-
Καλα εσυ εισαι κλινικη περιπτωση,το εχουμε καταλαβει
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Eγώ πάω την κοράκλα μου στο νήπιο και κάθε φορά νομίζω ότι είμαι χεσμένος όταν με το ένα χέρι κρατάω την τσάντα της Μπάρμπη και με το άλλο το χεράκι της. Όποτε ανοίγω την πόρτα να μπούμε μέσα στην αίθουσα θέλω να πάω στη τουαλέτα!!!Όταν την φιλαω και της λέω 'Καλό μάθημα' και φεύγω.... θέλω να ουρλιάξω!!!
εισαι σαφως χειρότερη περιπτωση απο μενα
αρχισε λιγο να το καλλιεργεις μεσα σου για το τι θα κανεις σε καμια 10αρια(;) χρονια οταν θα την δεις με τον γκομενο.Εγω εδω και 2 χρονια προσπαθω να συνηθισω στην... ιδεα, αλλα 'δεν'
-
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Zυγισα μολις την τσαντα της κορης.9 κιλα !!!
Περίπου 7 ζύγισα την δική μου(Β' Λυκείου) με χαλαρό πρόγραμμα.
Πολλοί που κουβαλάνε και corpus φροντιστηρίων,βοηθήματα κτλπ πιστεύω φτάνουν το 10κιλο. -
To ότι κανένας δεν έπαθε τίποτα παλιότερα το ακούω βερεσέ. Κάποτε πεθαίναν και από γρίπη. Δηλαδή και τώρα να μην πάρουμε ξέρω γω ένα Depon μην γίνουμε φλώροι ; Να πω πως κουβαλούσαν και τίποτα τις προκοπής, πάει κι έρχεται. Τα μισά βιβλία είναι πρακτικά άχρηστα. Τα υπόλοιπα μισά αυτοί που τα έγραψαν δεν έχουν περάσει ούτε απ έξω από σχολείο. Τώρα για laptop κτλ θα ήθελα πολύ να είμαι από μια μεριά όταν θα πάει ένας 50χρονος + ,να κάνει μάθημα σε μια τάξη με πιτσιρίκια με το καθένα να έχει έναν υπολογιστή. Θα μπορούσαν βέβαια οι υπολογιστές να είναι ιδιοκτησία του σχολείου. Εκεί θα ήθελα να είμαι μπροστά όταν θα καλέσουν τον πατέρα να πληρώσει τον υπολογιστή που κατέστρεψε το βλαστάρι του.
Υ.Γ ξέρω περίπτωση μαθητή που βαριέται να αλλάζει κάθε μέρα τα βιβλία στην τσάντα και τα κουβαλάει όλα μαζί κάθε μέρα.
Τον ετοιμάζουμε για την επόμενη Ολυμπιάδα για την άρση βαρών. -
Ο κουμπάρος μου είναι δάσκαλος στο UK.
Έχει 3η δημοτικού και τα παιδιά ΔΕΝ κουβαλάνε ΤΙΠΟΤΑ σχολείο. Το καθένα έχει από ένα i-pad, όπου υπάρχουν όλα τα βιβλία και υπάρχει και ΕΝΑ τετράδιο για κάθε παιδί (που μένει στο σχολείο). ΔΕΝ έχουν homework, εκτός από μία εβδομαδιαία εργασία του στυλ 'τι κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα' και ΔΕΝ εξετάζονται με τη μέθοδο Gestapo ('πες μας μάθημα εσύ τώρα για να δω τι βαθμό θα σου βάλω' ή 'βγάλτε μία κόλα χαρτί').
Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα έχει αυτή η μέθοδος στο επίπεδο των Εγγλέζων, αλλά είμαι σίγουρος για το τι αποτελέσματα έχει η δική μας μέθοδος στο επίπεδο των Ελλήνων...
Εμένα πάντως μου φαίνεται κάπως καλύτερο το αγγλικό σύστημα... Βέβαια, πρέπει να βρούμε και εκπαιδευτικούς που να ξέρουν τι είναι το i-pad...
Χώρια που θεωρώ τραγικότατο το να πρέπει ένα παιδί καθημερινά να πηγαίνει 6-7 ώρες σχολείο και μετά να πρέπει να κάθεται 3-4 ώρες να διαβάσει... Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω ότι οι χώρες που πάντα έρχονται πρώτες στην κατάταξη με τα πιο ευτυχισμένα παιδιά (και με τις περισσότερες επιτυχίες τόσο σε μαθητικούς διαγωνισμούς, όσο και σε επίπεδο οικονομίας αργότερα) ΔΕΝ σκλαβώνουν τα παιδιά τους με ατελείωτες ώρες 'διαβάσματος' στο σπίτι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mανώλη καμιά σχεση με τον κύριο;
Πως και δεν το σκέφτηκα αυτό πρώτος εγώ?
Ποτέ όμως δεν είναι αργά!!!
-
Γνωρίζει κανένας περί top tether και αν ο ιμάντας αυτός συνοδεύει το κάθισμα ή τον προμηθευόμαστε χωριστά;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γνωρίζει κανένας περί top tether και αν ο ιμάντας αυτός συνοδεύει το κάθισμα ή τον προμηθευόμαστε χωριστά;Νομιζω, στα καθισματακια με isofix ειναι στανταρ, τουλαχιστον στο δικο μου ειναι.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Γνωρίζει κανένας περί top tether και αν ο ιμάντας αυτός συνοδεύει το κάθισμα ή τον προμηθευόμαστε χωριστά;
Νομιζω, στα καθισματακια με isofix ειναι στανταρ, τουλαχιστον στο δικο μου ειναι.
Ποιο κάθισμα έχεις; Έχει και το 'πόδι' που ακουμπάει στο δάπεδο;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Νομιζω, στα καθισματακια με isofix ειναι στανταρ, τουλαχιστον στο δικο μου ειναι.
Ποιο κάθισμα έχεις; Έχει και το 'πόδι' που ακουμπάει στο δάπεδο;
Bebe confort iseos isofix. Οχι δεν εχει ποδι, εχει στην πλατη ιμαντα ο οποιος αγκιστρωνει στο χωρο αποσκευων.
Αν δεν βιαζεσαι να αγορασεις, μολις βρω καθισμα για 18- 36 κιλα, θα το πουλησω. Ειναι σε αριστη κατασταση.
-
Οσοι/Οσες πατε τα παιδια σε παιδικο σταθμο (2-5 ετων) ποσα δινετε το μηνα;
Ακουσα 500 για αγγλοφωνο στην Βαρη,με μεταφορα+φαγητο. -
300 Ευρω + 40 το σχολικο.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Αν δεν βιαζεσαι να αγορασεις, μολις βρω καθισμα για 18- 36 κιλα, θα το πουλησω. Ειναι σε αριστη κατασταση.Έχω ήδη παραγγείλει. Σ' ευχαριστώ πάντως.
Καλοπούλητο -
6,500 το χρόνο χωρίς μεσημεριανό.
7,000 με φαγητο απο του χρόνου.
Δυστυχώς ή ευτυχώς μένουμε Κηφισιά. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ακουσα 500 για αγγλοφωνο στην Βαρη,με μεταφορα+φαγητο.Ανάλογα την περιοχή και ανάλογα με τις παροχές.
Πολλοί σταθμοί χρεώνουν 10μηνο, άλλοι περισσότερο, οπότε καλό είναι να τα σουμάρεις όλα και να δείς το τελικό νούμερο για να έχεις καλύτερο μέτρο σύγκρισης.
Επίσης άλλοι σου λένε ένα μικρό σχετικά μηνιαίο ποσό αλλά χρεώνουν διάφορα κουλά όπως π.χ. έξοδα για γραφική ύλη που πάνε από 70αρια-80άρια ευρώ λες και τα παιδάκια των 2-3 ετών τρώνε τα μολύβια για πρωϊνό.Κοίτα τις εγκαταστάσεις, τους προάυλειους χώρους και ειδικά κουζίνες και τουαλέτες, δες λίγο και το προσωπικό, μην ενθουσιάζεσαι από παροχές λίγο πολύ άχρηστες και ζύγισε αν πρέπει να πάρεις όλο το πακέτο με μεταφορικά/φαγητό κλπ.
Αν είναι π.χ. να πέρνετε το παιδί από τον σταθμό νωρίς το μεσημέρι ίσως δεν χρειάζεσαι το φαγητό, ή αν μένει κοντά καμμιά γιαγιά/παππούς μπορείς να πηγαίνεις εσύ (ή η σύζυγος) το πρωί το παιδί και να το πέρνει ο παππούς κλπ... -
Εχω πολλες επιλογες (ή ετσι νομιζω τώρα),μπορω να εχω γιαγια,παιδικο σταθμο που ειναι διπλα,παιδικο σταθμο οπου θα δινω μονο μια συμμετοχη,απλα εξεταζω ολες τις επιλογες,ευχαριστω για τις πληροφοριες.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ακουσα 500 για αγγλοφωνο στην Βαρη,με μεταφορα+φαγητο.4500/έτος μαζί με σχολικό. Θέατρα και λοιπές εκδηλώσεις έξτρα (τα πάνε τουλάχιστον σε 2 θέατρα/μήνα). Χωρίς φαγητό και με ωράριο προβληματικό εάν δούλευε η γυναίκα μου. Κάνουν και αγγλικά με μία Αμερικανίδα (όσο αγγλικά λέγονται αυτά ) και μουσική.
Του χρόνου με τίποτα εκεί (είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, αλλά πλέον είναι πολλά τα λεφτά).
-
'τι εφαγες Θανο στο σχολειο;'
'πρασινα μπαλακια'χαχαχα, ο μικρος της ξαδερφης μου....Προφανως εννοουσε αρακα.
-
Συζητάω με ένα ζευγάρι Γερμανών. Γύρω μας είναι ο γιός τους. Ήταν δεν ήταν 3 χρονών. Το αγοράκι κρατάει στα 2 του χέρια ένα μισοφουσκωμένο μπαλόνι, ένα αρκουδάκι και ένα κίτρινο πλαστικό παπάκι. Του δίνω το δεξί μου χέρι με σκοπό να το χαιρετίσω και τότε γίνεται κάτι απίστευτο που μόνο αν το έβλεπε κάποιος θα καταλάβαινε τα συναισθήματα.
Βλέπει το αγοράκι το χέρι μου. Λες και το χτύπησε ρεύμα ξαφνικά. Είδα και ένιωσα πόσο μεγάλη πρασπάθεια έκανε το αγοράκι προκειμένου να ελευθερώσει το δεξί του χέρι και να με χαιρετίσει. Είδα την αγωνία ζωγραφισμένη στο προσωπάκι του. Δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει τα παιχνίδια του κάτω. Ήθελε να τα κρατήσει στο ένα χέρι. Μετά από πολλά δευτερόλεπτα αγωνίας το αγοράκι τα κατάφερε και απλώνοντας το δεξί του χεράκι με χαιρέτησε.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...