-
tiger
ειπαμε να το χεσεις,αλλα εσυ το ξεκωλιασες!
οχι κ τοσο αμπαλος ο σπανουλης ρε!
μια χαρα παικτης ειναι!κ επισης ο χαηνς(γιαβολ),σε ολη τη σειρα επαιξε καλα κ σταθερα.
αυτη την κατασταση στο τελος δεν μπορω να εξηγησω..ουτε να επαιρναν την ευρωλιγκα δλδ!κ για μενα δεν ειναι αθλος η νικη τους κ το φαηναλ φορ..εχουν πολυ ταλαντουχες μοναδες κ στην επιθεση παιζουν απελευθερομενο μπασκετ..
επισης γελουσα με τις βλακειες του σπηκερ για τον σλουκη λουκ που πασαρει κ σουταρει ταχυτερα απο τη σκια του! -
Η φετινη ομαδα ειχε πολυ μικροτερο μπατζετ και πολλες αλλαγες στο ροστερ,και με κατι επιλογες τυπου Howard παραλιγο να χαθει τελειως η χρονια.Επισης παιχτες οπως ο Σλουκας και ο Μαντζαρης 'βγηκαν' και βοηθησαν.Εγω προσωπικα δεν περιμενα με τιποτα να πανε F4 και το θεωρω ενα μικρο αθλο,μαλιστα αν βελτιωθει κι αλλο ο Λο και δεν υπαρχουν τραυματισμοι τοτε μπορει να κερδισει και την ΤΣΣΚΑ που δεν φανηκε να ειναι στα καλυτερα της επι του παροντος
-
την αρκουδα για μενα δεν μπορει να την κερδισει.κ αυτο λογω..υψους..ο οσφπ ειναι απο τις κοντυτερες ομαδες σαν μεσο ορο(νομιζω,μπορει κ να λανθανω) ενω η αρκουδα η ψηλοτερη..θα γινει ενα μικρο ρωσικο παρτυ στα ριμπαουντ..
μακαρι να διαψευσθω..
αλλα ο οσφπ δεν παιζει με μπαρτσα ημιτελικο?εσυ μιλας για τον τελικο? -
o ολυμπιακος παιζει με μπαρτσα , σε οτι αφορα την τσκκα ειναι πιο ψηλη ομαδα αλλα ειναι ενα παιχνιδι κατι να στραβωσει κ ολα γινονται. αλλωστε εδω στο σεφ (ημουν μεσα) με τσκκα χασαμε απο ενα δυο σφυριγματακια στο τελος. Για τον ολυμπιακο εχω να πω μονο το μοτο του KEVIN JOHNSON...its not where u start but where....??? u end up ...ο νοων νοειτο
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
την αρκουδα για μενα δεν μπορει να την κερδισει.κ αυτο λογω..υψους..ο οσφπ ειναι απο τις κοντυτερες ομαδες σαν μεσο ορο(νομιζω,μπορει κ να λανθανω) ενω η αρκουδα η ψηλοτερη..θα γινει ενα μικρο ρωσικο παρτυ στα ριμπαουντ..
μακαρι να διαψευσθω..
αλλα ο οσφπ δεν παιζει με μπαρτσα ημιτελικο?εσυ μιλας για τον τελικο?Το υψος δεν κρινει τα παντα,ουτε καν τα ριμπαουντ,πχ ο Χαινζ δεν ειναι και ο ψηλοτερος παιχτης, αλλα τα μαζευει.
Ναι παιζει με Mπαρτσα,λεω για ΤΣΣΚΑ γιατι αυτη θεωρειται η καλυτερη,οχι οτι θεωρω δεδομενο οτι θα περασει την μπαρτσα,και εκει δυσκολα θα ειναι αν και νομιζω οτι αν μπλοκαρεις επιτυχως τον Ναβαρο τοτε η υπολοιπη Μπαρτσα δεν δουλευει σωστα.Αν λοιπον Μαντζαρης-Παπανικολαου τον περιορισουν,κατι θα γινει,αν ειναι να τον κινηγαει ο Ντορσευ στο τριποντο και αυτος να ευστοχει απο τα 9 μετρα τοτε γαμησε τα. -
O stefan147 βρήκε εισιτήριο για να ξέρουμε τα γουρια.....
-
Ο stefan147 έχει εισιτήριο από Σάββατο πρωί...
-
δε ξέρω για ποιο να πρωτοκλάψω!
Που μας κόβει τα φτερά ο Στεφάν ή που έμεινα χωρίς εισιτήριο. Έπρεπε να μην εμπιστευτώ το πάρταλο κολλητό ('μην ανησυχείς ρε, θα ξυπνήσω νωρίς το Σάββατο και θα 'μαι πρώτος πρώτος' ).
Παιδιά αν σας βρίσκεται κανένα εισιτήριο πμάρετε. -
δε θα σας βάλει έτσι ο Θανάσης;
-
Εννοείτε θα τους βάλει ο πολυαγαπημένος μου Θανασάρας!!
-
Μια φορά έχω μπει τσαμπα σε γήπεδο στην ζωή μου το 1995 στην Γλυφάδα στο επικό παιχνίδι με την Buckler.
Ενα χρονο μετά πέτυχα τον Γιαννακόπουλο στην Βουκουρεστίου και του ζήτησα στα ίσα εισιτηριο για το Παρίσι και μου το έδωσε. Το πλήρωσα φυσικά!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μια φορά έχω μπει τσαμπα σε γήπεδο στην ζωή μου το 1995 στην Γλυφάδα στο επικό παιχνίδι με την Buckler.Ενα χρονο μετά πέτυχα τον Γιαννακόπουλο στην Βουκουρεστίου και του ζήτησα στα ίσα εισιτηριο για το Παρίσι και μου το έδωσε. Το πλήρωσα φυσικά!
Παρόλο γαύρος, απέραντο respect στους Γιαννακόπουλους.
-
-
Ισπανίδες αδερφές...πού είναι ο διαιτητής να δώσει επιθετικό, ντισκαλιφιέ και τεχνική ποινή στην εξέδρα???Ε?
-
Αν και το δεύτερο είναι καταφανέστατο φάουλ (λόγω χεριού γιατί κατά τα άλλα η Λουλού πατάει μέσα στο ημικύκλιο) δεν μπορώ να πώ ότι δεν τα χάρηκα και τα δύο. Ειδικά στο πρώτο, το Ιθπανό κάνει και το γνωστό θεατράκι 'αχ Παναγίτσα μου τι με βρήκε κοτζαμάν παλικάρι '
-
Στο δεύτερο που έχει δει αστράκια η κυρία και του τη λέει καταφανέστατα ο άλτης εις ύψος (aka Griffin) αντί να πάει να τσαμπουκαλευτεί στον άλλο που τον έχει κάνει 2 φορές πόστερ, γυρνάει και γκρινιάζει στο διαιτητή. Κοτόπουλο με κράνος.
Καλή επιτυχία στον Παο είπα? Δεν είπα.
-
-
αδερφη ξε αδερφη αγκωνια πισω στον λαιμο μπορει να σου προκαλεσει παρα πολλα πραγματα..
-
Και δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση τη γλίτωσε.
-
Ε, καλά τώρα..... Ο,τι και να λέμε είναι τεράστιος παίκτης. Λουλού αλλά παικταράς !!!
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2011-12)