-
Είναι για να σε στραβώνουν και να μην μπορείς να το δεις απότομα και τρομάξεις ....
-
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, ότι τόσο ψηλά μόνο για στράβωμα είναι.
Πάντως δεν είναι απλώς άσχημο, είναι άσχημο με χαρακτήρα, άρα το ανέχεσαι ως 'διαφορετικό'. -
Αντιπαλος για τη Μπρερα δεν υπαρχει οποτε nothing to see here,topic closed.
-
ειμαι νηφαλιος(σιχαινομαι το αλκοολ) κ βρισκω το μουλτιπλα πανεμορφο!
πασχο,για μενα πρωτη στην καταταξη ειναι η 8σ κ μετα η μαζερατι γκραν τουρισμο..τριτη η μπρερα..κ τεταρτη μια αλλη αλφα..η 159 σπορτβαγκον.. αλλα απο την αλλη μου αρεσει πολυ κ το ρεηντζ ροβερ εβογκ..
παλι καλα που δεν εχω διφραγκο,αλλιως θα ημουν πολυ μπερδεμενος στο ποιο να πρωτοαγορασω! -
Πιο ομορφα αυτοινητα απο τα ιταλικα τις δεκαετιες 60 και 70 δεν εχουν κατασκευαστει!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ειμαι νηφαλιος(σιχαινομαι το αλκοολ) κ βρισκω το μουλτιπλα πανεμορφο!πασχο,για μενα πρωτη στην καταταξη ειναι η 8σ κ μετα η μαζερατι γκραν τουρισμο..τριτη η μπρερα..κ τεταρτη μια αλλη αλφα..η 159 σπορτβαγκον.. αλλα απο την αλλη μου αρεσει πολυ κ το ρεηντζ ροβερ εβογκ..
παλι καλα που δεν εχω διφραγκο,αλλιως θα ημουν πολυ μπερδεμενος στο ποιο να πρωτοαγορασω!Ε φανταζομαι μιλαμε για γηινα αυτοκινητα...
Κατα βαθος συμφωνω με τον δημητρη72.
-
Και το δικο μου αγαπημενο
http://img835.imageshack.us/img835/628/037stradale.jpg
http://img252.imageshack.us/img252/4921 ... rally2.jpg -
Μπορεις σημερα να δεις να περναει απο μπροστα σου μια τζουλια, μια αλφετα, μια φουλβια και να μη την θαυμασεις΄? Το ιδιο και τα πιο ταπεινα μιραφιορι αλφασουντ κλπ. Θεωρω οτι οι ιταλοι εκεινη την εποχη ηταν πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο. Ποιο απο τα σημερινα καθημερινα αυτοκινητα θα γυρναμε να θαυμασουμε σε εικσι χρονια? Ελαχιστα ισως και κανενα. Το θεμα ειναι ποιο αυτοκινητο εχει διαχρονικη ομορφια.
-
Ο χρήστης δημητρης72 έγραψε:
Πιο ομορφα αυτοινητα απο τα ιταλικα τις δεκαετιες 60 και 70 δεν εχουν κατασκευαστει!ετσι ειναι...
για μενα το ποιο ομορφο σημερα ειναι αυτο...

-
Ο χρήστης georgepb έγραψε:

Πες την αλήθεια, τρολλαρεις.
Ναι, το έβαλα για να κάνει contrast... Δεν παίζει να υπάρχει εδώ μέσα έστω και ένας νηφάλιος άνθρωπος που να συμπαθεί αυτό το τέρας... Αν και πιστεύω ότι σίγουρα κάποιος από εδώ θα το έχει ΑΓΟΡΑΣΕΙ. Πρακτικότητα, οικογένεια, σκυλιά, ψάρεμα, γκολφ, ασφάλεια από κλοπή, μπλα μπλα μπλα...
μου αρέσει απύθμενα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, ότι τόσο ψηλά μόνο για στράβωμα είναι.
Πάντως δεν είναι απλώς άσχημο, είναι άσχημο με χαρακτήρα, άρα το ανέχεσαι ως 'διαφορετικό'.τα πάνω φώτα είναι τα μακριά που όπως και στα υπόλοιπα αυτοκίνητα ΔΕΝ τα ανάβεις όταν είσαι κοντά σε άλλους χρήστες...
by the way φεύγγουν επικά και μαζί με τα κάτω κάνεις ξεκουραστο ταξίδι... -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ειμαι νηφαλιος(σιχαινομαι το αλκοολ) κ βρισκω το μουλτιπλα πανεμορφο!πασχο,για μενα πρωτη στην καταταξη ειναι η 8σ κ μετα η μαζερατι γκραν τουρισμο..τριτη η μπρερα..κ τεταρτη μια αλλη αλφα..η 159 σπορτβαγκον.. αλλα απο την αλλη μου αρεσει πολυ κ το ρεηντζ ροβερ εβογκ..
παλι καλα που δεν εχω διφραγκο,αλλιως θα ημουν πολυ μπερδεμενος στο ποιο να πρωτοαγορασω!μλκ μου έχουμε ακριβώς το ίδιο γούστο...
αλφα και ρειντζ φορ δε φακ....στανταρ θα γουστάρω και την γκομενά σου...
πες μου μόνο οτι σου αρέσουν τα λοτους και τα ντουκάτι και είμαστε φτιαγμένος ο ένας για τον άλλο
-
εμφανησιακα μου αρεσουν οι λοτους..δυστυχως ομως σε μια ελιζ προσπαθησα να μπω αλλα..δεν..
ε!!μακρια απο την κοπελα μου!αν θες τη βρισκουμε οι 2 μας..
υ.γ.
δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μην του αρεσουν τα ντουκατι.. εμφανησιακα ομως μου αρεσουν κ οι mv agusta,moto guzzi k moto morini(οχι τοσο ομορφα,αλλα εχουν κατι ελκυστικο για μενα..) -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είμαστε φτιαγμένος ο ένας για τον άλλοαν θες τη βρισκουμε οι 2 μας..
ακομα ενα gay alert στους 4ΤΦ...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
είμαστε φτιαγμένος ο ένας για τον άλλο
αν θες τη βρισκουμε οι 2 μας..
ζηλιάρη
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είμαστε φτιαγμένος ο ένας για τον άλλο
αν θες τη βρισκουμε οι 2 μας..
ζηλιάρη
pik ελα κ εσυ!ολοι οι καλοι χωρανε!
-
ομορφοτερα θεωρω την lancia stratos, lancia 037,ferrari italia, lamborghini countach,
αλλα με αυτο που εχω παθει πλακα ειναι η καινουργια skoda mission L -
Εγω θεωρω ως ομορφοτερα αυτοκινητα τα ιταλικα(εκτος απο το multipla βεβαιως βεβαιως) καθως επισης και τα ιαπωνικα ως ενα βαθμο.
-
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
Εγω θεωρω ως ομορφοτερα αυτοκινητα τα ιταλικα(εκτος απο το multipla βεβαιως βεβαιως) καθως επισης και τα ιαπωνικα ως ενα βαθμο.Sorry κιόλας, αλλά δεν βοηθάς... υπάρχουν ιαπωνικά και ιαπωνικά...
-
ετρεξα να απαντησω πρωτος ομορφα ιαπωνικα honda civic coupe/ honda nsx/ nissan gtr/ mitsubishi outlander 2006 etc
ομορφότερο αυτοκινητο