-
Ο χρήστης cjgeorgio έγραψε:
Το κακό είναι ότι είμαι βόρειο Ελλάδα και όλα τα καλά κομάτια είναι στην νότιο Ελλάδα...Εδώ βόρεια οι τιμές είναι για γέλια...Ολοι κοιτάνε να βγάλουν από σκωτομένα αμάξια...Mη το λες,εκει ειναι που προσπαθουν να κρυψουν και το παραμικρο πανω στο αυτοκινητο ωστε να ανεβει λιγο η τιμη.
-
Γεια χαρά. Μπορεί να μου δώσει κάποιος ενδεικτικές τιμές για τα σέρβις του συγκεκριμένου μοντέλου;
Ή και τιμές από επισκευές τυχόν προβλημάτων.
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης michael owen έγραψε:
Γεια χαρά. Μπορεί να μου δώσει κάποιος ενδεικτικές τιμές για τα σέρβις του συγκεκριμένου μοντέλου;
Ή και τιμές από επισκευές τυχόν προβλημάτων.
ΕυχαριστώΓια το R171 ή το R170??? To κοστος ενος σερβις δεν ειναι ακριβο, ισα ισα που ειναι λογικο
-
Για R171 κυρίως αλλά αν ξέρεις μόνο για R170 πάλι χρήσιμη θα είναι η πληροφορία.
-
Για R171 κυρίως αλλά αν ξέρεις μόνο για R170 πάλι χρήσιμη θα είναι η πληροφορία.Λογικα για λαδια φιλτρα κανα 150-180€ παει. Εγω για την W203 C 200 K εδωσα 150€ σε εξειδικευμενο Μερκ . Ποσο παραπανω να σου ζητησει
-
Όντως λογικό μου φαίνεται.
Thanks Thomas -
Όντως λογικό μου φαίνεται.
Thanks ThomasΓια περισσοτερη σιγουρια παρε τηλ μερικα συνεργεια να σου πουν. Αμα θες εχω εναν καλο που πηγαινω το αμαξι .
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Ψάξε το καλύτερα. Μπες στα ξένα φόρουμ για SLK και ρώτα, έχουν πολλά πράπωνα οι ιδιοκτήτες, εγώ έδιωξα το δικό μου 5 μήνες μετά που το πήρα γιατή έτριζε. Οδήγησα άλλα 2 κι επίσης έτριζαν. Κάποια βγάζουν ηλεκτρικά προβλήματα και ξεκάρφωτους θορύβους. Ψάξε το πολλύ, οδήγησε αυτό που θα πάρεις με κληστή την οροφή και άκουσε το προσεκτικά. Άνοιξε την οροφή και άκουγε την καθώς θα ανοίγη, μην πάρεις έκδοση με σπορ ανάρτηση ή 18άρες ζάντες, πάρε οποσδήποτε μία που να έχει navi πάνω, είναι το ποιό εντυπωσιακό έξτρα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.Το τελευταίο Auto Bild λέει οτι το συγκεκριμένο μοντέλο ειναι σούπερ αξιόπιστο. Άρα ολα οκ!
-
-
από τις πιο καλές επιλογές αυτή την περίοδο και φορολικά αλλά και σαν Money for value Και εγω αν επαιρνα αμαξι τωρα σιγουρα αυτό θα κοίταζα...με καλό ψάξιμο και μαρουλάκι στο χέρι θα βρείς σούπερ όχημα
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
από τις πιο καλές επιλογές αυτή την περίοδο και φορολικά αλλά και σαν Money for value Και εγω αν επαιρνα αμαξι τωρα σιγουρα αυτό θα κοίταζα...με καλό ψάξιμο και μαρουλάκι στο χέρι θα βρείς σούπερ όχημα'Ετσι έχω κατάλάβει κι εγώ. 'Ηδη από μια επίσκεψη σε 'μάντρα' μεταχειρισμένων, η έκπτωση ήταν 8,5%.
Που σε ποσά 30-35Κ είναι αρκετά χρήματα.
Οι πρώτοι 72 μήνες αποπληρωμής είναι οι δύσκολοι -
τσεκαρε εδω αλλα οτι και να κανεις καλο ειναι να το δεις παντα και απο κοντα πιστευω σε καλειπτει http://www.xe.gr/automoto/used-cars-MERCEDES,SLK_200-7045789.html
-
Τρεισήμισυ μήνες μετά...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Για R171 κυρίως αλλά αν ξέρεις μόνο για R170 πάλι χρήσιμη θα είναι η πληροφορία.
Λογικα για λαδια φιλτρα κανα 150-180€ παει. Εγω για την W203 C 200 K εδωσα 150€ σε εξειδικευμενο Μερκ . Ποσο παραπανω να σου ζητησει
εμενα ενας φιλος που την εχει χρονια μου ειπε πως δεν ειναι καθολου φτηνη η αντιπροσωπεια, ιδιαιτερα στα ανταλλακτικα.Και δεν ειναι και κανενας καρμοιρης.
Επισης να πω οτι η καινουρια δεν κανει 60. Κανει 47.500€, αρκετα φτηνοτερη απο τον προκατοχο της δηλ. παρα τις νεες φοροεπιβαρυνσεις(οχι οτι θα τα δινα ) -
Παιδια,το απολυτο και ενδεδειγμενο λιπαντικο για την οροφη ειναι ενα λαδακι που το παραγγελνεις σε μια MERCEDES αντιπροσωπια ,στο φερνουνε σε 20 μερες, τα 30 ml=47E.Αν καποιος ενδιαφερεται του λεω κωδικο και πως να το βαζει.Με τιποτα σπρευ σιλικονης πουθενα στην οροφη,και στα πλαστικα και στα λαστιχα παντου μονο αυτο. Τριγμοι μηδεν,σε 171/2004 απο τοτε που βαζω αυτο!
-
Καλημερα. Εαν σε ενδιαφερει ακομα η αγορα μιας μοναδικης έκδοσης slk 200 171 πες μου
-
Ο χρήστης CDAGI έγραψε:
Καλημερα. Εαν σε ενδιαφερει ακομα η αγορα μιας μοναδικης έκδοσης slk 200 171 πες μουΕνα χρονο μετα......
-
Από πλευράς αξιοπιστίας, το R171 με τους 163 ίππους δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Το είχα για 3 χρόνια και δεν έκανε το παραμικρό. Όσο για το τρίξιμο της οροφής, θα συμφωνήσω με το Χάρη για το λαδάκι της Mercedes. Μπορεί να ακούσεις μια οροφή να τρίζει υπερβολικά, να πεις 'αμάν τι σαράβαλο είναι τούτο' και αφού βάλεις το λαδάκι μετά δεν θα κάνει τον παραμικρό θόρυβο. Το χρειάζεται αυτό περίπου μία φορά το χρόνο. Πέρα από αυτό, εμένα παρόλη τη σπορ ανάρτηση και τις 17αρες δεν έκανε άλλο θόρυβο. Απλά δώσε μεγάλη προσοχή στο άνοιγμα και το κλείσιμο της οροφής. Αν έχει φάει στούκο και δεν έχει επισκευαστεί σωστά, θα έχεις θέματα.
Όσο για το σέρβις, οι τιμές παίζουν πάρα πολύ. Στα εξουσιοδοτημένα, ζητούν από 200 έως 350, για το μικρό των 15.000 χιλιομέτρων. Για το μεγάλο των 30.000 χλμ., έχω ακούσει ότι ζητάνε 700+ περίπου. Ωστόσο μπορείς να το κάνεις σε εξειδικευμένο, το μικρό με 150-200 και το μεγάλο με 300-400. Οι τιμές αυτές είναι προ 2009, οπότε ίσως τώρα να έχουν πέσει. -
Ο χρήστης CDAGI έγραψε:
Καλημερα. Εαν σε ενδιαφερει ακομα η αγορα μιας μοναδικης έκδοσης slk 200 171 πες μουΕ πες και σε εμας σύντροφε CDAGI. Μυστικό είναι;
Καλημέρα. -
Aν δεν πηρες ακομα το slk 200 τυχερος εισαι,σημερα με 6-7.000 βρισκεις σε αριστη κατασταση.....
Εχει η κοπελα μου απο το 2003 σε μαυρο ειναι το 2λιτρο και ειναι ακομα και σημερα πολυ μουρατο......
Ειναι αυτο που λεμε πραγματικο αυτοκινητο.....
Φοραει και 35 λιτρων τεποζιτο υγραεριου με αποτελεσμα Αθηνα-ελαφονησος(λακωνια)-Αθηνα να μην καψουμε πανω απο 70 ευρω,υπολογισμενα μεσα και 10ευρω βενζινη αφου απο ελαφονησο στην επιστροφη βρηκαμε γκαζι στην ....τριπολη!
Που τριξιμο?απολυτως τιποτα!
Και ποιο mx5,τι να συγκρινουμε τωρα,βλεπεις τον φθονο διαφορων.....gabrio οταν κυκλοφορει ανοιχτο
Γερμανικη ποιοτητα σε ολο το μεγαλειο της,πας 200 και νομιζεις οτι εισαι στα 120!
Αμα βρεις ενα,να το παρεις με κλειστα ματια......
Mercedes slk200 r171 αγορά μτχ..