-
merci
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
πως μας έρχεται αναφορά για φωτογραφία που ταγκαριστήκαμε κλπ και αν την αποδεχτούμε μπαίνει ???
Αν έχεις Timeline:
https://www.facebook.com/help/?faq=2231 ... my-profile?Αλλιώς γίνονται αυτόματα αποδεκτές.
Δε χρειάζεται timeline κάπου στα privacy settings είναι η επιλογή
-
Το έψαξα λίγο, νομίζω πλέον όχι.
Για να σε πιέσουν να βάλεις timeline το κάνουν. -
-
-
Για πάμε άλλη μια...
Πως μπορούμε να ¨αποκλείσουμε¨ κάποιον έτσι ώστε να μην μας στέλνει καθε 5 λεπτά ειδοποιήσεις για παιχνίδια; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Για πάμε άλλη μια...
Πως μπορούμε να ¨αποκλείσουμε¨ κάποιον έτσι ώστε να μην μας στέλνει καθε 5 λεπτά ειδοποιήσεις για παιχνίδια;ignore notifications από τον χρήστη (nasty) ή αποκλεισμός της συγκεκριμένης εφαρμογής (λιγότερο nasty).
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Για πάμε άλλη μια...
Πως μπορούμε να ¨αποκλείσουμε¨ κάποιον έτσι ώστε να μην μας στέλνει καθε 5 λεπτά ειδοποιήσεις για παιχνίδια;ignore notifications από τον χρήστη (nasty) ή αποκλεισμός της συγκεκριμένης εφαρμογής (λιγότερο nasty).
Όμορφα... και πως το κάνουμε αυτό;
-
Όοοταν σου ξαναστείλει έχει επιλογή για block request from this person.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Όοοταν σου ξαναστείλει έχει επιλογή για block request from this person.Σίγουρα; γιατί δεν το έχω προσέξει ποτέ...
-
Πας στο request αυτό καθεαυτό και έχει την επιλογή που σου είπε ο carfanatic, το έκανα και 'γω πριν από λίγο γιατί μου 'χαν πρήξει τα @@.
-
Οτι είμαι χαζός είμαι... δεν το εχω κρύψει άλλωστε
Αλλά πατάω την αναφορά και με βάζει (οπως ειναι λογικό) στο παιχνίδι. -
Πατάς πρώτα αριστερά στο apps and games, βάζεις το ποντικάκι σου πάνω στο notification που θέλεις και πατάς το Χ που σου βγάζει πάνω δεξιά. Όταν πατήσεις το Χ, γίνεται σαν το δεξιό κίτρινο πλαίσιο, που μπορείς είτε να μπλοκάρεις τα request από τον συγκεκριμένο χρήστη είτε να μπλοκάρεις το ίδιο το app.
-
Με το hidden chronicles φαντάζομαι σας πρήζουν ε. Me2
-
Eμένα με το superball.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Οτι είμαι χαζός είμαι... δεν το εχω κρύψει άλλωστε
Αλλά πατάω την αναφορά και με βάζει (οπως ειναι λογικό) στο παιχνίδι.Δειξτε λιγο οικτο στον απο πανω.Εχει mac
-
Εγώ μόνο στο texas hold'em της Zynga λιώνω. Στα υπόλοιπα Χι.
-
καρκινιαρα μεγάλη η Ζιγκα
-
-
Facebook: κοινωνικη ή αντικοινωνική δικτυωση?