-
Opel astra 1.7cdti 22700€ με εκπτώσεις (750€) και απόσυρση σε λευκό χρώμα
Volvo V60 kinetic 1.6 diesel DRIVe 25700€ με έκπτωση 2500€ κ απόσυρση, επίσης λευκό..τελείως άλλα αυτοκίνητα, αλλά αξίζει η παραπάνω διαφορά του volvo;
-
Ο χρήστης FERAN έγραψε:
ΕΠΕΙΓΩΝ!! Παιδια καλησπέρα!! Κατ' αρχας ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας και τις συμβουλες σας!! Θελω επειγοντως την αποψη σας για το Chevrolet Aveo 1300cc Diesel 95hp!! Ειμαι ετοιμος να το κλεισω στα **14900 **ευρω!!φιλε μου για ποιο μιλας?4πορτο ή 5 πορτο. διοτι το νεο sedan που ηρθε ειναι πολυ καλο και πρακτικοτερο απο το hatch σε περιπτωση που σε ενδιαφερουν οι χωροι.επισης ενα φουλ εξτρα , αφου ερχεται μονο σε 1.3 πετρελαιο με 95 αλογα , ειναι με εκπτωση και αποσυρση στα 13800.με κανα παζαρεμα ισως και λιγο πιο κατω...πιστευω αξιζει για τα λεφτα του και την ποιοτητα που εχει....
-
Ο χρήστης mitsubishi colt έγραψε:
ΕΠΕΙΓΩΝ!! Παιδια καλησπέρα!! Κατ' αρχας ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας και τις συμβουλες σας!! Θελω επειγοντως την αποψη σας για το Chevrolet Aveo 1300cc Diesel 95hp!! Ειμαι ετοιμος να το κλεισω στα **14900 **ευρω!!
φιλε μου για ποιο μιλας?4πορτο ή 5 πορτο. διοτι το νεο sedan που ηρθε ειναι πολυ καλο και πρακτικοτερο απο το hatch σε περιπτωση που σε ενδιαφερουν οι χωροι.επισης ενα φουλ εξτρα , αφου ερχεται μονο σε 1.3 πετρελαιο με 95 αλογα , ειναι με εκπτωση και αποσυρση στα 13800.με κανα παζαρεμα ισως και λιγο πιο κατω...πιστευω αξιζει για τα λεφτα του και την ποιοτητα που εχει....
λίγα λες 14,5 εχουν τα φουλ LTZ
-
Ο χρήστης Iceman21 έγραψε:
Opel astra 1.7cdti 22700€ με εκπτώσεις (750€) και απόσυρση σε λευκό χρώμα
Volvo V60 kinetic 1.6 diesel DRIVe 25700€ με έκπτωση 2500€ κ απόσυρση, επίσης λευκό..τελείως άλλα αυτοκίνητα, αλλά αξίζει η παραπάνω διαφορά του volvo;
Εννοειται πως ναι. Αλλη κατηγορια αυτοκινητου στην ιδια περιπου τιμη.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ΕΠΕΙΓΩΝ!! Παιδια καλησπέρα!! Κατ' αρχας ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας και τις συμβουλες σας!! Θελω επειγοντως την αποψη σας για το Chevrolet Aveo 1300cc Diesel 95hp!! Ειμαι ετοιμος να το κλεισω στα **14900 **ευρω!!
φιλε μου για ποιο μιλας?4πορτο ή 5 πορτο. διοτι το νεο sedan που ηρθε ειναι πολυ καλο και πρακτικοτερο απο το hatch σε περιπτωση που σε ενδιαφερουν οι χωροι.επισης ενα φουλ εξτρα , αφου ερχεται μονο σε 1.3 πετρελαιο με 95 αλογα , ειναι με εκπτωση και αποσυρση στα 13800.με κανα παζαρεμα ισως και λιγο πιο κατω...πιστευω αξιζει για τα λεφτα του και την ποιοτητα που εχει....
λίγα λες 14,5 εχουν τα φουλ LTZ
ρωτησα στην αντιπροσωπεια και τοσο μου ειπαν...
-
Καλησπέρα σε όλους. Θα ηθελα τις απόψεις σας στην έρευνα αυτοκινήτου που κάνω. Ενδιαφέρομαι για diesel με τιμή μέχρι 21-22 χιλ. Έχω επισκεφθέι ήδη αρκετές εταιρίες και δυσκολέυομαι να καταλήξω..Πρώτα από όλα οι ανάγκες μου δεν είναι οικογενειακές (ακόμα), αλλά πηγαίνω με την λογική οτι θέλω ένα αυτοκίνητο με αρκετούς χώρους(καθώς αυτά αλλάζουν). Επιλογές: Opel Astra 1.7 130ps - 21.700 / Renault Megane 1.5 dci 110ps - Με ηλιοροφή (μου αρέσει πολύ) 20.000 / Volvo S40 Business 21.700. Για διάφορους λόγους έχω απορρίψει Golf και Focus.
Απόψεις? -
Opel ανεβαίνει πολύ σε κυβισμό με ότι αυτό σημαίνει σε τεκμήρια/Ασφάλειες/μέλλον στη χώρα.
Καλό αυτοκίνητο αλλά υποδεέστερο για μένα από τα άλλα 2.S40 άψογη λύση σε diesel με φοβερή τιμή, το μόνο (-) ότι σε μερικούς μήνες καταργείται πλήρως σαν μοντέλο.
Megane: έχω γράψει και στο σχετικό θέμα. Αφού έχουν ανοίξει οι παραγγελίες για το facelift αν μπορείς να περιμένεις 2 μήνες το 1.6 dci με τα 130 άλογα ή αλλιως ετοιμοπαράδοτο με τον εξοπλισμό που θέλεις σε 1.5dci.
Εν ολίγοις μεταξύ Megane/S40.
-
Ευχαριστω πολύ samatistas.
-
Πολύ καλή λύση με κορυφαίους χώρους (χάζεψα με το χώρο αποσκευών) και εξοπλισμό είναι η C4. Επειδή σήμερα την είδα και από κοντά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση η ποιότητα του αυτοκινήτου. Μαλακά πλαστικά σχεδόν παντού τα οποία δείχνουν και ακριβά και ότι θα αντέξουν στο χρόνο. Για να είμαι ειλικρινής από απλή* Citroen δεν περίμενα τόσο καλή εμφάνιση. *Κατόπιν μπήκα στην DS4 για να διαπιστώσω έκπληκτος ότι δεν υπάρχει διαφορά. Το μόνα αρνητικά σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει στο web -δεν έχω οδηγήσει το αυτοκίνητο, είναι η αδιάφορη οδική συμπεριφορά το μέτριο τιμόνι κ.λ.π. Η τιμή είναι κορυφαία επίσης.
Να αναφέρω ότι επειδή με ενδιαφέρουν τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας η έκδοση για την οποία πήρα προσφορά (1,6 e-HDi 110 MCP STT Attraction) στοιχίζει 18799€ (με απόσυρση) με το κλειδί στο χέρι, η οποία μπορεί να πέσει 800€ ακόμα, αν βρεθεί αυτοκίνητο που έχει ήδη παραγγελθεί από τον εισαγωγέα. -
Σήμερα παρήγγειλα το Volvo S40 1.6Drive Business σε λευκό χρώμα. 21.700. Wish me luck. Σε 15-20 ημέρες λογικά θα το έχω στα χέρια μου.
-
Φίλος μου το παρήγγειλε το s40 σε λευκό τέλη περίπου Οκτώβρη, και ενώ του είχαν πει παράδοση μέχρι το πολύ 10 Δεκέμβρη, ΑΚΟΜΑ δεν έχει έρθει...
Όλο έρχεται και έρχεται...
Από τέλη Αυγούστου επίσης κάθε βδομάδα μας λέγανε 'αυτη τη βδομαδα θα έχουμε το τέστ ντραιβ' και μέχρι να το παραγγείλει, δεν είχε έρθει αμάξι για τεστ ντράιβ...Τραγικό
-
Test drive είχε διαθέσιμο σε εμένα , με ένα τηλεφώνημα 2 ώρες πριν τέλειωσε το θέμα. Ο τύπος μου είπε πως ειναι 2-3 έτοιμα κ πως σε λιγες μερες θα το έχω. Τι να πώ..Ίδωμεν!
-
Μακάρι φίλε μου, καλοτάξιδο εύχομαι και να το χάρεις
-
Σε ευχαριστώ!
-
καλοτάξιδο φίλε chrikar και απροβλημάτιστο !
-
με το καλό η παραλαβή...καλά και ασφαλή χιλιόμετρα
-
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΤΙΖΕΛ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΜΙΑ 4ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,STATION ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ,ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.RENAULT GRANT SCENIC 1.6 DIESEL 130HP.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Κ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ 22.780 ΜΕ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ.
DIESEL MEΧΡΙ 1600cc και τιμή μεχρι 23 - 24.000 ευρω..