-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κι εγώ κυκλοφορούσα 1-2 μήνες με ένα μπουλόνι να λείπει από την πίσω ζάντα.
Νομίζω πειράζει αλλά για λίγο καιρό πήρα το ρίσκο.Το είχα χάσει κατά την αλλαγή από καλοκαιρινά σε χειμερινά ζαντολάστιχα και δεν το είχα προσέξει παρά μόνο όταν ήρθε η ώρα της επόμενης αλλαγής και έλειπε ένα μπουλόνι (χειμερινά ζαντολάστιχα με σιδερένια ζάντα, καλοκαιρινά με ζάντα αλουμινίου).
Μάντεψε φίλε λέοντα που το έπαθα και εγώ;
Καλά κατάλαβες. Στην αλλαγή απο χειμερινά σε θερινά. -
Κυκλοφορούσα για χρόνια με 3 μόνο μπουλόνια από τα 4 σε 1 ή και 2 ρόδες σε 2 αυτοκίνητα. Φταίνε τα εργαλεία στα βουλκανιζατέρ και οι άσχετοι χρήστες. Δεν έπαθα τίποτα ούτε κραδασμούς είχα.... όχι ότι μου άρεσε σαν ιδέα αλλά το συνηθίζεις...
Η πλάκα είναι ότι σου λένε έλα δεν είναι τίποτα αλλά όταν ρωτήσεις πρέπει να ξηλώσεις διάφορα για να φτάσεις και αυτό που πρέπει να αντικαταστήσεις κάνει πολλά λεφτά... -
Πριν γραψω την απορία μου θέλω να αναφερθώ(έστω και ετεροχρονισμένα) στο παραπάνω θέμα
Θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο να κυκλοφορείς με λειψό μπουλόνι.Το ότι μπορει να παει και καιρό χωρίς να δημιουργήσει κανένα προβλήμα δεν σημαίνει ότι είναι και ασφαλές, και ότι δεν επιφορτίζονται τα υπόλοιπα μπουλώνια πολυ περισσότερο.
Δεν υποχονδριάζω απλά το σωστό ειναι σωστό και καλό είναι να μην την αγιοπιούμε σαν κατάσταση.Οταν μας τύχει κάτι τέτοιο μηχανουργειο άνοιγμα με κολαουζο και όλα καλάΑπορια:
Eχει κανείς υποψην του αυτού του ειδους τις βάσειςhttps://www.google.gr/search?q=%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85&hl=el&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=iaB4T9iUOqLc4QS07fD_Dg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CEsQ_AUoAQ&biw=1280&bih=675ποια ειναι καλη, ποια οχι, τιμες κλπ?
-
Φυσικά και έχεις απόλυτα δίκιο για το λάθος του λειψού μπουλονιού αλλά..... Εμένα πάντως δεν μου είπανε για κολλαούζο αλλά για αλλαγή κάποιου κομματιού που έκανε αρκετά λεφτά...
Για βάση ποδηλάτου καλύτερα στο θέμα των ποδηλάτων. Στη σελίδα που σου δείχνω (που είναι η τελευταία) ερωτήθη η ίδια ερώτηση.
viewtopic.php?f=13&t=14891&start=3300 -
Θελω να βαλω πωλητηριο στο αυτοκινητο μου το οποιο δεν εχει πινακιδες και τελη κυκλοφοριας αυτου του ετους.
Να υποθεσω οτι δε γινεται να το παρκαρω στο δρομο (ειναι σε ιδιοκτητο παρκινγκ αυτη τη στιγμη) για να μπορει να το βλεπουν διερχομενοι, σωστα?
Θα ηταν καλη ιδεα να τα πληρωσω ωστε να μπορεσω να το παρκαρω εξω για να διευκολυνθει η πωληση, η να βαλω μονο αγγελιες? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Θελω να βαλω πωλητηριο στο αυτοκινητο μου το οποιο δεν εχει πινακιδες και τελη κυκλοφοριας αυτου του ετους.
Να υποθεσω οτι δε γινεται να το παρκαρω στο δρομο (ειναι σε ιδιοκτητο παρκινγκ αυτη τη στιγμη) για να μπορει να το βλεπουν διερχομενοι, σωστα?
Θα ηταν καλη ιδεα να τα πληρωσω ωστε να μπορεσω να το παρκαρω εξω για να διευκολυνθει η πωληση, η να βαλω μονο αγγελιες?Σαφώς το καλύτερο είναι να ειναι και σε δημοσιά θέα γιατί πολύ απλά αυξανεις τις πιθανότητες!
Το θεμα είναι αν πληρώσεις τα τέλη είναι κ ένα δέλεαρ για τον αγοραστή, σκέψου το και έτσι.
Καλή επιτυχία! -
Μέχρι ποιό ποσό θεωρείται φυσιολογική τιμή για αλλαγή δίσκο-πλατώ-ρουλεμάν(εργατικά);
Octavia 5 fsi το αμάξι.Με κάνει εντύπωση πάντως το γεγονός ότι πριν απο 1-2 χρόνια που είχα ρωτήσει για το ανταλλακτικό
σε αντιπροσωπεία και διάφορα άλλα καταστήματα, η τιμή κυμαινόταν απο 250 μέχρι 450(αντιπροσωπεία).
Πριν απο λίγο καιρό που ρώτησα σε ένα άλλο μαγαζί, για ένα σέτ της sachs μου ζητούσε 150 ευρώ μόνο.
Μου φάνηκε κουλό. Παίζει καμιά μαϊμουδιά ή απλά δεν πουλάνε τίποτα και είπανε να κατεβάσουνε τις τιμές; -
H πλέον συνήθης τιμή τέτοιων ανταλλακτικών/εργασίας για τα 'μικρομεσαίας' κατηγορίας αυτοκίνητα, είναι τα 250-300€ max.
-
Εβαλα αγγελια στο mynextcar.gr και μου ερχεται μηνυμα στο κινητο απο fabricedegr (οτι και ναναι αυτο, δεν εβγαλε αριθμο αποστολεα αλλα αυτο μονο) οτι ενας Dan Hammersmith ενδιαφερεται για το αυτοκινητο μου.
Μου εστειλε και το μειλ του στο οποιο του απαντω.
Μου λεει οτι μενει στο Λονδινο, οτι το θελει αμεσα, οτι θα πληρωσει με πειπαλ και οτι θελει να το παρει Λονδινο.
Του ειπα οτι ειμαι τουλαχιστον καχυποπτος με την μεχρι τωρα επικοινωνια μας και καπακι μου στελνει το msn του και μου λεει να τον προσθεσω να μιλησουμε για ολες τις λεπτομερειες.
Το συνεχαω? -
Α, ο δικος σου ειναι εξελιγμενος! Εγω ελαβα ενα bot- μηνυμα στα ελληνικα μαλιστα, οταν ειχα στη xe.gr απαντησα κανονικα αλλα δεν το συνεχισε!
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Το συνεχαω?Δεν θα ήθελες κατι πιο ... φυσιολογικό σε μια αγοροπωλησία, σε μια συναλλαγή?
Απαντηση: ΟΧΙ! -
Αν έχεις όρεξη για χαζές επικοινωνίες συνέχα το. Το πιθανότερο είναι κάποια στιγμή να σου ζητηθεί να δώσεις κάτι προκειμένου να ξεπεραστούν κάποιες τυπικές διαδικαστικές δυσκολίες αλλά 'φυσικά' θα τα πάρεις πίσω
Οπότε αν θέλεις να παίξεις παίξε αλλά ακόμα και το να δώσεις msn είναι επιπλέον πληροφορίες για σένα... -
Σωστο....
Αν καποιος εχει χρονο για trolling να μου πει! -
Nαι δώστου το msn σου αλλα φρόντισε όταν ανοίξεις την κάμερα να εχεις κάνει ζουμ στα αχαμνά σου και πέστου με στόμφο!
''Μάλλον δε σε κόβω να παίρνεις το αμάξι μου αλλά μπορεις να παρεις τα @@@@@ μου'!!Ντς,ντς, ντς.....τι εκφράσεις είναι αυτές.....;; Έγινε edit! [mod]
-
Ειναι τη κλασική κομπίνα , οτι και καλα ξένος αγοράζει το οχημα σε τιμή πολύ παραπάνω από την αγορά εδώ. Εσύ , μέσα στην χαρά που θα βγάλεις και κέρδος δε σκέφτεσαι και συμφωνείς και θες να κλείσεις το συντομότερο. Συμφωνείτε στα λεφτά, στα βάζει στην τράπεζα και θα στείλει κάποιον με πληρεξουσιο να παραλάβει το όχημα... Ωοοο και τότε συμβαίνει το μοιραίο!!! Από την βιασύνη του αυτός για να μην χάσει το κελεπούρι όχημα βάζει καταλάθος 500 -100 ευρώ παραπάνω . Έλα που όμως λόγω βαλέρ εσύ και αυτός δεν μπορεί να τα τραβήξει πίσω και σου λέει να του δώσεις την διαφορά με άμεση κατάθεση γιατί αυτά ειναι τα έξοδα του πληρεξουσίου. Έτσι και αλλιως σου έχει δειξει την απόδειξη κατάθεσης οπότε εσύ είσαι ήσυχος.
Βάζεις και εσύ την διαφορά σε λογαριασμό δικό τους , αποσύρει αυτός την κατάθεση ( εχει δικαίωμε λόγω βαλέρ) ή μπορεί να ήταν και ψευτική η απόδειξη και μένεις εσύ να εχεις πλήρώσει 500 /1000 ευρώ χωρίς να μπορείς να τα πάρεις πίσω.
Ναι ναι , και όμως την έχουν πατήσει πολλοί που νόμιζαν οτι θα 'κλέψουν' τους ξένους αγοραστές που θα αγόραζαν το χρέπι τους για καινουργιο
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Σωστο....
Αν καποιος εχει χρονο για trolling να μου πει!Στο Hammersmith είπε ότι είναι, ε; Και τι θέλει σωστοτίμονο αμάξι από την Ελλάδα;
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Nαι δώστου το msn σου αλλα φρόντισε όταν ανοίξεις την κάμερα να εχεις κάνει ζουμ στα αχαμνά σου και πέστου με στόμφο!
''Μάλλον δε σε κόβω να παίρνεις το αμάξι μου αλλά μπορεις να παρεις τα @@@@@ μου'!!Ντς,ντς, ντς.....τι εκφράσεις είναι αυτές.....;; Έγινε edit! [mod]
σορυ mod αλλα παραφερθικα πάνω στην αγανάκτηση μου !
Ομώς η απάτη μόνο αηδία και μένος μου προκαλεί -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Ας το ποστάρω και εδώ για καμιά εξτρα γνώμη.
Αν αφαιρέσεις την κεραία του αυτοκινήτου και εκει που βιδώνει,βραχεί,μπορεί να υπάρξει πρόβλημα?Τσου.
-
αμα ειναι απο paypal ισως και να εχει μια βαση καθοτι με μια στραβη κανεις αναφορα και τσουπ και τα λεφτα περνεις πισω και του κλειδωνουν την καρτα οποτε..
-
Eίχες ποτέ αντίστοιχη εμπειρία και δικαιώθηκες από την paypal???
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο