-
μοιρογνωμόνιο έχει το αμάξι?
-
Ναι, μετράει τις μοίρες πλάγιας κλίσης.
-
μοιρογνωμόνιο είπαμε όχι
-
Μήπως σε ενδιαφέρει με Q5 ?
-
Ελα να πεφτουν οι προσφορες
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Μήπως σε ενδιαφέρει με Q5 ?Λευτέρη μαζί να ξεκινήσουμε.......
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αρκεί να μη βρέχει.Μητσοτάκη εσύ;
-
Μήπως θα ήταν πιο καλά αν οργανώναμε την εκδρομή ΜΕΤΑ τις εκλογές (πχ 13 Μαΐου); Στις 22 Απριλίου είναι η Κυριακή του Θωμά, τελειώνουν οι μέρες του Πάσχα και όλο και κάποιος θα έχει άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις μέχρι και τότε.
-
Μη μου την κάνετε τέτοια νίλα παρακαλω
-
Εγώ λέω ο δβέκος να αποφασίσει δημοκρατικά να γίνει στις 22 και να τελειώνουμε με την ημερομηνία!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εγώ λέω ο δβέκος να αποφασίσει δημοκρατικά να γίνει στις 22 και να τελειώνουμε με την ημερομηνία! -
Καλά βρε σεις, εγώ μια πρόταση έκανα μήπως η Κυριακή του Θωμά αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο να έρθουν κάποια άτομα...
-
Μεχρι τελος του μηνα θα εχουμε επισημα ημερομηνια εκλογων και μετα 'σκοτωνομαστε' ανετα, μη βιαζεστε!!
-
Βασικα να έχουμε μια ημερομηνία για να κλείσουμε και κανένα δωμάτιο εγκαίρως
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Καλά βρε σεις, εγώ μια πρόταση έκανα μήπως η Κυριακή του Θωμά αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο να έρθουν κάποια άτομα...Ο Thomas_C200 για να μην κεράσει! 2000 Ευρώ θα του βγει η εκδρομή!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μήπως σε ενδιαφέρει με Q5 ?
Λευτέρη μαζί να ξεκινήσουμε.......
Κανένα πρόβλημα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλά βρε σεις, εγώ μια πρόταση έκανα μήπως η Κυριακή του Θωμά αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο να έρθουν κάποια άτομα...
Ο Thomas_C200 για να μην κεράσει! 2000 Ευρώ θα του βγει η εκδρομή!
Αλεξανδρε ασε και ειμαι απο το μεσημερι TURBO DIESEL τσιτωμενο και αυτο γιατι μου ανακοινωθηκε οτι μαλλον θα παρω το Α' Γκρουπ Πασχα για να κρατησουν τον Ταμια συναδελφο μεσα για να βγουν κατι τραπεζια πανηγυρια που ειναι να γινει οποτε μαλλον για μενα εξανεμιζονται οι ελπιδες για την Πανελλαδικη συναντηση και αυτο επειδη στο πρωτο γκρουπ δεν γινεται να κολληθουν οι αδειες. Τουλαχιστον θα κολληθουν ολες οι μερες που εχω μια βδομαδα μετα! Π@@@να Γκατζα!!! Επρεπε να ημουν Υπουργος για να τα ξεπουλαγα ολα εδω πανω:iconcool: Ευελπιστω στην καλοκαιρινη συναντηση.
-
Μην απελπίζεσαι... σε λίγο καιρό τελειώνεις. Το καλοκαίρι εδώ θα είμαστε πάλι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μην απελπίζεσαι... σε λίγο καιρό τελειώνεις. Το καλοκαίρι εδώ θα είμαστε πάλι., φυσικα και ανοδος με το ΚΤΕΛ το καλοκαιρι . Η βενζινη ειναι ασυμφορη
-
Δεν αφήνετε τις μλκιες για καλοκαίρια και διακοπές;;;;;
Να καρφωθεί το ημερολόγιο στην άνοιξη.
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012