-
Θεός φυλάξει τι είναι αυτά; Άσε που δεν πρέπει να μπορούν να επισκευαστούν αν έχεις κάποια φθορά στην δομή τους μια για τρύπες δεν μιλάμε πλέον.
Υποθέτω ότι θα βγαίνουν σε διάφορες σκληρότητες σε αντιστοιχία με τις πιέσεις που χρειάζονται τα σημερινά ελαστικά με μεγαλύτερες ίσως ανοχές. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Υποθέτω ότι θα βγαίνουν σε διάφορες σκληρότητες σε αντιστοιχία με τις πιέσεις που χρειάζονται τα σημερινά ελαστικά με μεγαλύτερες ίσως ανοχές. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Μόλις είπα εναν τρόπο και προφανώς θα υπάρχουν πολλοί άλλοι
-
Τωρα μου ηρθε κ το αλλο. Σε οριακο στριψιμο πως πατας αραγε; Με τις ακτινες; Θα πετανε κ σπιθες;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Υποθέτω ότι θα βγαίνουν σε διάφορες σκληρότητες σε αντιστοιχία με τις πιέσεις που χρειάζονται τα σημερινά ελαστικά με μεγαλύτερες ίσως ανοχές. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Μόλις είπα εναν τρόπο και προφανώς θα υπάρχουν πολλοί άλλοι
Μα φίλε μου με τον τρόπο που λες αν κατάλαβα καλά αλλάζει και η διάμετρος του τροχού οπότε εκτός ίσως από την σκληρότητα χαμηλώνεις ή υψώνεις όλο το αμάξι. Δεν σου φαίνεται υπερβολικό έως ανεφάρμοστο μια και δεν μπορείς να έχεις απόλυτα ίδιες ρυθμίσεις σε όλους τους συνδέσμους και σε όλους τους τροχούς;;!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ε,δέν νομίζω ότι άν θά αποφασίσουν νά τό ρίξουν στήν παραγωγή,νά τό αφήσουν έτσι ρέ σύ Σπύρο.
Κάποιο...περιτύλιγμα θά τού βάλουνε μάλλον.Το περιτύλιγμα πιστεύω πως θα χρειαστεί και για άλλους πιο πρακτικούς λόγους. Τι θα γίνει για παράδειγμα όταν το αυτοκίνητο περάσει από λάσπη; Μέχρι να καθαριστεί πάει περίπατο η ζυγοστάθμιση.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μα φίλε μου με τον τρόπο που λες αν κατάλαβα καλά αλλάζει και η διάμετρος του τροχού οπότε εκτός ίσως από την σκληρότητα χαμηλώνεις ή υψώνεις όλο το αμάξι. Δεν σου φαίνεται υπερβολικό έως ανεφάρμοστο μια και δεν μπορείς να έχεις απόλυτα ίδιες ρυθμίσεις σε όλους τους συνδέσμους και σε όλους τους τροχούς;;!!!!
Oχι, καμία σχέση! Μάλλον δεν είναι σαφές απο αυτά που έγραψα, θα ανεβάσω σχήμα αργότερα.
Τό μέλλον τών ελαστικών,είναι εδώ