Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
Θέλεις να φέρεις το αμάξι από το τελωνείο στη λέσχη για να στο περάσουν τεχνικό έλεγχο. Πως θα το κάνεις αν δεν υπάρχουν οι προσωρινές;
Με την Οδική Βοηθεια, οπως οριζεται απο την ισχυουσα νομοθεσια
Πάλι είμαστε βασιλικότεροι το βασιλέως, Γιώργο... δλδ, θα βρεις εσύ φορτηγό να στο φέρει από το τελωνείο στην Πάτρα στις 10 η ώρα το βράδυ στο Χολαργό, που θέλουν αυτοί να το δουν και να στο ξαναπάνε πίσω στο σπίτι;
Όπως μπορούν και κυκλοφορούν για λόγους συντήρησης τόσα ιστορικά έτσι (αυτονόητο είναι, τουλάχιστον για τη λογική μου) να υπάρχει αυτή η διευκόλυνση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για αυτή τη δουλειά εφόσον, φυσικά, υπάρχουν τα εχέγγυα της καταλληλότητας κυκλοφορίας στο δρόμο (ΚΤΕΟ από τη χώρα προελευσης). Ειδικά τα εισαγόμενα αυτοκίνητα από κάποιες χώρες υποχρεούνται να συνοδεύονται από δελτίο τεχνικού ελέγχου (ή το ανάποδο - ακαταλληλότητας χρήσης). Δε θα ήταν δύσκολο δα να το ζητήσουν προτού διαθέσουν τις προσωρινές.
Djet για αυτο εγραψα κατ'εμε πιο πανω. Προσωπικη μου αποψη ειναι ακομα οτι οτι κυκλοφορει στο δρομο θα επρεπε να εχει και Δελτιο Τεχνικού Ελέγχου, πραγμα που στις αντικες με τις πινακιδες φιλπα, ελπα, ξιπα, εως τωρα δεν ισχυει. Δλδ, εγω ο τσαρλατανος που το ανακατασκευαζω μονος μου και στελνω 5 φωτο του οχηματος μου, αυτες οι λεσχες μου εκδιδουν πινακιδες, εστω και..... προσωρινες και καποιες ασφαλιστικες μαλιστα εκδιδουν και συμβολαια για τα οχηματα αυτα. Τωρα αν την ανακατασκευη την εκανα σωστα ή οχι, αν το αυτοκινητο ειναι σωστο ή καβουρας και καθαρισω κανεναν, ψιλα γραμματα.
Απολύτως σωστός. Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου.
Και μάλιστα ο έλεγχος αυτός πρέπει να είναι πολύ αυστηρότερος στα ανακατασκευασμένα αυτοκίνητα διότι, η όποια ανακατασκευή μπορεί να έχει γίνει βάσει προδιαγραφών μπαρμπαμήτσου και όχι των εργοστασιακών, οπότε ακόμα και η κανονική λειτουργία τη στιγμή του ελέγχου ΔΕΝ αποτελεί τεκμήριο καταλληλότητας χρήσης σε δημόσιο δρόμο (όποιος καταλαβαίνει τι πάει να πει προδιαγραφή θα συμφωνήσει μαζί μου, είμαι βέβαιος).
Αντί λοιπόν να καθόμαστε και να περιμένουμε να γίνει το μοιραίο, ίσως θα έπρεπε εσύ και εγώ και άλλοι 5 συνάδελφοι να βγούμε μπροστά και να κάνουμε μια επιτροπή σε συνεργασία με την ΕΟΦΙΛΠΑ ΕΟΟΕ ΕΛΠΑ κλπ κλπ και να βγάλουμε ποιές θα είναι οι απαιτήσεις ανά ηλικία οχήματος στη διαδικασία τεχνικού ελέγχου (δοκιμές αλλά και έλεγχος καταλληλότητας υλικού).
Μάλιστα, σε αντίθεση με το παρελθόν, μπορεί να γίνει στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ με την έκδοση της κατάλληλης οδηγίας, ούτως ώστε να μην επιφορτίζεται η 'τεχνική' επιτροπή της εκάστοτε λέσχης/ομοσπονδίας και με αυτό.
Φυσικά, όλα αυτά θα επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη, ο οποίος πλεον δε θα μπορεί να έχει 30 ιστορικά αυτοκίνητα αλλά ένα (γιατί θα είναι πιο ακριβό από κανονικό αυτοκίνητο και δε θα μπαίνει στη διαδικασία έκδοσης πινακίδων/χαρακτηρισμού ιστορικού), ενω, αυτονόητο είναι, ότι όλα αυτά θα πρέπει να επαναλαμβάνονται ανα εύλογο χρονικό διάστημα.
Αυτή θα ήταν η σωστή διαδικασία και (δυστυχώς) αυτό πιστεύω και εγώ.
Ελπίζω μόνο να αντέχεις το ξύλο γιατί εγώ είμαι λαπάς.