-
Κατάλαβα.
Ένα factory reset θα λύσει όλα τα προβλήματα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Η δικιά μου είχε κάνει τούβλο το δικό της, ειναι παράξενες ωρες ώρες οι γυναίκεςτι εγινε περασες τελικα official ics?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Η δικιά μου είχε κάνει τούβλο το δικό της, ειναι παράξενες ωρες ώρες οι γυναίκες
τι εγινε περασες τελικα official ics?
Ναι στην δικιά του και το έκανε τούβλο.
-
Βγήκε το instagram για Android!
https://play.google.com/store/apps/deta ... am.android -
Να μαι και γω.
πριν λιγες μέρες πηρα το Xoom 2 3G το 10αρι απο Amazon.de προς 500ευρά.
Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος. Κάνει ολα οσα ζητώ.... δλδ να surfaro, να δω καμια ταινια 720-1080p MKV χωρις stuttering, messengers, e-mails, pdf, word excel..... Πολύ ποιοτική κατασκευή, συμπαθητική κάμερα, δυνατά ηχεία, πολύ καλή IPS οθόνη. Έχει κάτι apps bloatware by Moto, τα όποια δυστυχώς είναι ενσωματωμένα στην γερμανική Rom, επίσης μικρός φορτιστής αλλά και με αντικτυπο στον χρόνο φόρτισης (θελει κανα 4ωρο). Απο αυτονομία πάντως πάμε αψογα, 8-9 ωρες σκάλισμα με οθονη στο 60% και ενεργοποιημένο το 3G... και αραια και το wifi.
Στα μειον.... Μπουρδελακι το honeycomb 3.2.2. Stuttering αρκετο στα transitions απο οθονη σε οθονη, το οποιο το διορθωσα ως ενα βαθμο με GO LAUNCHER HD, και φυσικα αντιστοιχα φαινομενα στον στοκ browser αντιμετωπιστηκαν με Opera Mini 7 (browser με @@@... οχι χαζομαρες ) Βασικα το μηχανημα παρακαλάει για ICS για να αναπνεύσει.... Το Nexus Prime με σχεδον ιδιο hardware φυσάει με το ICS (ετσι δεν ειναι νταχτιρντινε?). Και τελος εχω κατι ανεξηγητα disconnects στο gtalk, ενω 'κοιμαται' και έχει δικτυο... υπο διερεύνηση....
Αν θελει κανεις να ρωτησει κάτι.... be my guest...
Εν τω μεταξυ φυσικα... εγινε ηδη root και εννοειτε πως εφυγαν με τις κλωτσιες κατι apps για γερμανικες εφημεριδες, κατι evernote κλπ κλπ... Btw, το δικτυο της Voda δε με εχει συγκινησει ιδιαιτερα με την ταχυτητα του
Υγ: Η τουαλέτα πλέον εχει αποκτήσει αλλο νόημα... Πλεον παρακαλάς να σε πιάσει κόψιμο...
Υγ 2: Οποιος με ρωτήσει για screen protectors μαμιέται -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
https://play.google.com/store/apps/deta ... am.androidΠλάκα έχει αλλά δεν υπάρχει για ταμπλέτα ακόμα!
Κορσερ σε καλωσοριζουμε στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, επιτέλους προσαρμοστηκες στην εποχή σου! Καυτά ερωτήματα όμως απασχολούν τους αναγνώστες!
- τι σκριν προτεκτορ εβαλες και εφαρμοσε–κουμπωσε έτσι ;
- γιατί ψωνίζεις από χαφτεν χουφτεν ;
- γιατί δεν πήρες netbook?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Υγ: Η τουαλέτα πλέον εχει αποκτήσει αλλο νόημα... Πλεον παρακαλάς να σε πιάσει κόψιμο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
https://play.google.com/store/apps/deta ... am.androidΠλάκα έχει αλλά δεν υπάρχει για ταμπλέτα ακόμα!
Κορσερ σε καλωσοριζουμε στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, επιτέλους προσαρμοστηκες στην εποχή σου! Καυτά ερωτήματα όμως απασχολούν τους αναγνώστες!
- τι σκριν προτεκτορ εβαλες και εφαρμοσε–κουμπωσε έτσι ;
- γιατί ψωνίζεις από χαφτεν χουφτεν ;
- γιατί δεν πήρες netbook?
-
Ερχονται 2 ακομα screen protectors... ποσα παιρνεις ρε φιλαρακι να τα τοποθετησεις? Βλεπω οτι εχεις συνεργειο τοποθετησης απο τετοια....
-
Οι Γερμανοι ειναι φίλοι μας, και 100 ευρώ παρακάτω + bonus ενδοκοινοτικης αποκτησης
-
Ρε φίλε... ντάξει... netbook δεν είναι, κακά τα ψέμματα... αλλά καλοκαίρι έρχεται... βαράει καλά τις μύγες, και αμα λάχει το κάνεις και βεντάλια για αερα....
Τέλος θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τούτο το εγκάρδιο καλωσόρισμα και να σε προτρέψω με την σειρά μου να αναβαθμιστείς και συ γιατι σε βλέπω πολύ outdated....
Ραντεβού για την επόμενη ταμπλέτα, Νοε-Δεκ 2012... Τώρα που πήραμε φόρα, δεν μας σταματάει τίποτα....
-
Καλορίζικο το μηχανηματάκι σου.
Μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός του stuttering στο 3.2.2. Στο δικό μου (LG optimus pad V900 με honeycomb 3.1) δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
Επειδή αναφέρθηκες σε ηχεία, πόσα έχει το δικό σου; 2 ή 2+1 για να έχεις στερεοφωνική εικόνα είτε σε portrait είτε σε landscape mode (ακούει η apple; );
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@corsairΚαλορίζικο το μηχανηματάκι σου.
Μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός του stuttering στο 3.2.2. Στο δικό μου (LG optimus pad V900 με honeycomb 3.1) δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
Επειδή αναφέρθηκες σε ηχεία, πόσα έχει το δικό σου; 2 ή 2+1 για να έχεις στερεοφωνική εικόνα είτε σε portrait είτε σε landscape mode (ακούει η apple; );
δεν ξερω... παιζει να φταιει και κανα widget για το stuttering. Απο εκει και πέρα, 2 ηχεια νομίζω οτι έχει, τα οποια παίζουν αρκετά δυνατα! (σαφως δυνατοτερα απο τον φορητό μου) και έχουν και κάποιο βάθος. Πάντως εκει που τα έχουν τοποθετήσει ειναι μάλλον δύσκολο να τα καλύψεις οπως και να το κρατάς...
Θέλω ICS.... φέξε μου και γλυστρισα μέχρι Q3.... φακιν Μοτο...
-
Εντυπώσεις από σοβαρή ταμπλέτα με ICS
Με λίγα λόγια
Πετάει σε ότι και αν το δοκίμασα (browsing, gaming, ταινίες).
Πολύ ωραία οθόνη, αυτονομία μεγαλύτερη από ότι περίμενα (μεγαλύτερη από το galaxy S)
Πρόβλημα με το Wifi που είχε ακουστεί δεν έχει.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα. -
πως και δεν πηρες το prime?
-
Τέλος θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τούτο το εγκάρδιο καλωσόρισμα και να σε προτρέψω με την σειρά μου να αναβαθμιστείς και συ γιατι σε βλέπω πολύ outdated....
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι του 'πεεεεεεεεεεεεεεε.
-
δεν ξερω... παιζει να φταιει και κανα widget για το stuttering. Απο εκει και πέρα, 2 ηχεια νομίζω οτι έχει, τα οποια παίζουν αρκετά δυνατα! (σαφως δυνατοτερα απο τον φορητό μου) και έχουν και κάποιο βάθος. Πάντως εκει που τα έχουν τοποθετήσει ειναι μάλλον δύσκολο να τα καλύψεις οπως και να το κρατάς...
Ο αναλογικός ήχος τόσο στο X5 pro όσο και στο LG είναι μεγαλείο. Στο δε LG, τα HD 650 οδηγούνται εύκολα (στο κινητό δεν τα έχω δοκιμάσει ), σε αντίθεση με το αναιμικό iPad 2 που δεν μπορεί να οδηγήσει ακουστικά > 32 Ω. Η LG έχει προνοήσει ώστε να υπάρχουν δυο ηχεία ενεργά είτε σε portrait είτε σε landscape mode πάντοτε.
Το ICS φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Δυστυχώς η LG έχει απενεργοποιήσει τον bootloader στο 3.1, οπότε οποιαδήποτε προσπάθεια για αναβάθμιση απαιτεί downgrade σε 3.0, πράγμα που βαριέμαι να κάνω τώρα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ο αναλογικός ήχος τόσο στο X5 pro όσο και στο LG είναι μεγαλείο. Στο δε LG, τα HD 650 οδηγούνται εύκολα (στο κινητό δεν τα έχω δοκιμάσει ), σε αντίθεση με το αναιμικό iPad 2 που δεν μπορεί να οδηγήσει ακουστικά > 32 Ω. Η LG έχει προνοήσει ώστε να υπάρχουν δυο ηχεία ενεργά είτε σε portrait είτε σε landscape mode πάντοτε.
Το ICS φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Δυστυχώς η LG έχει απενεργοποιήσει τον bootloader στο 3.1, οπότε οποιαδήποτε προσπάθεια για αναβάθμιση απαιτεί downgrade σε 3.0, πράγμα που βαριέμαι να κάνω τώρα.
Νομιζω πως θα πρεπει να ξεβαρεθεις γιατι αξιζει τον κοπο... αμα υπάρχει βεβαια σοβαρή ρομ ICS.
@ spiros: Αν αναφερόσουν σε μένα γιατι δεν πήρα το Prime.... ερχχχμμμμ crippled... no 3g, no gps, και ενα σκασμο λεφτά. Καλός βεβαια ο Tegra 3 και η 1080p οθονη, αλλα δεν θα μου εκαναν την διαφορά, μιας και το ποιο δυσκολο task (HD mkv) ηδη το εκτελώ more than satisfactory. Γενικώς πιστευω πως ταμπλέτα ανευ 3G, ειναι απλώς πολύ ακριβό παιχνίδι... Δεν δικαιολογει τα λεφτά που ζητά θεωρώ...
-
3g γιατι; Δεν ειναι πιο φθηνο να παιρνεις data απο το κινητο;
Το gps εχει θεμα, αλλα νομιζω λυθηκε
Στα λεφτα ειναι το ιδιο αν δεν κανω λαθος -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
3g γιατι; Δεν ειναι πιο φθηνο να παιρνεις data απο το κινητο;
Το gps εχει θεμα, αλλα **νομιζω **λυθηκε
Στα λεφτα ειναι το ιδιο αν δεν κανω λαθοςκαι να με ευχαριστάς που ειμαι τοσο επιεικής μαζί σου....
-
Εντάξει το screen protector?
-
Screen protector σε tablet είναι περιττό κι αυτο το λέω αφού έχω δώσει το δικό μου σε 10αδες άλλα άτομα
Ερώτηση, δεν έχει GPS το prime? το δικό μου έχει , βεβαία τόσο μεγάλη οθόνη μόνο σε βάρκα θα χρησίμευε για πλοήγηση
Ics? Αναβαθμισολαγνεία παίδες μόνο η Asus δίνει σοβαρή υποστήριξή στον κόσμο του android ,οι υπόλοιποι στους xda
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
τις προάλλες σκεφτόμουν αυτό ακριβώς, για ποιό λόγο το ipad δεν έχει δύο ηχεία
Περι συσκευών Android...