-
Και καταλήγω.
Σφαίρα πάει το golfάκι φορτωμένο κάργα κάνοντας συνεχόμενα 400 χιλ, στάση μόνο για γέμισμα υγραέριο, δεν καταλαβαίνει τίποτις.
Μοντέλο 20ετίας 8βάλβιδο αλλά φτιαγμένο με ενισχυμένες έδρες και βαλβίδες λόγω αλλαγής τότες το 1991 του καυσίμου.
Από βενζίνη με μόλυβδο σε αμόλυβδη.
Θα σας ενημερώνω τακτικά κάθε 20000 χιλ πως πάει το σαραβαλάκι
Προς το παρόν 35000 χιλ απροβλημάτιστα
Οψόμεθα
χεχεχεχεχε -
Ο χρήστης gerodimos k έγραψε:
'Με την κατάργηση της βεζίνης με μόλυβδο και την έλευση της αμόλυβδης βενζίνης στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων υποχρεώθηκαν να σχεδιάσουν για τους κινητήρες τους νέες βαλβίδες και έδρες που τις χαρακτηρίζουμε ως σκληρές δηλαδή ανθεκτικότερες απο εκείνες που εφοδίαζαν μέχρι τότε τους κινητήρες τους.'Το παραπάνω είναι το ζουμί, εσείς ψάχνεται άλλα - φαγωθήκατε με το τι λέει το λινκ -
Συμπέρασμα.
Οι κινητήρες μετά το 1991 και ως το 1993 διαθέτουν 'βαλβίδες και έδρες που τις χαρακτηρίζουμε ως σκληρές δηλαδή ανθεκτικότερες απο εκείνες που εφοδίαζαν μέχρι τότε τους κινητήρες τους.'Το κομματι πριν το συμπερασμα ειναι σωστο και πασιγνωστο ,μετα το συμπερασμα που λεει ως το 1993 ομως απο που προκυπτει;Μηπως απο την αναγκη του διαφημιζομενου προιοντος ;Το εχεις διαβασει καπου αλλου;Καπου που να μην πουλαει 'θεραπεια';
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καπου που να μην πουλαει 'θεραπεια';Βελόνα στα άχυρα ψάχνεις. Από κανένα πανεπιστημιακό paper ίσως!
-
Το κειμενο που σωστα παρεθεσε ο gerodimos ειναι πολυ προσεκτικο και δεν αναφερει καμμια υπονοια περι προωθησης διαφημιστικου προιοντος.
Απο που λοιπον βγαλατε το συμπερασμα οτι ετσι ειναι?
Το λινκ που παρεθεσε ο BILL33 εχει ολο το κειμενο που φυσικα ειναι και διαφημιστικο (εκτος του ενημερωτικου)!
Κατι που δεν χρειαζομαστε και δεν ηταν αναγκη να παρατεθει γιατι ετσι θεωρειται προωθητικο προιοντος.
Εγω που δεν ειχα υπ'οψιν μου το λινκ, οπως πιστευω και οι περισσοτεροι, δεν μας ενδιαφερει τιποτα αλλο παρα αυτο που παρεθεσε πραγματικα πολυ προσεκτικα και χωρις να δινει ολο το λινκ ο gerodimos.Γιατι αρπαζεστε ετσι ευκολα και χωρις λογο?
-
Ο χρήστης Chaos3X έγραψε:
Και στην black list να βρίσκονται, με κόστος περίπου 600ε, φτιάχνετε κατάλληλο το καπάκι σου!. μέχρι 1600cc, 8 βαλβίδες.
Βεβαία ο εγκαταστάτης, είναι το α & ω στην περίπτωση.
Α.Όπως φαίνεται στην υπογραφή μου, το δικό μου είναι 1.800cc.
Δηλαδή, τι μετατροπή γίνεται στο καπάκι?
Ότι κάνουμε και στα αγωνιστικά!. Άλλες έδρες, άλλες βαλβίδες άλλοι οδηγοί.
Σίγουρα το αυτοκίνητο σου, είναι στην black list. Με τον τρόπο που σου περιέγραψα…. Ασπρίζει η λίστα!.
Μα ο ρεκτιφιαντζής μου, μου είπε ότι δεν χρειάζεται, (πριν από δυο λεπτά!).
Με μια ημερήσια εκδρομή στο Κιάτο πχ, και 1150ε στην τσέπη, πας με βενζίνα και γυρίζεις με αέριο.
Με την λαδιέρα.
Α.Θέλεις να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες?
καλημερα.δεν ξερω αν θα σε βοηθησω η θα σε μπερδεψω αλλα ο μοναδικος που ξερω με αυτοκινητο σαν το δικο σου sedan 2007 140hp εχει βαλει συστημα της icom και εχει κανει ως τωρα 35.000 περιπου χλμ.φυσικα το κοστος ειναι παραπανω απο αυτο που εχεις να διαθεσεις αλλα ειναι ο μονος που ξερω με civic σαν το δικο σου.δεν εχει προβλημα ως τωρα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα παρουσιασει κιολας.αν κανει 100.000 τοτε μπορουμε να μιλαμε για σχετικη αξιοπιστια.το αμαξι παντως το βλεπω καθημερινα γιατι τυγχανει να ειναι συναδελφος μου.
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Το κειμενο που σωστα παρεθεσε ο gerodimos ειναι πολυ προσεκτικο και δεν αναφερει καμμια υπονοια περι προωθησης διαφημιστικου προιοντος.
Το λινκ που παρεθεσε ο BILL33 εχει ολο το κειμενο που φυσικα ειναι και διαφημιστικο (εκτος του ενημερωτικου)!
Κατι που δεν χρειαζομαστε και δεν ηταν αναγκη να παρατεθει γιατι ετσι θεωρειται προωθητικο προιοντος.
Εγω που δεν ειχα υπ'οψιν μου το λινκ, οπως πιστευω και οι περισσοτεροι, δεν μας ενδιαφερει τιποτα αλλο παρα αυτο που παρεθεσε πραγματικα πολυ προσεκτικα και χωρις να δινει ολο το λινκ ο gerodimos.Γιατι αρπαζεστε ετσι ευκολα και χωρις λογο?
Το κειμενο που παρεθεσε ειναι απο την διαφημιση.Απλα το εκοψε κατα την μεταφορα πριν την αναφορα στο προιον.Αμα θελετε να εθελοτυφλείτε be my guest.Απλα θα περιμενα να ειστε πιο υποψιασμενοι.
-
Το κειμενο που παρεθεσε ειναι απο την διαφημιση.Απλα το εκοψε κατα την μεταφορα πριν την αναφορα στο προιον.Αμα θελετε να εθελοτυφλείτε be my guest.Απλα θα περιμενα να ειστε πιο υποψιασμενοι.
Αυτός ο Έλληνας μια ζωή καχύποπτος και κάργα υποψιασμένος.
Τέλος πάντων θα σας ενημερώσω για το σαραβαλάκι μου στα 50000 χιλ πως πάει -
Αυτός ο Έλληνας μια ζωή καχύποπτος και κάργα υποψιασμένος.
Με τοσους αλεξιπτωτιστες σε αυτο το θεμα δεν νομιζω οτι εχω αδικο.
-
Ναι φίλε μου αυτό είναι το λινκ.
Αλλά το συμπέρασμα που βγαίνει διαβάζοντας το, είναι ορθό και λογικό.
….Κατά το μάλλον και ήττον!.
Και θα ήταν καλύτερα εάν το έβαζες όλο.
Α. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To κειμενο που παρεθεσε λεει πουθενα για καμμια διαφημιση?
Λεει για καποιο προιον που προωθει?
Το οτι το εκοψε ειναι υπερ του (γιατι ετσι δεν παραθετει την διαφημιση) και οχι εναντιον του.
Το οτι ειναι απο διαφημιση το καταλαβαμε εκ των υστερων και αφου παρεθεσες το λινκ, αλλα πες μου ακριβως ποιο κομματι του παρεπεμπε σε διαφημιση για να καταλαβω και εγω και οι αλλοι που διαβαζουμε και να μην 'εθελοτυφλουμε'?
Διαφορετικα θα πρεπει να αναιρεσεις τους χαρακτηρισμους περι εθελοτυφλιας που ετσι ευκολα και χωρις βαση πετας.
Το οτι εισαι moderator θα επρεπε να σε κανει πιο προσεκτικο και φειδωλο με τους χαρακτηρισμους, οταν μαλιστα ειναι ανυποστατοι. -
Παντελή μου το θέμα είναι όλο σε μια λέξη που κακώς γράφτηκε!. «θεραπεία».
Δεν υπάρχει φάρμακο. Εάν ‘αρρωστήσει’ το σύστημα, χρειάζεται λύσιμο και επισκευή.
Την λέξη ‘βοήθεια’ θα την δεχόμουν ανεπιφύλακτα!.
Και κάτι που το θεωρώ λάθος. Από το 99 και μετά, έδρα που να επισκευάζετε με απλή φρέζα δεν υπάρχει. τα 3 καπάκια που λύνω την εβδομάδα, δίνουν του λόγου μου το αληθές!. Κατά συνέπια το ‘ξαναγύρισαν ορισμένοι’ σε μαντέμια, είναι μάλλον αυθαίρετο. Το ότι τα τελευταία χρόνια βγήκαν και καλύτερα υλικά, από τα ήδη καλά, αυτό είναι η αλήθεια.
Α. -
Ο χρήστης jim4 έγραψε:
Και στην black list να βρίσκονται, με κόστος περίπου 600ε, φτιάχνετε κατάλληλο το καπάκι σου!. μέχρι 1600cc, 8 βαλβίδες.
Βεβαία ο εγκαταστάτης, είναι το α & ω στην περίπτωση.
Α.Όπως φαίνεται στην υπογραφή μου, το δικό μου είναι 1.800cc.
Δηλαδή, τι μετατροπή γίνεται στο καπάκι?
Ότι κάνουμε και στα αγωνιστικά!. Άλλες έδρες, άλλες βαλβίδες άλλοι οδηγοί.
Σίγουρα το αυτοκίνητο σου, είναι στην black list. Με τον τρόπο που σου περιέγραψα…. Ασπρίζει η λίστα!.
Μα ο ρεκτιφιαντζής μου, μου είπε ότι δεν χρειάζεται, (πριν από δυο λεπτά!).
Με μια ημερήσια εκδρομή στο Κιάτο πχ, και 1150ε στην τσέπη, πας με βενζίνα και γυρίζεις με αέριο.
Με την λαδιέρα.
Α.Θέλεις να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες?
καλημερα.δεν ξερω αν θα σε βοηθησω η θα σε μπερδεψω αλλα ο μοναδικος που ξερω με αυτοκινητο σαν το δικο σου sedan 2007 140hp εχει βαλει συστημα της icom και εχει κανει ως τωρα 35.000 περιπου χλμ.φυσικα το κοστος ειναι παραπανω απο αυτο που εχεις να διαθεσεις αλλα ειναι ο μονος που ξερω με civic σαν το δικο σου.δεν εχει προβλημα ως τωρα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα παρουσιασει κιολας.αν κανει 100.000 τοτε μπορουμε να μιλαμε για σχετικη αξιοπιστια.το αμαξι παντως το βλεπω καθημερινα γιατι τυγχανει να ειναι συναδελφος μου.
Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου, ίδιο κινητήρα φοράμε έτσι κι αλλιώς με τον συνάδελφό σου.
Μπορείς, σε παρακαλώ, να τον ρωτήσεις, ποιό σύστημα της icom φοράει και αν ο εγκαταστάτης του του έβαλε 'λαδιέρα'?
Επίσης αν του έχει παρουσιάσει το παραμικρό από τότε που το έβαλε?
Ευχαριστώ και πάλι... -
Ο χρήστης dathens έγραψε:
«ποιος μπορεί να κάνει αύτη την δουλεία και αν γίνετε να είναι κοντά στη Θεσσαλία?
Αν θεωρείτε διαφήμιση με πμ τότε.»
Επειδή δεν αντέχω άλλη ροπαλιά σήμερα, απλός ρωτάω, εκεί δεν είναι και ο Βάτσος?.
Α.μαστορα παρε μια ροπαλια στη μαγνησια ο Βατσος ( παιζει λαρισα βολος σφαγή !!) μην τους προκαλεις
Και είναι κακό να κάνεις μερικά χιλιόμετρα, προκειμένου αυτός που θα σου κάνει την μετατροπή να είναι έγκριτος συνάδελφος?.
Ποιον προκαλώ?.
Και νομίζεις ότι για μένα είναι δύσκολο να γνωρίζω τους 10 καλούς στην Ελλάδα?.
Α. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το κειμενο που παρεθεσε ειναι απο την διαφημιση.Απλα το εκοψε κατα την μεταφορα πριν την αναφορα στο προιον.Αμα θελετε να εθελοτυφλείτε be my guest.Απλα θα περιμενα να ειστε πιο υποψιασμενοι.Δηλαδή διαφημιση εδω μέσα είναι μόνο τα αυτούσια διαφημιστικά κομάτια; όταν ο άλλος γράφει συνεχώς εκθειάζει και προτείνει διαφημίζει ή δυσφημίζει και ακυρώνει έντεχνα κιτ ή συνεργεία (αλλα όχι χωρίς να το προσέξει ένας ανθρωπος με τον μέσο όρο νοημοσύνης) προωθεί συγκεκριμένους και κατευθύνει έναν που μπαίνει εδω μέσα για να βγάλει καμμια άκρη, αυτός τι κάνει;;; Βοηθάει την συζήτηση ή την μαμάει; Και σε χάλασε μόνο αυτο; Εσύ που είσαι υποψιασμένος περιμένεις να το ακουσεις απο εμάς;;;; Φίλε BILL33 άλλοι εθελοτυφλούν και άλλη έχουν επιλεκτική οραση και υπερευαισθησία.
-
To κειμενο που παρεθεσε λεει πουθενα για καμμια διαφημιση?
Λεει για καποιο προιον που προωθει?
Το οτι το εκοψε ειναι υπερ του (γιατι ετσι δεν παραθετει την διαφημιση) και οχι εναντιον του.
Το οτι ειναι απο διαφημιση το καταλαβαμε εκ των υστερων και αφου παρεθεσες το λινκ, αλλα πες μου ακριβως ποιο κομματι του παρεπεμπε σε διαφημιση για να καταλαβω και εγω και οι αλλοι που διαβαζουμε και να μην 'εθελοτυφλουμε'?
Διαφορετικα θα πρεπει να αναιρεσεις τους χαρακτηρισμους περι εθελοτυφλιας που ετσι ευκολα και χωρις βαση πετας.
Το οτι εισαι moderator θα επρεπε να σε κανει πιο προσεκτικο και φειδωλο με τους χαρακτηρισμους, οταν μαλιστα ειναι ανυποστατοι.Ας το ξαναγραψω λιγο διαφορετικα μπας και γινει πιο κατανοητη η αντιρρηση μου :το κειμενο ειναι γραμμενο ετσι ωστε να βολευει την πωληση ενος προιοντος.Μας λεει οτι μονο οι κινητηρες μεταξυ 1991 και 1993 εχουν σκληρες εδρες .Ολα τα αλλα τα επομενα εχουν μαλακες εδρες οποτε χρειαζονται το προιον που πουλανε.Ξεχναει ομως οτι η αμολυβδη κυκλοφορει πολυ πριν το 1991,οπως και οτι ηδη ειχαν προετοιμαστει οι εταιριες και προσφεραν ετοιμους κινητηρες για καταναλωση αμολυβδης(θυμαστε το 'καιω και αμολυβδη ').Φυσικα και μετα το 1993 δεν αλλαξαν παλι προς το μαλακοτερο οι εδρες,για ποιο λογο αλλωστε;Αν εχει καποιος στοιχεια οτι αλλαξαν ας μας τα δειξει.
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Δηλαδή διαφημιση εδω μέσα είναι μόνο τα αυτούσια διαφημιστικά κομάτια; όταν ο άλλος γράφει συνεχώς εκθειάζει και προτείνει διαφημίζει ή δυσφημίζει και ακυρώνει έντεχνα κιτ ή συνεργεία (αλλα όχι χωρίς να το προσέξει ένας ανθρωπος με τον μέσο όρο νοημοσύνης) προωθεί συγκεκριμένους και κατευθύνει έναν που μπαίνει εδω μέσα για να βγάλει καμμια άκρη, αυτός τι κάνει;;; Βοηθάει την συζήτηση ή την μαμάει; Και σε χάλασε μόνο αυτο; Εσύ που είσαι υποψιασμένος περιμένεις να το ακουσεις απο εμάς;;;; Φίλε BILL33 άλλοι εθελοτυφλούν και άλλη έχουν επιλεκτική οραση και υπερευαισθησία.
Μαλλον εσυ εισαι μπασμενος αρκετα στα της υγραεριοκινησης και ξερεις πολλα,προσωπα και πραγματα.Οταν διαπιστωνεις λοιπον οτι καποιος διαφημιζει γιατι δεν πατας το κουμπι για την αναφορα;
-
Τα υπονοούμενα σου δεν σε τιμάνε. Άμα σε πειράζει η κριτική να έισαι πιο προσεκτικός και να μην πουλάς ειρωνία. Όσο για το ποιος είμαι εγω mod έισαι κάτι παραπάνω θα βλέπεις. Άμα θες σου στέλνω και τα πλήρη στοιχεία μου NO PROBLEM. Αλλά καλό θα είναι να δεχόμαστε και καμμια παρατήρηση γιατί κανείς δεν είναι αλάνθαστος και να παραδεχόμαστε ότι κάναμε λάθος και όχι να επιτιθέμεθα με τον μανδύα του mod
-
Τα υπονοούμενα σου δεν σε τιμάνε. Άμα σε πειράζει η κριτική να έισαι πιο προσεκτικός και να μην πουλάς ειρωνία. Όσο για το ποιος είμαι εγω mod έισαι κάτι παραπάνω θα βλέπεις. Άμα θες σου στέλνω και τα πλήρη στοιχεία μου NO PROBLEM. Αλλά καλό θα είναι να δεχόμαστε και καμμια παρατήρηση γιατί κανείς δεν είναι αλάνθαστος και να παραδεχόμαστε ότι κάναμε λάθος και όχι να επιτιθέμεθα με τον μανδύα του modΠας καλα;Ποια υπονοουμενα ποια ειρωνια και ποια επιθεση;Εσυ λες οτι καποιος εντεχνα κανει διαφημιση και σου λεω αφου τον ξερεις γιατι δεν πατας την αναφορα.
-
Τα υπονοούμενα σου δεν σε τιμάνε. Άμα σε πειράζει η κριτική να έισαι πιο προσεκτικός και να μην πουλάς ειρωνία. Όσο για το ποιος είμαι εγω mod έισαι κάτι παραπάνω θα βλέπεις. Άμα θες σου στέλνω και τα πλήρη στοιχεία μου NO PROBLEM. Αλλά καλό θα είναι να δεχόμαστε και καμμια παρατήρηση γιατί κανείς δεν είναι αλάνθαστος και να παραδεχόμαστε ότι κάναμε λάθος και όχι να επιτιθέμεθα με τον μανδύα του mod** Δεν βλέπω κανένα υπονοούμενο ούτε επίθεση.
Σου είπε**Μαλλον εσυ εισαι μπασμενος αρκετα στα της υγραεριοκινησης και ξερεις πολλα,προσωπα και πραγματα.Οταν διαπιστωνεις λοιπον οτι καποιος διαφημιζει γιατι δεν πατας το κουμπι για την αναφορα;
Tην επόμενη φορά πάτα αναφορά στο post. Eίναι το κουμπάκι με το κόκκινο θαυμαστικό. Απλά τα πράγματα [Mod]
-
[quote='BILL33']Μαλλον εσυ εισαι μπασμενος αρκετα στα της υγραεριοκινησης και ξερεις πολλα,προσωπα και πραγματα.[quote]
Αυτό δηλαδή ήταν αθώο σχόλιο και όχι υπονοούμενο....ΟΚ αφού λες ότι δεν ήταν υπονοούμενο θα το δεχτω.
Υγραεριοκίνηση!