-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Yπάρχει και αυτή
https://play.google.com/store/apps/details?id=atticlab.bodyscannerκαι σχετική με το φόρουμ μας εφαρμογή:
Traffic Light Changer -
Χθες χρησιμοποίησα για πρώτη φορά την εφαρμογή cardio trainer.Πολύ ωραία εφαρμογή για όσους αθλούνται.Δείχνει στο χάρτη την πορεία που χάραξες καθώς έτρεχες,χιλιόμετρα,ταχύτητα,θερμίδες κτλ.Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα
-
Ολες του είδους το κάνουν αυτό ...
βλέπε Sports Tracker, Endomondo Sports Tracker κτλ κτλ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ολες του είδους το κάνουν αυτό ...βλέπε Sports Tracker, Endomondo Sports Tracker κτλ κτλ
Α,δεν τις ήξερα αυτές .θα τις δοκιμάσω αν είναι.
-
Ρωτησα και απο κει στα gadget...
αυτο καλο; http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet ... EN-002.htm
καμια αλλη προταση;
Χρηση οχι ιδιαιτερη ιντερνετ και τετοια χαζα
-
αρκετα καλυτερο http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=010900
αλλιως παρε αυτο της υπογραφης μου
-
Στειλε το με κουριερ να το εχω αυριο!
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Yπάρχει και αυτή
https://play.google.com/store/apps/details?id=atticlab.bodyscannerκαι σχετική με το φόρουμ μας εφαρμογή:
Traffic Light Changerνα συνεισφέρω κι εγώ με κάτι ντόπιο
-
-
Αχαχαχα! Γαματο. Ξεχασε τη τζιβανα βεβαια.
Sent from my GT-I9100
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αχαχαχα! Γαματο. Ξεχασε τη τζιβανα βεβαια.Sent from my GT-I9100
Ενημερωμένος βλέπω....
-
Εξ' ακοής και μόνο...
-
Έβαλα την ICS Aurora στο Ideos X5 μου.
Καταρχάς έχει ραδιόφωνο .
Κατά δεύτερον, πόσο ανάπηρο είναι; Δε μπορώ να φτιάξω φακέλους της προκοπής, στο app drawer δε, καθόλου.
Οι διαθέσιμες ρυθμίσεις μου φαίνονται λιγότερες, και το μαρκετ ήταν ρυθμισμένο να μου βγάζει συντομεύσεις για τις εφαρμογές που εγκαθίστανται στις home screens.
Η κάμερα φαίνεται να λειτουργεί καλά, με αρκετές ρυθμίσεις για να παίξει κανείς. Δυστυχώς, και πάλι δεν με αφήνει να βάλω τα widgets που θέλω εγώ στη πάνω μπάρα.Πριν βάλω την ICS, έβαλα την τελευταία διαθέσιμη επίσημη έκδοση της 2.3.5 (την '526'), η οποία δεν είχε πρόβλημα με την εξαφάνιση των widgets που είχε η 522. Δεν κάθισα να ασχοληθώ περαιτέρω, οπότε δε ξέρω τι κάνει από πλευράς κάμερας.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εξ' ακοής και μόνο...εύγε για τα ακούσματα
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Οι διαθέσιμες ρυθμίσεις μου φαίνονται λιγότερεςΔεν ξέρω για τη συγκεκριμένη ROM, αλλά στο ICS το μοναδικό ίσως πράγμα που με ξένισε στη μετάβαση από 2.x ήταν το ότι τα call settings έχουν φύγει από τα γενικά Settings του Android. Πρέπει να πατήσεις 'τηλέφωνο' και μετά menu -> Settings. Έψαχνα όλον τον κόσμο για να ρυθμίσω το σταθερό μου για το οποίο έχω SIP account, και ήταν 'κρυμμένα' όλα εκεί πέρα.
Πέρα απ'αυτό πάντως, οι ρυθμίσεις του Android είναι πάνω-κάτω οι ίδιες. Με την εξαίρεση του developer menu που έχει πολύ περισσότερες και χρήσιμες.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Πριν βάλω την ICS, έβαλα την τελευταία διαθέσιμη επίσημη έκδοση της 2.3.5 (την '526'), η οποία δεν είχε πρόβλημα με την εξαφάνιση των widgets που είχε η 522. Δεν κάθισα να ασχοληθώ περαιτέρω, οπότε δε ξέρω τι κάνει από πλευράς κάμερας.Εννοείς όταν πατάς το home και ενίοτε κολλάει μερικά δευτερόλεπτα γράφοντας 'φόρτωση'; Έχει τίποτα άλλο ενδιαφέρον η 526;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
να συνεισφέρω κι εγώ με κάτι ντόπιο
Στην Pro version λογικά θα μπορείς να κολλήσεις κι άλλα χαρτάκια
-
Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει αναλυτικά τη χρήση μπαταρίας στο κινητό; Από αυτή που έχει το λειτουργικό δεν βγάζω άκρη, γιατί θα ήθελα να δω και τα services για παράδειγμα. Υποψιάζομαι ότι κάποια βλακεία έχω κάνει και αδειάζει η μπαταρία στο Χ5 της μητέρας μου σε λιγότερο από μια ημέρα (δεν το έκανε στην αρχή) και ψάχνω να βρω τί φταίει.
ΥΓ. @rx8_drifter: Μεγάλη επιτυχία το Roll A Joint.
-
Ενα Battery Widget που κατεβασα απο το Μarket δείχνει τι εφαρμογές έχω σε λειτουργία κλπ. Αν εννοείς κατι τετοιο.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει αναλυτικά τη χρήση μπαταρίας στο κινητό; Από αυτή που έχει το λειτουργικό δεν βγάζω άκρη, γιατί θα ήθελα να δω και τα services για παράδειγμα. Υποψιάζομαι ότι κάποια βλακεία έχω κάνει και αδειάζει η μπαταρία στο Χ5 της μητέρας μου σε λιγότερο από μια ημέρα (δεν το έκανε στην αρχή) και ψάχνω να βρω τί φταίει.ΥΓ. @rx8_drifter: Μεγάλη επιτυχία το Roll A Joint.
Η μπαταρια του Huawei ειναι ιδιαιτερα μυστηρια...μου το κανει και εμενα αυτο. Απενεργοποιω οτιδηποτε εχει να κανει με τοποθεσιες, wifi και τα σχετικα, απενεργοποιω και ολα τα προγραμματα που εκτελουνται και φαινεται να τα ξεπερναει τα προβληματα...
Περι συσκευών Android...