-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Τσου.
Λακωνικός....
Less is more!
-
Λογικά είναι clear coat που μπαίνει 2ο χέρι πάνω από το χρώμα. Φαντάζομαι.
-
Για τα νύχια ρε κουτό!
Edit:
Τελικά οι φωτογράφοι πρέπει να εχουμε το ίδιο χιουμορ... λολ -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eίχες ποτέ αντίστοιχη εμπειρία και δικαιώθηκες από την paypal???ακριβως τετοια οχι για 126 ευρω ηταν αλλα τα πηρα πισω
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Aς κάνω άλλη μια ερώτηση .Πήρα πριν λίγες μέρες ένα σετάκι από τη vw για κάτι πολύ μικρές γρατζουνιές που έχει το αυτοκίνητο και έχει 2 μπουκαλάκια με καπάκι-πινελάκι.Το ένα έχει χρώμα και το άλλο βερνίκι.Το βερνίκι σε τί χρησιμεύει γιατί είμαι άσχετος.......Πάνω από το χρώμα όταν τα βάφανε έχουν περάσει βερνίκι. Το κάνει πιο ανθεκτικό, του δίνει γυαλάδα κλπ
Στην γρατζουνιά εσύ θα βάλεις πρώτα το χρώμα. Αφού στεγνώσει θα περάσεις από πάνω το βερνίκι. Το αποτέλεσμα συνήθως δεν είναι καλό. Το είχα δοκιμάσει παλαιότερα. Θέλει καλλιτεχνικό χέρι για να μην βάλει πολύ υλικό και χρώμα και βερνίκι γιατί αλλιώς δημιουργείται 'εξόγκωμα'¨. Ίσως λιγότερο άσχημο από τη γρατζουνιά αλλά και πάλι όχι όμορφο. Αυτό σε αρκετή λεπτή γρατζουνιά. Σε πιο πλατιά ίσως να είναι ευκολότερη η εφαρμογή και πιο όμορφο το τελικό αποτέλεσμα. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Εβαλα αγγελια στο mynextcar.gr και μου ερχεται μηνυμα στο κινητο απο fabricedegr (οτι και ναναι αυτο, δεν εβγαλε αριθμο αποστολεα αλλα αυτο μονο) οτι ενας Dan Hammersmith ενδιαφερεται για το αυτοκινητο μου.
Μου εστειλε και το μειλ του στο οποιο του απαντω.
Μου λεει οτι μενει στο Λονδινο, οτι το θελει αμεσα, οτι θα πληρωσει με πειπαλ και οτι θελει να το παρει Λονδινο.
Του ειπα οτι ειμαι τουλαχιστον καχυποπτος με την μεχρι τωρα επικοινωνια μας και καπακι μου στελνει το msn του και μου λεει να τον προσθεσω να μιλησουμε για ολες τις λεπτομερειες.
Το συνεχαω?ψαχνοντας στο google τo fabricedegr πεφτω πανω σου.ειμαι γυναικα,πουλαω καναπεδες στο αγγελιοπολις,μυνημα στο κινητο απο fabricedegr χωρις αριθμο,ειμαι ο dan hammersmith,απαντηστε μου αν τα αντικειμενα ειναι ακομα για πωληση.του λεω ναι,με ρωταει ποιος ειναι ο στοχος μου λες και ειμαστε στο e-bay,του λεω οτι θελω το ποσο της αγγελιας,συμφωνει και θα αναλαβει τα εξοδα μεταφορας για λονδινο.θα πληρωσει με paypal,ανοιγω λογ/σμο αλλα θελει λιγες μερες μεχρι να σταλει κωδικος μεσω πιστωτικης,λεει δεν υπαρχει λογος να περιμενουμε και αντι να στειλω εγω εντολη πληρωμης στο δικο του paypal θα κανει αυτος καταθεση στο δικο μου.ειναι και βιαστικος,μου λεει να κατεβασω αμεσως την αγγελια,πραγμα το οποιο κανω.υποτιθεται θα εκανε πολυ γρηγορα την καταθεση,αλλα απο την παρασκευη μεχρι σημερα τιποτα.πριν συμφωνησω μαζι του εψαξα στο google το fabricedegr αλλα δεν υπηρχε η δημοσιευση σου.υπαρχουν πολλοι dan hammersmith στο λονδινο και επισης το hammersmith ειναι περιοχη.τα μυνηματα στα κινητα χωρις αριθμο αλλα με ονομα ειναι απο εταιριες-καταστηματα για διαφημιση-ενημερωση μεσω internet χωρις χρεωση.χαρηκα που βρηκα γρηγορα αγοραστη αλλα με αυτα που διαβασα εδω...αν υπαρξει εξελιξη θα σε ενημερωσω.>
-
Εαν χαθει η αδεια κυκλοφοριας ποια ειναι η διαδικασια για εκδοση νεας?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εαν χαθει η αδεια κυκλοφοριας ποια ειναι η διαδικασια για εκδοση νεας?Πας εκει που υπαρχει ο φακελος του οχηματος,φτιαχνεις μια υπευθυνη δηλωση οτι εχασες την αδεια,πληρωνεις κατι ελαχιστα χαρτοσημα αν θυμαμαι καλα και σου βγαζουν καινουργια.
Αν θυμαμαι κατι λαθος διορθωστε -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εαν χαθει η αδεια κυκλοφοριας ποια ειναι η διαδικασια για εκδοση νεας?Τυπικά πρέπει να πας και να δηλώσεις στην ασφάλεια την απώλεια της. Μετά από λίγες μέρες θα σου δώσουν μια βεβαίωση και με αυτή πας στο υπουργείο για την έκδοση της νέας άδειας. Αυτά πριν 2 περίπου χρόνια.
Εδώ : http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=341&id=&tid=341#5 δεν αναφέρει τίποτα για την ασφάλεια οπότε μπορεί και να έχει αλλάξει. Το ίδιο και εδώ : http://www.power-tax.gr/catalognews.asp?catid=1529. Οπότε μάλλον πας κατευθείαν στο υπουργείο (ανάλογα την περιοχή που ανήκεις δλδ). -
Ευχαριστω!
-
Σχετικά με τον φίλο είχα και εγώ email από το λαμόγιο αυτό. Προφανός θέλει να κάνει το κόλπο με το ψεύτικο paypal όπου θα 'προκαταβάλει' τα λεφτά της μεταφοράς και θα ζητήσει να του τα μεταφέρουμε. Το περίεργο είναι ότι του είπα ότι πιστεύω ότι είναι απάτη και μου έστειλε φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου του με όνομα dan hammersmith.
Dan HammerSmith danoddyhammersmith@hotmail.com
Apr 6 (3 days ago)
to me
I'm satisfied with the great condition but what's your target amount for it, as i would like to get it as soon as i can. I would be able to make payment through paypal, i find it the easiest way to use my credit card safely and is a safe and reliable method of payment... Let me know your price for it . I hope to hear from you soon, and i will make all transportation preparations for it to be transported to my home in London,UK. If possible can you send me some recent picture or video of the item ? -
Μπούρου μπούρου επενδύεις χρόνο και κόπο μαζί του ώστε να θέλεις να του το πουλήσεις....
Να σου φτιάξω εγώ φωτοαντίγραφο διαβατηρίου που να λέει ότι είμαι ο κος Γιάννης Κηφισός.... -
για οσους εχουν ορεξη να διαβασουν πως στηνονται οι online κομπινες και πως καποιοι users τους εχουν 'τιμωρησει' διαβαστε το παρακατω site
http://www.419eater.com/html/letters.htmβεβαια μερικοι το τραβηξαν παρα πολυ, σε σημειο που να έχει κινδυνεψει η σωματικη ακεραιοτητα των scammers, αλλα καλα τους κάνουν
-
Ξέρει κάποιος αν παίζει κάποιο νομικό κόλλημα στο να κουβαλήσω κάτι με αγροτικό ; Ξέρω πως δεν γίνεται με επαγγελματικό φορτηγάκι, αλλά για τα αγροτικά τι ισχύει ;
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Ξέρει κάποιος αν παίζει κάποιο νομικό κόλλημα στο να κουβαλήσω κάτι με αγροτικό ; Ξέρω πως δεν γίνεται με επαγγελματικό φορτηγάκι, αλλά για τα αγροτικά τι ισχύει ;Λαθρομετανάστες;
Τσιγάρα;
Χασίς;
Αρνάκια Βουλγαρίας για βάπτιση; -
Ξέρει κάποιος αν παίζει κάποιο νομικό κόλλημα στο να κουβαλήσω κάτι με αγροτικό ; Ξέρω πως δεν γίνεται με επαγγελματικό φορτηγάκι, αλλά για τα αγροτικά τι ισχύει ;οτι θες να κουβαλησεις
Λαθρομετανάστες;
Τσιγάρα;
Χασίς;
Αρνάκια Βουλγαρίας για βάπτιση; -
Ξέρει κάποιος αν παίζει κάποιο νομικό κόλλημα στο να κουβαλήσω κάτι με αγροτικό ; Ξέρω πως δεν γίνεται με επαγγελματικό φορτηγάκι, αλλά για τα αγροτικά τι ισχύει ;παιζει
το αγροτικο ειναι για αγροτικα προιοντα, ουτε τη μετακομιση του σπιτιου δεν μπορεις να κανεις νομιμα
+οτι κουβαλας θα θες και παραστατικαβεβαια αναλογα που θα κινηθεις και σε τι οργανα θα πεσεις (συνηθως γιαυτα πρεπει να ναι κλιμακιο και να χει και σδοε)
εγω παντως εχω κανεις μετακομισεις πολλα χρονια τωρα, ευτυχως διχως παρατραγουδα
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ξέρει κάποιος αν παίζει κάποιο νομικό κόλλημα στο να κουβαλήσω κάτι με αγροτικό ; Ξέρω πως δεν γίνεται με επαγγελματικό φορτηγάκι, αλλά για τα αγροτικά τι ισχύει ;
Λαθρομετανάστες;
Τσιγάρα;
Χασίς;
Αρνάκια Βουλγαρίας για βάπτιση;Ένα ψυγείο κι ένα πλυντήριο, για να είναι φρέσκα τα αρνάκια και να σφίξουν δέρμα οι 2μετρες Ουκρανές.
παιζει
το αγροτικο ειναι για αγροτικα προιοντα, ουτε τη μετακομιση του σπιτιου δεν μπορεις να κανεις νομιμα
+οτι κουβαλας θα θες και παραστατικαεγω παντως εχω κανεις μετακομισεις πολλα χρονια τωρα, ευτυχως διχως παρατραγουδα
Μωρέ κοντινές έχω κάνει κι εγώ. Απλά τώρα είναι κοντά στα 40 χλμ Εγνατίας και ψιλοκολλάω. Γιατί αν θυμάμαι καλά τα πρόστιμα καλύτερα να χαρίσω στο όργανο αυτά που κουβαλάω και το φορτηγάκι...
-
Ψαχνω για καποια αντιολισθητικη επιφανεια για το αυτοκινητο.
Σαν αυτο: http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=4180
Εχετε καποια καλη ιδεα εσεις; -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ψαχνω για καποια αντιολισθητικη επιφανεια για το αυτοκινητο.
Σαν αυτο: http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=4180
Εχετε καποια καλη ιδεα εσεις;Βρίσκεις εύκολα στα supermarkets. Πήρα πέρυσι στον Σκλαβενίτη, αλλά έχω δει και σε Γαλαξία, Carrefur κ.λ.π.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο