-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
αχρηστοι οι τυποι στο ΓΕΣΠρόσεχε τα λόγια σου, διαβάζει και ο Δημήτρης...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αχρηστοι οι τυποι στο ΓΕΣ
Πρόσεχε τα λόγια σου, διαβάζει και ο Δημήτρης...
Δεν το εννοουσα
Ας βγαζανε γκρουπ της προκοπης 7 ημερες και θα κατσω σπιτι τις 5 γιατι οι δυο ειναι ταξιδι. Που ειναι κανας Αβραμο να δωσει τιποτα καθοτι πλησιαζουν εκλογες. Και σκεφτομουν να τον ψηφισω -
Οι 7 εδώ θα είναι 7 + 1 από ταξίαρχο
Η Δ εσσο δεν πήζει γατακι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οι 7 εδώ θα είναι 7 + 1 από ταξίαρχοΗ Δ εσσο δεν πήζει γατακι
Πηζει στις μοναδες και στην ΛΑΦ , περνανε καλα απο μενα και απο μεθαυριο και ενας απο την Α'
Ποσες ΚΣ??? -
Παρέλαση λέτε να τα σπάσουν? Έχει κάτι καρέκλες εκεί, αν δε γυρίσουν όλες πίσω δεν πειράζει
-
Παρέλαση λέτε να τα σπάσουν? Έχει κάτι καρέκλες εκεί, αν δε γυρίσουν όλες πίσω δεν πειράζειΑς τα σπασουν δεν με ενδιαφερει.
-
Ναι ρε εννοείται + λιγότερο κουβάλημα για το φίλο σου
-
εχουμε κανεναν αεροπορο που να κανει θητεια?Δ εσσο '11 παιζω
-
Μπα πού τέτοια τύχη..
Μόνο τύπο που θα σε έπηξε στη Τρίπολη έχουμε
-
ρε λυστε μου μια απορια..
σκαει η καρτελα μου απο τη προηγουμενη μοναδα και μου λεει το παιδι στο επιλοχαδικο οτι γραφει οτι εχω παρει 8 μερες τιμητικη
αυτες τις μερες αδεια δεν τις εχω παρει ποτε, ηταν να τις παρω , αλλα ο επιλοχιας μου εριξε ακυρο λογω μεταθεσης (κακο ψοφο στο @@ )
δεν καταλαβα ομως γιατι να γραφτουν στη καρτελα μου
μηπως μου τις εδωσαν για να τις παρω εδω ? πώς μπορω να τσεκαρω τι ακριβως εχει γινει? αν δω ο ιδιος τη καρτελα θα καταλαβω κατι παραπανω (γιατι μπορει το παιδι να μην καταλαβε οτι ειναι για να τις παρω εδω και να νομιζε οτι τις εχω παρει)βεβαια εδω δεν υπαρχει περιπτωση να μου τις δωσουν (8 μερες τιμητικη εδω δεν παιρνει κανεις για κανενα λογο) , αλλα αν τουλαχιστον καποιος εκανε τη προσπαθεια απο κει πανω για μενα χαιρομαι...
αλλα σκεφτομαι και το ενδεχομενο μηπως με εκαναν να φαινομαι οτι εχω αδειες
-
βλακειες σου λεει αμα ειχες παρει αδεια θα εισουν γραμμενος παντου
-
60 και νυχτωσε και στην Λελετζα πηρα τον βαθμο του Ταξιαρχου . Ψαρουκλες πηξτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Θα γινει τιποτα με τα γκρουπακια ή θα κατεβω και θα βαλω βομβες με τις 7 μερες αδεια???? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
βλακειες σου λεει αμα ειχες παρει αδεια θα εισουν γραμμενος παντουΘα το κοιτάξω και ο ίδιος
Αλλά τι εννοείς 'παντού' ? Η καρτέλα δεν είναι το μόνο πραγμα που λέει τις άδειες μου?
-
πολλές είναι οι 60
-
βλακειες σου λεει αμα ειχες παρει αδεια θα εισουν γραμμενος παντου
Θα το κοιτάξω και ο ίδιος
Αλλά τι εννοείς 'παντού' ? Η καρτέλα δεν είναι το μόνο πραγμα που λέει τις άδειες μου?
μηπως δεν παρεδωσες οπλο?
μηπως βγηκες απο τον θαλαμο?
μηπως περασες απο την πυλη χωρις να σε δουν? -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
πολλές είναι οι 60Με ενα μηνα αδεια δεν ειναι
-
ποσο ειναι η θητεια ? Εννιαμηνο? χαχαχαχαχ λελεδες μου....
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
πολλές είναι οι 60
Με ενα μηνα αδεια δεν ειναι
Ε ναι....κάτω από την ανθισμένη λελεδιά είσαι.....όπου να ναι θα ωριμάσουν και θα πέσουν τα λέλεδα
-
δεν καταλαβα ομως γιατι να γραφτουν στη καρτελα μου
μηπως μου τις εδωσαν για να τις παρω εδω ? πώς μπορω να τσεκαρω τι ακριβως εχει γινει? αν δω ο ιδιος τη καρτελα θα καταλαβω κατι παραπανω (γιατι μπορει το παιδι να μην καταλαβε οτι ειναι για να τις παρω εδω και να νομιζε οτι τις εχω παρει)Στην καρτέλα γράφονται αυτές που έχεις πάρει. Δεν γράφονται 'για να'.
Άδειες 'για να' τις πάρεις γράφονται σε χαρτί επισυνημμένο στο φύλο πορείας (τουλάχιστον αυτό είχα δει). Όπως και ποινές 'για να' τις πάρεις βέβαια
Η αλήθεια είναι λίγο κουλό που στις γράψανε χωρίς να τις έχεις πάρει, γιατί στην καρτέλα γράφονται όταν έφτανε στο γραφείο το υπογεγραμμένο χαρτί με τις συγκεκριμένες μέρες άδειάς σου, όπου εκεί θα φαινόταν και πόσες είναι τι.
Πιο πιθανό: δες πόσες και τι μέρες άδειας σου έχουν χρεωθεί. Μπορεί κάποιες από τις μέρες που πήρες να στις έβαλαν τιμητικές για να μην ξοδέψεις ΚΑ.
-
Επίσης, μήπως είναι οι ΤΑΠ σου;
Περί Θητείας [#3]