-
Βρισκω στο ebay τα ντεφια + στα 90€ αλλα κλειδωμενα.
Ειναι πολυ μανουρα να ξεκλειδωθει? -
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=853405
νομίζω πως εδω θα βρεις μια ακρη....
γενικως βλέπω πως παιζουν αρκετα τα sites με unlocking code εναντι μικρου τιμηματος.
-
Αντικρουομενες αποψεις, μαλλον δε λεει να ρισκαρω...
Γενικα μαλλον δουλευει, αλλα δε ψηνομαι να μου μεινει αμανατι ενα γερμανικο ντεφυ -
Είσαι σίγουρος για την τιμή; Παραείναι φθηνό. Μήπως είναι με συμβόλαιο ή κάτι άλλο;
Εγώ θα πρότεινα να ψάξεις πάλι για το απλό Defy, που στην ουσία δεν υστερεί κάπου. Και θα το βρεις και σε καλή τιμή.
Καινούριο το Defy+ πια, έχει πέσει κοντά στα 200€, το amazon.de το έχει 217€, ενώ και στην Ελλάδα το βρίσκεις κάνα 10άρικο παραπάνω. -
Μετά από μερικές μέρες με την ICS στο κινητό, βρήκα μερικά προβληματάκια, τα οποία όμως δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικά για μένα:
-Δεν ανάβουν τα κουμπιά αφής για 'πίσω, μενού, home, αναζήτηση'. Σχετικά σημαντικό γιατί μες τη νύχτα τα πατάω στη τύχη, αλλά δεν με ενοχλεί και τόσο.
-Κολλάνε τα widgets και δεν ανανεώνονται, τουλάχιστον το ρολόι και η μπαταρία του Beautiful widgets. Με μια επανεκκίνηση του launcher όλα διορθώνονται.
-Όταν επιστρέφω στο home από κάποια εφαρμογή, μερικές φορές λαγκάρει ο launcher και αργεί να φορτώσει, αφήνοντας με να θαυμάζω το wallpaper μου.
-Από μπαταρία δεν ξέρω τι κάνει, του πίνω το αίμα λίγο οπότε το φορτίζω κάθε μέρα. Και πριν έτσι ήταν όμως.
Το ραδιόφωνο λειτουργεί.Από εφαρμογές έχω:
3g Watchdog
A HIIT Interval Timer (χρονόμετρο)
AirDroid - σύνδεση τύπου Windows Explorer μέσω wifi για το κινητό
Alarm Clock Plus - καλύτερο ξυπνητήρι από του android, κυρίως γιατί δεν θα σταματήσει να χτυπάει μετά από ένα λεπτό.
App2SD Free
Arity - Κομπιουτεράκι που κρατά ιστορικό των πράξεων που έχεις κάνει, πολύ χρήσιμο. Δυστυχώς στην ICS δεν μπορώ να δω τον κέρσορα για να γράψω.
Beautiful Widgets - Για ρολόι
Call Recorder - Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη
Camera Effects
Camera360
Paper Camera - πολύ καλό, δωρεάν από το getjar.com, αλλά δεν υπάρχει για ICS για το X5
CamScanner - Φωτογραφίζεις κείμενο, αναλύει τη κλίση του κινητού μέσω του accelerator και στο κάνει λες και είναι σκαναρισμένο.
Dolphin Browser
doubletwist
Dropbox+Dropsync - το 2ο είναι εφαρμογούλα που ρυθμίζεις να ανεβάζει ότι υπάρχει μέσα σε έναν φάκελο πχ στο φάκελο 'Photos', οπότε οταν βγάζεις φωτογραφία την ανεβάζει αυτόματα.
ES File Explorer
Flashlight
FuelLog - Κρατάει αρχείο από τις βενζίνες, χιλιόμετρα και υπολογίζει καταναλώσεις και κόστη.
FxCamera
Goggles - σκανάρει barcodes, βρίσκει ποιό εργο τέχνης έχεις μπροστά σου, μνημεία κλπ.
Handcent SMS
handycalc - κι'άλλο κομπιουτεράκι, πιο επιστημονικό
How to tie a tie
imo - instant messaging πρόγραμμα που συνδέεται με διάφορα πρωτόκολλα. Skype, Live Messenger κλπ.
Justpictures -
Mapdroyd - πλοήγηση
Mx Video Player - Το καλύτερο που έχω βρει μέχρι στιγμής
NDrive - πλοήγηση, δωρεάν με το κινητό. Καλό είναι, αλλά πολλές φορές το παρακάνει με τα στενά.
Network tester - Δοκιμάζει να δει αν έχεις σύνδεση με το ίντερνετ μέσω του wifi και τι ταχύτητες πιάνεις
Nova Launcher - Launcher για την ICS, άμα έχει κάποιος να προτείνει καλύτερο ακούω
Pharmacies
PhoneUsage - Στατιστικά
QuickPic -
RealSilent - Όταν το έχω στο αθόρυβο, βάζει και το media volume στο αθόρυβο.
SMS Backup+ - Είχα συμπεράνει οτι είναι καλύτερο από το SMS Backup + Restore αλλά δε θυμάμαι γιατί
Sound Meter - Ντεσιμπελόμετρο, υποτίθεται.
SoundHound
Speedview - Ταχογράφος
StopWatch & Timer - Χρονόμετρο
Touchpal - Ελληνικό πληκτρολόγιο
Transportation in Athens - Δρομολόγια ΜΜΜ, απεργίες, κυκλοφορία. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ για να ξέρω αν είναι αξιόπιστο
Via Michelin Mobile - πλοήγηση με υπολογισμό κόστους και άλλα. Πολύ χρήσιμο
Voice Recorder - δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη
Widgetsoid - για widgets
Wifi Analyzer - αναλύει τη ποιότητα σήματος του δικτύου σουΠαιχνίδια
Bubble Blast 2 Πολύ εθιστικό
Find Differences
Gloomy Dungeons 3D
Glow Hockey 2
Origami Instructions
Pes Vres
Pixel Rain Πολύ καλό
Reflexions Πολύ καλό
StayAlive Παλούκι ούτε 20 δευτερόλεπτα δε μπορώ να παίξω.
Unblock me Free Πολύ εθιστικό
Κρεμάλα -
delete
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είσαι σίγουρος για την τιμή; Παραείναι φθηνό. Μήπως είναι με συμβόλαιο ή κάτι άλλο;
Εγώ θα πρότεινα να ψάξεις πάλι για το απλό Defy, που στην ουσία δεν υστερεί κάπου. Και θα το βρεις και σε καλή τιμή.
Καινούριο το Defy+ πια, έχει πέσει κοντά στα 200€, το amazon.de το έχει 217€, ενώ και στην Ελλάδα το βρίσκεις κάνα 10άρικο παραπάνω.προφανώς επειδή είναι κλειδωμένο, αν χαζέψεις το ebay τα βρίσκεις σωρηδόν σε αυτή την τιμή.
Δυστυχώς στο τοπιπκό ολλανδικό σάιτ που είχα βρει το κελεπούρι μου δεν παίζει κανεναν, εκτός από έναν τυπά που πουλάει το απλό, με χαλασμένη κάμερα στα 160http://link.marktplaats.nl/537953335
κάτσε να δώ και τί θα μου δώσει η ασφάλεια
-
Festonero: Apex Launcher... μου εκανε περισσοτερο κλικ απο τον Νοβα.
Btw το ψοφησες στις εφαρμογές....
-
Hallo Drifter,
yep, ik zie dat hier en daar de prijzen steeds lager worden. 150 euro is deal! Ik kan hem voor + verzendkosten versturen, maar kom je wel es in Arnhem/Deventer/Zutphen/Utrecht? Dan spreken we gewoon af.
Groet,
Carsten
-
μην το σκέφτεσαι τοτε και πάνε πάρε ένα καινούργιο!!
-
όχι, το συγκεκριμένο είναι άλλο, κομπλέ, απλά ζήταγε 230 και του λέω τόσο κάνει το καινούργιο, δίνεις 150
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Hallo Drifter,
yep, ik zie dat hier en daar de prijzen steeds lager worden. 150 euro is deal! Ik kan hem voor + verzendkosten versturen, maar kom je wel es in Arnhem/Deventer/Zutphen/Utrecht? Dan spreken we gewoon af.
Groet,
Carsten
To Defy+?
Το αγόρασες δηλαδή; -
το απλό, το σκέφτομαι να το αγοράσω.
Εχει αλλάξει και το ηχείο που είχε το θέμα που μου έλεγες -
καποιος με ICS μπορει να δοκιμασει αυτη την εφαρμογη και να μου πει αν λειτρουργει κανονικα;
http://www.appbrain.com/app/ministocks- ... .ministock
-
σήμερα ανακάλυψα το draw something αλλά είναι βαρετό να παίζεις με αγνώστους
αν θελει να καεί κανένας ας με προσθέσει (papathvas)
-
Γιατί δεν παίζεις με το φίλο σου τον Corsair να ησυχάσουμε και λίγο από τη γκρίνια του?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γιατί δεν παίζεις με το φίλο σου τον Corsair να ησυχάσουμε και λίγο από τη γκρίνια του?εδώ για έναν καφέ τον παρακαλάω να πάμε αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί γιατί έχει να τρολάρει στο φορουμ...
-
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Γιατί δεν παίζεις με το φίλο σου τον Corsair να ησυχάσουμε και λίγο από τη γκρίνια του?
εδώ για έναν καφέ τον παρακαλάω να πάμε αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί γιατί έχει να τρολάρει στο φορουμ...
ΚΑΦΡΕ... ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ....
Roz : Θα αργησω λιγο...εως πολυ μαλλον
Corsair: failSent at 6:20 PM on Wednesday
Corsair: kala
asto gi aurio ama einaiSent at 6:22 PM on Wednesday
Roz: εχω το μπος εδω
οκ,μιλαμε αν ειναι -
κιουση...
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1558213
Περι συσκευών Android...