ένα ωραιό φουντάρισμα στον Σαρωνικό και αλλαγή με έναν 1.8Τ...με έναν ΤFSI ?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης αυτό το θέμα θα πάει στα 'Τεχνικά-Βελτιώσεις', σύμφωνα με όραμα που είδα.
Σωστός ο προφήτης!!! Πήγε! [moderator]
Έπρεπε να το στείλω στις ανακοινώσεις για να διαψεύσω τα οράματα σου
-
Πολλοι εχετε πει οτι στις αντιπροσωπειες σας λενε να βαζετε μονο σουπερ αμολυβδη αλλα σε εμενα οταν κοιταζα για το Golf (ασχετο αν πηρα Corolla) που πηγα 10 φορες σε 5 διαφορετικες σε Αθηνα-Θεσ.-Πατρα και ρωτησα και στα συνεργεια ηταν σαν να το ακουγαν για πρωτη φορα! Μαλιστα ενας μου ειπε γελωντας: 'Τι νομιζεις στα δικα μας βαζουμε σουπερ αμολυβδη;' Σε ποια ακριβως σας το ειπαν μπορει να αναφερει καποιος να παω και εγω να μου το πουν επιτελους! Θελω να το ακουω που λεει και η διαφημιση!
-
Θέλεις να το ακούσεις?
ΕΤΕΑ στην Θεσσαλονίκη
Επίσης http://www.audi.gr/site/cars.asp?catid= ... 17&tsel2=0
Αυτά -
Μπραβο ρε mirage! Οι πουστηδες ομως δεν το γραφουν πουθενα για το Golf! Αν θελω δηλ. να παρω Golf πρεπει να κοιταξω και τα μηχανικα από VW, Audi, Seat, Skoda... για να διαλεξω. Δε ντρεπονται λεω εγω να αποκλρυπτουν πληροφοριες επειδη το Golf ειναι πιο φτηνο ;
-
Καλά μην συγχίζεσαι
Στην ΕΤΕΑ πάντως μου το είπαν και για το Golf και για το Α3. Βασικά για μια ακομη φορά διαπίστωσα πόσο ψιλομύτηδες είναι οι πωλητές της VW. Μας είχαν στο φτύσιμο για κανα 20λεπτο μέχρι να δεήσει να εμφανιστεί κάποιος. Αντίθετα στην Audi ( που λειτουργεί χωριστά ) μια ωραιότατη πωλήτρια μας εξυπηρέτησε με το που μπήκαμε στην αντιπροσωπεία. Πως να μην το σκέφτεσαι μετά το Α3? Καλά εντάξει την πωλήτρια -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αντίθετα στην Audi ( που λειτουργεί χωριστά ) μια ωραιότατη πωλήτρια μας εξυπηρέτησε με το που μπήκαμε στην αντιπροσωπεία. Πως να μην το σκέφτεσαι μετά το Α3? Καλά εντάξει την πωλήτριαΜαζί με το αμάξι πάει και η πωλήτρια δώρο;;;
Στάνταρ ή έξτρα εξοπλισμός;;;
Ή μήπως είναι στα δώρα του συγκεκριμένου αντιπροσώπου;;; (ποιος είναι για νά'χουμε καλό ερώτημα;;; )
Ερωτήσεις...
-
Ε.Τ.Ε.Α.? Πλάκα κάνετε? Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι! Το αφεντικό όταν πήγα κοιμώταν μπροστά στην τηλεόραση! Απίστευτο! Και τρελό στήσιμο λέμε! Υπάρχει και ο Μανδίλας! Καλά τα λέτε παίδες όμως στα χαρτιά του Golf που αγόρασε ένας φίλος γράφει για απλή αμολυβδη. Επίσης, όταν πήγα να κάνω test drive μου έδωσε ο τύπος και 10 euro να βάλω βενζίνη με την ευκαιρία και όταν τον ρώτησα τι βενζίνη μου είπε αμολυβδη.
FSi kai Super amolivdi