-
Την εργατοώρα πόσο την χρεώνουν?
-
Κάνω μια μίνι παρέμβαση από τα εργατικά-λάδια-ξύδια κ.τ.λ. και ρωτώ αν κάποιος διάβασε στο autobild αρθρο για Duster II.
Ενας φίλος μου είπε ότι το πήρε το μάτι του σε πρόσφατο (σχετικά) τεύχος. Ξέρει κανείς τίποτα; Ενα ψάξιμο που έκανα στο διαδίκτυο έπεσα πάνω στο μοντέλο που λανσάρεται στη Ν.Αμερική. Είναι το εσωτερικό του Ρώσικου (με λογότυπο Renault) που είχε γραφτεί κι εδώ μέσα παλαιότερα. Λογικά αυτό θα είναι και το facelift που θα βαφτιστεί Duster ΙΙ ?
αν διάβασε κάποιος το τεύχος ας πει μια άποψη αν διαφέρει σε κάτι.Παραθέτω αυτό που βρήκα
http://garagecar.blogspot.com/2011/07/2 ... uster.html
-
Πρόκειται για το τεύχος 227.
Είχε θέμα 9 μελλοντικά Dacia.- Popster (η Dokker σε άλλα άρθρα): σαν το Kangoo, θα βγει σε επαγγελματικό και επιβατικό στα τέλη του 2012.
- Logan II: τέλη 2012
- Sandero facelift: 2013
- Logan pick up facelift: μέσα 2013
- Logan MCV II: τέλη 2013
- Duster facelift: 2014
- Duster pick up: 2014
- Sandero II: 2015
- City: κατηγορία Twingo 2015
- νέο μεσαίο: 2016
- Duster II: 2017
Αυτά έγραφε ως πλάνα της Dacia το άρθρο. Και είχε για όλα εικόνες για το πως περίπου θα είναι.
-
-
Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.Το face lift μάλλον θα αργήσει λοιπόν.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
...- νέο μεσαίο: 2016
...
Αυτά έγραφε ως πλάνα της Dacia το άρθρο. Και είχε για όλα εικόνες για το πως περίπου θα είναι.
Μεσαίο???
Και δεν βαζουν στην τωρινή Λαγκούνα απο τωρα τα σήματα τους? - νέο μεσαίο: 2016
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...
...
Μεσαίο???
Και δεν βαζουν στην τωρινή Λαγκούνα απο τωρα τα σήματα τους?γινεσαι εγκαθετος...
-
Μ'αρεσει το ατιμο και θελω να γινει προσιτο ...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μ'αρεσει το ατιμο και θελω να γινει προσιτο ...Sent from my HTC Desire using Tapatalk
τοτε προσευχησου. Πασχα ερχεται και μπορει να γινει Ανασταση της.. laguna
-
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2012/ ... uster.html
Παραπάνω αναφέρει ότι εντός του 2012 θα μπει και στο dacia το νέο εσωτερικό. Καλό αυτό!
-
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2012/03/renault-duster.htmlΠαραπάνω αναφέρει ότι εντός του 2012 θα μπει και στο dacia το νέο εσωτερικό. Καλό αυτό!
....και νέο εσωτερικό [ ], και 2λιτρο [ ] και αυτόματο κιβώτιο [ ].
Μόλις είχα διαβάσει κι εγώ το άρθρο, για όποιον έχει android κινητό, υπάρχει κι application γι` αυτήν την ιστοσελίδα, βρείτε το ως: 'greek renault news' -
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2012/03/renault-duster.htmlΠαραπάνω αναφέρει ότι εντός του 2012 θα μπει και στο dacia το νέο εσωτερικό. Καλό αυτό!
Λογικά θα γίνει αυτό. φυσικά η πληροφόρηση είναι ανεπίσημη. αλλά απ την στιγμή που αλλάζει το εσωτερικό στα Renault Duster της Ρωσίας, Νοτιάς Αμερικής, Ινδίας λογικά θα γίνει και για την Ευρώπη τώρα ειδικά που η Dacia μπήκε και στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.
-
Μια καλησπέρα και από εμένα .Το Σάββατο έγινα και εγώ κάτοχος ενός λευκού Dacia Duster 1.5dci και όσον αφορά τις πρώτες εντυπώσεις είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος.Είμαι κάτοχος και ενος GOLF 6 TSI με τους 160ΗΡ και πραγματικά ήμουν προετοιμασμένος για πολύ χειρότερα χαρακτηριστικά.Όμως θεωρώ ότι με το duster θα διασκεδάσουμε όλοι στην οικογένεια και κυρίως επισκεπτόμενοι τις παραλίες της Χαλκιδικής στις οποίες δεν μπορούσε να πάει το GOLF.Πήρα και εγώ ένα κλειδί με συναγερμό και για δεύτερο μου ζήτησαν 140 ευρώ,και μου φάνηκαν πολλά.Τα πατάκια που μου έβαλαν δεν ήταν τα μανίσια,μήπως ξέρετε αν τα πλαστικά σκαφάκια κουμπώνουν στα κλιπς τι μοκέτας?Επίσης το κάλυμα του χώρου αποσκευών αντέχει σε υγρασίες?
-
Ο χρήστης amfipoliotis έγραψε:
Μια καλησπέρα και από εμένα .Το Σάββατο έγινα και εγώ κάτοχος ενός λευκού Dacia Duster 1.5dci και όσον αφορά τις πρώτες εντυπώσεις είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος.Είμαι κάτοχος και ενος GOLF 6 TSI με τους 160ΗΡ και πραγματικά ήμουν προετοιμασμένος για πολύ χειρότερα χαρακτηριστικά.Όμως θεωρώ ότι με το duster θα διασκεδάσουμε όλοι στην οικογένεια και κυρίως επισκεπτόμενοι τις παραλίες της Χαλκιδικής στις οποίες δεν μπορούσε να πάει το GOLF.Πήρα και εγώ ένα κλειδί με συναγερμό και για δεύτερο μου ζήτησαν 140 ευρώ,και μου φάνηκαν πολλά.Τα πατάκια που μου έβαλαν δεν ήταν τα μανίσια,μήπως ξέρετε αν τα πλαστικά σκαφάκια κουμπώνουν στα κλιπς τι μοκέτας?Επίσης το κάλυμα του χώρου αποσκευών αντέχει σε υγρασίες?Καλορίζικο φίλε μου, εκτός των άλλων πρέπει να σου πως πως το πήρες και στο καλύτερο χρώμα
Όσον αφορά στο συναγερμό, επειδή πριν μερικές σελίδες είχα αναφερθεί στο θέμα με το συναγερμό, να πω τι έχει συμβεί:
Ή θα ανοίγει με δικό του τηλεκοντρόλ ή με το κουμπί του κλειδιού (που εμείς έχουμε ένα κλειδί με κουμπί). Εμένα μου υποσχέθηκαν να μου αλλάξουν το συναγερμό και να μου βάλουν άλλον της ίδιας εταιρείας με δικά του τηλεκοντρόλ. Ακόμα δεν το έχουν κάνει, αν κι ενδιάμεσα με πήραν τηλέφωνο να μου πουν πως δε με έχουν ξεχάσει αλλά ψάχνουν να βρουν... -
Μια ερωτηση στους κατοχους ενος εργοστασιακου τηλεκοντρολ....
Αν ανοιξετε το αμαξι με το τηλεκοντρολ και μετα κλειδωσετε με το κλειδι, δουλευει το κεντρικο κλειδωμα? κομπλαρει ο συναγερμος?
....πρεπει να εχει ξανα αναφερθει αλλα δεν το θυμαμε... και βασικα πρεπει να ειναι ΟΧΙ και στις δυο ερωτησεις!
-
Παιδία καλό μήνα, είμαι και εγώ κάτοχος ενός datsia daster 1.5dci. εχω κανει 12000 χ.χ και είμαι πολλή ευχαριστημένος με την αγορά μου. Έρχεται καιρός για αλλαγή λαδιον, ποιο λάδι πρεπη να βάλω, καθώς από το βιβλιο δεν μπορώ να καταλάβω. Χάρηκα που σας βρήκα.
-
Μια καλή αρχή, πριν φτάσουμε στα λάδια, θα ήταν να μαθαίναμε να γράφουμε σωστά το όνομα του αυτοκινήτου που έχουμε.
-
Ειμαι κάτοχος του megane 3 1,5 dci 110ps. To λαδι που χρειάζεται αυτος ο κινητήρας πρεπει να καλύπτει το στανταρ RN 0720. Το μόνο ELF που έχει αυτό το σταταρ ειναι το 5-W30 DPF SOLARIS.Προσοχή αν χρησιμοποιηθει οποιοδηποτε άλλο λάδι το οποιο δεν καλύπτει το στανταρ RN 0720 είτε ELF είτε άλλης μαρκας υπάρχει κίνδυνος να προκληθει φθορα στο φιλτρο κατακρατησης μικρισωματιδίων (DPF) του οχήματος.
Ελπίζω να βοήθησα. -
Αλλαξα και εγω στα 10000χλμ τα λαδακια μου.Κοστος 72 ευρω.Απο αυτα τα 21 ευρω εργασια 50 τα λαδια και 1 ευρω ροδελα. Οι τιμες ειναι με φπα και εχουν εκπτωση 20%.Μπαινοντας μεσα στο συνεργειο το μονο που ανεφερα ειναι οτι θελω λαδια 5-30 θεωρωντας ολα τα αλλα αυτονοητα.Πηγαινοντας να παραλαβω το αυτοκινητο αντι για τα solaris dpf 5 30 ειχαν τοποθετηθει τα evolution sxr 5-30.Με παραξενεψε αλλα ο μηχανικος με καθυσηχασε οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι σου αλλαξαμε μονο λαδια και οχι και το φιλτρο!!!!!!!Πηηγαινοντας σπιτι διαπιστωνω οτι στο βιβλιο χρησης γραφει οτι τα evolution χρησιμοποιουνται για βενζινοκινητηρες!!!!!Επιστρεφω αμεσως πισω και ζητησα αμμεσα αλλαγη των λαδιων πραγμα το οποιο εγινε χωρις καμμια αντιρρηση και κανοντας μου δωρο το φιλτρο.Υπαρχει μια αντιληψη οτι σχεδον τα λαδια ειναι ιδια.Ειναι μεγα λαθος.Αν κοιταξουμε στο site της elf θα δουμε οτι το solaris με το evolution δεν ειναι καθολου μα καθολου ιδια.Το ενα καλυπτει την προδιαγραφη rn720(low rates of sulfur,ashes,and phosphorus)το αλλο οχι.Σιγουρα πιστευω οτι μακροπροθεσμα θα κανει ζημια στο dpf αλλα ποιος νοιαζεται???Αλλος θα πληρωσει.Παω στοιχημα οτι στα περισσοτερα dci δεν εχει ποτε το σωστο λαδι η οι φωτεινες εξαιρεσεις ειναι ελαχιστες.Σε μερικους μπηκαν τα turbodiesel 10-40.Και τουλαχιστον τα 10-40 εχουν διαφορα τιμης.Τα solaris με τα evolution εχουν την ιδια τιμη.Κατα τα αλλα ο μηχανικος με ενημερωσε οτι η αλλαγη γινεται καθε 15000χλμ αλλα γνωμη του ειναι να αλλαζονται καθε 10000χλμ.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ DUSTER 4X2 KAI EXΩ ΚΑΝΕΙ 5000KM.ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ 14ο ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ(ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Α75,ΜΧ3,ΜΧ5 ΚΛΠ).ΤΟ ΔΘΣΤΕΡ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ.
Α.Χ
Dacia Duster