-
Οι άλλοι οι άμπαλοι πως δίνουν ταυτόχρονα σε όλους και μάλιστα κάθε 2 βδομάδες που έχουν νέο update? Δεν θέλω τέτοια από τη Samsung. Άντε γιατί μου καθυστερεί και το S3 και σε 2 βδομάδες πρέπει να πάρω κινητό. Μην πάω και πάρω κάνα 4s και ψάχνονται!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μην πάω και πάρω κάνα 4s και ψάχνονται!failed attempt to threaten anyone... Το να αυτοπυροβοληθείς, δεν αφορά κανένα πέρα απο εσένα
-
Έχουμε αποξενωθεί τελείως. Δεν λογαριάζουμε καθόλου πλέον σε τι κατάσταση είναι ο συνάνθρωπός μας.
-
Τι? Πάλι android θα πάρεις?
Μα καλά δεν το βαρέθηκες?
Κάνε καμιά αλλαγή άνθρωπε μου. 4s να πάρεις, όπως μακάρι να κυκλοφορούσε ήδη το lumia 900 να σου έλεγα να πας εκεί.Από android το μόνο ελκυστικό τούμπανο είναι το HTC One X, του οποίου σκέψεις μου μπήκαν και μένα στο μυαλό αλλά δεν κυκλοφορεί ακόμα.
-
Εμ τι θα πάρω? Android θα πάρω. iOS5 δύσκολα γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτά με ενοχλούσαν στο 4, συν ότι πάει πακέτο με μικρή οθόνη. Windows phone δεν παίρνω ακόμα καθώς δεν έχω πεισθεί ότι είναι ισάξιο με τα άλλα δύο. Άρα τι μας έμεινε? HTC επίσης δεν παίρνω με την καμία, δεν είναι καθόλου συμμετοχικά. Μου φαίνονται σαν τα Opel των κινητών!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εμ τι θα πάρω? Android θα πάρω. iOS5 δύσκολα γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτά με ενοχλούσαν στο 4, συν ότι πάει πακέτο με μικρή οθόνη. Windows phone δεν παίρνω ακόμα καθώς δεν έχω πεισθεί ότι είναι ισάξιο με τα άλλα δύο. Άρα τι μας έμεινε? HTC επίσης δεν παίρνω με την καμία, δεν είναι καθόλου συμμετοχικά. Μου φαίνονται σαν τα Opel των κινητών!Το iOS 5 το βρίσκω πληρέστατο και εύχρηστο για ένα μέσο χρήστη(και όχι μόνο).
iTune, update στην ώρα του, αναγνωρίσιμη συσκευή.
Τα windows phone έχουν κάποιες ελλείψεις σε αστείες εφαρμογές, για παράδειγμα ένας data counter λείπει. Κατά τα άλλα όποιου του αρέσει το iPhone , του αρέσει και το WP. Βαλλόμενος μάλιστα από μεγαλύτερη ευκολία χρήσης και μοναδική πλοήγηση στα εσωτερικό του, καθώς το ρολάρισμα του είναι ασύλληπτο.
Το android έχει αυτή την κουραστική για μένα υπερπληροφόρηση, πολύ κακό για το τίποτα, ενώ συναντάται σε συσκευές από κατασκευαστές που δεν τα πάνε καλά με το design ή και όσοι τα πάνε(Sony), τρώνε πόρτα από το αγοραστικό κοινό.
Όλες οι συσκευές της Samsung έχουν σχήμα για κλάματα, ενώ αν ξαναγυρίσω σε σχολιασμό για το εσωτερικό menu, σίγουρα την παράσταση κλέβει η HTC με το Sense, που ομορφαίνει πάρα πολύ τον κακό χαμό. Επίσης η HTC, ω ναι, καταφέρνει και σχεδιάζει κινητά 4.3 και 4.65 ιντσών οθόνης που δεν μοιάζουν όμως με παντόφλα δίχαλο ή παντόφλα οικοδόμου όπως ένα Galaxy S2 ή Note αντίστοιχα.Κατά τα άλλα για ποιό ενδιαφέρεσαι? Δεν νομίζω από τα υπάρχοντα android της αγοράς κάποιο να είναι δραματικά διαφορετικό ή καλύτερο από αυτό που έχεις. Μάλλον πρέπει να περιμένεις ώστε να νιώσεις μια αλλαγή γιατί αλλιώς θα βαρεθείς πιστεύω. Εξ'ου και η πρόταση μου για iOS ή WP.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
αναγνωρίσιμη συσκευή.δηλαδή;
-
To note είναι 5,3.
-
Τα windows phone έχουν κάποιες ελλείψεις σε αστείες εφαρμογές, για παράδειγμα ένας data counter λείπει.Aστείο ένα data counter? Σοβαρό ποιό είναι?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
αναγνωρίσιμη συσκευή.
δηλαδή;
Τι δεν κατάλαβες? Ότι έχει ένα άλφα image?
Δεν χρειάζεται να εξηγείς γιατί το αγόρασες. Κλπ.... Θα το έχεις διαπιστώσει ότι ισχύει.Αντίστοιχες περιπτώσεις έχει ζήσει παλαιότερα η Nokia με κινητά όπως το 8210 ή ακόμα καλύτερα με το παγκόσμιο status symbol, το 8810. Όταν η apple τον κινητών ήταν αγέννητη.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Τα windows phone έχουν κάποιες ελλείψεις σε αστείες εφαρμογές, για παράδειγμα ένας data counter λείπει.
Aστείο ένα data counter? Σοβαρό ποιό είναι?
Ναι αστείο είναι. Εκτός αν θεωρείς δομικό στοιχείο ενός οικοσυστήματος τον data counter.
To note είναι 5,3.
nexus s, note etc....θα φορεθούν στις παραλίες. Πείσε με ότι πετάει στο διάστημα, πως όμως μπορείς να με πείσεις για αυτό που προείπα?
-
Το android έχει αυτή την κουραστική για μένα υπερπληροφόρηση, πολύ κακό για το τίποτα
αν θες μπορεις να μην ασχολεισαι με την υπερπληροφορηση..
απο ποτε οι επιπλεον πληροφοριες και δυνατοτητες ειναι κατι αρνητικο?και μη μου πεις τωρα οτι ειναι καποιο πολυπλοκο λειτουργικο.. και η κουτση μαρια μπορει να το χρησιμοποιησει.
ισως οχι εξισου ευκολα με το ios ή τα windows , αλλα δε θελει και διδακτορικο. τα βασικα πραγματα τα κανει ο καθενας ευκολα -
Τα windows phone έχουν κάποιες ελλείψεις σε αστείες εφαρμογές, για παράδειγμα ένας data counter λείπει.
Ναι αστείο είναι. Εκτός αν θεωρείς δομικό στοιχείο ενός οικοσυστήματος τον data counter.
To note είναι 5,3.
nexus s, note etc....θα φορεθούν στις παραλίες. Πείσε με ότι πετάει στο διάστημα, πως όμως μπορείς να με πείσεις για αυτό που προείπα?
Newsflash: δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω για τίποτα απολύτως, είμαι ικανοποιημένος με τις επιλογές μου και δεν με νοιάζει τι θα πάρεις εσύ.
(υγ το τι σχέση έχει το nexus s με το note μόνο εσύ ξέρεις)
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Σιγά τη ζημιά. Εδώ το Android δεν έχει μετρητή κλήσεων. Πρέπει να κατεβάσεις από το market...
ΥΓ: Για τα WP υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το market? Ή κατέβασμα εφαρμογών από κάπου τελοσπάντων;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρω πάρα πολύ καλά ποιά η διαφορά τους.
Αλλά μάλλον μπερδεύτηκες που έκανα ένα παραλληλισμό με 4.3 και 4.65 και ανέφερα το note. Ξέρω πολύ καλά ότι είναι 5.3.
Και να το χαίρεσαι. Σαφώς και καλά κάνεις όπως και εγώ πράττω με παρόμοια λογική με τη δική σου. -
Το iOS 5 το βρίσκω πληρέστατο και εύχρηστο για ένα μέσο χρήστη(και όχι μόνο).
iTune, update στην ώρα του, αναγνωρίσιμη συσκευή.
Τα windows phone έχουν κάποιες ελλείψεις σε αστείες εφαρμογές, για παράδειγμα ένας data counter λείπει. Κατά τα άλλα όποιου του αρέσει το iPhone , του αρέσει και το WP. Βαλλόμενος μάλιστα από μεγαλύτερη ευκολία χρήσης και μοναδική πλοήγηση στα εσωτερικό του, καθώς το ρολάρισμα του είναι ασύλληπτο.
Το android έχει αυτή την κουραστική για μένα υπερπληροφόρηση, πολύ κακό για το τίποτα, ενώ συναντάται σε συσκευές από κατασκευαστές που δεν τα πάνε καλά με το design ή και όσοι τα πάνε(Sony), τρώνε πόρτα από το αγοραστικό κοινό.
Όλες οι συσκευές της Samsung έχουν σχήμα για κλάματα, ενώ αν ξαναγυρίσω σε σχολιασμό για το εσωτερικό menu, σίγουρα την παράσταση κλέβει η HTC με το Sense, που ομορφαίνει πάρα πολύ τον κακό χαμό. Επίσης η HTC, ω ναι, καταφέρνει και σχεδιάζει κινητά 4.3 και 4.65 ιντσών οθόνης που δεν μοιάζουν όμως με παντόφλα δίχαλο ή παντόφλα οικοδόμου όπως ένα Galaxy S2 ή Note αντίστοιχα.Κατά τα άλλα για ποιό ενδιαφέρεσαι? Δεν νομίζω από τα υπάρχοντα android της αγοράς κάποιο να είναι δραματικά διαφορετικό ή καλύτερο από αυτό που έχεις. Μάλλον πρέπει να περιμένεις ώστε να νιώσεις μια αλλαγή γιατί αλλιώς θα βαρεθείς πιστεύω. Εξ'ου και η πρόταση μου για iOS ή WP.
Πραγματικά το μέγεθος μου είναι αδιάφορο. Δε μπίγγερ δε μπέττερ εδώ που έχουμε φτάσει. Τι να λέει αν από τις 4.3' πάω στις 4.5'? Γενικά γουστάρω οθόνη και με όσο μεγαλύτερη ανάλυση γίνεται. Δεν ξέρω τι παίζει. Μάλλον έχω υπερφυσική όραση. Αισθητικά τα HTC στην πλειοψηφία τους δεν μου αρέσουν. Ούτε το S2 με τρέλενε/νει αλλά το συνήθισα, ενώ και κάτι renderings του S3 μου αρέσουν πολύ περισσότερο.
WinPhone δεν απορρίπτω αλλά δεν βρίσκω και κάτι που να είναι καλύτερο από αυτό που έχω τώρα και γενικά αυτό είναι το μεγάλο μου πρόβλημα. Από Ν97 στο iPhone 4 στο S2 όλες ήταν κινήσεις σημαντικής αναβάθμισης. Τώρα αν δεν περιμένω να δω το S3 δεν υπάρχει κάτι τόσο βελτιωμένο σε σχέση με το δικό μου που να αξίζει τα χρήματα που θα δώσω.
-
μεινε κι αλλο με το s2 , δεν αξιζει η αναβαθμιση ακομα
εδω το galaxy s1 με ics πεταει και ας ειναι πλεον τοσο παλιοτο μονο αρνητικο (θεωρητικα) στο κινητο σου ειναι η αναλυση της οθονης, αλλα στην ουσια δε σε στραβωνει κιολας
αν σε τρωει η τσεπη σου, θα σου προτεινα να δοκιμασεις καποιο tablet , εκει εχει πραγματικο νοημα το 'the bigger the better'
ειδικα καλοκαιρακι παραλια, διακοπες, θα φορεθει πολυ
-
Και εγώ αυτό θα πρότεινα. Μείνε με το S2. Με τα λεφτά της επιδότησης αγόρασε την πιο εμπορική συσκευή που μπορείς και πούλησε την. Και περίμενε το HTC One X, το iPhone 5 τον Οκτώβρη ή κάποιο Nokia με WP Apollo που παρουσιάζονται τον Σεπτέμβρη.
-
Τι δεν κατάλαβες? Ότι έχει ένα άλφα image?
Δεν χρειάζεται να εξηγείς γιατί το αγόρασες. Κλπ....Γιατί να κάθεσαι και να εξηγείς γιατί το αγόρασες;
-
Ξέρω πάρα πολύ καλά ποιά η διαφορά τους.
Αλλά μάλλον μπερδεύτηκες που έκανα ένα παραλληλισμό με 4.3 και 4.65 και ανέφερα το note. Ξέρω πολύ καλά ότι είναι 5.3.
Και να το χαίρεσαι. Σαφώς και καλά κάνεις όπως και εγώ πράττω με παρόμοια λογική με τη δική σου.Ρε αρχηγέ, δεν έκανες παραλληλισμό, είπες ότι είναι 4,3 και 4,65 τα s2 και note αντίστοιχα. Εσύ μπερδευτηκες, δεν είναι κακό.
Επίσης, δεν έχω note.
Sent from my GNex using smoke signals.
Περι συσκευών Android...