-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
HiFI
στο α αφησες απ'εξω τη γυναικα κ τα παιδια (ή γονεις). Μπορει να εισαι ανετος με το δικο σου κωλο, με το δικο τους ομως? Aπάντησε και είπε πως δε θα στερούσε ενα καλό γαμήσι απο την κόρη του, δεν θα την ήθελε παρθένα για μια ζωή....Για τη γυναίκα του, δε χρειάζεται πολύ φαντασία...(βεβαια οτι εκανε το βιασμό 'καλο γαμήσι' και το οτι δεν έχει οικογένεια και παιδιά ακόμα, τα προσπερνάμε, αλλα είναι γνωστό πόσο προοδευτικός, ακομπλεξάριστος, αριστερός, cool, ελεύθερος, προχό και λοιπά είναι ο HiFi, οπότε δεν αποκλείεται και να τα εννοεί....)
Έχεις κάποιο θέμα κατανόησης;
Είπα ποτέ πως θεωρώ ένα βιασμό καλό γαμήσι; Είπα πως θεωρώ ένα βιασμό, απείρως προτιμότερο από ένα θάνατο.
Προφανώς και αν κάποιος βίαζε την κόρη μου, θα το κυνηγούσα με κάθε έννομο τρόπο. Αλλά τον γκόμενο της κόρης μου, όχι. ΟΚ, μπορεί και να τον κυνηγούσα αν την ανέβαζε σε κάνα παπάκι ή ήταν αρκετά άμπαλος και δεν την ικανοποιούσε στο σεξ.Τώρα τους χαρακτηρισμούς, τους αφήνω σ' εσένα, δεν έχω πρόβλημα.
-
Πριν λιγες μερες ... τραγικος επιδοξος αλλοδαπος κλειδωθηκε εντος των αποθηκων στο πατρικο μου απο την ηλεκτρονικη κλειδαρια κλεινοντας πισω του την εξοπορτα του προθαλαμου. Μετα απο 15 ωρες και με 'ακουστικες' κακωσεις παρελαφθει απο λευκο Ι30.
Εδω και ενα χρονο θεωρουσα παραλογο να εχω 4 pins απο το γκαραζ ως το διαμερισμα αλλα ... ανα 2μηνο περιπου καποιοι φροντιζουν για την χρησιμοτητα τους.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
-
To ίδιο άτομο πριν λίγες μέρες επανήλθε στο ίδιο κανάλι για ειδήσεις στις 20:00. Μ' αρέσει αυτή η κοινωνία μας...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
c) βλεπε a. Κ συμπληρωνω, η ΓΝΩΣΗ οτι ΚΑΘΕ σπιτι εχει απο ενα οπλο κ η συχνη αναφορα στα ΜΜΕ οτι 'νοικοκυρης εκτελεσε διαρρηκτη, κ μετα τον ελεγχο για τη νομιμοτητα του οπλου ο εισαγγελεας τον εστειλε σπιτι του', θα διορθωσουν ΠΟΛΥ τα πραγματα.
Μετά θα παίζει ρόλο ποιος έχει καλύτερο σημάδι, ο ληστής ή ο νοικοκύρης... Φαντάζεσαι σκηνικό Φαρ ουέστ σε κάθε σπίτι κ σε κάθε ληστεία?
Kacey εσένα μάλλον πρέπει να σου γνωρίσω τον θείο μου...
Ανώτατος αξιωματικός του Ε.Σ., τέως Πυροβολητής με σχολές σε ΝΑΤΟ κ Αμερική κ προσωπικός ακόλουθος Αρχηγού Εθ. Άμυνας για καμιά δεκαετία, γυμνασμένος, με χόμπυ το κυνήγι, μία συλλογή από 8-10 καραμπίνες κ δίκανα, γύρω στα 2.000 φυσίγγια για όλες τις καραμπίνες, 2-3 φορές σαφάρι σε Αφρική. Του έδωσαν άδεια για περίστροφο. Δεν περνάει κουνούπι έξω από το σπίτι... -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
To ίδιο άτομο πριν λίγες μέρες επανήλθε στο ίδιο κανάλι για ειδήσεις στις 20:00. Μ' αρέσει αυτή η κοινωνία μας...ελα ντε λες και ξεχναει ο κοσμος οτι η 'πληροφορια' για την ψευτικη χειροβομβιδα ηρθε απο αυτον
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Kacey εσένα μάλλον πρέπει να σου γνωρίσω τον θείο μου...
Ανώτατος αξιωματικός του Ε.Σ., τέως Πυροβολητής με σχολές σε ΝΑΤΟ κ Αμερική κ προσωπικός ακόλουθος Αρχηγού Εθ. Άμυνας για καμιά δεκαετία, γυμνασμένος, με χόμπυ το κυνήγι, μία συλλογή από 8-10 καραμπίνες κ δίκανα, γύρω στα 2.000 φυσίγγια για όλες τις καραμπίνες, 2-3 φορές σαφάρι σε Αφρική. Του έδωσαν άδεια για περίστροφο. Δεν περνάει κουνούπι έξω από το σπίτι...Αν μπεις σε ελληνικό κυνηγετικό φόρουμ, θα δεις στις φωτογραφίες των μελών πολλά άτομα με τρελές συλλογές.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επιπλέον: θέλουμε να δώσουμε δίπλωμα οδήγησης στον οποιονδήποτε; Με ποιον τρόπο θα τους ελέγξεις; Εδώ δεν μπορούμε να ελέγξουμε τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές και έχουμε δολοφόνους σαν τον Δημήτριο Ντόλα, θα ελέγξουμε εκατομμύρια άλλους;
Επιπλέον, το επιχείρημα πως ο άλλος θα έχει δίπλωμα οδήγησης για να κάνει τη δουλειά/χαβαλέ του, δεν μπορεί να σταθεί σοβαρά σε λογικό μυαλό... Κι αν εγώ είμαι δίπλα από το αυτοκίνητο του εν λόγω και με πάρουν οι ρόδες του, τι φταίω;
Δε βλέπω να ζητάμε τον περιορισμό της κατοχής διπλώματος σε αυτούς που επιτελούν έργο απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας (κατ' αντιστοιχία με αστυνομικούς/στρατιωτικούς για την οπλοφορία). Κι έχουμε πολύ πιο απτές αποδείξεις για τις συνέπειες της οδήγησης από τον καθένα
Δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη. Με την λογική αυτή, θα έπρεπε να μην επιτρέπουμε και την αναπαραγωγή στους ηλίθιους, εν τούτοις, είναι εκεί έξω και αναπαράγονται και τ' αποτελέσματα τα βλέπουμε!
Προφανώς σε κάθε απόφαση έχεις κάποια υπέρ και κάποια κατά, τα υπέρ της οπλοκατοχής δεν τα βλέπω, δεν είναι μονόδρομος, υπάρχουν κι άλλες λύσεις.
Μόλις βρεθούν κι άλλες λύσεις για την οδήγηση, ευχαρίστως να την καταργήσουμε.www.isap.gr
www.ose.gr
http://www.amel.gr
http://www.tramsa.gr
http://www.oasa.gr / www.ethel.gr
http://www.ktelattikis.gr/ -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πριν λιγες μερες ... τραγικος επιδοξος αλλοδαπος κλειδωθηκε εντος των αποθηκων στο πατρικο μου απο την ηλεκτρονικη κλειδαρια κλεινοντας πισω του την εξοπορτα του προθαλαμου. Μετα απο 15 ωρες και με 'ακουστικες' κακωσεις παρελαφθει απο λευκο Ι30.
Εδω και ενα χρονο θεωρουσα παραλογο να εχω 4 pins απο το γκαραζ ως το διαμερισμα αλλα ... ανα 2μηνο περιπου καποιοι φροντιζουν για την χρησιμοτητα τους.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Πάλι καλά που δε σας έκανε αγωγή
The parole board, however, has continually refused him early release - saying he has shown no remorse and would continue to pose a danger to any other burglars.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
To ίδιο άτομο πριν λίγες μέρες επανήλθε στο ίδιο κανάλι για ειδήσεις στις 20:00. Μ' αρέσει αυτή η κοινωνία μας...Δεν είναι το ίδιο άτομο, έχει αλλάξει. Τώρα ξέρει να χειρίζεται ipad και τις λέει όρθιος τις ειδήσεις.
-
Αυτόκλητοι «προστάτες» της δημόσιας τάξης
γινεται ολο και καλυτερο
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Επίσης υπάρχει και το σενάριο που θέλει τον πατέρα να μην έχει κρυμμένο στο βρακί του το όπλο (just in Kacey) και να προμηθεύει ωραιότατα τον κλέφτη με δαύτο, μετά από σχετική αναζήτηση στο σπίτι την ώρα που κοιμάται. Κι αυτό μεγάλη επιτυχία.
Αν ερθεις στο σπιτι μου κ δεις σε ποσα μερη εχω κρυμμενα διαφορα κ τι ειναι αυτα...
Για ολα τα υπολοιπα κ την επιχειρηματολογια περι α) του αν ειναι προτιμοτερο να παθεις εσυ κατι - κλοπη, βιασμος, τραυματισμος, θανατος - προκειμενου να μην φας καποιον, β) περι του τι μπορει να συμβει*, κ γ) περι ηθικων αναστολων για την αντιμετωπιση ενος εισβολεα με τα ιδια μεσα που χρησιμοποιει αυτος, ειναι αστεια.
*καθεστε κ εξεταζετε το τι μπορει να σας κανει ο εισβολεας, που θα σταματησει, κ δειχνετε διατεθιμενοι να ρισκαρετε να αφησετε την τυχη σας στη δικια του βουληση. Γαματοι ειστε...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
HiFI
στο α αφησες απ'εξω τη γυναικα κ τα παιδια (ή γονεις). Μπορει να εισαι ανετος με το δικο σου κωλο, με το δικο τους ομως? Aπάντησε και είπε πως δε θα στερούσε ενα καλό γαμήσι απο την κόρη του, δεν θα την ήθελε παρθένα για μια ζωή....Για τη γυναίκα του, δε χρειάζεται πολύ φαντασία...(βεβαια οτι εκανε το βιασμό 'καλο γαμήσι' και το οτι δεν έχει οικογένεια και παιδιά ακόμα, τα προσπερνάμε, αλλα είναι γνωστό πόσο προοδευτικός, ακομπλεξάριστος, αριστερός, cool, ελεύθερος, προχό και λοιπά είναι ο HiFi, οπότε δεν αποκλείεται και να τα εννοεί....)
Έχεις κάποιο θέμα κατανόησης; Eσυ έχεις πρόβλημα διατύπωσης και μπλέκεις 47 άσχετα θέματα μεταξύ τους και μας λες οτι δεν θα ήθελες την κόρη σου παρθένα εσαεί...Λες και σου είπε κανείς να την κλεισεις σε μοναστήρι....
Είπα ποτέ πως θεωρώ ένα βιασμό καλό γαμήσι; Είπα πως θεωρώ ένα βιασμό, απείρως προτιμότερο από ένα θάνατο.
Προφανώς και αν κάποιος βίαζε την κόρη μου, θα το κυνηγούσα με κάθε έννομο τρόπο. Θα ήθελες και τη συνδρομή των άχρηστων σωμάτων ασφαλείας ή θα το παλευες μόνος σου....? Αλλά τον γκόμενο της κόρης μου, όχι. Αν τη βίαζε, δεν θα τον κηνυγούσες...?? (με έννομα μέσα...)Γιατί..??? Ή αναφέρεσαι σε συνεναιτικό σεξ, οπότε τ΄αυτονόητα να παραλείπονται...? Μαλλον εχω θέμα... κατανόησης..! ΟΚ, μπορεί και να τον κυνηγούσα αν την ανέβαζε σε κάνα παπάκι ή ήταν αρκετά άμπαλος και δεν την ικανοποιούσε στο σεξ.Τώρα τους χαρακτηρισμούς, τους αφήνω σ' εσένα, δεν έχω πρόβλημα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πείτε ό,τι θέλετε, αλλά στη λεβεντογέννα κλπ Κρήτη οι ληστές είναι είδος σπάνιο. Υπάρχουν βέβαια τα απόνερα, παλικαράδες, καουμπόηδες συν κάτι μαφιόζοι, αλλά ο κόσμος δεν φοβάται να πάει με τα πόδια πουθενά. Ίσως και γιατί ο υποψήφιος βιαστής, ληστής ξέρει ότι πολλοί δεν έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.
Σε καθε νησι οι ληστες ειναι ειδος σπανιο. Θα ελεγα μαλιστα οτι η Κρητη γενικως χαρακτηριζεται απο παραβατικη συμπεριφορα και βιαιη εγκληματικοτητα σε μεγαλυτερο βαθμο απο αλλα νησια .
Εξαρτάται από το νησί. Η Κρήτη έχει 4 νομούς, δεν είναι σαν τη Μήλο. Και τσαντίλα πολλή υπάρχει διαχρονικά, εγκλήματα τιμής, κάποιοι σκοτωμοί. Αλλά και ισχυροί δεσμοί.
Η παραβατική συμπεριφορά είναι ίδιον συγκεκριμένων περιοχών, συνήθως ορεινών, όσο και αποτέλεσμα της εξωφρενικής ανάπτυξης και του πλούτου που έρεε χωρίς σταματημό επί δεκαετίες, ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Από εκεί και πέρα, η 'παραδοσιακή' οπλοκατοχή δεν επέτρεψε την ανάπτυξη του εγκλήματος, όπως το βιώνει κάποιος πχ στην Αθήνα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη.
Είναι λίγο δύσκολο να περιγράψω ακριβώς πώς λειτουργεί το πράγμα. Εξαιρουμένων κάποιων σαν αυτούς που περιγράφω παραπάνω (καουμπόηδων κλπ), η σταθερή οπλοκατοχή έχει διδάξει τους κατοίκους τι δεν πρέπει να κάνουν με τα όπλα και γιατί τα έχουν. Δεν είναι δηλαδή ευκαιριακοί κάτοχοι. Μιλάμε για ειδική περίπτωση.
Για 'Αθηναίο' η τελική μου γνώμη είναι να μην πάρει όπλο. Δεν το ξέρει, δεν το σέβεται, δεν έχει σωστή νοοτροπία. Καλύτερα ν' αγοράσει συναγερμό. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
(...) Μαλλον εχω θέμα... κατανόησης..! (...)+1
-
Κανεις από οσους γραφουν, θελω να πιστεύω, δεν εχει ένα όπλο και περιμένει ή εύχεται να μπουκάρει ο ληστης για να τον καθαρίσει!
Ολοι έχουν πάρει τα μέτρα τους (κλειδαριές, κάγκελα, συναγερμος, δόκανα, σκυλια, γατια, αρκούδες κλπ), με το όπλο να είναι η τελευταία λύση προστασίας.
Ολοι δε απεύχονται να τους συμβεί η ανάγκη να το χρησιμοποιήσουν. -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Κανεις από οσους γραφουν, θελω να πιστεύω, δεν εχει ένα όπλο και περιμένει ή εύχεται να μπουκάρει ο ληστης για να τον καθαρίσει!
Ολοι έχουν πάρει τα μέτρα τους (κλειδαριές, κάγκελα, συναγερμος, δόκανα, σκυλια, γατια, αρκούδες κλπ), με το όπλο να είναι η τελευταία λύση προστασίας.
Ολοι δε απεύχονται να τους συμβεί η ανάγκη να το χρησιμοποιήσουν. -
Ο διάλογος του αστυνομικού με τον 70χρονο που πυροβολούσε σε αμόκ στην εφορία Αγίας Παρασκευής
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 69&catid=4Το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ που είχε 'σηκώσει' από την τράπεζα, για το μνημόσυνο του αδικοχαμένου εγγονού της φέρεται να ήταν το κίνητρο των δολοφόνων της 85χρονης...
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 10&catid=4Γιάννενα: Τον χτύπησαν και τον λήστεψαν, στο κατάστημά του!
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 43&catid=4 -
Πολυεθνική συνεργασία κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού:
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 96&catid=4 -
O Πακιστανός, ο Αλγερινός, ο Παλαιστίνιος κι ο Ιρακινός δεν έχουν δυνατότητα για πιο ιντελεκτουέλ καταστάσεις όπως οι έλληνες συνάδελφοί τους
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/320167/oi-xediadropes-apates-kata-ton-ilikiomenon/
Ας φρόντιζαν κι αυτοί να επιλέξουν μάθημα ελληνικών στα κολέγια που (δεν) πήγαιναν στο Πακιστάν, στην Παλαιστίνη, στο Ιράκ και στην Αλγερία αντί να χασομεράνε παίζοντας με τη ζωή τους από το πρωί μέχρι το βράδυ (πολεμικές συρράξεις, πείνες, αρρώστιες κα), να έρθουν με εφόδια για πιο κυριλέ παρανομίες στην κοιτίδα του πολιτισμού.
Καλά να πάθουν τα βρωμόσκυλα.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.