Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
Το Cb ακι του Taurus ειναι αστερατο.....αλλωστε ειναι commuter bike οποτε δεν ειναι θεμα ομορφιας αλλα θεμα ανεσης και μετακινησης μεσα στην πολη και σε συγκεκριμενες διαδρομες....Παντως για χρηση μουλαριου και να τραβα τα καθημερινα το εχει πενα...Αν και δεν ξερω ποσο θορυβο βγαζει η εξατμιση του(εγω για τα καθημερινα δεν θελω θορυβο)...
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. H αλήθεια ειναι οτι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης (έχουμε τον ίδιο μάστορα) είναι πολύ ψείρας, σε βαρβάτο βαθμό. Όχι οτι το Χορνετάκι μου δεν ήταν σε πολύ προσεγμένη κατάσταση για τη καθημερινή χρήση που του γινόταν, αλλά αν δεις ένα Bros-άκι που έχει φτιάξει και συντηρεί, θα αρχίσεις να ξεροχύνεις, λες και βγήκε χτες από το εργοστάσιο είναι. Οπότε η καλή κατάσταση και συντήρηση και του δικού μου ήταν εγγυημένη.
εντιτ: όσο για την εξάτμιση, ο ήχος της είναι διακριτικός, δεν ενοχλεί.
Συνηθως τετοιους κυριους που τους βλεπετε να κυκλοφορουν ραθυμα τις καθημερινες να τους προσεχετε και να τους σεβεστε γιατι οι περισσοτεροι ειτε κρυβουν στα γκαραζια τους τερατα με 150hp και πανω και αν τους απαντησετε καποιο βραδακυ που τα βγαζουν βολτα θα αλλαξετε πανες...ειτε η κριση τους χτυπησε οποτε ηρεμησαν και θυσιασαν το τερας τους στον βωμο αλλων οικογενειακων υποχρεωσεων αλλα η τεχνη τους μενει...και αν πετυχουν αυθαδεις νεαρους με πολλα αλογα σε μερη που δεν μετρα η δυναμη αλλα η τεχνη,θα τους κανουν οδηγικα να μην τους φτανει ουτε ενα σωληναριο αλοιφης για την χαλαρωση του πρωκτου...
Ευχαριστώ για την εξύψωση του ηθικού (και του ανήθικου ), αλλά δεν μπορώ να πω οτι ανήκω στην παραπάνω κατηγορία.
Παντως streetfighter μηχανες νομιζω θελουν αυστηρα σαμαρια και οχι topcase...
Μπορεί, αλλά σ' αυτην την περίπτωση έχουμε και θέμα ασφάλειας από κλοπές. το topcase μου δινει και την πολυτέλεια να το αφήσω κάπου κεντρικά κλειδωμένο το μηχανάκι και να πεταχτώ για μια δουλειά, τα σαμάρια όμως όχι. Όχι οτι δεν ανοίγουν (ή οτι δεν παίρνουν) το topcase αν θέλουν, αλλά δεν ειναι το ίδιο εύκολο.