-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Όταν όμως το χρησιμοποιείς καθημερινά, θέλεις να βάλεις κάπου τα αδιάβροχα, ένα δεύτερο κράνος, ένα πακέτο που πρέπει να μεταφέρεις κτλ.
Αστους να λένε, είναι το πιο βολικό πράγμα που μπορείς να έχεις σε μοτό.
[ Το χειρότερο που έχω δει πάντως, είναι Street Triple με top case ]
Όλοι easy riders το παίζουν να τους δω όμως να κάνουν ταξίδι με το γυμνό με 160-170 σταθερά και θα τους παραδεχτώ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν όμως το χρησιμοποιείς καθημερινά, θέλεις να βάλεις κάπου τα αδιάβροχα, ένα δεύτερο κράνος, ένα πακέτο που πρέπει να μεταφέρεις κτλ.
Αστους να λένε, είναι το πιο βολικό πράγμα που μπορείς να έχεις σε μοτό.
[ Το χειρότερο που έχω δει πάντως, είναι Street Triple με top case ]
Όλοι easy riders το παίζουν να τους δω όμως να κάνουν ταξίδι με το γυμνό με 160-170 σταθερά και θα τους παραδεχτώ.
Mε ή χωρίς topcase. Γιατί αν έχουν topcase τους παραδέχομαι κι εγώ
-
Σαφώς με topcase.
-
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
Το Cb ακι του Taurus ειναι αστερατο.....αλλωστε ειναι commuter bike οποτε δεν ειναι θεμα ομορφιας αλλα θεμα ανεσης και μετακινησης μεσα στην πολη και σε συγκεκριμενες διαδρομες....Παντως για χρηση μουλαριου και να τραβα τα καθημερινα το εχει πενα...Αν και δεν ξερω ποσο θορυβο βγαζει η εξατμιση του(εγω για τα καθημερινα δεν θελω θορυβο)...Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. H αλήθεια ειναι οτι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης (έχουμε τον ίδιο μάστορα) είναι πολύ ψείρας, σε βαρβάτο βαθμό. Όχι οτι το Χορνετάκι μου δεν ήταν σε πολύ προσεγμένη κατάσταση για τη καθημερινή χρήση που του γινόταν, αλλά αν δεις ένα Bros-άκι που έχει φτιάξει και συντηρεί, θα αρχίσεις να ξεροχύνεις, λες και βγήκε χτες από το εργοστάσιο είναι. Οπότε η καλή κατάσταση και συντήρηση και του δικού μου ήταν εγγυημένη.
εντιτ: όσο για την εξάτμιση, ο ήχος της είναι διακριτικός, δεν ενοχλεί.Συνηθως τετοιους κυριους που τους βλεπετε να κυκλοφορουν ραθυμα τις καθημερινες να τους προσεχετε και να τους σεβεστε γιατι οι περισσοτεροι ειτε κρυβουν στα γκαραζια τους τερατα με 150hp και πανω και αν τους απαντησετε καποιο βραδακυ που τα βγαζουν βολτα θα αλλαξετε πανες...ειτε η κριση τους χτυπησε οποτε ηρεμησαν και θυσιασαν το τερας τους στον βωμο αλλων οικογενειακων υποχρεωσεων αλλα η τεχνη τους μενει...και αν πετυχουν αυθαδεις νεαρους με πολλα αλογα σε μερη που δεν μετρα η δυναμη αλλα η τεχνη,θα τους κανουν οδηγικα να μην τους φτανει ουτε ενα σωληναριο αλοιφης για την χαλαρωση του πρωκτου...
Ευχαριστώ για την εξύψωση του ηθικού (και του ανήθικου ), αλλά δεν μπορώ να πω οτι ανήκω στην παραπάνω κατηγορία.
Παντως streetfighter μηχανες νομιζω θελουν αυστηρα σαμαρια και οχι topcase...
Μπορεί, αλλά σ' αυτην την περίπτωση έχουμε και θέμα ασφάλειας από κλοπές. το topcase μου δινει και την πολυτέλεια να το αφήσω κάπου κεντρικά κλειδωμένο το μηχανάκι και να πεταχτώ για μια δουλειά, τα σαμάρια όμως όχι. Όχι οτι δεν ανοίγουν (ή οτι δεν παίρνουν) το topcase αν θέλουν, αλλά δεν ειναι το ίδιο εύκολο.
-
Ωραία όλα αυτά, αλλά εντελώς
Φιλαράκι, πόσταρε το στο Η ζωή...ποδήλατο!, κι αυτό χαριστικά δηλαδή. Απλώς, γιατί δεν έχουμε θρεντ για ...πατίνια!
-
Δώστε top case στον λαό....
Πέρα από την πλάκα...κι εγώ το σκέφτομαι να βάλω ένα στο μωρό...αλλά δεν ξέρω πόσο άσχημο θα δείχνει μετά
-
Η αλήθεια είναι ότι η δίκη σου έχει πιο μινιμαλ ουρά σε σχέση με τη δίκη μου που ήταν παλιότερο μοντέλο,οπότε είναι πιο δύσκολο να 'κάτσει' το topcase. Οπότε εσυ κρίνεις αν σου κάνει.
Στον πιο πάνω κύριο απαξιω να απαντήσω.
-
Double post...
-
ρε σεις, το σοβαρεψατε (post spiridon)
που αν βαλουν τους μοτοσυκλετιστες φυλακη, εμενα τζαμπα θα με παρουν τρομαρα μου
καζουρα κανουμε
ο καθεις οπως βολευεται...
περι ορεξεως κολουθοπιτα
κλπ γνωμικα
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Δώστε top case στον λαό....Πέρα από την πλάκα...κι εγώ το σκέφτομαι να βάλω ένα στο μωρό...αλλά δεν ξέρω πόσο άσχημο θα δείχνει μετά
-
-
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
Blackpug...ειμαστε οι πρωτοι στην καζουρα...εανδιαβασεις τα ποστ στο θεμα του κακομοιρου του kos για την duca που ποτε δεν θα αγορασει θα καταλβεις το υφος γραφης και το humor μας...ειμαστε μια κοινοτητα(ανδρων βεβαιως-βεβαιως) που εχουμε κοινη αγαπη για τα αυτοκινητα και τις μηχανες,και που η κοινοτητα αυτη μας ξεκουραζει απ την δυσκολη καθημερινοτητα μας....
(πςςςς..θα μπορουσα να θεωρησω τις τελευταιες 4 προτασεις και σαν διακηδευμα μελλοντικου κομματος)
Μερικες φορες το humor γινεται καυστικο αλλα ειμαστε ολοι στο ιδο καζανι....Tο συγκεκριμένο μου φαίνεται θα το βάλω πάνω από κάθε σελίδα του φόρουμ, αφιερωμένο για όλους τους anal retentive τύπους που χαλιούνται από τις πλάκες.
-
Είχα αυτό μέχρι χτες.. ήταν η 2η μου μηχανή μετά από άλλο Honda CBF500. Το κεφάλαιο μοτοσυκλέτα μάλλον έκλεισε! Όχι δεν συνέβει τίποτα άσχημο απλά το πούλησα! Παρ' οτι δεν είναι 1000αρι όπως λέει κάποιος στο διπλανό θέμα με τις ...1000ρες και τους σκοτωμούς όντως όταν το σκέφτεσαι μετά πως πήγαινες ανατριχιάζεις. Την ώρα που οδηγείς βέβαια δεν το σκέφτεσαι καθόλου και με μια έστω(;) 600 street απολαμβάνεις το ότι απλά είσαι σε άλλη διάσταση σε σχέση με τα 4τροχα. Δεν την κυκλοφορούσα πολύ μεν αλλά θα μου λείψει δε..
-
Αφού το έδωσες χωρίς να έχει υπάρξει ατύχημα ή ανάγκη και το αντιμετωπίζεις έτσι, μάλλον καλά έκανες.
-
ειναι μικροβιο τελικα...
-
Είναι ...και καταλαβαίνω όσους πολλούς δεν γιατρεύονται ποτέ
-
ενα KTM 660 smc ανεβαίνω μόνο όταν χρειάζομαι ψυχανάλυση !!!
-
πραγματικά είναι ψυχανάλυση..
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?