-
Το The Fall ήταν ωραίο, τα άλλα δεν τα έχω δει
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Γι' αυτο το εβαλα
Σημερα το προγραμμα εχει 'Blue Valentine'Εμε μ΄αρεσε, εξαρταται τι περιμενεις να δεις κιολας. Καλες ερμηνειες χωρις φαμφαρες, αμα δεν αποκοιμηθω θα βαλω να ξαναδω το fracture με τον λεγαμενο. Καλο φαινοτανε στην αρχη αλλα δεν την παλευα ειχε παει και 1.00 π.μ.
Λοιπον, το ειδαμε.
Παααααααααρα πολυ καλο και μας αφορα ολους. Το συστηνω ανεπιφυλακτα στον HighFidelity που υποπτευομαι οτι θα το λατρεψει Αυτος ο Gosling ειναι σπουδαιος ηθοποιος κι η αλλη η κοπελια, που δε μου γεμιζε και πολυ το ματι ως Μεριλιν, εδω ηταν εξαιρετικη. Μεγαλος μαγκας ο σκηνοθετης.
Το θεμα 'καιει'. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είδε κανείς John Carter ?Friends don't let friends watch John Carter!
Δεν το έχω δει, αλλά όλα συνηγορούν (και ο koutsan ) ότι πρόκειται για απίστευτο piping... Παίζει να είναι λίιιιγο καλύτερο του Battlefield Earth.
στα γρήγορα το 12 angry men και το dogville είναι γυρισμένα σε μια σκηνή ουσιαστικά αν δεν απατώμαι
Το 12 angry men (μια από τις αγαπημένες μου ταινίες παρεμπιπτόντως) σχεδόν ναι, έχει μόνο 2 λεπτά στην αρχή και άλλο 1 στο τέλος εκτός της αίθουσας των ενόρκων (πέρα από τη τουαλέτα). Το Dogville είναι πιο περίπλοκο.
'Heat' το οποιο και αυτο δεν ειχε τυχει να δω..Robert De Niro και Al Pacino μαζι, τα λογια περιττα.. Κι αυτο το προτεινω 100%
Δυνατή ταινία. Αν προσέξεις, δεν μοιράζονται ποτέ το ίδιο πλάνο μέσα στη ταινία. Περίμενα πώς και πώς το Righteous Kill όπου αλληλεπιδρούν κανονικά, ενώ και το υπόλοιπο cast είναι πολύ δυνατό. Τελικά όμως... δεν έχω ξανανιώσει μεγαλύτερη απογοήτευση από ταινία..
Αυτά. Ξεκινάω τώρα το Tinker Tailor Soldier Spy. Θα δω πρώτα τη σειρά του '79 από BBC και μετά τη ταινία.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Αρωμα γυναικας' ,σε αλλο 'επιπεδο' απο τα παραπανω, μου ειχε ξεφυγει και ειναι εξαιρετικο. Οποιος δε το εχει δει να το κατεβασει..
'Heat' το οποιο και αυτο δεν ειχε τυχει να δω..Robert De Niro και Al Pacino μαζι, τα λογια περιττα.. Κι αυτο το προτεινω 100%
'Cassandra's dream' το οποιο κανει μπαμ οτι το χει σκηνοθετησει ο Woody Allen και δε μ ενθουσιασε και ιδιαιτερα, μου τη ψιλοσπαει σαν ηθοποιος και ο Colin Farrell εμενα.
'Natural born killers'.. tarantino φαση.. πολυ αιμα.. πολυ τρελα.. πολυς χαβαλες αν το δεις με παρεα H Juliette Lewis στην οποια πολυ θα θελα να βγαλω ανωμαλιες πανω της χωρις να ναι κανα τρελο μωρο ειναι λογος για να το δεις.
'V' παρα πολυ καλο αλλο ενα το οποιο ελεγα για καιρο να δω και δεν ειχε τυχει.. Ε με αφορμη τους anonymous το ειδα κι αυτο.
nonos, να βρεις και την τριλογία Godfather. Δεν τα λες και παλιά, βλέπονται πολύ ευχάριστα. Αυτός ο βλοσυρός, ο άλλος ο χοντρός κι εκείνος ο κοντός, ελπίδες.
-
Είδα το drive χθες. Ο τύπος έβγαζε τόση ηρεμία που δε μου άρεσε όταν σάπιζε τους άλλους
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αυτά. Ξεκινάω τώρα το Tinker Tailor Soldier Spy.
Πέθανες από πλήξη; Δεν σε πρόλαβα να μην χάσεις χρόνο από την ζωή σου για αυτή την βλακεία.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γι' αυτο το εβαλα
Σημερα το προγραμμα εχει 'Blue Valentine'Εμε μ΄αρεσε, εξαρταται τι περιμενεις να δεις κιολας. Καλες ερμηνειες χωρις φαμφαρες, αμα δεν αποκοιμηθω θα βαλω να ξαναδω το fracture με τον λεγαμενο. Καλο φαινοτανε στην αρχη αλλα δεν την παλευα ειχε παει και 1.00 π.μ.
Λοιπον, το ειδαμε.
Παααααααααρα πολυ καλο και μας αφορα ολους. Το συστηνω ανεπιφυλακτα στον HighFidelity που υποπτευομαι οτι θα το λατρεψει Αυτος ο Gosling ειναι σπουδαιος ηθοποιος κι η αλλη η κοπελια, που δε μου γεμιζε και πολυ το ματι ως Μεριλιν, εδω ηταν εξαιρετικη. Μεγαλος μαγκας ο σκηνοθετης.
Το θεμα 'καιει'.ειλικρινά, βγές λίγο απ το σπίτι, θα σου κάνει καλό
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
είδε κανείς John Carter ?
Friends don't let friends watch John Carter!
Δεν το έχω δει, αλλά όλα συνηγορούν (και ο koutsan ) ότι πρόκειται για απίστευτο piping... Παίζει να είναι λίιιιγο καλύτερο του Battlefield Earth.
στα γρήγορα το 12 angry men και το dogville είναι γυρισμένα σε μια σκηνή ουσιαστικά αν δεν απατώμαι
Το 12 angry men (μια από τις αγαπημένες μου ταινίες παρεμπιπτόντως) σχεδόν ναι, έχει μόνο 2 λεπτά στην αρχή και άλλο 1 στο τέλος εκτός της αίθουσας των ενόρκων (πέρα από τη τουαλέτα). Το Dogville είναι πιο περίπλοκο.
ε σε ένα χώρο είναι το dogville ρε όπως και το manderlay
-
Oποιος δε βαριεται μπορει να μου κανει μια καλη λιστα με ταινιες Must see με την γκομενα?Σε φαση notebook,ps i love you,dear john και λοιπες μαλακιες
-
Έτσι πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό τα βαρετά Before Sunrise και Before Sunset και το πολύ καλό (500) Days of Summer. Αν θυμηθώ και άλλα θα σου πω
edit: νομίζω και το Amelie μπορεί να μπει στη λίστα
-
και οι 3 είναι μια χαρά ταινίες, όχι και βαρετές
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
'Intouchables', καλή κωμωδία και κάτι παραπάνω. Θα το ευχαριστηθείτεπολύ όμορφη ταινία όντως
(Αν δεν είχαν κι αυτές τις περιγραφές στο τέλος, ο τάδε παντρεύτηκε, και ζει ευτυχισμένος τί καλά που θα ταν. Κλείνεις με ένα ωραίο πλάνο, πρέπει σώνει και καλά να τα κάνεις νιανια )
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Oποιος δε βαριεται μπορει να μου κανει μια καλη λιστα με ταινιες Must see με την γκομενα?Σε φαση notebook,ps i love you,dear john και λοιπες μαλακιες2 ιταλικές (για να το παίξεις και κουλτουριάρης)
- scusa ma ti chiamo amore
- scusa ma ti voglio sposare
Η δεύτερη είναι προφανώς συνέχεια της πρώτης.
Η μελαχρινή πρωταγωνίστρια είναι γκόμενα του Aquilani
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
'Intouchables', καλή κωμωδία και κάτι παραπάνω. Θα το ευχαριστηθείτε
πολύ όμορφη ταινία όντως
(Αν δεν είχαν κι αυτές τις περιγραφές στο τέλος, ο τάδε παντρεύτηκε, και ζει ευτυχισμένος τί καλά που θα ταν. Κλείνεις με ένα ωραίο πλάνο, πρέπει σώνει και καλά να τα κάνεις νιανια )
Aκριβώς την ίδια σκέψη έκανα χθες το βράδυ που την είδα. Βλέπεις το τύπο να φεύγει,ανοίγει το πλάνο λες αντε και μια καλή ταινία και σου σταματάει κάθε υποψία φαντασίας.
Καλή ταινιούλα πάντως,εγκρίνεται.
-
Περι inception...
-
Ερχεται....
Πάμε λίγο δράση ακόμα και μπόλικα εφε...!
Για τους fan της Marvel .....
Και τελος....
Το μόνο είδος ταινιων που αξίζει σινεμά κατα τη γνωμη μου. Ολα τ΄αλλα τα βλέπω και σε DVD.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
και οι 3 είναι μια χαρά ταινίες, όχι και βαρετές'Intouchables', καλή κωμωδία και κάτι παραπάνω. Θα το ευχαριστηθείτε
πολύ όμορφη ταινία όντως
koutsan, ο black brother παίζει και μια εκπομπή που γαμεί, jette un coup d'oeuil
http://www.canalplus.fr/c-divertissemen ... sions.html
-
είδα το shame χτες
http://www.imdb.com/title/tt1723811/του steve mcQueen.
ωραία ερμηνεία απ τον τυπά, στο ρόλο ενός καταπιεσμένου σεξουαλικά businessman που ζει μια κρυφή ζωή παράλληλα με την 'κανονική'
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ερχεται....Πάμε λίγο δράση ακόμα και μπόλικα εφε...!
Για τους fan της Marvel .....
Και τελος....
Το μόνο είδος ταινιων που αξίζει σινεμά κατα τη γνωμη μου. Ολα τ΄αλλα τα βλέπω και σε DVD.
για ΟΛΕΣ!!!!
-
Ακουγα σημερα αυτο
και μολις ειδα στο σινεμα αυτο
Monsieur Lazhar (2011)
An Algerian immigrant is hired to replace an elementary school teacher who died tragically.http://www.imdb.com/rg/em_share/rt_ipad/title/tt2011971
Οπωσδηποτε οι γαλλοφιλοι (αν καi καναδας δεν μιλαγαν quebecois )
Α, η ταινια τελειωνει οπως πρεπει να τελειωνει, οχι με χολιγουντιανο τρομπαρισμα ζησαμε ολοι καλα κι εμεις καλυτερα
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]