-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Έχω ένα laptop 5ετίας το οποίο έχει chipset γραφικών intel 945 και το συνδέω συχνά σε full hd τηλεόραση για ταινίες.
Η μέγιστη ανάλυση που βγάζει σε εξωτερική οθόνη είναι ίδια με την δικιά του οθόνη (1280x800) οπότε φαίνεται χάλια.
Είχα παλιότερα ένα netbook, σαφώς πιο αδύναμο μηχάνημα, με ίδιο ή παρόμοιο chipset το οποίο όμως έβγαζε full hd
σε εξωτερική οθόνη, οπότε υπέθεσα ότι απλά φοράει πιο καινούριους drivers. Έβαλα τους τελευταίους στο laptop αλλά
δεν άλλαξε κάτι, υπάρχει καμιά εναλλακτική ή είμαι καταδικασμένος?Υπάρχει λύση αλλά δεν είναι και φθηνή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702687 , http://ftp.terratec.de/CONNECT/CONNECT_ ... ata_EN.pdf
Από usb πηγαίνεις σε HDMI 1080Ρ.
Βρες επίσης τι ακριβώς δυνατότητες έχεις η έξοδος VGA του φορητού σου. Εμένα ένας παλαιότερος έβγάζε μεγαλύτερη ανάλυση στην έξοδο από ότι είχε στην οθόνη του. Ποιο μοντέλο είναι ακριβώς?
Εντιτ, τώρα είδα τα αποπάνω που γράψατε. Δοκίμασε τα και αν δουλέψουν γλύτωσες 60 ευρώπουλα.
-
παντως σε γενικες γραμμες (internet και office) και μενα το netbook με καλυπτει. Μαλιστα αυτο που πηρα ειναι 2core με τον n570 και παει αρκετα γρηγορα. Δουλευω που κ που και το samsung galaxy tab αλλα το netbook ειναι απειρως πιο χρησιμο. Για gaming βεβαια ειναι πολυ ανωτερο το tab αλλα γενικα το χω βαλει στην ακρη αφου με βολευει πιο πολυ το netbook.
-
προς ολους οσους λένε ποσο πολυ αγαπανε τους τενεκεδες τους, τα νετμπουκ τους και ποσοι πολυ ικανοποιημενοι ειναι... θα πω:
Σας πηραμε χαμπάρι πως τρολλάρετε ρεεεεεεεεεεε
-
Δεν εισαι καν αστείο ρε ψορσαιράκο... Βάλε τη ταμπλετούλα στο μηχανάκι για τα κουνούπια και άσε μας να έχουμε σοβαρά μηχανάκια εμείς!
-
Όλα τα μηχανάκια καλά είναι , αλλά τη κούτα δεν την αλλάζουμε με τίποτα
Γραφικά και οθοναρες μόνο αυτή μας προσφέρει ,τα υπόλοιπα είναι υποκατάστατα -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
προς ολους οσους λένε ποσο πολυ αγαπανε τους τενεκεδες τους, τα νετμπουκ τους και ποσοι πολυ ικανοποιημενοι ειναι... θα πω:Σας πηραμε χαμπάρι πως τρολλάρετε ρεεεεεεεεεεε
...το δικαίωμα σας στην γνώμη, δεν περιλαμβάνει την υποχρέωση μας να σας λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν...
-
αν δεν έχω desktop νιώθω μισός.
το desktop το έχω για δουλειά, διασκέδαση, μουσική, ταινίες κλπ, γενικώς για όλα.
το laptop το έχω για τις εκδρομές αν χρειαστεί κάτι για τη δουλειά και για ταινίες σε φάση ρελάξ
το iphone είναι για τηλέφωνο και για χρήση όταν είμαι σε μέρη που βαριέμαι ή για να περάσει ή ώρα ή τουαλέτα. θα μπορούσα να πάρω ταμπλέτα αλλά μου φαίνεται too much, έχω άλλες προτεραιότητες.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
...το δικαίωμα σας στην γνώμη, δεν περιλαμβάνει την υποχρέωση μας να σας λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν...
εεε ναι... γι αυτο λεω οτι τρολλάρετε... γιατι αμα σας παιρναμε σοβαρα θα ειχε βρέξει ban....
-
Τρολλαρει κάποιος όταν λέει πως κάνει κάποιες επιλογές βάσει των προσωπικών του αναγκών ή κάποιος που δεν δέχεται τις προσωπικές ανάγκες των αλλων??
-
Τρολλαρει κάποιος όταν λέει πως κάνει κάποιες επιλογές βάσει των προσωπικών του αναγκών ή κάποιος που δεν δέχεται τις προσωπικές ανάγκες των αλλων??Ασχολείσαι κι εσύ τώρα με τον ψορσαίρ; ΠΝ υπηρέτησε λέμε!
-
κ γω ΠΝ υπηρέτησα κύριος
-
-
γιατρέ, beautifuuuuuuul
-
Τρολλαρει κάποιος όταν λέει πως κάνει κάποιες επιλογές βάσει των προσωπικών του αναγκών ή κάποιος που δεν δέχεται τις προσωπικές ανάγκες των αλλων??Ααα τι? δεν τρολλάρεις?
Ωχχχ.... I feel sorry for u man.... Συγνώμη, δεν το ήξερα... -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
-
για να μου πουν οι gagdetακηδες
πως μπορω να παρω ηχο απο το laptop και να δωσω
σε 5+1
κ σε μικτη
τη μονη εξοδο ηχου που αναγνωριζω ειναι αυτη για τα ακουστικα
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
για να μου πουν οι gagdetακηδεςπως μπορω να παρω ηχο απο το laptop και να δωσω
σε 5+1
κ σε μικτη
τη μονη εξοδο ηχου που αναγνωριζω ειναι αυτη για τα ακουστικα
Από τα ακουστικά θα πάρεις μόνο έναν στερεοφωνικό ήχο. Χρειάζεσαι κάποια κάρτα ήχου usb για να πάρεις 5.1
Φθηνή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802265
Όχι τόσο φθηνή : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540205
Καθόλου φθηνή : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500793
-
Δευτερη φορα που την παταω το τελευταιο 3μηνο και ενας διολου φιλικος ιος εχει κανει επισκεψη στο λαπτοπ. Προηρθε απο λινκ φιλου στο msn οποτε το ανοιξα χωρις δευτερη σκεψη. Απο προστασια εχω μονο τα microsoft security essentials που απ' οτι φαινεται ειναι γτπ.
Την προηγουμενη φορα που ειχα αναλογο θεμα ειχα κανει restore σε προηγουμενη κατασταση και ειχε λυθει. Τωρα δεν με αφηνει να κανω τιποτα ουτε να ανοιξω οποιοδηποτε προγραμμα. Το μονο που εχω καταφερει ειναι να βαλω το mse να κανει scan μπας και βρει τιποτα και το σβησει αλλα δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος. Any ideas?
Να σημειωσω οτι ο ιος εμφανιζεται με τη μορφη antivirus software και με προειδοποιει για malicious soft και trojians κτλ.
Sent from my GT-I9100
-
Αν σου βγάζει κάποιο όνομα, γκογκλαρε το (από άλλο πισι ενδεχομένως) για να βρεις κάποια λύση διαγραφής. Εμένα τα μιψροσοφτ security ταδε για περίπου 1-1.5 χρόνο που τα χρησιμοποιώ είναι μια χαρά.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]