-
Νομίζω πως οι lcd μπορούν να περιμένουν. Προτεραιότητα έχουν το χαμαμ, μια σάουνα κι ενα υδρομασάζ. Μετά τη γυμναστική τους ειδικά, το τελευταίο είναι ο,τι πρέπει...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Νομίζω πως οι lcd μπορούν να περιμένουν. Προτεραιότητα έχουν το χαμαμ, μια σάουνα κι ενα υδρομασάζ. Μετά τη γυμναστική τους ειδικά, το τελευταίο είναι ο,τι πρέπει...Τα σιχαίνομαι και τα τρία.
Θα πάω στη Νορβηγία να εγκληματήσω. Προτιμώ LCD και internet!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νομίζω πως οι lcd μπορούν να περιμένουν. Προτεραιότητα έχουν το χαμαμ, μια σάουνα κι ενα υδρομασάζ. Μετά τη γυμναστική τους ειδικά, το τελευταίο είναι ο,τι πρέπει...
Τα σιχαίνομαι και τα τρία.
Θα πάω στη Νορβηγία να εγκληματήσω. Προτιμώ LCD και internet!
αμα στο χαμαμ ηταν μεσα τουρκαλες να σε τριβουν?
-
Ούτε το μασάζ μου αρέσει. Προτιμώ ξανθές Νορβηγίδες στη δροσερή χώρα τους!
-
Ούτε το μασάζ μου αρέσει. Προτιμώ ξανθές Νορβηγίδες στη δροσερή χώρα τους!νταξ κοιτα μεταξυ μας αμα δολοφονησεις κανεναν εκει πανω μαλλον θα ξερουν πως να σε επαναφερουν στην κοινωνια
-
Δεν μας φτάνουν οι διάφοροι κουμπουροφόροι μπάτσοι και καραβανάδες, τώρα θα έχουμε και του 'φιλήσυχους' οπλοφορούντες για την προστασία του χώρου και της 'περιουσίας' τους.
Εγώ να σας προτείνω να πάρουν όλοι ένα όπλο και να καταργήσουμε μπάτσους και στρατό, να καθαρίζουμε μόνοι μας βρε αδελφέ!
Και τα δικαστήρια μπορούμε να καταργήσουμε, όπως λένε και τα Λούκι Λουκ, 'πρώτα η κρεμάλα, η δίκη μετά'.Τιπ: Αν κάποιος θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του, αφήνει τα όπλα κατά μέρος και βάζει μερικά κάγκελα και ένα συναγερμό. Αν ο ληστής δεν χαμπαριάσει και μπουκάρει, ο πιο πιθανός τρόπος να την γλιτώσεις, είναι να τον αφήσεις να πάρει ό,τι θέλει ,αν θέλει να βιάσει γυναίκα, εσένα και παιδιά, tough luck, αλλά και πάλι, καλύτερα από το να χάσεις την ζωή σου...
Ξέρω πως σε κανέναν δεν αρέσει κάτι τέτοιο, ούτε εμένα θα μου άρεσε να μου σκίσουν τον πάτο, αλλά προτιμώ να μου τον σκίσει ένας, παρά να παίρνουν σειρά στην φυλακή για να γευτούν τα κάλη μου. Ή πόσο μάλλον τα σκουλήκια στο χώμα.
Φυσικά, κανέναν δεν θα πείσω, όλοι είστε φοβερά και τρομερά παλικάρια , και μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα ένα κουμπούρι από τους... 'κλεφταράδες'....
-
Γρηγορη, δε μπορω να καταλαβω σε τι ενοχλειται ενας πολιτης εαν καποιος αλλος φυλαει το σπιτι του με 10 κουμπουρια; Εκτος αν θελει να μπουκαρει αυτος
-
Εχω μια γνωστή που με την οδήγηση δεν...
Στην εθνική δε, πηγαινει με 70-80 όταν πιστευει ότι το σκίζει.
Σε επαρχιακή αν βρεθεί πίσω από φορτηγο βαρυφορτωμένο (γιατι τα άλλα πηγαινουν πιο γρήγορα από αυτήν) δεν θα το προσπεράσει ΠΟΤΕ!
Αυτή λοιπόν θεωρει όλους όσοι πάνε λίγο πιό γρηγορα από αυτην ότι όδηγούν επικίνδυνα και είναι ακριβώς στο όριο να χάσουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου.Εχω δει στον στρατό στρατιώτες να κρατάνε τα φυσίγγια και να τρέμουν τα χέρια τους λές και κρατουν νιτριγλυκερίνη...
Ολοι την ίδια άποψη θα έχουν αν τους ρωτήσεις... το αυτοκίνητο ή τα όπλα αντιστοίχως, είναι τρομερά επικίνδυνα.
Αν δεν το κατέχουν ή δεν έχουν τα κότσια, ας μην οδηγούν ή ας μην αγγίζουν όπλα (έτσι κι αλλιώς καλό θα κάνουν σε όλους τους υπόλοιπους)
Αλλά αυτό είναι άλλο και αλλο είναι γενικεύοντας να αναπτύσσουν θεωρίες, προσπαθώντας να καλύψουν την δική τους ανεπάρκεια.Δυστυχώς μερικοί από αυτούς, έχουν την δυνατότητα να βγάζουν εγκυκλίους ή να νομοθετούν!
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Αν δεν το κατέχουν ή δεν έχουν τα κότσια, ας μην οδηγούν ή ας μην αγγίζουν όπλα (έτσι κι αλλιώς καλό θα κάνουν σε όλους τους υπόλοιπους)
Και αν δεν το'χουν, αλλά δεν το ξέρουν?
-
Αν εννοείς τα κότσια να αντιμετωπίσεις έναν ένοπλο ληστή... αυτό κανείς δεν το ξέρει σίγουρα, θα το διαπιστώσει εκείνη την στιγμή και θα πράξει ανάλογα κρίνοντας φυσικά και τις συνθήκες του συμβάντος.
Αν πάλι εννοείς την δεξιότητα να το κάνει, κι αυτό είναι ένα ρίσκο, αλλά όταν παίρνεις μέρος σε έναν τέτοιο αγώνα με αγνώστους, ποτε δεν γνωρίζεις αν ό αντίπαλος είναι καλύτερος από σένα. (οφείλεις όμως να έχεις φροντίσει να εφοδιάσεις τον εαυτό σου με την απαραίτητη εκπαίδευση για να έχεις αυξημένες πιθανότητες)
Ομως όταν υπό τα όπλα υπερασπίζεσαι την χώρα σου αρα και το σπίτι ή την οικογένειά σου, το ίδιο συμβαίνει... παρ όλα αυτά το κάνεις.
Είναι θεμα επιλογών...Ετσι γίνεται και έτσι γινόταν πάντα! Αλλοι πολεμούν, αλλοι είναι στα μετώπισθεν, άλλοι λιποτακτούν, άλλοι αναπτύσσουν θεωρίες περί πουτανας κοινωνίας ή περι αντιρρησης συνείδησης κλπ κλπ.Mονο που στον πόλεμο φροντίζουν και άλλοι για το σπίτι σου, ενω εδώ είσαι μόνος σου και η όποια επιλογή σου έχει πολύ πιό άμεσο αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γρηγορη, δε μπορω να καταλαβω σε τι ενοχλειται ενας πολιτης εαν καποιος αλλος φυλαει το σπιτι του με 10 κουμπουρια; Εκτος αν θελει να μπουκαρει αυτοςΚαι ποιος μου εγγυάται Σπύρο πως ο φιλήσυχος κουμπουροφόρος δεν θα βγει ποτέ από το σπίτι του με το κουμπούρι του επειδή πχ του μάμησα την κορούλα (τυχαίο παράδειγμα... ).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γρηγορη, δε μπορω να καταλαβω σε τι ενοχλειται ενας πολιτης εαν καποιος αλλος φυλαει το σπιτι του με 10 κουμπουρια; Εκτος αν θελει να μπουκαρει αυτος
Και ποιος μου εγγυάται Σπύρο πως ο φιλήσυχος κουμπουροφόρος δεν θα βγει ποτέ από το σπίτι του με το κουμπούρι του επειδή πχ του μάμησα την κορούλα (τυχαίο παράδειγμα... ).
μα Γρηγορη αμα θελει να σε φυτεψει εχει απειρες επιλογες...
- πεταγεται στην Ομονοια και παιρνει ενα 45αρι σε 10'
- πεταγεται στην κουζινα και παιρνει ενα μπαλτα ή ενα μαχαιρι 30εκ
- πεταγεται στην αποθηκη και παιρνει ενα ροπαλο
- ειναι αδερφος του Ζαμπιδη και σε σαπιζει μεχρι να πεις 'εγω δεν...'. Αν δεν ειναι αδερφος του, μπορει να παρει 3 φιλους του και να σε περιμενουν να σχολασεις
- δινει 300€ σε δυο 'παιδια' και σε στελνουν στο νοσοκομειο για 1 χρονο ή δινει κατι παραπανω και δεν σε ξαναβρισκουν...
- κανει συνδιασμους των παραπανω
θες να πω και αλλα;
το πιο κουτο απο ολα ειναι να παρει ενα οπλο που ειναι καταγεγραμενο στο ονομα του και να σε κυνηγαει
μη παρεξηγηθω, το πιο λογικο ειναι να ασφαλισει το σπιτι του οσο καλυτερα μπορει, αλλα απο κει και περα, για μενα προσωπικα, ας εχει οτι οπλα θελει, δεν κυνηγαω τις κορες των γειτονων
-
Πρέπει να έχει κουμπούρι για να σε περιποιηθεί;
Ψαξε στο σπίτι σου και θα βρεις διάφορα ενδιαφέροντα για να περιποιηθείς κάποιον που πείραξε την κορούλα σου...
Αυτός που θα έχει κουμπούρι και θα το χρησιμοποιήσει, αν δεν είχε, όλο και κάτι ενδιαφέρον θα διάλεγε για να το κάνει. -
Δεν μας φτάνουν οι διάφοροι κουμπουροφόροι μπάτσοι και καραβανάδεςΤι έχεις με τους συναδέλφους;
αν θέλει να βιάσει γυναίκα, εσένα και παιδιά, tough luck, αλλά και πάλι, καλύτερα από το να χάσεις την ζωή σου...
Ελπίζω να αστειεύεσαι!
Εχω δει στον στρατό στρατιώτες να κρατάνε τα φυσίγγια και να τρέμουν τα χέρια τους λές και κρατουν νιτριγλυκερίνη...
Φταίνε και οι συνάδελφοί μου σε αυτό! Το όπλο και τα πυρομαχικά του τα σέβεσαι και τα αγαπάς!
Ντάξει... οχι κι ετσι.
-
Ντάξει... οχι κι ετσι.
νταξ, σε 15΄
βρε, τηλεφωνο παιρνεις και στα φερνουν στο σπιτι
και οχι πιστολακια 38χιλ... -
Eίπες για 45αρι, για το 45αρι σου απάντησε!
-
Αναρωτιέμαι αν έχετε πιάσει καν Colt 0.45.
-
Ποιοί;
-
Γενικά Γιάννη. Όσοι μιλάμε εδώ. Εσένα σε ξέρω από κοντά και ξέρω ότι το έχεις το θέμα.
-
Δεν μας φτάνουν οι διάφοροι κουμπουροφόροι μπάτσοι και καραβανάδες, τώρα θα έχουμε και του 'φιλήσυχους' οπλοφορούντες για την προστασία του χώρου και της 'περιουσίας' τους.
Εγώ να σας προτείνω να πάρουν όλοι ένα όπλο και να καταργήσουμε μπάτσους και στρατό, να καθαρίζουμε μόνοι μας βρε αδελφέ!
Και τα δικαστήρια μπορούμε να καταργήσουμε, όπως λένε και τα Λούκι Λουκ, 'πρώτα η κρεμάλα, η δίκη μετά'.**a) **Αν κάποιος θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του, αφήνει τα όπλα κατά μέρος και βάζει μερικά κάγκελα και ένα συναγερμό. Αν ο ληστής δεν χαμπαριάσει και μπουκάρει, ο πιο πιθανός τρόπος να την γλιτώσεις, είναι να τον αφήσεις να πάρει ό,τι θέλει ,αν θέλει να βιάσει γυναίκα, εσένα και παιδιά, tough luck, αλλά και πάλι, καλύτερα από το να χάσεις την ζωή σου...
**b) **Ξέρω πως σε κανέναν δεν αρέσει κάτι τέτοιο, ούτε εμένα θα μου άρεσε να μου σκίσουν τον πάτο, αλλά προτιμώ να μου τον σκίσει ένας, παρά να παίρνουν σειρά στην φυλακή για να γευτούν τα κάλη μου. Ή πόσο μάλλον τα σκουλήκια στο χώμα.
c) Φυσικά, κανέναν δεν θα πείσω, όλοι είστε φοβερά και τρομερά παλικάρια , και μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα ένα κουμπούρι από τους... 'κλεφταράδες'....
a) Οταν το παθεις, ελα πες μας αν αλλαξες αποψη.
b) Αυτο ειναι το θεμα που συζηταμε, να επιτραπει το αυτονοητο: μπηκε καποιος απροσκλητος στο σπιτι σου κ ειναι οπλισμενος? Τον εκτελεσες κ σου ειπαν κ μπραβο. Ουτε 'ΑΝ κινδυνεψες', ουτε 'τι οπλο ειχες εσυ κ τι αυτος', ουτε καμμια τετοια γραφικη μλκια.
c) βλεπε a. Κ συμπληρωνω, η ΓΝΩΣΗ οτι ΚΑΘΕ σπιτι εχει απο ενα οπλο κ η συχνη αναφορα στα ΜΜΕ οτι 'νοικοκυρης εκτελεσε διαρρηκτη, κ μετα τον ελεγχο για τη νομιμοτητα του οπλου ο εισαγγελεας τον εστειλε σπιτι του', θα διορθωσουν ΠΟΛΥ τα πραγματα.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.