-
Αν πήγαινες και σε μια δευτερη ΤΟΥΟΤΑ θα μπορούσες να το τσεκάρεις τι είδους προσφορά είναι!
Ημερομηνίες λήξης πάντως σε προσφορές ... μου ακούγονται αστείες πλέον!
-
Ακριβώς το ίδιο μου έτυχε την Τρίτη που πήγα να δω το focus.
Μου έδινε και απόσυρση, που δεν δικαιούμαι και έκπτωση μαζί το σύνολο 4400 ευρώ και μου είπε ότι ισχύει μόνο γι'αυτό τον μήνα.
Focus sport 5d 1,6T 150hp με μεταλικό χρώμα, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας τελικη τιμη με το κλειδί στο χέρι 19.240 ευρώ.Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι με εξέπληξε ο πωλητής με τις γνώσεις του γύρω από το αυτοκίνητο, σε τεχνικο και μηχανολογικό επίπεδο, πέρα απ'τις γνωστές χαζομάρες που τους μαθαίνουν παπαγαλία, και οτι στο τεστ ντραιβ με παρότρυνε συνέχεια, να πιέσω το αυτοκίνητο όσο μπορώ. Πραγματικά άξιος.
-
Υποπτεύομαι ότι το τάξιμο με ημερομηνία λήξης είναι πολιτική για να σε παρασύρουν.
Οι περισσότεροι πωλητές είναι πια άνεργοι οπότε μπορεί να έχουν μείνει μόνο οι κάπως πιο σχετικοί....
-
ειναι απλο παιδες...κλεινουνε τριμηνο....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Υποπτεύομαι ότι το τάξιμο με ημερομηνία λήξης είναι πολιτική για να σε παρασύρουν.Οι περισσότεροι πωλητές είναι πια άνεργοι οπότε μπορεί να έχουν μείνει μόνο οι κάπως πιο σχετικοί....
Αυτό ακριβώς σκευτόμουν και εγώ, προσπαθούν να σε δελεάσουν εκεινη τη στιγμή που είσαι 'ζεστός' και να μην σου δώσουν περιθώριο να σκευτείς τις εναλακτικές προτάσεις του ανταγωνισμού.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ειναι απλο παιδες...κλεινουνε τριμηνο....το οποίο κατά τη γνώμη σου σημαίνει ότι η επόμενη καλή προσφορά θα είναι και πάλι σε 3 μήνες από τώρα;
Αν πήγαινες και σε μια δευτερη ΤΟΥΟΤΑ θα μπορούσες να το τσεκάρεις τι είδους προσφορά είναι!
το έκανα.
και μου είπαν τα ίδια ακριβώς. -
ναι αλλα δεν σημαινει οτι η προσφορα θα ειναι απαραιτητα οικονομικη...μπορει να ειναι ανταλλακτικα -σερβις μπορει να ειναι πλουσιο μοντελο σε τιμη βασικης εκδοσης κλπ κλπ...
-
όταν τελειώσουν οι υπάρχον προσφορές θα αναγκαστούν να βάλουν άλλες ώστε να επιβιώσουν. Άλλα λένε για χρονικά όρια για να τραβήξουν τον αγοραστή τώρα και άμεσα.
-
Με βαση το τι γινεται στο greekcitroenclub πρεπει να χει παει πολυ καλα το c3 αυτο το μηνα..
-
H τακτική δεν είναι καινούργια. Πάντα έχουν προσφορές με ημερομηνία λήξης. Συνήθως μετά τη λήξη τους πολύ σύντομα αντικαθίστανται από άλλες προσφορές.
-
Ο χρήστης Discovolos έγραψε:
H τακτική δεν είναι καινούργια. Πάντα έχουν προσφορές με ημερομηνία λήξης. Συνήθως μετά τη λήξη τους πολύ σύντομα αντικαθίστανται από άλλες προσφορές.Δεν μιλάμε για αδιαπραγματευτες προθεσμιες Δημοσιου Τομέα.
Αυτες των αυτοκινήτων ... πολλες φορές συνεχίζονται, παρατείνονται, βελτιώνονται κλπ.
Πήρα καποτε αυτοκίνητο μετα την λήξη της προσφοράς ... με ημερομηνία όμως αυτη που υπήρχε στο φυλλο επισκεψης!!! -
Εδώ η αγορά προσφέρει πλέον και euro6, και οι εμπόροι ζητάνε τώρα μετάχειρα euro4 για να κινηθεί η αγορά.
Πετρελαιοκίνηση
Από τους εμπόρους τονίζεται πως η πετρελαιοκίνηση θα μπορούσε να δώσει κάποια ανάσα, εάν επεκτεινόταν η άρση της απαγόρευσής της και για αυτοκίνητα που ανήκουν στην οδηγία εκπομπής καυσαερίων Euro4. Αυτό θα έδινε τη δυνατότητα εισαγωγής ελαφρώς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με diesel κινητήρα, με πολλαπλά οφέλη.Πρώτον, θα έδινε τη δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης των παλαιών ενεργοβόρων αυτοκινήτων με λιγότερη δαπάνη και μικρότερο δανεισμό και θα έδινε ευκαιρία επιβίωσης σε χιλιάδες καταστήματα εμπορίας αυτοκινήτων, αναχαιτίζοντας, ενδεχομένως, το κύμα απολύσεων στον κλάδο. Πάντως, στους πρώτους μήνες εφαρμογής της, η διεισδυτικότητα της πετρελαιοκίνησης στις ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων είναι της τάξης του 23%, σύμφωνα με τον ΣΕΕΑΕ.
Μήπως να πάμε στα Ασκόνα, Τζέτα και Πεζώ 504 του 1980 που γίνονται εύκολα μετατροπή να καίνε τηγανόλαδα?
Το τηγανόλαδο είναι οικολογικό προιόν, και υπάρχει άφθονο στα ταβερνεία και στα σουβλατζίδικα ανά τη χώρα.http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=2892852&pg=3&OrderDir=
-
Αυτό είναι λίγο ποιος χέζει το περιβάλλον για να είναι οι έμποροι καλά.
-
Αν δεν έχω λεφτά για να πάω σε Euro6, καλό είναι και το Euro4. Ή μήπως προτιμάς να μείνω με το Euro2 μου, θα είναι καλύτερο για το περιβάλλον έτσι?
-
Άμα έχεις euro2 δεν χρειάζεται να ξοδευτείς να πάς σε euro4. Παίρνεις ένα euro3 και καθάρισες.
-
Ο βόλος έχει μείνει χωρίς αντιπροσωπεία Mercedes, bmw-mini, Audi, vw, Renault, volvo, subaru, ίσως και άλλες που δεν θυμάμαι. Φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει και σε άλλες επαρχιακές πόλεις.
-
Εκλεισε ο Σφακιανάκης στο Βόλο;
Και λαμία όλο κλεισίματα και αλλαγές είναι.
-
Πόσα αυτοκίνητα πρέπει να πουλάει μια τέτοια αντιπροσωπεία (και σε πόσα να κάνει σέρβις) για να επιβιώσει; Εκεί που οδηγούμαστε από νούμερα πωλήσεων απόλυτα λογικό μου ακούγεται να κλείνουν πολλοί, απλά δεν βγαίνουν.
-
ΙΧ: Πτώση ρεκόρ 42% στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων το α' 15νθήμερο
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112838107
Πτώση 21% στις μεταβιβάσεις μεταχειρισμένων ΙΧ
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112835483
Για χρέη 800.000 ευρώ συνελήφθη ο Σπ. Παζαρόπουλος
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112842706
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Εκλεισε ο Σφακιανάκης στο Βόλο;Και λαμία όλο κλεισίματα και αλλαγές είναι.
O σφακιανακης έχει opel/suzuki και όχι δεν έκλεισε.
btw έκλεισε και η peugeot.
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]