-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
το καλυτερο ειναι να κυκλοφορεις με lada niva.Μια απ τις πιο σωστές λύσεις....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν 'επιβαλλω το νομο' επειδη νομιζω οτι ειμαι ο προστατης του νομου. Δεν θα σταματησω να μαλωσω καποιον που εκανε κατι σε καποιον αλλο, αλλα θα ασχοληθω με αυτον που εκανε κατι ΣΕ ΕΜΕΝΑ. Το οποιο ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ Αν διευκρινίσεις τι εννοείς με το 'ασχοληθώ' (και δεν εννοείς αυτοδικία), μπορεί και να συμφωνήσουμε.
. Αν εσυ αποκαλεις 'φασιζω' το να υπερασπιζομαι το δικιο μου ή το να το επιβαλλω (αφου θεωρησουμε οτι οντως εχω δικιο στην ταδε περιπτωση), τοτε εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης. Εδώ είναι το πρόβλημα : δεν θεωρούμε, ΕΣΥ θεωρείς ! Το 'θεωρούμε' ως κοινωνία, το εκφράζουν οι νόμοι και τα δικαστήρια.
Αλλα δεν ειναι περιεργο αυτο, στη χωρα που 'δικαιωμα' = κανω οτι μου καυλωσει Περιγράφεις την συμπεριφορά σου, αφού μόνος σου κρίνεις, μόνος σου αποφασίζεις τι είναι δίκαιο και το επιβάλεις
κ 'κυνηγαω το δικιο μου' = ειμαι αυτοκλητος σωτηρας/μπατσος/ραμπο κ δεν εχω δικαιωμα να κυνγηαω το δικιο μου αλλα πρεπει να περιμενω απο τον 'αρμοδιο' να το προασπισει. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το να κυνηγάς το δίκιο σου (το αντίθετο μάλιστα). Υπάρχει με το να το επιβάλεις μόνος σου δια της βίας και αυτό γιατί αντιτίθεται προς τις θεμελιώδεις συμβάσεις που διέπουν την ζωή στις σύγχρονες κοινότητες. Φυσικά, μπορεί να μην βρίσκεις πάντοτε το δίκιο σου ακολουθώντας την νόμιμη οδό, αλλά είναι κι αυτό μέσα στα ανταλλάγματα για να απολαμβάνεις τα θετικά τις ζωής εντός της κοινότητας.
Στην περιπτωση που λες οτι ποδηλατες κλεινουν δρομο με το ετσι θελω, επειδη κινουνται δυο διπλα με το ετσι θελω, κ δεν καθονται ο ενας πισω απο τον αλλο οπως υποχρεουνται, πολυ απλα θα τους περναγα απο οπου μπορουσα. Οχι 'για να επιβαλλω το νομο', αλλα για να συνεχισω κανονικα το ταξιδι μου, αφου κακως με εμποδιζουν. Ελπίζω να μην εννοείς ότι θα τους πέρναγες από πάνω, αφού καταλαβαίνεις ότι η 'τιμωρία' που θα τους επέβαλες θα ήταν υπερβολικά δυσανάλογη με το λάθος τους.
Ο Mad_Max_Geo απο πανω αναφερεται σε - απ'οτι καταλαβα - τυπο που για ΔΕΥΤΕΡΗ φορα (ο ιδιος τυπος) παει να τον τρακαρει παραβιαζοντας ΣΤΟΠ. Να υποθεσω οτι αν μου ειχε τυχει εμενα αυτο κ του ειχα σπασει τα μουτρα, θα ημουν ενας φασιζων τραμπουκος των δρομων, ενω η σωστη αντιδραση ειναι να τον αφηνετε να περναει τα ΣΤΟΠ ελπιζοντας οτι καποιος τροχονομος θα τον γραψει πριν σας τρακαρει ή πριν σκοτωσει καποιον (που μπορει να ειναι κ κανας δικος σας ανθρωπος)? Αν σκοτώσει κάποιον (δικό μου, δικό σου, δεν έχει σημασία για την συζήτησή μας) θα το πληρώσει όπως προβλέπεται. Συγκέντρωσε τις δυνάμεις και την ενεργητικότητά σου στο να αυστηροποιηθούν οι ποινές (αν νομίζεις) και να ενταθεί η αστυνόμευση (πράγμα φυσικά, που αυξάνει τις πιθανότητες να σε μαζέψουν κι εσένα σε κάποια συμπλοκή) Ε δεν πειραζει, ασε με εμενα να φασιζω κ αφηνω εγω εσας να σκυβετε ή να φωναζετε 'μα που ειναι η αστυνομια να τον μαζεψει'. -
δε ξερω.... εχει σαλταρει ο κοσμος.......
κυρα παει να στριψει 'στην απεξω' και επειδη εγω στριβω κανονικά στην λωριδα μου κι αυτη παραλιγο να πεσει στο διαζωμα αρχισε τα φωτα και τις καταρες.... σταματισα σαν... ευγενικό παιδι που ειμαι να την ρωτησω τι ζωρι τραβαγε αλλα εμεινα με την απορεια... μια που την εκανε... τη πετυχα πιο κατω αλλα λεω δε γ...ται το κοψοχωλιασμα το εφαγε...
συνεχιζοντας τον ιδιο δρομο ( Κλεισθενους για οσους την ξερουν ) ΞΑΦΝΙΚΑ πιτσιρικάς με ..... smart και ΒΕΒΑΙΩΣ φωτα xenon ( τυχαιο?????) πεταγεται απο πισω μου και προσπαθει με τον κουβα να με προσπερασει βγαινοντας στο αντιθετο ρευμα... ελα ομως που δε προλαβε παρ' ολο που πηγαινα με καμια 50αρια χλμ.. και ειδε την απο το αντιθετο μερσεντες φατσα καρτα.... Λυπηθηκα τους γονεις του κι εκοψα να μπει το ζωον μπροστα μου... και βεβαιως ως συμβαινει παντα σε αυτες τις περιπτωσεις... το φαναρι εγινε κοκκινο κι οταν ξεκινισαμε ειχε μπει ενα λεοφοριο μπροστα και μας πηγαινε ετσι κι αλλιως καροτσι.....
τις πιτσιρικες με τα τρεντυ αυτοκινητακια συνηθως μινι δεν το συζητω... ειναι..... 'εκτός συναγονισμου'....
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Δεν 'επιβαλλω το νομο' επειδη νομιζω οτι ειμαι ο προστατης του νομου. Δεν θα σταματησω να μαλωσω καποιον που εκανε κατι σε καποιον αλλο, αλλα θα ασχοληθω με αυτον που εκανε κατι ΣΕ ΕΜΕΝΑ. Το οποιο ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ 1) Αν διευκρινίσεις τι εννοείς με το 'ασχοληθώ' (και δεν εννοείς αυτοδικία), μπορεί και να συμφωνήσουμε.
. Αν εσυ αποκαλεις 'φασιζω' το να υπερασπιζομαι το δικιο μου ή το να το επιβαλλω (αφου θεωρησουμε οτι οντως εχω δικιο στην ταδε περιπτωση), τοτε εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης. 2) Εδώ είναι το πρόβλημα : δεν θεωρούμε, ΕΣΥ θεωρείς ! Το 'θεωρούμε' ως κοινωνία, το εκφράζουν οι νόμοι και τα δικαστήρια.
Αλλα δεν ειναι περιεργο αυτο, στη χωρα που 'δικαιωμα' = κανω οτι μου καυλωσει Περιγράφεις την συμπεριφορά σου, 3) αφού μόνος σου κρίνεις, μόνος σου αποφασίζεις τι είναι δίκαιο και το επιβάλεις
κ 'κυνηγαω το δικιο μου' = ειμαι αυτοκλητος σωτηρας/μπατσος/ραμπο κ δεν εχω δικαιωμα να κυνγηαω το δικιο μου αλλα πρεπει να περιμενω απο τον 'αρμοδιο' να το προασπισει. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το να κυνηγάς το δίκιο σου (το αντίθετο μάλιστα). 4) Υπάρχει με το να το επιβάλεις μόνος σου δια της βίας και αυτό γιατί αντιτίθεται προς τις θεμελιώδεις συμβάσεις που διέπουν την ζωή στις σύγχρονες κοινότητες. Φυσικά, μπορεί να μην βρίσκεις πάντοτε το δίκιο σου ακολουθώντας την νόμιμη οδό, 5) αλλά είναι κι αυτό μέσα στα ανταλλάγματα για να απολαμβάνεις τα θετικά τις ζωής εντός της κοινότητας.
Στην περιπτωση που λες οτι ποδηλατες κλεινουν δρομο με το ετσι θελω, επειδη κινουνται δυο διπλα με το ετσι θελω, κ δεν καθονται ο ενας πισω απο τον αλλο οπως υποχρεουνται, πολυ απλα θα τους περναγα απο οπου μπορουσα. Οχι 'για να επιβαλλω το νομο', αλλα για να συνεχισω κανονικα το ταξιδι μου, αφου κακως με εμποδιζουν. 6) Ελπίζω να μην εννοείς ότι θα τους πέρναγες από πάνω, αφού καταλαβαίνεις ότι η 'τιμωρία' που θα τους επέβαλες θα ήταν υπερβολικά δυσανάλογη με το λάθος τους.
Ο Mad_Max_Geo απο πανω αναφερεται σε - απ'οτι καταλαβα - τυπο που για ΔΕΥΤΕΡΗ φορα (ο ιδιος τυπος) παει να τον τρακαρει παραβιαζοντας ΣΤΟΠ. Να υποθεσω οτι αν μου ειχε τυχει εμενα αυτο κ του ειχα σπασει τα μουτρα, θα ημουν ενας φασιζων τραμπουκος των δρομων, ενω η σωστη αντιδραση ειναι να τον αφηνετε να περναει τα ΣΤΟΠ ελπιζοντας οτι καποιος τροχονομος θα τον γραψει πριν σας τρακαρει ή πριν σκοτωσει καποιον (που μπορει να ειναι κ κανας δικος σας ανθρωπος)? 7) Αν σκοτώσει κάποιον (δικό μου, δικό σου, δεν έχει σημασία για την συζήτησή μας) θα το πληρώσει όπως προβλέπεται. Συγκέντρωσε τις δυνάμεις και την ενεργητικότητά σου στο να αυστηροποιηθούν οι ποινές (αν νομίζεις) και να ενταθεί η αστυνόμευση (πράγμα φυσικά, που αυξάνει τις πιθανότητες να σε μαζέψουν κι εσένα σε κάποια συμπλοκή) Ε δεν πειραζει, ασε με εμενα να φασιζω κ αφηνω εγω εσας να σκυβετε ή να φωναζετε 'μα που ειναι η αστυνομια να τον μαζεψει'.-
θα κανω οτι χρειαστει για να επιβαλλω το δικιο μου. Εκεινος που κανει τη μλκια θα επιλεξει το μεχρι που θα φτασουμε, με το να επιλεξει το που θα σταματησει τη μλκια. Σε καθε περιπτωση θα τον αντιμετωπισω οπως εκεινος εμενα.
-
Οχι, δεν θεωρω ΕΓΩ οτι δεν θα περασει εκεινος με κοκκινο ενω εγω εχω πρασινο, εκεινος προσπερνωντας την λωριδα που στριβει αναγκαζοντας εμενα να κανω ακρη ή να φρεναρω, εκεινος που εχει στοπ, εκεινος που περπαταει στο δρομο ενω δεν πρεπει, εκεινος που πηγαινει στη μεση του δρομου κ οχι σε μια λωριδα, εκεινος που κλπ κλπ κλπ.
-
Βλεπε το 2. Το τι ειναι δικαιο στο δρομο, σχεδον παντα ειναι αναμφισβητητο.
-
Οπως ειπα, το πως επιβαλλω το δικιο μου το επιλεγει ο απεναντι με τη συμπεριφορα του. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα κανω ουτε μισο βημα πισω αν δεν καταλαβαινει με το καλο κ το ομορφο. Εκεινος το προκαλει.
-
Δεν το δεχομαι. Εχεις πολυ πλακα. Ακου εκει 'ανταλλαγμα' το να μη βρισκω το δικιο μου κ να το δεχομαι, για να μην ξεφυγω απο τα πλαισια του νομου/της κοινωνιας, οταν αντιμετωπιζω καποιον που ΕΙΝΑΙ εκτος νομου/κοινωνιας...Πριτς.
-
Δεν θα τους περναγα απο πανω, αλλα απο καπου θα τους περναγα. Απλα θα χρειαζοταν να κανουν ακρη θελουν-δεν θελουν, αφου δεν κανουν μονοι τους οπως προβλεπεται.
-
Τελικα οντως εχεις πλακα. 'Αν σκοτωσει καποιον, θα τιμωρηθει οπως προβλεπει ο νομος' (το οποιο δεν ειναι κ σιγουρο). Αχαχαχααχαχαχαχαχαχα. Ωραια, κατσε εσυ να σκοτωνονται οι δικοι σου σαν τις μυγες στους ελληνικους δρομους κ μετα περιμενε να τιμωρηθουν. Εγω που φασιζω αποφασιζω οτι δεν προκειται να περιμενω να γινει η μλκια για 'να τιμωρηθει κατα τα δεοντα'.
-
-
Για πριόνι το έχει περάσει το τιμόνι?
-
έχει λίγο μια αίσθηση ότι παίζει need for speed...
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Τα σχόλια τα είδατε?Δείτε τι γράφει το άτομοόντως τώρα που το ξαναβλέπω... τα σχόλια είναι όλα τα λεφτά.
-
Zωα οι τρεις ποδηλατες σημερα στον πλατανια Χανιων,περασαν (μπροστα μου τουλαχιστον)3 κοκκινα χωρις να ελεγξουν καν και οταν τους την ειπα απλα συνεχισαν το δρομο τους.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Καλα ο τυπος εχει σοβαρο προβλημα στον εγκεφαλο... Κατι τετοιοι παλιομ@λ@κες να κρεμαστουν στο Συνταγμα για παραδειγματισμο...
Εχε χαρη που δε βρεθηκε κανενας να του σπασει τα νευρα...Την οδηγηση του δε την σχολιαζω... Τι ακριβως κανει με το τιμονι ετσι και γιατι δε το χω καταλαβει... Τοσες διορθωσεις ουτε στην Φορμουλα 1...
Το τι αυτοκινητο εχει διαλεξει δε το σχολιαζω, ειπα να μην γινω εριστικος σημερα...
-
πάρκινσον έχει?
ή μήπως ΕΤΣΙ οδηγούνται τα VAG
-
δεν εχω ξαναδει πιο ηλιθια και νευρικη κινηση του τιμονιου σε στροφες...
βασικα, τετοιο κουλαδι δεν ηταν ουτε η αδερφη μου στις πρωτες μερες οδηγησης με το αυτοκινητακι της!
Ο τυπος δινει ρεσιταλ βλακειας... εκτος και αν αντι για νερο στον καφε του βαζει redbull με excstasy χαπακια διαλλυμενα....
-
Κάνει και χειρότερα το @
http://www.youtube.com/watch?v=cm6Myz8Z ... ature=plcp -
στο 6.09 εβαλε μεχρι και τους υαλοκαθαρηστηρες σε λειτουργια
παει γρηγορα παντως
-
κοιτα και τα επομενα ωιδεο και με το τεραννο ...
οντως ειναι αρκετα νευρικος με το πολο σε σημειο που δεν το καταλαβαινω αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι παει γρηγορα...απλα σε καποιες στροφες υπαρχουν ακομα περιθωρια (ενω παρατηρησα επισης οτι σπανιως ακουγεται λαστιχια) -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
δεν εχω ξαναδει πιο ηλιθια και νευρικη κινηση του τιμονιου σε στροφες...βασικα, τετοιο κουλαδι δεν ηταν ουτε η αδερφη μου στις πρωτες μερες οδηγησης με το αυτοκινητακι της!
Ο τυπος δινει ρεσιταλ βλακειας... εκτος και αν αντι για νερο στον καφε του βαζει redbull με excstasy χαπακια διαλλυμενα....
+1
Τέτοιες αλλαγές τοποθέτησης στο δρόμο χωρίς λόγο τις κάνουν κάτι παππούδες με σαράβαλα 20ετίας και επαφή με τον δρόμο ανθρώπου που παίζει τυφλόμυγα με ακουστικά. -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
παει γρηγορα παντωςΕσυ επρεπε να βρεθεις σε παλιοτερη συναντηση του φορουμ...
Θα ξανασκεφτοσουν αυτο που ειπες
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
παει γρηγορα παντως
Εσυ επρεπε να βρεθεις σε παλιοτερη συναντηση του φορουμ...
θες να μου διευκρινησεις απο ποια αποψη εννοεις το 'Θα ξανασκεφτοσουν αυτο που ειπες '
-
Παλι καλα παντως που ειναι DSG
Αν κρινουμε απο το πως χειριζεται το τιμονι, τοτε οι αλλαγες με το λεβιε θα ειναι σαν να ανακατευει τα μακαρονια με την κουταλα...
χεσε ψηλα και αγναντευε!
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
παει γρηγορα παντως
Εσυ επρεπε να βρεθεις σε παλιοτερη συναντηση του φορουμ...
θες να μου διευκρινησεις απο ποια αποψη εννοεις το 'Θα ξανασκεφτοσουν αυτο που ειπες '
Στο 'παει γρηγορα'
Παλι καλα παντως που ειναι DSG
Αν κρινουμε απο το πως χειριζεται το τιμονι, τοτε οι αλλαγες με το λεβιε θα ειναι σαν να ανακατευει τα μακαρονια με την κουταλα...
-
δεν σε 'πιανω'....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]