-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Όχι δεν κάνουν λάθος, τόσα ζητάνε! Αγόρασε τα λάδια και το φίλτρο μόνος σου και πήγαινε στην αντιπροσωπεία να σου τα αλλάξουν. Θα πληρώσεις μόνον την εργασία.Το βάρεσα με το Defy μου
Τη τελευταια φορα σε αλλη αντιπροσωπεια μου τα ειχαν χρεωσει 18 ευρω.Αυτοι πως ζητανε 25?Για αυτο μου κανει εντυπωση...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Όχι δεν κάνουν λάθος, τόσα ζητάνε! Αγόρασε τα λάδια και το φίλτρο μόνος σου και πήγαινε στην αντιπροσωπεία να σου τα αλλάξουν. Θα πληρώσεις μόνον την εργασία.
Το βάρεσα με το Defy μου
Τη τελευταια φορα σε αλλη αντιπροσωπεια μου τα ειχαν χρεωσει 18 ευρω.Αυτοι πως ζητανε 25?Για αυτο μου κανει εντυπωση...
Ακόμα και απο αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία μπορεί να αλλάξει (ελαφρώς) η τιμή αλλά πολύ περισσότερο να αλλάξει η ... μάρκα των λαδιών. Εγκεκριμένα μεν αλλά φθηνότερα. Σε Καρέντα ήταν η προηγούμενη? Αυτή φέρνει κάτι δικά της (εγκεκριμένα βέβαια) λίγο πιο φθηνά.
-
Στο a3 1.8tfsi του bro, έβγαλε ένδειξη να μην υπερβεί τις 4.000rpm. Τι είναι τούτο? Μετά από επανεκκίνηση έσβησε πάντως.
-
Τελειώνουν οι μονάδες του μαλλον! Να βαλει 20€ στον κερματοδέκτη!
Την ειχα συναντησει και εγω αυτη την ένδειξη για μια φορά. Μου είπαν ότι απλώς υπήρξε η ένδειξη αλλα δεν καταγραφηκε καποια βλάβη. Ειχα παει με υποψία ... αλλαγης τουρμπο ... πάντως! Αν έφυγε ... ΟΚ!
-
Την παλεύει το aftersales της Audi με τις τιμές του;
Πήρα τηλέφωνο σε 2 επώνυμες αντιπροσωπείες Αθήνα και το κόστος για λάδια-φίλτρο στα 75.000 km σε Α3:
170 στη μία και 190 στην άλλη!
Για λάδια-φίλτρο... Είναι σοβαροί; -
Χαχαχαχαχα
Δεν αλλαζεις λαδια/φιλτρο σε αντιπροσωπεια και δινεις ενα 50αρικο και τελειωσες.
-
Εννοείται ότι αυτό θα κάνω.
Με δίκανο θα ψάχνουν τους πελάτες στα εξουσιοδοτημένα τους.
-
Γιατί παιδεύεστε άδικα? Πήρα σήμερα 6λτ Castrol 5/30 για το Q5 με 67€.
-
To 1.6 FSi τι τύπο λαδιού παίρνει; Εχετε κάποιο συγκεκριμένο να προτείνετε;
-
Αρα δεν ειναι τυχαιες οι τιμες που μου ειπαν εμενα .Προφανως λογω κρισης πανε να μαζεψουν οτι μπορουν απο τους ασχετους...
Stefan απο που τα πηρες τα λαδια? -
5w-30 και 5w-40, οι προδιαγραφές αν θυμάμαι καλά είναι 504 και 507 της vw.
Πολύ ευχαριστημένος με τα Castrol Edge 5w-30, αλλά και για το Mobil ESP διαβάζω τα καλύτερα. Παλαιότερα βάζαμε και ARAL 5w-30, είναι λίγο πιο φθηνό, αλλά παρατήρησα ότι με το Castrol μετά από 15k που τα άλλαξα είχε κάψει λιγότερο απ ότι με το ARAL εκτός κι αν ήταν τυχαίο -
Αλλαγή λαδιών και φιλτρου την προηγούμενη εβδομάδα σε Vw caddy 1.6 mpi, 163€.
-
Τι τιμές είναι αυτές ρε παιδιά; Σε αντιπροσωπεία στην επαρχεία με τα Castrol Edge αγορασμένα απο εκεί, σε polo tsi είχε βγει 95ε και σε passat λίγο πάνω απο 100 (παίρνει και παραπάνω λάδι).
Ενω σε συνεργείο έξω, λάδια και φίλτρα λαδιού-αέρα (δε θυμάμαι για καμπίνας) 80ε τελική τιμή, σε Golf συνφορουμά.
Με τις τιμές που λέτε ούτε που θα πατούσα, δεν υπάρχουν! Βρέιτε έξω ένα συνεργείο
-
Σιγα την τεχνη που απαιτειται κιολας για να αλλαχθουν τα λαδια.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Σιγα την τεχνη που απαιτειται κιολας για να αλλαχθουν τα λαδια.Ε ναι. Από τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει σε αντιπροσωπείες είναι για την αλλαγή λαδιών Τώρα που σφίξανε οι κ@λοι να τους δω αν θα χουν πελάτες...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αρα δεν ειναι τυχαιες οι τιμες που μου ειπαν εμενα .Προφανως λογω κρισης πανε να μαζεψουν οτι μπορουν απο τους ασχετους...
Stefan απο που τα πηρες τα λαδια?Ένα 5λιτρο για το service των 60.000χλμ σε 4000χλμ και ένα 1λιτρο για να συμπληρώσω τώρα γιατί έχει πετάξει το, κλασικό πλεόν, μήνυμα 'παρακαλώ συμπληρώστε 1λτ λάδι'.
-
Το Mazda 6 καίει λάδια φίλε?
-
Ναι αλλά βλέπεις πως πάει ε??
-
Χτες είχα το εξής:
Καθώς ανέβαινα σε μια τεράστια ανηφοράρα μου αναβόσβησε 2-3 φορές ένα κόκκινο σήμα στην οθόνη ενδείξεων που έγραφε Brakes και κάλυπτε όλη την οθόνη! Δεν είναι αυτό που βγάζει για φθαρμένα τακάκια!
Από τότε δεν το ξαναέκανε.
Τι μπορεί να έφταιξε? Δεν έχω προλάβει να δω τι γράφει και το βιβλίο οδηγιών. -
Για τι αυτοκινητο μιλαμε?Εχει ηλεκτρικο χειροφρενο?
AUDI FORUM